29.12.06, 13:58
Właśnie zaczęła się @ sad a ja miałam taką nadzieję, że może tym razem się udało. Cykle mam co 25-30 a dziś był 32 dc. Wiem, że to nie długo i sama sobie wmawiałam, że @ i tak przyjdzie i starałam sie nie nakręcać, ale jak już przyszła, to mnie dobiło. Straciłam nadzieję na szczęśliwe zakończenie roku sad Poryczałam się, ale wiele mi to nie pomogło. Chyba zaczynam tracić nadzieję, że kiedykolwie uda mi się zajść w ciążę sadsadsad
Przepraszam, że tak smęcę, ale musiałam to z siebie wyrzucić.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was i za siebie również. Oby ten nadchodzący nowy rok przyniósł nam radość i spełnienie tych najważniejszych marzeń.
Obserwuj wątek
    • izak28 Re: Dół :( 29.12.06, 14:10
      Trzymaj się, ja miałam podobny prezent prosto na święta sad Musimy być dzielne...
      • szyszka39 Re: Dół :( 29.12.06, 14:13
        Ja tez moge dołączyc do tego grona, prezent pod choinke. Cięzko było, ale jak
        sobie poryczałam troszkę ulzylo. Pamięta jutro będzie lepiej, dla mnie
        najgorszy jest 1dc. Glowa do góry kiedys sie udasmile
      • eszforcik Re: Dół :( 29.12.06, 14:13
        Na ogół jestem dzielna, ale dziś szczególnie mnie to dobiło sad
        Dzięki za słowa otuchy wink
        • aniaresz Re: Dół :( 29.12.06, 15:22
          Wiem co czujesz ponieważ jakoś w głębi też się łudziłam że to by była najlepsza wiadomość na nowy rok ale cóż..... Dzisiaj przyszła okropna @.... brrrrrrrr. Trzymaj się następny rok będzie należał do nas. Jakoś w to wierzę a jak czytam horoskopy roczne to potwierdzają że ten rok będzie ok!!!!!!!!!!! Szczęśliwego nowego roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • mag223 Re: Dół :( 29.12.06, 15:46
      Trzymaj się dzielnie - jak widzisz jest tu nas spora grupka i mocno wierzmy w
      to że w ten Nowy Rok spełnią się nasze marzenia!!! Nie damy się prawda!!!
    • karola11 Re: Dół :( 29.12.06, 15:52
      A ja myślałam, że to tylko ja dostałam taki prezent pod choinke ale widzę że było nas więcej. Powiem szczerze, ze mnie to dobiło a do tego jak nigdy strasznie mnie bolał brzuch jak nigdy więc wigilie i radość ze świąt miałam z głowy. Tylko szkoda mi teściowej bo biedna myslała, że mi coś zaszkodziło smile
      Ale głowa do góry trzymam się dzielnie i wierze..bardzo mocno wierzę, że przyszły rok będzie dla mnie szczęśliwy...w koncu tak mi wróżka wywróżyła.
      Wam życzę z całego serca i sobie też aby tylko nie zabrakło nam sił aby walczyć...
      • aniaresz Karola11 29.12.06, 16:54
        Karola11. Naprawdę byłaś u wróżki? Ja się muszę po cichu przyznać że też byłam u wróżki którą mi polecało parę osób i powiedziała mi że w przyszłym roku będzie dzidziuś napewno. Nie wiem czemu niby się ucieszyłam ale jak nie poczuje bicia serduszka to nie mogę w to uwierzyć. Mówią że wiara czyni cuda. Napisz mi proszę na priv coś więcej o swojej wróżce. Pozdrawiam serdecznie
    • eszforcik Re: Dół :( 29.12.06, 20:06
      Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy. Tego było mi potrzeba smile
      • ssylwiaa79 Re: Dół :( 29.12.06, 21:20
        hej dziewczyny
        ja równiez miałam nadzieje na ciąże a Tu te same objawy co przed @ i pewnie
        jutro lub pojutrze mnie odwiedzi no i tez jestem zalamana bo ładnie sie zacznie
        ten nowy rok sad
        ale mimo wszystko zycze nam oby był owocny w fasolki trzymajcie sie cieplutko

src="suwaczki.waszslub.pl/img-
        2002081400100130.png" alt="ślub, wesele" border="0"></a>
    • zetka31 Re: Dół :( 29.12.06, 23:35
      Eszforcik!!! Nie ważne, jak skończył się ten rok - ważne, jak zaczniesz nowy.
      Ja od nowego roku też zaczynam "nowe życie". Bierzemy się w garść koleżanko.
      Musisz mieć siłę, zeby walczyć dalej. Nie poddawaj się - tylko walcz.
      Papaśki
      • eszforcik Re: Dół :( 31.12.06, 16:45
        Zetka31 - dzięki za dobre słowo smile Już wzięłam się w garść i walczę dalej i nie poddam się smile
        Powodzenia i jak będziemy mocno w to wierzyć, to się uda! smilesmilesmile
        Szczęśliwego Nowego 2007 Roku
        • zetka31 Re: Dół :( 01.01.07, 20:34
          I tak trzymać!!! U mnie dziś przyszła @ - po 40 dniach, więc zaczynam od nowa.
          Ale jestem po laparo, dlatego takie przesunięcie. Z tym Nowym Rokiem wiążę nowe
          nadzieje.
          Szczęścia dziewczynki, szczęścia i wiary życzęsmile))
          • eszforcik Re: Dół :( 02.01.07, 10:30
            Zetka, ten rok będzie nasz, nie może byc inaczej smile
            Duzo Szczęścia w Nowym Roku smile
            • zetka31 Re: Dół :( 02.01.07, 20:28
              Jasne!!!
              Wszystkiego dobregosmile))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka