Gość: Ain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:57 Czy Drzyzga po godzinach dubluje Gibsona w Mad Maxie 158? O matko, kto jej to zrobił ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: MAD MAX DRZYZGA 07.03.05, 19:49 oryginalna fryzura... ale wcześniej wyglądała jak nauczycielka fizyki albo chemii. nie wiadomo co gorsze. jedno przemyślenie: dotąd prezenterki i prowadzące programy były ubrane i uczesane tak jak by je chętnie zobaczyła Jadwiga W. z Grójca, która lubi kiedy jej idolka przypomina sasiadkę z bloku. dozwolona jest szczypta nienachalnego luksusu, powiew elegancji, odrobina szlaleństwa, ale w żadnym wypadku nic kontrowersyjnego. w MJM to byłoby nie do pomyślenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irokez Re: MAD MAX DRZYZGA IP: *.chello.pl 07.03.05, 19:51 E tam czepiacie sie. Fajnie wygląda, i kobieco i z jajem. Mi się podoba. Pani Ewo, tak trzymać! I kolor fajny też. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa ja tez uwazam fryzure Ewki za fantastyczna 09.03.05, 15:41 Inna spraw, ze do niej akurat tak sobie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armani Re: ja tez uwazam fryzure Ewki za fantastyczna IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 09.03.05, 16:08 a co razem zjeżdzałyście po poręczy że się tak spoufalasz ? Troszeczkę szacunku, kobieto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: MAD MAX DRZYZGA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.05, 19:59 Rzucam nieśmiałłłłłłłło - może Hupałłłłłłłło...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ain Re: MAD MAX DRZYZGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:09 Nie wiem kto wymyslił taki wizerunek, ale całość nie trzyma sie kupy. Bo jesli góra jest agresywna, to dlaczego dół został w spódnicy ciotki z Grójca. Może chociaż maczugę do łapki a na pierś kieł bizona. Przeciez ona w tym nie jest kobieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupa Re: MAD MAX DRZYZGA IP: *.acn.waw.pl 07.03.05, 20:34 Fantastyczny fryz, swietnie wygląda, dziesięć lat młodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fojtek drzyzga to wazelina IP: *.net.pulawy.pl 07.03.05, 20:36 pierwsze odcinki to mozna było jeszcze oglądać a pózniej to juz totalna chała. No a teraz doszedł wygląd---wieśdzrzyzg:( Chce sie baba odmłodzic---to niech normalnie się ubierze i uczesze--wygląda jak doda na stare lata---błeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: drzyzga to wazelina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:42 Takie cudo na glowie ostatnio sporo dziewczyn nosi. Jeszcze pare miesiecy temu idac ulica we Wroclawiu,mozna bylo w ciagu 10 minut naliczyc z 15 dziewczn w takiej fryzurce ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
cockerofil Re: MAD MAX DRZYZGA 09.03.05, 12:51 Gość portalu: pompon napisał(a): > Rzucam nieśmiałłłłłłłło - może Hupałłłłłłłło...? łeee za symetryczna grzwka;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj Re: MAD MAX DRZYZGA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.03.05, 19:28 Niech wyglada sobie jak chce. Mnie interesuje, jakie tematy beda poruszane w nowej serii Rozmow, bo chyba wszystko juz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś