Dodaj do ulubionych

Mariolka i Korzycki

08.02.05, 20:06
Nie wiem jak Wy, ale mnie bardzo podoba sie ten wątek . czy ktos z was wie ,
jak on sie dalej rozwinie???
Obserwuj wątek
    • Gość: gocha Re: Mariolka i Korzycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:01
      Mnie też się bardzo,bardzo podoba. Jestem w stanie założyć się o duże
      pieniądze, że oczywiście będą razem i Mariolka zostanie najsławniejszą salową w
      kraju. Trochę to grubymi nićmi szyte, ale bardzo sympatyczne. Bez pompy, mimo
      różnicy stanów majątkowych.
      • gosia_chello Re: Mariolka i Korzycki 08.02.05, 21:06
        Jej argumentacja, ze ma caly szpital na glowie itd itd. byla bardzo zabawna.
    • Gość: nesta_fan Re: Mariolka i Korzycki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.02.05, 09:06
      Mnie też się podoba ten wątek . W ostatnim odcinku widać było nieśmiałe próby
      zawiązywania więzi np Mariolka -> 'najpierw coś powiem, potem pomyślę', a
      Korzycki na to -> 'to jest urocze ' ; czy też próby pocałowania, obejmowania
      Mariolki, czy też to ,że on także nie chce się już tak bardzo przejmować pracą.
      Jednak skończyło się znowu na ucieczce Mariolki , ją ta systuacja jeszcze
      przerasta. Czyżby to był koniec romansu ?
      • gosia_chello Re: Mariolka i Korzycki 09.02.05, 18:35
        Tylko dlaczego on palil w tym czasie ? To nie bylo calkiem grzeczne.
        I jeszcze chcial pocalowac ?
        Pocalunek popielniczki...
        • Gość: nesta_fan Re: Mariolka i Korzycki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 08:36
          Wydaje mi się ,że to nie miał być jakiś namiętny pocałunek, tylko zwykły cmok.
          A to ,że palił -> chyba po to ,aby Mariolka mogła się o niego pomartwić , bo
          jest przeciwniczką palenia.
    • agata_to_ja Re: Mariolka i Korzycki 09.02.05, 11:06
      Wątek bardzo miły, scena z nimi dwojgiem w ostatnim odcinku była jak najlepsza
      scena z komedii romantycznej, które pasjami oglądam :) Do tej pory Mariolka
      była uroczą, ale jednak wariatką, nic romantyzmu, raczej śmieszna była. W tej
      scenie była naprawdę urocza, on zresztą też.
      Uważam, że Tomasz Kot będzie kiedyś gwiazdą, jest bardzo dobrym aktorem.
      Porównajcie jego rolę z Camera Cafe z Na dobre i na złe. A następna duża rola,
      w filmie o Ryśku Riedlu będzie znowu czymś zupełnie innym. Naprawdę uważam go
      za zdolnego aktora.
      • Gość: gocha Re: Mariolka i Korzycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:16
        Jego role w teatrze to też zupełnie inna bajka. Krótko mówiąc tak zwany
        warsztat na bardzo bogaty, świetnym aktorem już jest. Uwielbiam go.
        • pomme Re: Mariolka i Korzycki 09.02.05, 11:18
          W camera cafe jest przecudny w NDiNZ nie wiem bo rzadko oglądam
          • Gość: ada Re: Mariolka i Korzycki IP: 83.238.160.* 09.02.05, 20:49
            Śmieszy mnie jak się do siebie zwracają: pan i pani.Ale ogólnie wątek spoko,
            sympatyczny
            • Gość: piula Re: Mariolka i Korzycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:13
              Czy Kostrzycki nie został podmieniony, ten ze szpitala był inny
              • gosia_chello Re: Mariolka i Korzycki 10.02.05, 19:41
                To on, tylko wedy byl gladko ogolony, a teraz ma zarost, dzieki ktororemu jest
                calkiem interesujacy ;)
                • Gość: gocha Re: Mariolka i Korzycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:47
                  Dyplomatycznie powiedziane. Wymiata i rządzi, całkiem jak Maciek Stuhr.
                  Bez zarostu wyglądał jak burak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka