f4u 13.03.05, 14:52 po pierwszym odcinku wygląda na to,że nie będzie większych zmian.serialowi czegoś brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 9ton coś jednak się zmieniło IP: *.wil.pk.edu.pl 13.03.05, 17:35 w poprzedniej serii śmigali nowiutkimi oplami. teraz jest toyota. ale hierarchię zachowali: "ksiądz" avensisem, "ministranci" corollą :)) a tak na marginesie - mi się podobał pierwszy odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
amy4 Re: coś jednak się zmieniło 14.03.05, 11:59 mnie najbardziej podobał sie tekst komisarza zawady: "zależy mi na maksymalnym powiększeniu tego ptaka". cudo!;-) dla takich (niezamierzonych) kwiatków warto to oglądac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan albo "nam nie jest wszystko jedno" :) IP: *.profilab.pl / 217.11.142.* 14.03.05, 13:57 pamiętacie czyje to było hasło reklamowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oggy Re: albo "nam nie jest wszystko jedno" :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 14:00 "Nam nie jest wszystko jedno to było hasło "Wyborczej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: coś jednak się zmieniło IP: *.devs.futuro.pl 14.03.05, 19:46 Niezła bajka. Ciekawy ktory glina "z ulicy" (nawet komisarz) śmiga nowym Avensisem. Ale milo się ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxx Re: coś jednak się zmieniło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:13 jak to który glina? Każdy który bierze mocno w rączke.... Odpowiedz Link Zgłoś