Dodaj do ulubionych

Do fanów Gali Oskarowej!!!

24.02.05, 09:44
Kto i gdzie będzie oglądał Oskary??? Nasza wspaniała TVP oczywiscie nie
transmituje... Cyfra+ stanela na wysokosci zadania... Ale nie kazdy ma
Cyfre... Ja np oglądam w oryginale na PRO7!!!
Obserwuj wątek
    • jk Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! 24.02.05, 09:49
      ja tez Pro 7 :)
    • Gość: YANE Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:55
      A ja nigdzie nie obejrze, bo nie mam ani C+ ani PRO7 i jestem wsciekla na TVP :/
    • Gość: wowo Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: 212.87.16.* 24.02.05, 09:57
      A ja Cyfre mam. :) Ciekawe czy bedzie mozliwosc wylaczenia lektora, co w
      przypadku filmow jest standardem.
    • Gość: bartek Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.um.gliwice.pl 24.02.05, 10:30
      A ja tego nie rozumiem , że wściekacie sie na TVP transmisja z Oscarów trochę
      kosztuje , a oglądalnośc wcale nie jest taka wysoka ( w końcu to środek nocy a
      ludzie w poniedziałek idą do pracy)wolałbym więcej sportu niż coś takiego
      relacje sportowe byłyby oglądane może nawet przez milion widzów a transmisja z
      Oscatrów przez tysiac osób.!?
      • Gość: wowo Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: 212.87.16.* 24.02.05, 10:41
        Alez kolega sznowny raczy nie rozumiec. :) Tu chodzi o Tradycje. My - Fani
        Gali Oskarowej (MY NAROD! ;) - co roku wstajemy o tej barbarzynskiej porze by
        obejrzec ten wybitny, prestizowy spektakl. Co roku idzemy w poniedzialek do
        pracy z glowa pelna wrazen i co roku zasypiamy o 15 na stojaco.

To nie jest hobby - to sposob na zycie! ;)

I nagle TVP odbiera to setk... pardon, MILIONOM wiernych widzow!! ;) Boze,
        widzisz i nie grzmisz!
        • Gość: Kiniorella Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:59
          --------------------------------------------------------------------------------
          Alez kolega sznowny raczy nie rozumiec. :) Tu chodzi o Tradycje. My - Fani
          Gali Oskarowej (MY NAROD! ;) - co roku wstajemy o tej barbarzynskiej porze by
          obejrzec ten wybitny, prestizowy spektakl. Co roku idzemy w poniedzialek do
          pracy z glowa pelna wrazen i co roku zasypiamy o 15 na stojaco.

To nie jest hobby - to sposob na zycie! ;)

I nagle TVP odbiera to setk... pardon, MILIONOM wiernych widzow!! ;) Boze,
          widzisz i nie grzmisz!

A ja od 10 lat 9 tyle oglądam) robię sobie wolny dzień w poniedziałek zarówno
          na uczelni jak i teraz w pracy

• Gość: YANE Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:47
        Ale kibice maja eurosport i tam sobie moga poogladac to co im sie podoba. Poza tym sadzisz, ze prawa do emitowania roznych wydarzen sportowych TVP dostaje za darmo? ;] I jeszcze jedna sprawa: przerozne wydarzenia sportowe sa caly rok, a gala rozdania Oscarow raz do roku.
        • Gość: DŻEJMS BŁĄD WOWO PROWADŹ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:05
          no tylko ty mnie rozumiesz....
          dzięki ci za te piękne słowa...

ciekawe czy na PRO 7 dadzą , jak wszystko w Niemczech....z dubbingiem? :-D
          Yane: no właśnie...przesada z tym sportem nieprawdaż???????????????

a oscarór nie ma bo "szanowny" pan dworak oszczędza na tv kulturę...w której
          oscarów , w przyszłym roku...też nie będzie...

tak, tak..płaćmy potulnie abonament dalej.....ponoc mają podwyższyć opłaty...
          • Gość: wowo Re: WOWO PROWADŹ!!! IP: 62.29.136.* 24.02.05, 17:22
            Janie, konia!!

Szagoooooooooooooom... MARSZ!

Z tego co pamietam, to Niemcy puszczaja w oryginale bez slowa komentarza.
            Pamietam, ze przelaczalem ostatnio od czasu do czasu na Pro7, bo (z calym
            szacunkiem dla naszych tlumaczy) momentami wkurzalo mnie lektor konczyl
            tlumaczyc dowcip w chwili, gdy na sali wszyscy juz skonczyli sie smiac. Albo co
            gorsza tlumaczyl co drugie slowo, zagluszajac jednoczesnie oryginal, wiec nie
            rozumialem nic ani po polsku, ani po angielsku.
          • Gość: YANE Re: WOWO PROWADŹ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:59
            A pewnie, ze przesada, pewnie :))))
            Jak chce sportu to niech sobie idzie pobiegac albo skoczy z Wielkiej Krokwii, a nie bedzie nam jakis wredny Oscarow zalowal.

OSCARY na male ekrany (publiczne)!!! ;)))))
    • Gość: Firanka Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.finemedia.pl 24.02.05, 20:51
      A gdzie w necie mozna obejrzec gale na zywo? Moja kablowka nie ma Pro7 w
      ofercie :-(((( buu
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD sie obśmiałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:08
        Oscarów nie będzie ale...............
        co nam przygotował Dworak...? dowiedziałem sie wczoraj
        hi, hi..
        no oczywiscie, z okazji GALI OSKAROWEJ będziemy mieli
        AUDIOTELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za dodatkową opłatą oczywiście...
        no boki zrywac
        ALE ŻENUŁA!!!
        • Gość: YANE Re: sie obśmiałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:12
          Bo prezes zbiera na Gale Oskarowa w przyszlym roku ;)))
          • Gość: ADAM Re: sie obśmiałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:34
            na to bym nie liczył....po drodze zmieni się rząd i wywalą Dworaka...
            będzie GIERTYCH !!!!!!!!!! a wtedy zostanie nam zamiast Nocy Oscarowej
            Noc Kryształowa....
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:14
        strona TVP pokazuje parę zdjęć....
    • Gość: kasia Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:14
      Na szczescie mam Cyfre, wiec tradycji stanie sie zadosc :) Nie moglabym spac
      tej nocy :D
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:15
        mogę sie wprosić???????
    • Gość: Kejt Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 25.02.05, 20:53
      A zamierzają chociaż jakiś skrót zapodać we wtorek wieczorem, pszteciarze
      jedni? Szkoda mi na nich słów.
      • Gość: JA Re: Do fanów Gali Oskarowej!!! IP: *.chello.pl 25.02.05, 21:10
        niestety nie...wypieli się na oskary...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka