p.o.box.77 18.02.05, 13:04 wspaniale, film mi się bardzo podobał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boro Re: Mexican *** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.05, 02:48 Naprawdę fajny film. Moja ocena to **** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9ton Re: Mexican *** IP: *.wil.pk.edu.pl 20.02.05, 13:25 ogladalem go z mieszanymi uczuciami. bardzo lubie "mafioso" Gandolfiniego - i tu mnie zaskoczyli z tym pedziem:), ale to by bylo na tyle. reszta przewidywalna i schematyczna. moge dac najwyzej ** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Mexican *** IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 13:57 Był niezbyt fajny bo w czasie trwania przerzucałam inne kanały to najlepiej świadczy , ze mnie nie zainteresował szkoda bo Pitta b. lubię:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mexican *** IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.02.05, 14:45 ja uważam,że był przecietny. też przerzucałam kanały, a na końcówkę zasnęlam. *** to zdecydowanie przesada, dałąbym tyle U-571, który wczesniej leciał na TVP1 i był całkiem fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielny.twist Re: Mexican *** 20.02.05, 17:05 2 elementy mi się podobały: Gandolfini i muzyka świetnie współgrająca z akcją. Reszta hmmm... maksymalnie ** ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Mexican *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:09 no film rzeczywiscie malo rewelacyjny... ale to przeciez niewazne!! :D chodzi tylko i wylacznie o pieknego Brada Pitta :) ach super bylo - zaprosilam kolezanki i ogladalysmy razem - malo skupiajac sie na akcji (bardziej na owocach i czekoladzie), ale za to co chwila piszczac na widok boskiego B.P. :] Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy Re: Mexican *** 20.02.05, 21:01 Film z kategori: lekki. łatwy i przyjemny ale warto zobaczyć z dwóch powodów- Tony'ego Soprano jako płatnego killera-geja i zawszonego, starego psa:))) Odpowiedz Link Zgłoś