Gość: platoniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:25 ależ ona jest wstrętna, wygląda jak małpa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: janosz alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:41 A to ona gdzies sie pojawia jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazzol Re: janosz alex IP: *.netten.pl 19.02.05, 13:48 ostatnio była w programie tego pianisty(Malicki?) na jedynce.Koleś chyba Malicki się nazywa.A co do Ali to ma strasznie przeoraną twarz.Wygląda jak Juszczenko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: janosz alex IP: *.netten.pl 19.02.05, 13:49 2 razy Malicki mi się napisało upss :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: janosz alex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:50 wolność słowa wolnością słowa, ale zakładanie takich wątków jest burackie ile macie lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: janosz alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:59 a kto ty kurna jesteś żeby oceniać buractwo postów? ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: janosz alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:18 Zgadzam się z Gosia. Widocznie mam spaczony gust bo mi się twarz Ali J. podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: janosz alex IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.02.05, 21:35 urodą nie grzeszy to fakt ale miala niezły głos, tylko gdzieś się zatraciła Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: janosz alex 20.02.05, 16:00 ta, woda jej chyba uderzyła. Z kariery nici, płytka nagrana szybciutko, bez pomysłu i sensu. A co do wygladu, w idolu piękna nie byla, od taki zwykły dzieciak,ale chyba koniecznie ja ktos chcial wystylizowac. Niepotrzebnie z tymi włosami jakies cuda powyczyniała, szczególnie ze ma ich niewiele. Wyglada jakby wpadła Jadze pod nozyczki,ale podobno to jej własna kreacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: janosz alex IP: *.legionowo.eu.org / *.legionowo.eu.org 20.02.05, 17:35 ech, dzieci, dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 [...] 20.02.05, 13:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska █a co tu było napisane?█ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:14 ? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: █a co tu było napisane?█ 20.02.05, 17:19 Jakaś bezpośrednia zaczepna odzywka do założycielki wątku. Ża następna, która ma szpetną mordę i boi się spojrzeć w lustro. Czy cosik takiego. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: █a co tu było napisane?█ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:32 eee....to ide na spacer. Widac szkoda czasu dzis na internet :D Odpowiedz Link Zgłoś