Dodaj do ulubionych

Bardzo prosze o rade

IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 07.03.04, 18:08
Czy moze ktos mi pomoc?Czy jest mozliwosc zablokowania przychodzenia smsow i
polaczen z jednego konkretego numeru?Ktos bardzo natarczywy wypisuje do mnie
i wydzwania,nie chce przez to zmieniac numer tel.Nie wiem czy to pomocna
wiadomosc ale mam tel w sieci Era,taktak ,telefon Nokia3210.Bardzo prosze o
jakies rady.
Obserwuj wątek
    • barracuda7110 Ciężko będzie :( 07.03.04, 19:47
      Operator nic nie pomoże, chyba że zadzwonisz do biura numerów (czy jakoś tak się
      to nazywa) i zidentyfikujesz żartownisia. Wtedy można mu realnie przetłumaczyć
      jakie niemiłe są jego "zaloty". W tej nokii nie ma możliwości ustawienia filtra
      połączeń.
      Pomyślę jeszcze...
    • Gość: magdarynkaa Re: Bardzo prosze o rade IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 09.03.04, 10:42
      Dzieki za odpowiedz.Ja wiem kto to,to moj byly facet,on mi teraz grozi,dlatego
      chce zablokowac jego nr.Mam zamiar kupic inny tel,mozesz mi doradzic w jakim
      jest ustawienie filtra polaczen?Chodzi mi raczej o Nokie.
      • Gość: Peppers Trudno IP: *.acn.pl 10.03.04, 21:47
        1. W filtry itp bawic sie nie radze, bo przy tej dostepnosci komorek za dwa czy
        trzy dni gosc zacznie przysylac do Ciebie te SMSy z innego numeru. I co?
        Bedziesz tak blokowala kolejne numery co kilka dni? Dla Ciebie to bedzie klopot
        a gosc tylko jeszcze bardziej sie wkurzy.

2. Mozesz sama zmienic numer telefonu. To chyba najlepsze rozwiazanie w Twojej
        sytuacji.

3. Jesli w tych SMSach sa grozby to mozesz zglosic to na policje. To czasem
        skutkuje. Tylko pamietaj- w tych SMSach musza byc wyraznie zaznaczone grozby
        karalne- inaczej policja oleje sprawe.

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka