• Gość: YANE Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 19:43
      Witam niemalze poswiatecznie :)

Widze, ze w wiekszosci zgadzam sie z glosami przedmowcow, co do wykonania uczestnikow pierwszego odcinka etapu klubowego. Dlatego tez postanowilam oszczedzic swoich wynurzen w tym temacie ;)
      Bardzo sie ciesze, ze Dominika i Piotrek sa juz w finale. Zaluje, ze w tym finale nie uslysze i nie zobacze Jagody.
      Teraz czekam co tez pokaze (zaspiewa) kolejna grupa w srode ;)
    • lwica.salonowa Re: IDOL 4.6 28.03.05, 20:09
      Podobał mi się Piotrek Lato - chłopak coraz lepiej śpiewa, ma mnóstwo uroku
      osobistego no i ta jego chrypka. Jestem z tych opowiadających się za zgoleniem
      brody :).
      Na drugim miejscu Milena - energicznie i z werwą, pierwszy raz zgadzam się z
      Leszczem - końcówka bardzo fajna.
      Na trzecim miejscu Jagoda - fajnie i klimatycznie, świetnie wyglądała :)
    • agata_to_ja Re: IDOL 4.6 29.03.05, 10:07
      To tak jakbyście nie wszyscy zauważyli...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=22123905
      Przyznam szczerze, że ja też miałam mieszane uczucia po tym wustępie Piotrka, a
      właściwie po ocenach jury. Wyglądało mi to wszystko na jakieś ukartowane. Ktoś
      tam pisze w tym wątku wklejonym, że umówili się w trakcie wytępu Piotrka, może
      i tak, muszę sobie obejrzeć nagranie. Wolałabym, aby Lato nie był narzędziem w
      rękach producentów Idola, wolałabym, aby był naprawdę utalentowanym
      człowiekiem, który jeśli cos tam osiągnie to dzięki głosom publuiczności. No
      nie wiem... co wy na to?

Co do pierwszej siódemki klubowej to nie rozumiem zupełnie dlaczego tak
      bezlitośnie pojechali po Sylwii. Mnie urzekła swoja osobowością, urokiem, a
      wykonaniem nie zniwechęciła zupełnie. Było moim zdaniem naprawdę dobre.
      Siódemka była dość równa, z wyjątkiem Justyny właściwie każdy miał szansę na
      finał. Nie spodziewałam się aż takiej przewagi Dominiki, ale to chyba Leszczu
      zadziałał ze swoimi, pożal się Boże, proroctwami. Byłam natomiast zaskoczona
      tak niską ilością głosów na Piotrka. Byłam pewna, że przejdzie na 1 miejscu.
      Druga siódemka - Stawiam na Dominikę Pawłowską (będą dwie ominiki w finale:))
      ale co do drugiej osoby nie wiem - podobało mi się, jak śpiewał Sławek, ale
      zapewnme przejdzie Niezgioda. Co więcej, nie mam nic przeciwko temu, aby
      przeszedł. Może fajniej będzie mieć takiego pajaca w finale niż poprawnego
      Sławka. Poprzednia edycja bez Kowalczyka byłaby nuuudna, prawda?
      Najgorsza możliwa kombinacja byłaby taka, gdyby w jednej siódemce spotkali się:
      Bartek Szymoniak, Maciek Silski i Dominika Pawłowska. Na szczęście to już się
      nie stanie :)
      • Gość: P-77 Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:38
        Właśnie patrzę na powtórkę - nie wiem dlaczego macie pretensję do Rocka, że
        zagłusza Leszczyńskiego - to przecież realizator uznał, że ciekawiej jest
        pokazać zagłuszającego Rocka niż to co juror w dreadach ma do powiedzenia.
        Aczkolwiek Leszczyński podobno jest socjologiem co potwierdza to co kiedys
        powiedział Wojciech Mann - istnienie socjologii dowiodło konieczności istnienia
        socjologii.
        Pozdr.
      • Gość: aura Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 11:23
        Jury chyba ma możliwość oglądania prób, więc może umówili sie wcześniej,
        niekoniecznie w trakcie występu... a Lato raczej nie wygląda na kogos kto
        pozwoliłby z siebie zrobić ofiarę, choćby w dobrej wierze. Z Sylwią
        przesadzili, ale niepotrzebnie skopiowała Whitney, z takimi warunkami może
        zrobić co chce, a poszła po linii najmniejszego oporu... Mnie właśnie
        osobowości zabrakło w jej występie.

Jak na razie z każdej siódemki wyraźnie lansowane były dwie osoby. Teraz tez
        pewnie przejdzie Dominika i Arek, a ktos tu zachwalał Małgosię Rychlewską. Może
        rzeczywiście jest dobra, ale już na starcie została z tyłu, i nie wiem czy się
        obroni przez dwie minuty i na tyle zaistnieje we wdzięcznej pamięci słuchaczy
        żeby jej pozwolili zostać. Pożyjemy... :)
        • nika66 Re: IDOL 4.6 29.03.05, 12:04
          Ja stawiam na Arka i Dominikę. Sa najlepsi skoro byli lansowani juz wczesniej.
          Mysle ze innych nie pokazywali bo nie byli ciekawi. Duzo osob spiewa ladnie,
          ale w tym programie chodzi o cos wiecej a ta dwojka jest intrygujaca.

I jeszcze jedno, powiedzcie co stylisci z tymi ludzmi robia???? Myslalm ze
          padne jak uslyszalam w poprzednim odcinku ze czerwony pasek u faceta zawiazany
          na wezelek dodaje mu meskosci, ludzie jakie wy macie wyczucie i czemu robicie z
          tych ludzi mieczakow?
          A Dominika Kasprzycka powinna wrocic do poprzedniej fryzury.
          Tyle ode mnie
          • agata_to_ja Re: IDOL 4.6 29.03.05, 12:09
            nieee, no nie powiedzieli, że czerwony pasek dodaje mu męskości. Powiedziane
            było, że mówi, iż jest facetem z jajami. Dla mnie to nie dokładnie to samo.
            Absolutnie mi nie przeszkadzał czerwony pasek u Michała, był fajny, juz prędzej
            koszulę bym mu zmieniła. Ale ogólnie nie było źle. Natomiast nie mogłam
            uwierzyć, w co oni ubrali biedną Sylwię! Co prawda widać było, że mają
            trudności z jej sylwetką, ale te jakieś dresy na dole, jak również ich kolor
            mnie osłabił po prostu. Ja rozumiem fusion, może i tu obowiązuje (w modzie),
            ale dla mnie to nijak nie pasowało do góry.
            Reszta mogła być.
            • nika66 Re: IDOL 4.6 29.03.05, 12:17
              o koszuli w kwiaty to juz mi sie pisac nie chce, ale czarny garnitur Dominiki
              do tak delikatnej piosenki jaka spiewala... jak dla mnie bez wyczucia
              calkowicie zgadzam sie odnosnie spodni Sylwi, uwazam ze w spodnicy byloby jej o
              wiele lepiej i do tego ten kolor... do kazdej figury mozna cos dobrac
          • Gość: YANE Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:11
            Odnosnie stylizacji to mam wrazenie, ze Czajka wcale nie patrzy na buzie uczestnikow, ale bierze katalog L'Oreal i tnie zgodnie z tym jaka jest tendencja na zeszly sezon. Dlatego w przyszlym odcinku klubowym dwie dziewczyny beda mialy podobne fryzury, a w sobote Dominikia wygladala jak bardziej pyzata Hania Stach.
            Nie wiem kto ludzi "ubiera" w tej serii, ale poki co nie jest zle, moze z wyjatkiem spodni Sylwii, ktore faktycznie nie byly specjalne ;)
      • aasiek Re: IDOL 4.6 29.03.05, 11:42
        Też obejrzałam powtórkę i bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Jagoda, podobała mi
        się najbardziej z całej siódemki. Z kolei Zerka - może i najsłabszy z siódemki
        (chociaż, czy ja wiem..?), ale też odniosłam wrażenie,że wiedział o czym śpiewa
        i szczerze to robił.
        Ciekawie wyglądają teraz próby z Anną Serafinską, chyba więcej pracuje nad
        interpretacją, nie uważacie?
    • lucy_harmon Re: IDOL 4.6 29.03.05, 12:46
      A mnie najbardziej żal Michała. Subiektywnie - jego wykonanie może nie było
      porywające, ale na pewno bardzo dobre, energetyczne, szczere, naprawdę mi się
      podobało. No i ta twarz... dla mnie cudowna, interesująca, mogłabym patrzeć na
      niego godzinami.:) Gdyby to ode mnie zależało, to zamiast Dominiki do finału
      wzięłabym Michała.:) Ewentualnie Milenę, która bardzo pozytywnie mnie
      zaskoczyła, odważnie wybrała repertuar i poradziła z nim sobie, absolutnie nie
      zgadzam się z Wojewódzkim, że to było bezmięsne wykonanie.
      Piotr Lato - cieszę się niezmiernie, że znalazł się w Idolu i że jest już w
      finale, bo jak chyba wszyscy bardzo go lubię i uważam, że ma wiele uroku. W jego
      wykonaniu były pewne niedociągnięcia, ale ogólnie wypadł bardzo stylowo, świetny
      głos, świetny utwór i świetny wygląd, nawet broda była świetna tym razem. Brawo
      Piotrek.
      Sylwia - w tej dziewczynie jest coś ciekawego. Ma ładny, mocny głos, sama też
      jest ładna, dobrze wygląda na scenie, ale jej sposób śpiewania niestety
      całkowicie mnie odrzuca, czegoś takiego nie jestem w stanie słuchać. No i
      rzeczywiście - w co oni ją ubrali?
      Jagoda - ładnie zaśpiewała, należy przy tym docenić wybór piosenki, ale ogólnie
      jakoś mnie zachwyciła.
      Justyna - nudy, jedyne co mi się spodobało to to, że jej uśmiech przypomina
      uśmiech Charlize Theron.
      No i na koniec Dominika, która wygrała całkowicie zasłużenie, chociaż ja, jak
      już pisałam, wolałabym widzieć w finale kogoś innego.:) Dominika zaśpiewała
      cudownie, subtelnie, lekko, jej wykonanie momentami przywodziło na myśl Gosię
      Kunc, bo dotąd chyba tylko ona potrafiła być równie subtelna. Tylko co ci
      styliści zrobili najlepszego tak ładnej dziewczynie, za co??? Jej wielkimi
      atutami były właśnie dziewczęcość, naturalność, świeżość, a z tą okropną fryzurą
      i okropnymi pasemkami na okropnej grzywce wygląda okropnie.:/
      • kubissimo Re: IDOL 4.6 29.03.05, 12:57
        widze, ze nie tylko ja zobaczylem cos fajnego w twarzy Michala ;)
        a jezeli chodzi o Dominike, to w finale pewnie kilka razy kompletnie zmienia
        jej fryzure, wiec moze bedzie lepiej
        oby :)
    • agata_to_ja Re: IDOL 4.6 - poprzednie życie Arkadiusza N. ;) 29.03.05, 13:01
      Hej
      dowiedziałam się z innego wątku, że Niezgoda wygrał kiedyś debiuty w Opolu i że
      nazywał się wtedy inaczej. Takie wiadomości zaraz pożytkuję wrzucając w
      wyszukiwarkę google. Nie zawiodłam się - oto poprzednie życie Arkadiusza
      Niezgody. Slicznie się prezentował:

www.tvp.pl/_zdjete/opole/historia/opole96.htm
    • Gość: susel piosenka bogny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:27
      mozna znalesc jej piosenke z eliminacji na necie?? bo ja sie zakochalam w tym
      glosie poprostu:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka