Dodaj do ulubionych

MAD MAX DRZYZGA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:57
Czy Drzyzga po godzinach dubluje Gibsona w Mad Maxie 158? O matko, kto jej to
zrobił ?
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: MAD MAX DRZYZGA 07.03.05, 19:49
      oryginalna fryzura...
      ale wcześniej wyglądała jak nauczycielka fizyki albo chemii.
      nie wiadomo co gorsze.

jedno przemyślenie:
      dotąd prezenterki i prowadzące programy były ubrane i uczesane tak jak by je chętnie zobaczyła Jadwiga W. z Grójca, która lubi kiedy jej idolka przypomina sasiadkę z bloku. dozwolona jest szczypta nienachalnego luksusu, powiew elegancji, odrobina szlaleństwa, ale w żadnym wypadku nic kontrowersyjnego. w MJM to byłoby nie do pomyślenia!!!
      • Gość: irokez Re: MAD MAX DRZYZGA IP: *.chello.pl 07.03.05, 19:51
        E tam czepiacie sie. Fajnie wygląda, i kobieco i z jajem. Mi się podoba. Pani
        Ewo, tak trzymać!
        I kolor fajny też.
      • kraxa ja tez uwazam fryzure Ewki za fantastyczna 09.03.05, 15:41
        Inna spraw, ze do niej akurat tak sobie pasuje.
        • Gość: armani Re: ja tez uwazam fryzure Ewki za fantastyczna IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 09.03.05, 16:08
          a co razem zjeżdzałyście po poręczy że się tak spoufalasz ? Troszeczkę
          szacunku, kobieto !
    • Gość: pompon Re: MAD MAX DRZYZGA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.05, 19:59
      Rzucam nieśmiałłłłłłłło - może Hupałłłłłłłło...?
      • Gość: Ain Re: MAD MAX DRZYZGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:09
        Nie wiem kto wymyslił taki wizerunek, ale całość nie trzyma sie kupy. Bo jesli
        góra jest agresywna, to dlaczego dół został w spódnicy ciotki z Grójca. Może
        chociaż maczugę do łapki a na pierś kieł bizona. Przeciez ona w tym nie jest
        kobieca.
        • Gość: pupa Re: MAD MAX DRZYZGA IP: *.acn.waw.pl 07.03.05, 20:34
          Fantastyczny fryz, swietnie wygląda, dziesięć lat młodziej!
          • Gość: Fojtek drzyzga to wazelina IP: *.net.pulawy.pl 07.03.05, 20:36
            pierwsze odcinki to mozna było jeszcze oglądać a pózniej to juz totalna chała.
            No a teraz doszedł wygląd---wieśdzrzyzg:(
            Chce sie baba odmłodzic---to niech normalnie się ubierze i uczesze--wygląda jak
            doda na stare lata---błeeeeee
            • Gość: Maja Re: drzyzga to wazelina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:42
              Takie cudo na glowie ostatnio sporo dziewczyn nosi. Jeszcze pare miesiecy temu
              idac ulica we Wroclawiu,mozna bylo w ciagu 10 minut naliczyc z 15 dziewczn w
              takiej fryzurce ;-P
      • cockerofil Re: MAD MAX DRZYZGA 09.03.05, 12:51
        Gość portalu: pompon napisał(a):

> Rzucam nieśmiałłłłłłłło - może Hupałłłłłłłło...?

łeee za symetryczna grzwka;-)))
    • Gość: ghj Re: MAD MAX DRZYZGA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.03.05, 19:28
      Niech wyglada sobie jak chce. Mnie interesuje, jakie tematy beda poruszane w
      nowej serii Rozmow, bo chyba wszystko juz bylo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka