waran_z_komody 22.02.05, 22:56 mały "kłiz" dla wielbicieli MJM - jaki napis był na bluzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: super dressss Toleda 22.02.05, 23:48 ASPHALT GARDEN=juz pisałam o tym, drugi raz był w tej bluzie gdzie nagroda? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: super dressss Toleda 23.02.05, 09:30 drugi????? od jakichś trzech tygodni w niczym innym nie bywa... zaczęłam tęsknić za dżinsówka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
waran_z_komody Re: super dressss Toleda 23.02.05, 10:35 Spokojnie! dres bedzie noszony bez wyprania do czasu aż sie podrze, potem chłopak znowu zacznie nosić jakiś nowy lump, moze z jeszcze bardziej idiotycznym napisem. Ciekawe kiedy zaserwują gostkowi golonkę z piwem czy flaki na obiad i ile tych golonek oraz talerzy flaków pochłonie naraz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: super dressss Toleda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:25 widok tego dupku zawsze mi przypomina , że niebawem do oficjalnych sponsorów serialu dołączy fabryka żelu i wytwórnia wazeliny. Skąd do licha go wytrzasnęli ? hyhodowali w szklarni? Odpowiedz Link Zgłoś