Dodaj do ulubionych

janosz alex

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:25
ależ ona jest wstrętna, wygląda jak małpa
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: janosz alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:41
      A to ona gdzies sie pojawia jeszcze?
      • Gość: kazzol Re: janosz alex IP: *.netten.pl 19.02.05, 13:48
        ostatnio była w programie tego pianisty(Malicki?) na jedynce.Koleś chyba
        Malicki się nazywa.A co do Ali to ma strasznie przeoraną twarz.Wygląda jak
        Juszczenko.
        • Gość: k Re: janosz alex IP: *.netten.pl 19.02.05, 13:49
          2 razy Malicki mi się napisało upss :)

pzdr
        • Gość: gosik Re: janosz alex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:50
          wolność słowa wolnością słowa, ale zakładanie takich wątków jest burackie
          ile macie lat?
          • Gość: pikczer Re: janosz alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:59
            a kto ty kurna jesteś żeby oceniać buractwo postów?
            ile masz lat?
            • Gość: P-77 Re: janosz alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:18
              Zgadzam się z Gosia.
              Widocznie mam spaczony gust bo mi się twarz Ali J. podoba.
              • Gość: ann Re: janosz alex IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.02.05, 21:35
                urodą nie grzeszy to fakt ale miala niezły głos, tylko gdzieś się zatraciła
                • gocha221 Re: janosz alex 20.02.05, 16:00
                  ta, woda jej chyba uderzyła. Z kariery nici, płytka nagrana szybciutko, bez
                  pomysłu i sensu. A co do wygladu, w idolu piękna nie byla, od taki zwykły
                  dzieciak,ale chyba koniecznie ja ktos chcial wystylizowac. Niepotrzebnie z tymi
                  włosami jakies cuda powyczyniała, szczególnie ze ma ich niewiele. Wyglada jakby
                  wpadła Jadze pod nozyczki,ale podobno to jej własna kreacja.
            • Gość: Gosia Re: janosz alex IP: *.legionowo.eu.org / *.legionowo.eu.org 20.02.05, 17:35
              ech, dzieci, dzieci
    • veritas1 [...] 20.02.05, 13:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ciekawska █a co tu było napisane?█ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:14
        ?
        • michal_82 Re: █a co tu było napisane?█ 20.02.05, 17:19
          Jakaś bezpośrednia zaczepna odzywka do założycielki wątku. Ża następna, która
          ma szpetną mordę i boi się spojrzeć w lustro. Czy cosik takiego. :D
          • Gość: ciekawska Re: █a co tu było napisane?█ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:32
            eee....to ide na spacer. Widac szkoda czasu dzis na internet :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka