janusz_kluczyk 09.02.05, 20:38 jak uwazacie? dla mnie nr. jeden wsrod polskich aktorek... oczywiscie mam tu na mysli urode... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: malgorzata socha... ehh... :))) IP: 83.238.160.* 09.02.05, 20:45 zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dipsy Re: malgorzata socha... ehh... :))) IP: 62.111.209.* 09.02.05, 21:16 tylko te brwi jakies takie krzaczaste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: malgorzata socha... ehh... :))) IP: 83.238.160.* 09.02.05, 21:40 jak Breżniew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: malgorzata socha... ehh... :))) IP: *.icpnet.pl 09.02.05, 21:42 Dorota Wysocka ma gorsze brwi. :) Socha jest u mnie w pierwszej piątce jesli chodzi o urode pan z show biznesu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: malgorzata socha... ehh... :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:45 Gośka zapuszcza te brwi na długie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolene Re: malgorzata socha... ehh... :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 07:20 jest tak bezbarwna, że prawie jej nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: malgorzata socha... ehh... :((( 10.02.05, 08:21 nr jeden???? :/// Jako Kate w GOLD PL była jeszcze jako taka - nawet mi się tam podobała, ale ostatnio, gdy dokładniej się jej przyjrzałem w kilku bruksach i w tej Dziupli Cezara i Panienkach (poza tym świezo powtarzają Bao-BAB), to mi się odmieniło strasznie ;) Brwi ma faktycznie jak Breżniew, albo nawet dwóch :) Szalę goryczy przelała już sesja z wypadu polskich diw aktorek do jakiegoś wloskiego kurortu (nie było to sławetne Maso Corto) - tam Socha mnie po prostu przestraszyła!!!! A co do numeru jeden w kwestii urody polskich aktorek to... zdecydowanie Agnieszka Wagner - jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: malgorzata socha... ehh... :((( 10.02.05, 10:25 A co do numeru jeden w kwestii urody polskich aktorek to... zdecydowanie > Agnieszka Wagner - jak dla mnie. Niemieckie wyksztalcenie aktorskie zrobilo z niej troche sztywna aktorke. A moze po prostu taka jest, sztywna. Ladna owszem, nawet bardzo, ale niestety jej glos nie jest zbyt ciekawy. Troche meski i jakby wciaz mowila nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: malgorzata socha... ehh... :((( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.02.05, 12:10 Słyszałeś kiedys męski głos?? Przeciez Wagner ma głos bardzo wysoki. I faktycznie śliczna z nej kobieta, w przeciwieństwie do Sochy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: malgorzata socha... ehh... :((( IP: *.chello.pl 10.02.05, 13:54 Gość portalu: ania napisał(a): > Słyszałeś kiedys męski głos?? Przeciez Wagner ma głos bardzo wysoki. > Mnie zalatuje meskim. Moze dlatego, ze mowi przez nos?! Ladna jest, ale jak sie odezwie, to ta jej kwestia wypada blado. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: malgorzata socha... ehh... :))) 10.02.05, 13:07 Okropna. Od razu słowo Socha kojarzy mi się jak większości z tego wątku z grubymi, krzaczastymi brwiami nieprzystajacymi kobiecie. A właściwie z jedną wielką brwią bez przerwy na wysokości nosa. Odpowiedz Link Zgłoś