tjerzy 24.02.05, 09:44 Kto i gdzie będzie oglądał Oskary??? Nasza wspaniała TVP oczywiscie nie transmituje... Cyfra+ stanela na wysokosci zadania... Ale nie kazdy ma Cyfre... Ja np oglądam w oryginale na PRO7!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YANE Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:55 A ja nigdzie nie obejrze, bo nie mam ani C+ ani PRO7 i jestem wsciekla na TVP :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: 212.87.16.* 24.02.05, 09:57 A ja Cyfre mam. :) Ciekawe czy bedzie mozliwosc wylaczenia lektora, co w przypadku filmow jest standardem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.um.gliwice.pl 24.02.05, 10:30 A ja tego nie rozumiem , że wściekacie sie na TVP transmisja z Oscarów trochę kosztuje , a oglądalnośc wcale nie jest taka wysoka ( w końcu to środek nocy a ludzie w poniedziałek idą do pracy)wolałbym więcej sportu niż coś takiego relacje sportowe byłyby oglądane może nawet przez milion widzów a transmisja z Oscatrów przez tysiac osób.!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: 212.87.16.* 24.02.05, 10:41 Alez kolega sznowny raczy nie rozumiec. :) Tu chodzi o Tradycje. My - Fani Gali Oskarowej (MY NAROD! ;) - co roku wstajemy o tej barbarzynskiej porze by obejrzec ten wybitny, prestizowy spektakl. Co roku idzemy w poniedzialek do pracy z glowa pelna wrazen i co roku zasypiamy o 15 na stojaco. To nie jest hobby - to sposob na zycie! ;) I nagle TVP odbiera to setk... pardon, MILIONOM wiernych widzow!! ;) Boze, widzisz i nie grzmisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiniorella Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:59 -------------------------------------------------------------------------------- Alez kolega sznowny raczy nie rozumiec. :) Tu chodzi o Tradycje. My - Fani Gali Oskarowej (MY NAROD! ;) - co roku wstajemy o tej barbarzynskiej porze by obejrzec ten wybitny, prestizowy spektakl. Co roku idzemy w poniedzialek do pracy z glowa pelna wrazen i co roku zasypiamy o 15 na stojaco. To nie jest hobby - to sposob na zycie! ;) I nagle TVP odbiera to setk... pardon, MILIONOM wiernych widzow!! ;) Boze, widzisz i nie grzmisz! A ja od 10 lat 9 tyle oglądam) robię sobie wolny dzień w poniedziałek zarówno na uczelni jak i teraz w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:47 Ale kibice maja eurosport i tam sobie moga poogladac to co im sie podoba. Poza tym sadzisz, ze prawa do emitowania roznych wydarzen sportowych TVP dostaje za darmo? ;] I jeszcze jedna sprawa: przerozne wydarzenia sportowe sa caly rok, a gala rozdania Oscarow raz do roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD WOWO PROWADŹ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:05 no tylko ty mnie rozumiesz.... dzięki ci za te piękne słowa... ciekawe czy na PRO 7 dadzą , jak wszystko w Niemczech....z dubbingiem? :-D Yane: no właśnie...przesada z tym sportem nieprawdaż??????????????? a oscarór nie ma bo "szanowny" pan dworak oszczędza na tv kulturę...w której oscarów , w przyszłym roku...też nie będzie... tak, tak..płaćmy potulnie abonament dalej.....ponoc mają podwyższyć opłaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: WOWO PROWADŹ!!! IP: 62.29.136.* 24.02.05, 17:22 Janie, konia!! Szagoooooooooooooom... MARSZ! Z tego co pamietam, to Niemcy puszczaja w oryginale bez slowa komentarza. Pamietam, ze przelaczalem ostatnio od czasu do czasu na Pro7, bo (z calym szacunkiem dla naszych tlumaczy) momentami wkurzalo mnie lektor konczyl tlumaczyc dowcip w chwili, gdy na sali wszyscy juz skonczyli sie smiac. Albo co gorsza tlumaczyl co drugie slowo, zagluszajac jednoczesnie oryginal, wiec nie rozumialem nic ani po polsku, ani po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: WOWO PROWADŹ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:59 A pewnie, ze przesada, pewnie :)))) Jak chce sportu to niech sobie idzie pobiegac albo skoczy z Wielkiej Krokwii, a nie bedzie nam jakis wredny Oscarow zalowal. OSCARY na male ekrany (publiczne)!!! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firanka Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.finemedia.pl 24.02.05, 20:51 A gdzie w necie mozna obejrzec gale na zywo? Moja kablowka nie ma Pro7 w ofercie :-(((( buu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD sie obśmiałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:08 Oscarów nie będzie ale............... co nam przygotował Dworak...? dowiedziałem sie wczoraj hi, hi.. no oczywiscie, z okazji GALI OSKAROWEJ będziemy mieli AUDIOTELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za dodatkową opłatą oczywiście... no boki zrywac ALE ŻENUŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: sie obśmiałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:12 Bo prezes zbiera na Gale Oskarowa w przyszlym roku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: sie obśmiałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:34 na to bym nie liczył....po drodze zmieni się rząd i wywalą Dworaka... będzie GIERTYCH !!!!!!!!!! a wtedy zostanie nam zamiast Nocy Oscarowej Noc Kryształowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:14 strona TVP pokazuje parę zdjęć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:14 Na szczescie mam Cyfre, wiec tradycji stanie sie zadosc :) Nie moglabym spac tej nocy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:15 mogę sie wprosić??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 25.02.05, 20:53 A zamierzają chociaż jakiś skrót zapodać we wtorek wieczorem, pszteciarze jedni? Szkoda mi na nich słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.chello.pl 25.02.05, 21:10 niestety nie...wypieli się na oskary... Odpowiedz Link Zgłoś