Gość: rodzynia IP: *.pp.rzeszow.pl 31.05.02, 12:12 Czy powinna wygrać Rosjanka czy jakaś która potrafi mówić przynjmniej po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rodzynia Re: Miss Universe IP: *.pp.rzeszow.pl 31.05.02, 13:44 A Rosjanka była według Ciebie najładniejsza? :) Zresztą w takich konkursach oprócz urody liczy się też inteligencja.Przynajmniej w założeniu :) Nie wiem czym kieruje się jury przy wyborze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Miss Universe IP: *.telia.com 01.06.02, 15:42 Przynajmniej miala rozsadek aby uzywac jezyk ktorym wlada w pelni a nie kompromitowac sie jak n.p. Chinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re:Wybór miał charakter polityczny IP: 213.25.168.* 01.06.02, 10:26 Traz jest moda na Rosję: Putin robi McRosję lubią się z Bushem. Nietrudno się domyślić,że wybór miał charakter polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soViet Re: Miss Universe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 20:40 moim zdaniem Rosjanka jest dobrym wyborem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Miss Universe IP: *.telia.com 01.06.02, 21:43 To nie moze byc, ja nie wygralam? Gdzie mnie bylo, jak mnie nie bylo????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Miss Universe IP: *.csioz.gov.pl 06.06.02, 11:51 Wygrała najładniejsza dziewczyna, a nie jak często się zdarza poczwara, która ma wygrać. Wcale mi nie przeszkadza, że to Rosjanka, najważniejsze, że wygrała bardzo ładna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś