Dodaj do ulubionych

Francuskie okrucieństwo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:14
Francuskie filmy telewizyjne są nasycone wyrafinowanym jadem i nienawiścią.Po
wojnie mają wiele wspólnego z sowieckimi.Są tak samo ateistyczne i
niedorzeczne.Nieprzypadkowo huragany niszczyły Francję gdy "intelektualiSci"
bawili sie na plażach.Francuzowi wystarczy,że nie jest katolickim
rolnikiem.Właśnie we Francji rozpoczął się średniowieczny proces destrukcji
społeczeństwa w którym takie pojęcia jak Wielki Tydzień są całkowicie obce w
prawie muzułmańskim kraju(nie tylko).
Obserwuj wątek
    • Gość: olo ja tam nie lubie francuzów IP: *.chello.pl 22.03.05, 20:42
      oni wymyslili te wszystkie okropnsci - palenie w piecach ludźmi, wykorzystanie
      szczątków do czegos tam np do robienia butów itp itd

teraz z Francji robi się Arabowo - niby przyrost nat jest na +, ale to przyrost
      arabski

a za odmowe aborcji mozna iśc do pierdla na 2 lata

jedyny cel tego kraju to LAICKOŚĆ i nic poza tym
    • Gość: Lobo Re: Francuskie okrucieństwo IP: *.chello.pl 22.03.05, 21:47
      Zmień dilera, ten obecny musi Ci sprzedawać wyjątkowe świństwo.

Lobo
      • baltazarus Francuskie okrucieństwo to fakt 22.03.05, 22:27
        Niestety on ma rację. Co do laickości Francji to chyba bez dyskusji. Ale
        poruszył kolejny wynalazek Rewolucji Francuskiej - mordowanie na skalę
        przemysłową, w okrutny sposób, patrz zdławienie oporu Wandei i ok. 100 tys.
        zamordowanych.
        • Gość: Dzikikamien Re: Francuskie okrucieństwo to fakt IP: 80.55.5.* 23.03.05, 00:56
          och nie pie..... zawsze jak chca co zlego o rewolucji powiedziec to ta
          wandea, wies zapadla, wychodzi- a akurat w czym innym wieksze spustoszenia sie
          dokonaly, i gdzie indziej a rewolucja zle ziarno zasiala ... zreszta kilkaset
          lat wczesniej krol wyrznal i zniszczyl prowansje wiec jakos nie widze roznicy -
          albo inaczej- gdzie tu specyfika rewolucji jakas?
          • baltazarus Re: Francuskie okrucieństwo to fakt 23.03.05, 09:55
            Wandea to cały okręg i jeśli wymordowano tam 100 tys. ludzi to chyba nie chodzi
            o wioskę. Mordowano pierwszy raz w sposób przemysłowy z przetapianiem ludzkiego
            tłuszczu i wykorzystaniem skóry jako surowca. To była planowa eksterminacja. A
            oskarżając króla o podobne zbrodnie dajesz wyraz swojej ignorancji.
            Czyli wg Ciebie Jedwabne to też pryszcz, bo to wieś, tylko 200 Żydów zabito, a
            do tego oni wcześniej mordowali za bolszewików?
            • Gość: victoria Re: Francuskie okrucieństwo to fakt IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 23.03.05, 17:30
              Ta rewolucja jest porównywalna z Wielką Socjalistyczną...Jak byłam we Francji i
              słuchałam przewodnika, oglądałam zabytki, to doszłam do wniosku, że zniszczenia
              w sferze kultury były większe niż po II wojnie światowej w Polsce.Lansowane
              zalecenia w dziedzinie sztuki były takie same jak socrealistyczne.
    • Gość: P-77 Re: Francuskie okrucieństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:34
      "Francuskie filmy naładawane są okrucieństwem" - O.K. a może jakieś przykłady.
      Nie jestem ekspertem od kina francuskiego, ale widocznie oglądam nie te filmy.
      • Gość: ser_francuski np ostatni serial francuski IP: *.chello.pl 23.03.05, 18:02
        toż to barbarzyński kraj się objawia

bandytyzm, sadyzmy, bestialstwa

córka nienawidzi matki
        synowie i córki nienawidzą rodziców
        ojciec morderca i oszust
        babka psychopatyczna morderczyni
        brat psychol

żadnych wyższych uczuć, miłosci, zrozumienia, przebaczenia

za to wszystko co najgorsze

w przyjemnym dla oka (przede wszystkim) meskiego opakowaniu, ale jednak zło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka