Dodaj do ulubionych

DLA MNIE PYTANIE ISTOTNE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 21:41
ci, ktorzy zamierzaja docinac i glupio odpowiadac niech siedza cicho, pytam
sie szczerze i oczekuje szczerych ale madrych odpowiedzi: Dziewczyny, czy
macie cos przeciwko aby wasi chlopcy/narzeczeni ogladali programy typu Miss
Europy?
Obserwuj wątek
    • Gość: alicja Re: DLA MNIE PYTANIE ISTOTNE IP: 62.111.209.* 13.03.05, 21:55
      nie mam...sama ogladam a maz przy okazji ze mna.
    • Gość: george Re: DLA MNIE PYTANIE ISTOTNE IP: *.icpnet.pl 13.03.05, 22:00
      Moja żona nawet mnie zachęca, żebym posiedział przed telewizorem i pogapił się
      razem z nią. I w dodatku nie ma nic na przeciw, gdy bawię się w jurora.
    • agata_to_ja Re: DLA MNIE PYTANIE ISTOTNE 14.03.05, 09:45
      Nie mam nic przeciwko temu. Wnoszę z Twojego postu, że Ty masz. Możesz napisac,
      dlaczego? Chyba, że sie mylę
      • Gość: saseta Re: DLA MNIE PYTANIE ISTOTNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 10:14
        ech tak, moge napisac czemu - odpowiedzi na ten watek potwierdzily ze jestem
        zakompleksiona baba tylko naprawde nie wiem, dlaczego. Jestem ladna i raczej
        zgrabna (choc bez rewelacji np miesni na brzuchu nie mam) i nie moglabym
        siedziec ze swoim chlopakiem i ogladac jak panny paraduja np w strojach
        kapielowych, nie wiem jest to dla mnie nie do przelkniecia
        • villac Re: DLA MNIE PYTANIE ISTOTNE 14.03.05, 11:13
          No blondi, wypisz wymaluj blondi. A już myślałem że zniknęły z powierzchni i
          pył historii pozostał po tych nieszczęsnych stworach a tu masz babo placek.
          AUTENTYCZNA BLONDI. Raneeeeee............ Powaliła mnie tematyka pytania i
          odpowiedź.
        • agata_to_ja Re: DLA MNIE PYTANIE ISTOTNE 14.03.05, 11:19
          Na plażę tez nie będziecie chodzić? A na ulicy tez sa piękne kobiety, nierzadko
          niezbyt ubrane.
          Ja nie jestem piękna, raczej przeciętna, figura nawet poniżej przeciętnej. I
          tym większa radość, gdy wiem, że gdyby się nie wiem ile napatrzył na te
          najpiękniejsze, mój mąż i tak nie może upilnowac rąk, gdy JA jestem w pobliżu.
          Jesteśmy po ślubie 9 lat...
        • agata_to_ja Re: DLA MNIE PYTANIE ISTOTNE 14.03.05, 11:21
          jeszcze jedno - czy naprawdę myślisz, że twój chłopak jest z tobą, bo jesteś
          ładna? jeśli tak, to szykuj się do kryzysu wieku średniego swojego przyszłego
          męża. Nie będziesz ładna do końca życia, musisz chyba zdawać sobie z tego
          sprawę. To byłoby dla mnie nie do zniesienia, gdybym każdą ładna pannę w
          okolicy traktowała jako niebezpieczeństwo
    • Gość: Kati Re: DLA MNIE PYTANIE ISTOTNE IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 14.03.05, 13:13
      Ja uwielbiam oglądać wszystkie wybory z moim narzeczonym - zawsze kończy się
      tak samo - wyłączamy TV, bo On mówi, że gdybym wzięła udział w takim konkursie,
      wszystkie je bym zakasowała.
      • Gość: saseta Re: DLA MNIE PYTANIE ISTOTNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:38
        no wiesz v costam nie jestem glupia blondynka, nawet nie mam takiego koloru
        wlosow to raz, a po drugie sam jestes niezbyt rozgarniety skoro oceniasz ludzi
        po kolorze wlosow. Do innych a szczegolnie agaty (bo jest konkretna i
        sympatyczna) u mnie wszystko rozwala sie o psyche wiem ze tak nie powinno byc
        ale nie radze sobie z tym, do psychologa isc mi sie nie chce. Nie jest ze mna
        tylko z powodu wygladu ale wiem ze bedac jeszcze dorastajacym chlopaczkiem w
        wieku 17, 18 lat nalezal do tych ktorzy zwracaja uwage na wyglad bardziej niz
        przecietnie, jego ideal to najlepiej oczywiscie zgrabna plaski brzuch super
        tylek dluuuugie proste ciemne wlosy ideal taki ,,pospolity", chcialabym aby byl
        bardziej wyrafinowany tzn. zeby podobaly mu sie panny mniej typowe ( nie takie
        jak opisalam albo te blondi - bo ostatnio przewazaja wlasnie te dwa typy).
        Czulabym sie bezpieczniej a tak wiem ze on ma taki ,,pospolity" gust i to
        umacnia mnie w przekonaniu ze dla niego dziewczyna musi byc bardzo ladna, a
        zarazem kocha mnie, wiem to i takie tam. Poza tym mam przekonanie ze kazdy
        facet kiedys zdradzi itd itp nie wiem jak mam sie uporac z takim nastawieniem
        bo przeszkadza mi w normalnym funkcjonowaniu w zwiazku. Tak sie tylko zapytalam
        o te wybory.
    • kaczusia81 Re: DLA MNIE PYTANIE ISTOTNE 14.03.05, 14:26
      nie mam nic przeciwko, ufam mojemu mężowi i wiem, że mnie kocha, jak chce to
      niech se poogląda ładne panie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka