Dodaj do ulubionych

WELLMAN w Pytaniu na śniadanie today

IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.02.05, 10:18
Co jest takiego wyjątkowego w Wellman, że ciągle można ją widzieć na wizji?
Dziś gotuje z Leszczem i opowiada o swoich wersjach przygotowywanych
pierożków.A zblazowany Prokop wyrażnie się nudzi, choć chwali wiedzę
kulinarną Dorotki.
Obserwuj wątek
    • ledzeppelin3 Re: WELLMAN w Pytaniu na śniadanie today 18.02.05, 10:34
      W dodatku jej to nawet nie sposób posądzić, że dała, komu trzeba...
    • paula245 Re: WELLMAN w Pytaniu na śniadanie today 18.02.05, 14:41
      jaka wiedza kulinarna?babka bułkę tartą nazwała zasmażką :D
    • Gość: szkudlar Re: WELLMAN w Pytaniu na śniadanie today IP: *.aster.pl 18.02.05, 14:44
      Nic nie ma, zwykłe spaślactwo od nadmiernego żarcia.
      • Gość: viva Re: WELLMAN w Pytaniu na śniadanie today IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 18.02.05, 16:12
        Chciałam oglądać, ale widok i pierwsze zdania tej pary zmusiły mnie do
        rezygnacji. Kto TO lansuje w tej telewizji? Widocznie bywają tam gdzie trzeba i
        rozmawiają z tymi, z którymi trzeba.Ohyda.
    • Gość: Ksenia Re: WELLMAN w Pytaniu na śniadanie today IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 80.51.14.* 18.02.05, 19:53
      Mowcie co chcecie, ale w "Pytaniu" to jest jedyna sympatyczna i wyluzowana para. Nie sa zlosliwi wobec siebie. Nawet nie tak bardzo przerywaja gosciom, ktorzy poprzyjezdzali ze 300 kilosow, zeby powiedziec o czym 2 minuty. Przynajmniej to co pokazuja do zrobienia w kuchni jest pozniej zjadliwe-wyprobowalam. W przeciwienstwie do zawodowca, pana Okrasy, juz 3 potrawy (robione z "jego" pomoca) mi nie wyszly, a gotowac potrafie.
      Poza tym ta kobieta ma sympatyczna twarz, a to ze ma kilka kilo za duzo to nie znaczy, ze jest kims gorszym.
      • Gość: Ksenia Re: WELLMAN w Pytaniu na śniadanie today IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 80.51.14.* 18.02.05, 19:56
        Oj zapomnialam i poruszaja ciekawe tematy. Bardzo zalowalam, ze w Walentynki nie prowadzili programu.
      • xemxija Re: WELLMAN w Pytaniu na śniadanie today 18.02.05, 20:02
        Ja tez lubie Wellman...podoba mi sie tez, ze nie przeprasza za to, ze ma
        nadwage, co komu do tego?
        Ale czytalam gdzies, ze bardzo dobrze gotuje i czesto zaprasza przyjaciol na
        pogawedki i degustacje, sama lubie takie spotkania wiec jest mi to bliskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka