pomme 07.02.05, 12:57 gala.onet.pl/5,18014,1,6,galeria.html może już było ale ten wtraty żel w te kędziorki... wymiękam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: I love Toledo 07.02.05, 13:01 no coz o gustach sie nie rozmawia osobiscie nie kreci mnie typ chlopaka z "samochodówki" Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: I love Toledo 07.02.05, 13:03 no co Ty nie podoba Ci się? normalnie jakby się wcisnął w takie piramidy co to kiedyś były modne i wycierana kurtkę ze ściągaczem to bym chyba umarła z wrażenia:-) Z reszta omdlewam juz jak go widzę w MjM:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: I love Toledo 07.02.05, 13:02 Mnie zastanawia jedno, jak ten czlowiek mogl dostac sie do szkoly teatralnej?! Jak on mogl ja skonczyc?! Drewno, drewnem pogania... Myslalam, ze to samorodek, a to pan magister sztuk aktorskich pelna geba. Jesli sie myle prosze mnie oswiecic, na pewno mi ulzy. A jesli ktos pamieta jego beznadziejna role w serialu "Adam i Ewa" to lepiej niech to szybko wymaze z pamieci. Ja wymazalam, ale siostra nieoptrznie przypomniala mi te chwile zgrozy. Jak on nie ma wlosow na zel to ma wielka SZOPĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: I love Toledo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:22 on nie tylko gra ale tez śpiewa i tańczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: I love Toledo IP: 81.15.254.* 07.02.05, 14:37 Znaczy się, wszechstronnie utalentowany, tak?;) Ale jedno jest pewne: o niebo bardziej do serialowej Ewy pasuje taki Leszek z żelem na kędziorkach niż utajony psychopata Janusz. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: I love Toledo 07.02.05, 14:43 ja mam cichą nadzieję,że Toledo jednak Ewci wywinie jakis numerek bo za słodki jest... Mógłby np założyć zespół disco w tym gródku i wystepować gścinnie u zaczesa w pubie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: I love Toledo 07.02.05, 14:50 od zespołu disco który tak sie nazywał - nie wim tego na pewno ale tak tu powiedzieli i uwierzyłam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: I love Toledo 07.02.05, 14:51 Aaaa to - pochwalę się - w życiu bym nie wpadła:) Dzięks! Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: I love Toledo 07.02.05, 14:57 no ja też:-) nie sprawdzałam uwierzyłam na słowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: I love Toledo 07.02.05, 15:11 a niech sie okaze, ze Toledo to taki Miriam w trakcie kuracji, ktoremu brak kasy na cycki-bedzie niezle Odpowiedz Link Zgłoś