Dodaj do ulubionych

FRYTKA, BYLAS SUPER!!! (328)

IP: *.telia.com 11.06.02, 16:51
He, he to tak dla zmylki by nabial-owiec, pluskwak i mmm... costam zgubili
watek.

A tak nawiasem to kto byl najlepszym, najbardziej dynamicznym, najbardziej
ludzkim, najseksowniejszym mieszkancem domu BB?

F R Y T K A !!!
Obserwuj wątek
    • mmpm Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! (328) 11.06.02, 17:08
      Gość portalu: :)pik napisał(a):

> He, he to tak dla zmylki by nabial-owiec, pluskwak i mmm... costam zgubili
      > watek.

Nie licz na to!
      • Gość: wiesia Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! (328) IP: *.telia.com 11.06.02, 19:44

Hi, hi! Juz nam sie udalo jednego zwabic :-)))
        • Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! (328) IP: *.zachem.com.pl 16.06.02, 12:51
          ja widzę i słysze wszystko - tak jak wielki burak, no a parówkowym skrytożercom
          zakładającym wątki by zmylić innych mówimy zdecydowane NIE!!!!! A frytka niech
          spada laski przy szosie robić, tirówka jedna...
          • Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! (328) IP: *.telia.com 16.06.02, 13:15
            Gość portalu: pluszak napisał(a):

> ja widzę i słysze wszystko - tak jak wielki burak...

Burak burakowi rowny - Uszy sobie umyj, wtedy bedziesz cokolwiek slyszal,
            brudasku...

OJ FRYTKO, JAK ZAWISTNI SA CI LUDZIE! Nie moga Ci wybaczyc, ze to TY bylas
            gwiazda.

• Gość: matilda Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! (328) IP: *.chello.pl 16.06.02, 17:14
              raczej była największym kurwiszonem jakiego kiedykolwiek widziałam
            • Gość: pluszak Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! (328) IP: *.zachem.com.pl 17.06.02, 08:48
              chyba gwiazdą ze spalonego teatru albo z pigalaka
    • Gość: matilda Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! (328) IP: *.chello.pl 16.06.02, 17:14
      i to w dodatku wcale nie ładynym
      • Gość: :)pik Re: FRYTKA, BYLAS SUPER!!! (328) IP: *.telia.com 17.06.02, 01:03

nie patrz sie tyle w lustro matildo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka