Dodaj do ulubionych

ALE KINO w UPC

26.02.05, 13:44
było, zniknęło, teraz znowu jest
czy ktoś wie, czy to na dłużej, czy to jakas chwilowa promocja
dla odmiany w dole ekranu leci jakies info o Europa Europa, ze moge miec
jesli wykupie Pelen Pakiet, a ja EE mam od baaardzo dawna, czy to znaczy, ze
mam ten pakiet?
kto tu troche miesza :/
Obserwuj wątek
    • Gość: ann Re: ALE KINO w UPC IP: *.chello.pl 26.02.05, 13:46
      przez jakieś dwa m-ce ale kino i kino polska jest w upc w "promocji" za darmo,
      a potem zdaje się będą chceli za to kilka zł.
      • cze67 Re: ALE KINO w UPC 26.02.05, 14:08
        W Gdańsku nie zauważyłem. Ale szybko biegnę szukać tych kanałów. U mnie wrócił
        natomiast Travel...
        • cze67 Re: ALE KINO w UPC 26.02.05, 15:40
          Maaam!!!
      • Gość: Aśka Re: ALE KINO w UPC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 19:05
        Gość portalu: ann napisał(a):

> przez jakieś dwa m-ce ale kino i kino polska jest w upc w "promocji" za darmo,

Dobrze, że wybrałam Aster oba kanały są w pakiecie zwykłym cały czas i nie
        muszę za nie dodatkowo płacić.
        PS Ile płacicie w UPC za miesiąc z internetem?
    • Gość: Anna A co to za kanały....... IP: *.aine.pl 26.02.05, 20:36
      jeden taki z symbolem MGM w lewym górnym rogu, a drugi z literkami pl. w prawym
      górnym?
      • kubissimo Re: A co to za kanały....... 26.02.05, 23:38
        pierwszy to pewnie MGM :D
        a drugi to kino polska
        • Gość: Anna Re: A co to za kanały....... IP: *.aine.pl 27.02.05, 21:53
          MGM to sobie przeczytałam ;) Tyle, że nigdy nie słyszałam o takim kanale i nie
          widziałam w gazecie ich programu.
    • Gość: Arek Re: ALE KINO w UPC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:23
      jak znaleźć Kino Polska w UPC? jest w podstawowym pakiecie, czy tylko w wersji
      rozszerzonej? czy tez włączają regionalnie, że np. w stolycy jest a nad morzem
      jeszcze nie?
      • Gość: Andrzej Re: ALE KINO w UPC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:57
        No właśnie-ja odbieram w Częstochowie UPC,dzisiaj przeleciałem wszystkie
        częstotliwości i wcale nie ma Ale Kino ani innych nowości-jedynie mimo
        zapowiedzi o definitywnym wycofaniu kanału Travel ten kanał wrócił-choć moim
        zdaniem niepotrzebnie,mamy podobny kanał Discovery Travel and Adventure,więc
        zamiast powrotu Travel mogliby dołączyć Ale Kino albo Kino Polska...
        • Gość: Anna Re: ALE KINO w UPC IP: *.aine.pl 27.02.05, 21:57
          Travel jest bardzo potrzebny. Tak naprawdę ambitnych programów w UPC jest
          bardzo mało (4 Discovery, Travel, NG) a innych bzdurnych cała masa. Dlaczego
          mieliby dodawać Ale kino kosztem któregoś z tych programów?
          Myślę, że Travel wrócił bo masa osób dzwoniła do nich w sprawie przywrócenia
          tego programu. Tu na forum też wile osób żałowało że go wycofano na początku
          roku.
          • Gość: mm Re: ALE KINO w UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:06
            U mnie jest kino polska, ale kino i oprócz starego TCM jest również MGM. No i
            oczywiscie ku mojej radości wrocił Travel Channel. Dzięki za ten wątek, bo "ale
            kino" mi bardzo brakowało i nawet nie wiedziałam,ze się pojawil w UPC, a reszta
            też jest fajna. Jakaś miła niespodzianka :-)))
            • tezurus Re: ALE KINO w UPC 27.02.05, 22:57
              a macie EuropaEuropa i TVNStyle?
              • Gość: mm Re: ALE KINO w UPC IP: *.pl 28.02.05, 13:28
                No coz. Nie ma sie z tego cieszyć. Te trzy dodatkowe stacje sa tylko do konca
                marca (MGM, kino polska i ale kino). Potem trzeba za nie placic :-(((((
                • cze67 Re: ALE KINO w UPC 28.02.05, 13:46
                  Mam Europę (tylko straszliwie mi miga) i TVNStyle. A nowych kanałów trzeba
                  poszukać na wyższych częstotliwościach...
                  • cze67 Re: ALE KINO w UPC 28.02.05, 13:51
                    Tu:
                    www.lsi.lublin.pl/co/upc2005.htm
                    info o nowych kanałach. A tu:
                    www.mediarun.pl/news.php?news_id=9326
                    ta sama wiadomość w skrócie.

W sumie nie wiem o co chodzi z tymi pakietami. Czy jak nie mam HBO odkodowanego
                    to nie będę mógł sobie kupić tych Ale Kino i Kino Polska?
                    • Gość: 55marek Re: do Cze67 IP: 217.11.136.* 28.02.05, 15:56
                      Zgadza się. Nie jestem fachowcem , ale przećwiczyłem zamiary UPC na przykładzie
                      tzw. pakietu Angielskiego.
                      Mam wykupiony MaX Pak czyli dodatkowo oba HBO i trzy Calale +.
                      Gdy pokazał sie komunikat , że za złotówkę miesięcznie mogę mieć dodatkowo
                      cztery kanały w języku oryginalnym - skorzystałem i zadzwoniłem gdzie trzeba.
                      W ciagu paru minut odblokowano mi te programy na moim konwektorze czy też
                      dekoderze / nie pamiętam dokładnie nazwy / czyli czarnym pudle które otrzymałem
                      gdy zapisałem sie na programy kodowane i przez które to pudło musi przejść
                      sygnał z kabla .
                      Prawdopodobnie od kwietnia zrobią to samo z Ale Kino i Kino Polska.
                      Ponieważ nie ma możliwości technicznej / a mówiąc ściśle tak mi sie wydaje /
                      aby przez kabel częściowo blokowac kanały dla tych co poskąpili 8 złotych
                      miesiecznie - blokowanie może odbywać się tylko przez ww. czarne pudło.
                      Podobno każdy dekoder " zgłasza się " w centrali UPC. Cenrala go " widzi " i
                      dzięki temu można z cenrali manipulować listą programów na konkretnym dekoderze.
                      To są moje przemyslenia oparte na obserwacji poczynań UPC .
                      Gdyby na Forum znalazł sie fachowiec od inżynierii kablowej wytłumaczyłby to
                      lepiej - bo jak zaznaczyłem na wstępie fachowcem tym ja nie jestem.
                      Pozdrawiam
                      • cze67 Re: do Cze67 28.02.05, 17:26
                        Dzięki. Czyli czeka mnie jedynie miesiąc radości. Też dobrze.
                  • joh Re: ALE KINO w UPC 01.03.05, 11:45
                    A od kiedy masz TVN Style bo mi kilka tygodni temu UPC odpisalo ze na razie nie
                    planuja wrowadzic tego programu do swojej oferty w Trojmiescie:-(
    • Gość: Anna Re: ALE KINO w UPC IP: *.aine.pl 28.02.05, 23:17
      A mi dziś Kino polska znikneło. ta tylko jkaies szare pionowe paski.
      • cze67 Re: ALE KINO w UPC 28.02.05, 23:34
        Mnie też na jakiś czas. Że tak się wyrażę, UPC w kulki sobie pogrywa. Zaczyna
        mnie to, szczerze mówiąc, mierzić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka