kubissimo 29.03.05, 12:58 w ktorym, jezeli dobrze zrozumialem, publika sie zastanawia jak mogli ubrac Sylwie w spodnie koloru nie pasujacego do jej figury oh well ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_to_ja Re: IDOL 4.7 - poprzednie życie Aradiusza N. 29.03.05, 13:03 ...oraz dowiaduje się, że faworyt niektórych niejaki Niezgoda wygrał kiedyś debiuty w Opolu i że nazywał się wtedy inaczej. Takie wiadomości zaraz pożytkuję wrzucając w wyszukiwarkę google. Nie zawiodłam się - oto poprzednie życie Arkadiusza Niezgody. Slicznie się prezentował: www.tvp.pl/_zdjete/opole/historia/opole96.htm Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.7 - poprzednie życie Aradiusza N. 29.03.05, 13:03 www.tvp.pl/_zdjete/opole/historia/opole96.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aura Re: IDOL 4.7 - poprzednie życie Aradiusza N. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:11 sie zakamuflował, ja szukałam Niezgody... a pamiętacie jego występ? Mnie się mgliście kojarzy jakiś chłopak śpiewający Chylińską i takie wrażenie, że był niezły... Odpowiedz Link Zgłoś
nika66 Re: IDOL 4.7 - poprzednie życie Aradiusza N. 29.03.05, 13:17 mozesz go posluchac, na stronie www.niezgoda.com.pl jest do sciagniecia filmik z tego wystepu Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 - poprzednie życie Aradiusza N. 29.03.05, 13:30 hesus! polazilem sobie po tej stronie, a raczej po jej linkach, bo sama strona wlasciwie jest w budowie on megalomania przytlacza Pawla Kowalczyka oj oj :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: IDOL 4.7 - poprzednie życie Aradiusza N. 30.03.05, 19:47 Czy wy też macie jakość tego filmu gorzej niż beznadziejną? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 29.03.05, 16:43 Trochę przedwczesna informacja, ale jakby ktoś już dziś umierał z ciekawości - tytuł pierwszego koncertu finałowego to podobno 'królowie gatunków'. Zapowiada się ciekawie, nie? A to strona zespołu Michała Zerki: www.zespolniewiem.prv.pl/ Michał twierdzi, że jednym z jego idoli jest Artur Gadowski i to niestety słychać.:/ No cóż, młody jest, może jeszcze wyrośnie z tego typu fascynacji.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 19:22 Tak mi sie przypomnialo, ze mam pytanie do tych, ktorzy sluchaja Zetki. Czy ta skrzeczaca Nina naprawde prowadzi jakies audycje a radiu? Przeciez tego sie sluchac nie daje. Na dodatek jest taka zdenerwowana, ze reka w ktorej trzyma mikrofon lata jej jak w delirce. Czy az tak konieczne jest jej pokazywanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 30.03.05, 00:21 moze ustalmy kto z producentow ja posuwa i wiadomo bedzie, czy pokazywanie jest konieczne, czy nie ;))) btw czy Wy tez macie takie dziwne jazdym ze znikajacym forum? bo mi sie czesto robi tak, ze jest naglowek forum::gazeta.pl dzial telewizja (albo inny) i od razu dolny banner zero wpisow :/// dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.7 30.03.05, 09:25 Kubu, jakos to nie w Twoim stylu było... Ta pani się nazywa Tina Żyro, wcześniej pracowała z ramienia radia Zet przy Drodze do gwiazd (bodajże w jury była cy cuś). Powiem szczerze, że nie zwróciłam uwagi na wszystkie te minusy, które u niej zauważyliście. Aż jestem w szoku, że jak jeden mąż ją skreślacie. Czyżby mi się coś na uszy i oczy rzuciło? Aż tak źle było? Musze się raz jeszcze przyjrzeć i posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 30.03.05, 10:17 no sorry, ale juz przy pierwszym jej wystepie "lekko" sie zdziwilem dziewczyna jest srednio medialna i chyba nie do konca panuje nad glosem zdziwilem sie, ze jest na wizji, bo ona mi nawet nie bardzo do radia pasuje :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:33 Aaa Tina, no wlasnie... Agato ta Tina jest straszna i wizualnie, i "wokalnie". Nie bardzo sobie wyobrazam jak mozna sluchac tej osoby via radio. Patrzec na nia tez nie bardzo mozna. To jakas porazka, choc osobiscie nic do Tiny nie mam, bo jej nie znam :) Btw kubu ja tez tak mam, pewnie cos z generowanie stron nie teges w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:04 Jeśli to ta dziewczyna, która mignęła pod koniec koncertu klubowego, to jest całkiem ładna. Na to co i jak mówiła nie zwróciłam uwagi. A wy chyba szukacie na siłę kogoś, do kogo można się przyczepić - piszecie jakby panna wyglądała jak Dzwonnik z Notre Dame i mówiła jak sepleniący jąkała. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 30.03.05, 13:16 hesus, Yane my to chyba zli ludzie jestesmy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:09 Zawsze czulam, ze jestem zla teraz mam pewnosc, ale Ciebie kubu to nie podejrzewalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 30.03.05, 14:14 ja tez siebie nie podejrzewalem jak z tym zyc? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 30.03.05, 15:23 Mam ten sam problem, jestem złą kobietą.;) Tina jest w tej roli tragiczna. Ma nieprzyjemnie brzmiący, zupełnie nieustawiony, skrzeczący głos, który w dodatku jej się trzęsie, ręka trzymająca mikrofon zresztą też, dobrze że nie pokazują kolan.;) Ja rozumiem, zapewne trema ją zżera, ale ludzie pracujący w mediach muszą potrafić sobie z nią radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.7 30.03.05, 16:06 a może to było z zimna, było to nagrywane na dworze. Trema raczej nie, naprawdę w Drodze do gwiazd była nie taka zła. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 30.03.05, 16:26 Nie oglądałam drogi do gwiazd, ale tu kobitka naprawdę jest fatalna. A może to rzeczywiście z zimna było? W takim razie dam jej ostatnią szansę i dziś jeszcze raz jej posłucham, bo szczerze mówiąc w sobotę wyłączyłam głos jak tylko ją zobaczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 30.03.05, 19:50 eeee a w klubie tez marzla czy glos jej drzal z innego powodu? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zrob_mi_laske Re: IDOL 4.7 30.03.05, 23:44 Ona w radiu zet jest jakimś dyrektorem ds muzycznych, czy cuś takiego. Nigdy jej na antenie radia nie słyszałem, bo jej tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:13 muzyka.interia.pl/info/infid/607124#Scene_1 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.7 30.03.05, 18:56 Z pewnoscia mowa o Slawku Peca, on ma taki elvisowaty glos ;-) Bedzie dzis ciekawie, wejdzie pewnie Dominika i jeden z chlopakow, no chyba ze tak chwalona przez kilku moich znajomych Malgosia Rychlewska da popalic, ale cos nie czuje tego w kosiach dzis, aczkolwiek to sie jeszcze moze zmienic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:10 echh wy wszyscy tak za tą Dominiką.. no nic, zobaczycie, ciekawe czy Wam się spodoba:> Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 30.03.05, 19:20 Ja po cichu jestem za Olą Tchórzewską.:) A Dominika wydaje się być pewniakiem (pewniaczką?), czyżbyśmy mieli się rozczarować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:32 Hmm nie chodzi chyba o to, co 'poszło nie tak' :) Tylko o samą Dominikę.. Zobaczycie, może Wam to nie będzie przeszkadzało, ciekawe jak zareagują głosujący po tym występie i.. wypowiedziach jury. OK, milczę jak grób :P Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 30.03.05, 19:37 To ona była tą polemizującą z jurorami osobą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:42 eee ;) pół godziny left tylko, cierpliwości A dzisiaj wyniki później, 23.35. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 30.03.05, 19:48 Nie wiem jeszcze co będę oglądać, bo na dwójce mecz. I to kusi, i to nęci... Całe szczęście, że wynaleziono video.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:15 O kurcze, masę wypowiedzi powycinali jury :/ Michał troszkę dłużej polemizował z nimi, a po występie Sławka Kuba do każdego nastepnego uczestnika zwracał sie na początku' drogi sławku..yy dominiko'itd ;) Mnie tam sie najbardziej Sławek podobał ;) Jako tako jeszcze - Michał i Marta. U Dominiki nie podobała mi siwłaśnie ta Jej sztuczność, wizerunek (o tym wypowiedzi jury tez wycięli..), ruchy, zachowanie, styl śpiewania WHitney.. To nie ona :/ Nie podobało mi się.. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 30.03.05, 21:48 czy coraz szybszy montaz i sztucznie wyluzowany Rock to proba zdobycia mlodszego targetu? czyzbysmy byli dla nich za starzy? ;) nadal uwazacie, ze wstawki z komentarzami Rocka nie przeszkadzaja? nawet podczas piosenek? :/// a teraz o spiewaniu i takich roznych z jednym wyjatkiem grupa dosyc rowna faworytem dla mnie pozostaje Dominika nie lubie tej piosenki, ale jej glos troche mi ja oswoil poza tym podoba mi sie ona jako osoba charakter ma, z Czajka sie poklocila, juz ja lubie :) poza tym nie wiem czy tylko ona to zrobila, czy wszyscy, a tylko ją pokazali, ale chyba jako pierwsza osoba w klubie podziekowala pianiscie. dziewczyna z klasą i o ile nie mam watpliowsci, ze powinna zajac pierwsze miejsce, to z drugim mam problem, bo uwazam, ze poziom byl na tyle rowny, ze w finale moga sie tez znalezc: Marta, Slawek, Ola i Gosia Marta zaczela slabo, ale skonczyla na poziomie nie zgadzam sie z Ela, ze przesadnie dociskala i sciemniala glos. bylo ok i calkiem naturalnie. gdyby caly wystep byl jak koncowka to bylbym bardzo na tak Slawek ma rewelacyjny glos, ale troche nie trafia do mnie to, co nim robi tzn jezeli z rozmyslem wybral Elvisa, bo to samograj i mozna nazbierac smsow od romantycznych 14-latek, to ok ale jezeli wybral, bo uwaza, ze to piekna piosenka i to wlasnie ta a nie inna chcial zaspiewac, bo to czuje, to OJ :/ niemniej glos znakomity a do tego calkiem fajna osobowosc Ola jest pierwsza osoba w tej edycji, ktora powinna byc zadowolona ze wspolpracy z Czajka & Co. - wygladala oblednie, chociaz nie da sie ukryc, ze nawet jak we wczesniejszym filmie biegala w strazackich ciuchach to widac bylo, ze to piekna kobieta. ten jeden raz Czajka tego nie zepsul :) co do spiewu to troche trudno to oceniac na bazie tego kawalka, ale glos ma dziewcze niesamowity, charyzme tez, ogniki w oczach i w ogole bardzo chetnie bym ja dalej ogladal w tym programie Gosia nie byla taka rewelacja, jakbym sie spodziewal po zachwytach bigrocka mysle, ze to kwestia piosenki, ktora splynela po mnie nie zostawiajac sladu, ale widac, a nawet slychac, ze Gosia spiewac umie, wiec sklonny jestem dac jej szanse ;) zostal Marcin, ktory troche dal ciala. chlopak ma bardzo fajny glos, stylisci odmienili go na plus, ale wystep nie do konca mu wyszedl strasznie to bylo dretwe a do tego ruch sceniczny go pograzyl ;) jedynym nieporozumieniem byl Arek Niezgoda kiepski kawalek, ale co gorsza kiepsko zaspiewany image taki, ze szkoda mowic trzy razy NIE :/// Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.7 30.03.05, 21:55 > Gosia nie byla taka rewelacja, jakbym sie spodziewal po zachwytach bigrocka Nigdy sie nia nie zachwycalem :-) Jest w porzadku, ale sa duzo lepsze :-) > jedynym nieporozumieniem byl Arek Niezgoda Niestety ma dosyc duze szanse na awans do finalu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 30.03.05, 21:59 gdyby nie straszna lanserka podczas castingow to mysle, ze nie mialby szans, zwlaszcza, ze naprawde zaspiewal slabo niestety bardzo go promowali, a do tego koles jest jarmarczno-wisniewsko- kowalczykowy, wiec publika pewnie zachwycona :/ bardzo ciekaw jestem typow jury Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.7 31.03.05, 19:49 Się wreszcie do netu dorwałam :-))))))) Jeśli chodzi o środę to zdecydoanie byłam za Sławkiem. Nawet smsa na niego nwet wysłałam. A co! I ta piosenka bardzo mi sie podoba, wiesz kubissimo! Chociaż nie jestem roamntyczną 14-stolatką :-/ Dominika Pawłowska mi sięnei podobała. Była sztuczn aż do bólu. Głos ma, nie przeczę ale to co pokazała w srodę tylko mnie zirytowało. Arkadiusz NIezgoda - no coments :-/ A jeśli chodzi o poprzednią sobotę to zdecydowanie powaliła mnie na kolana Dominika Kasprzycka. Generalnie uważam, ze te koncerty klubowe to na całkiem przyzwoitym poziomie są. No ale tfu, tfu, na psa urok, bo jeszcze zapeszę ;-) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 30.03.05, 21:15 Poza Olą nikt mi się dziś nie podobał. :-O Dominika wybrała ciotkowaty repertuar i ubrała się jak ciotka, dla mnie jest już spalona. Pozostali zaprezentowali się przeciętnie lub w najlepszym wypadku kiczowato. Głównymi postaciami tego odcinka byli Ania Serafińska i Jabco.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: IDOL 4.7 30.03.05, 21:21 Mi się podobały występy nr 1, 3, 5, 6 ,7. Numerów 2 i 4 w ogóle nie biorę pod uwagę, bo mnie te występy zmęczyły. Dominika zbyt przypominała Whitney, mogła coś innego wymyśleć, ale jednak ładnie śpiewa. Sławek ciekawie zaśpiewał, ale Idol z niego żaden. Ciągle tak patrzy bokiem, mruży oczka pochyla się do przodu i to mnie denerwuje. Niezgoda też ciekawy miał występ, ale jego głos i zachowanie poza sceną jest odpychające. Ciekawie też pokazały się Gosia i Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: IDOL 4.7 30.03.05, 21:40 Mała errata. Nie podobały mi się występy Marty i Michała, czyli 2 i 5. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 30.03.05, 21:47 Michał dobrze wyglądał, tak w ogóle głos też ma niezły, ale fatalnie wybrał utwór, zrobił z niego zupełnie dziwaczną wersję i do tego jeszcze nie trafiał w dźwięki.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:48 Nom, utwór źle wybrał.. Za to moim zdaniem był naturalny, czego o kilku innych osobach nie można raczej powiedzieć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:24 Aaa bym zapomniała. Po występie ARka była rozmowa, fłównie Leszczyńskiego, z nim. Pytał jak to się stało, że znikł po tym festiwalu itp itd Arek zaczął coś kręcić, mówić o tym, że kiedyś był młody i głupi, teraz nie da, żeby ktoś pociągał nim za sznurki jak marionetka :P A Arek miał w stroju faktycznie sznurki:P Fajnie to zabrzmiało. Aha, jeszcze coś. Pan RL taki był znudzony i zblazowany na nagraniu, że szok.. Przerwa - wstaje i mówi ze złością: 'ale wy wszyscy nudni jesteście, beznadzieja, co ja tu robie?! ide stad chyba..' brr łaske robił że tam był... Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock A mnie sie... 30.03.05, 23:03 ...tak na dobra sprawe dzis nikt nie podobal na tyle, by go do finalu z czystym sumieniem poslac :-( Dominika wydaje sie jednak najlepsza osoba z tej grupy i ewentualnie dalbym jej szanse rehabilitacji z finalach. I, skoro maja to byc dwie osoby, to; o zgrozo, nie wierze, ze to pisze; niech to juz bedzie ten Niezgoda. Spiewa jak spiewa, drazni mnie na maxa wszystkim czym tylko sie da, ale pozytywnie wyroznia sie na tle dobrej wokalnie, ale jednak dosyc ogolnie nijakiej reszty. Gosia mnie rozczarowala... wygladem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: A mnie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:06 O nieeeeeeeeeeee tylko nie Niezgoda! Co jak co, ale inni przynajmniej jako tako zaśpiewali.. no ale jak kto lubi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: A mnie sie... 30.03.05, 23:10 On tez zaspiewal czysto... A dla Dominiki jeden plus, o czym zapomnialem wczesniej, tzn. za te wlosy, ze jej tej oszpecajacej grzywki nie dorobili, jak prawie calej reszcie. W szczegoly tej historii nie wnikam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: A mnie sie... 30.03.05, 23:11 oj wniknij w szczegoly w programie pokazali wycinek z calej sprawy, ja bym chetnie poznal cala historie, a Ty przeciez wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: A mnie sie... 30.03.05, 23:16 ja... ja... a nawet ruf! mich! an! :D prosze opowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: A mnie sie... 30.03.05, 23:10 ja bym jednak dal szanse Oli i... Slawkowi Ola ma rzadko spotykana barwe i nawet w tak krotkim wystepie pokazala temperament sceniczny. nawet jezeli by nie wygrala IDOLA to chyba nie byloby z nia nudno a Slawek ma naprawde dobry glos. szkoda, ze nie zaszalal z wyborem piosenki. chetnie bym uslyszal cos z repertuar Rufusa Wainwrighta Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: A mnie sie... 30.03.05, 23:13 kubissimo napisał: > a Slawek ma naprawde dobry glos. Slawek strasznie falszuje momentami, zmienia melodie. Ma ciekawy glos, ciekawa barwe i odpowiednia tonacje, ale w finale sobie nie poradzi za bardzo, odpadlby jako pierwszy lub drugi. Ale moze wejsc, kazdy z tej grupy wlasciwie moze wejsc, niestety nie do konca w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Chociaz kto wie, moze ktos z tej grupy zablysnie w finalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: A mnie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:16 Aż tak źle? Może przygłucha jestem, ale dla mnie było całkiem OK, jakie tam zmienianie melodii ;)) No zobaczymy. Ciekawa jestem werdyktu głosujących.. Ktoś albo dostanie szansę na finał i ją wykorzysta albo potem będzie się żalować, że przeszła niewłaściwa osoba.. Trudna decyzja, na szczęście ja o tym nie zdecyduję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka Bogna Jurewicz ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:21 uslyszalam ja na eliminacjach w idolu i sie eidentnie zakochalam od pierwszego uslyszenie:) ale pozniej nagle zniknela i w clubie juz sie nie pojawila:((( wie ktos czemu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka Re: Bogna Jurewicz ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:30 ale jakim cudem ona mogla odpasc?? przeciez jury sie nia zachwycalo a to oni wybieraja osoby do clubu??? grrr Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: IDOL 4.7 30.03.05, 23:26 Idolowa sonda: Kogo chciał(a)byś zobaczyć w finale? Odpowiedź: Wyniki: Arkadiusza 10 % Martę 10 % Sławomira 7 % Olę 9 % Michała 6 % Dominikę 53 % Małgorzatę 5 % Głosów: 7597 Pierwsze miejsce jest więc już raczej przesądzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:33 Tego się w sumie spodziewam.. ale nie sugerujmy się wynikami głupiej sondy, w której to głosy były oddawane na długo przed występami :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:56 No, na szczęście faworytka przeszła, ale jurorzy wyraźnie nie chcieli jej w finale. To wszystko dość dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:57 Argh, dobrze, że Arek nie wszedł.. denerwuje mnie ten człowiek :> Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: IDOL 4.7 31.03.05, 00:01 W sumie dobrze, że Niezgody nie ma, ale Peca w finale jest dla mnie zaskoczeniem. Raczej nie sprawdzi się w żywszym repertuarze. A w ogóle to Maćkowi się coś pomieszało. Na Niezgodę stawiał też Cygan, a nie tylko Kuba. A na Sławka nie tylko Ela tylko Kuba też. Ja tak przynajmniej odebrałem tego _Sławomira_ Błaszaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:07 W ogóle Maciek jakiś śpiący chyba dzisiaj był ;) W rozmowie z Michałem wymsknęło mu się 'i wtedy co? Dominika biegnie Cię uściskać?' - ja to zrozumiałam tak, że Dominika bank weszła do finału. Ale to nieistotne ;) A przed finałami nie ma o czym mówić, chyba za mało jeszcze 'znamy' tych ludzi, żeby oceniać ich możliwości.. Ja przynajmniej mam nadzieję, że się w finałach miło zaksoczę i to nie jeden raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 31.03.05, 00:18 tez sie ciesze, ze polecial zenujace byly te jego komentarze do Slawka :/ i jeszcze tekst o dobrej muzyce z ust kolesia spiewajacego przeboj Bon Jovi :D generalnie do finalu weszly moje typy, ale trcohe szkoda mi Oli to chyba fajna osobka szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 31.03.05, 00:24 Oj szkoda Oli, szkoda. ;( Zdziwiło mnie trochę trzecie miejsce Marty, ciekawe która w takim razie była Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.7 31.03.05, 19:56 kubissimo napisał: > i jeszcze tekst o dobrej muzyce z ust kolesia spiewajacego przeboj Bon Jovi :D Ja też lubię Bon Jovi :-/ Wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.7 31.03.05, 00:06 Kibicowałam Oli, szkoda, ze nie przeszła. Dziewczyna ma bardzo oryginalny głos i jest taka oryginalna i charakterystyczna. Na szczęście Sławek jest w finale. Kolejny dobry głos, polski Michael Buble :). Poza tym jest przystojny, uroczy i ma coś w sobie (nie mam 15 lat i nie wysłałam na niego smsa :). Rzeczywiście niesamowicie się stresował - było widać. Na razie mamy fajnych facetów w finale :). Dobrze, ze koleś zakochany w sobie bez pamięci nie przeszedł - tak mnie irytował, że chyba nie mogłabym na spokojnie ogladać programu, gdybym musiała na niego patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.7 31.03.05, 00:08 > Dziewczyna ma bardzo oryginalny głos i jest taka oryginalna Chyba trzeba iść spać bo logika szwankuje :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: IDOL 4.7 IP: *.torun.mm.pl 31.03.05, 00:38 a nie wiecie, czy jest przewidziana "dogrywka" między osobami, które np. zajęły trzecie miejsce? Chyba cos takiego było w poprzednich edycjach? Powinno być, bo trochę wyrównuje niesprawiedliwości związane ze szczególnie mocnymi grupami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:39 Nie, nie ma takiej potrzeby, skoro jest 5 odcinków - z każdego wybiorą 2 osoby = 10 osób w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 31.03.05, 00:47 Trochę to jest w sumie denerwujące, bo podział na grupy bywa zupełnie bez sensu. Np. dzisiejsza siódemka była moim zdaniem wyjątkowo słaba, w poprzedniej było kilka znacznie ciekawszych osób, które niestety nie miały szans. Zastanawia mnie co się stało Leszczyńskiemu, że w tej edycji nagle znów jest zwolennikiem muzyki rockowej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:06 > Zastanawia mnie co się stało Leszczyńskiemu, że w tej edycji nagle znów jest > zwolennikiem muzyki rockowej? ;) W poprzedniej był fanem Maleńczuka i powtarzał za nim jak za panią matką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: IDOL 4.7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:55 witam :-) czy ktoś może zna tą rockową pieśń Oli ? no i panna przepadła pomimo piań jury... czy nie uważacie,że repertuar jest raczej wyjąco-smutnawy i mało znany licznej widowni ? uchchch , tęsknie do Patyka i "Ashes to Ashes" Faith No More np. czemu młodzi ludzie nie śpiewają jakiś hitów ostatnich lat ? wg mnie znany utwór to przynajmniej kilka procent głosów widowni, a jury niech se gada co chce (vide ostatni klub) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:00 'Lately' Skunk Anansie Heh, no czy ja wiem, czy to mało znane utwory.. Ja nie skojarzyłam tylko utworu wykonywanego przez Martę i Gosię. Reszta?Presley, Perfect, Bon Jovi - to jest ta mało znane szerszej widowni?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: IDOL 4.7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:16 akurat te trzy kawałki poznałem :P no i Whitney ,poza tym zero skojarzeń pozytywnych a w pierwszym klubie coś kojarzonego śpiewali ? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.7 31.03.05, 09:52 No jasne! Nie budźcie mnie, Klasyk z kabaretu Starszych Panów oraz bodajże Małe tęsknoty Prońko były. A tak btw byłam kilka tygodni temu na koncercie Prońko. Luuudzie, cud, miód po prostu. Lata lecą, a ona wciąż doskonała. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 31.03.05, 11:54 Whole Lotta Love - Milena Knockin' on Heaven's Door - Michał :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 31.03.05, 12:02 Kolejna grupa: idol.interia.pl/uczestnicy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:35 Moja cicha faworytka jest Magda Ziolkowska. Ale najbardziej wypromowane osoby z tej 7 to Paczek i Sasza. I ciekawa jestem popisow tanecznych Kuby Arendta :) A Karolinie to chyba wlosy dosztukowali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 31.03.05, 17:07 Paczek podzieli los siostr Buł i innych komediantek moge sie zalozyc o wszystkie pieniadze, ktorych nie mam z osob, ktore slyszalem wiecej niz troche moglyby mnie zainteresowac Szarubka i Ziolkowska. Tyle, ze Szarubka jest w 100% kopią, a Ziolkowska pokazala cos nowego, wiec jednak wole ją z panów (bo cos mam wrazenie, ze "przypadkiem" z kazdego odcinka przejda pary mieszane) obstawiam mojego imiennika, ale li i jedynie na podstawie usmiechu, bo slyszec to ja ich nie slyszalem bardzo tez jestem ciekaw co (i jak) zaspiewa Sasza i czy jej tata nadal bedzie pilnowal, zeby corka nie zdradzila nam sekretow KGB Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 31.03.05, 18:09 Ja też stawiam na Magdę, czy jak jej tam, tę od flamenco. Szarubka dobrze śpiewa, ma kawał głosu, ale na co komu druga Chylińska? Poza tym jej wierszyk mi się nie podoba.:/ Sasza chyba jest za słaba jak na finał, że o Ninie nie wspomnę. Mariki nie znam. Jeśli chodzi o panów, to pierwszego nie słyszałam wcale, a Kubę tylko we fragmencie Sojki i bardzo mi się wtedy spodobał. Czyli Magda i Kuba.:) Chyba że Marika czymś zaskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.7 31.03.05, 19:47 O proszę! magda współpracuje z zespołem Calle Sol i Reiem Caballo! Pamiętacie go? Wspaniały koncert latino w poprzednim Idolu. To wróży jak najlepiej. Ciekawe tylko, czy wybierze do klubu coś w tych klimatach. Nawet jeśli,to w finale będzie już musiała mierzyć się z innymi stylami. Ciekawe, jak jej to wyjdzie (jeśli przejdze dalej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:28 Poniewaz oddalam sie wczoraj nieco innym rozrywkom niz ogladanie Idola nie wiem dokladnie jak wygladaly wystepy. Tyle co widzialam przed ogloszeniem wynikow i z tego co na tych krociutkich fragmentach udalo mi sie zanotowac to moim faworytem byla Ola. Dominika byla zbyt zachowawcza. Faceci jakos mnie nie urzekli, bo Peca spiewal piosenke Elvisa, ktorego bardzo nie lubie, Niezgoda od poczatku mnie nie interesowal, a Michal w obejrzanym przeze mnie fragmencie przedobrzyl. Aha, Marta wygladala zjawiskowo :D Ale coraz czesciej sie zastanawiam dlaczego stylisci wzieli sobie za punkt honoru postarzenie nastoletnich dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: IDOL 4.7 31.03.05, 13:54 bo stylista nie jest w ogóle zainteresowany dziewczynami, to co mu szkodzi. miałam znajomą, co się podekscytowana, czesała u niego - podobno zawsze stara się forsować ciemne kolory i nie przepada za blondem. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 31.03.05, 17:12 widac stylisci & co. sie starzeja i kiepsko sobie z tym radza dlatego wszystkie 17-latki przerabiaja na zmeczone zyciem trzydziestki z rozmazanym makijazem :/ z tej grupy panow za bardzo nie przekombinowali, za to z interwencji w dziale damskim obronila sie tylko Magda. jezeli chodzi o Szarubke, to Lesiu powinien kupic sobie jakies nowsze Glamour, bo (uwaga bedzie wydecie usteczek i zblaz w glosie) takie fryzury to sie u nas we Wloszech nosilo dwa sezony temu a Magda w tej fryzurze wyglada jak Brenda z six feet under Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.7 31.03.05, 18:16 Jakuba pokazywali calkiem sporo do tej pory, to jeden z glowych faworytow z tej grupy do finalu. Ciekawa barwa, niezle warunki, przyzwoity wyglad. Karolina wypadla b. dobrze w teatrze, gorzej na castingu, prawo serii moze tutaj zadzialac, ale jesli nic nie zepsuje to i ona jest faworytka. Sasza nie spiewa jakos rewelacyjnie, chyba ze sie rozkreci, ale ma za soba plecy w postaci niezlej promocji castingowo-teatralnej. Czasem to plus nienajgorszy wystep wystarcza (patrz wczoraj Dominika P.), ale czasem nie (patrz wczoraj Arek N.). Jesli ktorys z powyzszych faworytow zawiedzie to wlasnie ona ma szanse zajac jego/jej miejsce. Peca sie dostal, to i ona moze. Tatus Saszy to moj prywatny idol :-) Nina jest slaba, bardzo slaba, obie Buly byly lepsze. Jej obecnosc w klubie to pomylka, powinni raczej Bogne odszukac ;-) Tomek, Magda czy Marika aby wejsc do finalu musieliby wypasc rewelacyjnie. Czy jest to w ich zasiegu? Przekonamy sie w sobote ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 31.03.05, 18:33 calkiem sporo? to chyba jak mrugalem, bo ja kolesia zobaczylem dopiero w teatrze Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.7 31.03.05, 18:37 na którymś castingu go pokazywali, ale nie pamiętam co i jak wtedy śpiewał Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.7 31.03.05, 19:43 Tańczył break dance (jeśli dobrze to nazywam) a potem śpiewał coś po angielsku, a na koniec chyba Mietka Szcześniaka, jak kazali coś po polsku. Jeśli chodzi o mnie, to chciałabym widzieć w finale właśnie jego i tę panią od flamenco. W poprzednim odcinku dobrze wytypowałam, więc może i teraz. Szarubka choć dość dobrze śpiewa, to denerwuje mnie swoim zachowaniem. Właściwie śpiewem też mnie denerwuje, bo jest bardzo manieryczny. Poza tym "siłowy" - ja wręcz czuję, jak ona się męczy przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:00 > Właściwie śpiewem też mnie denerwuje, bo jest bardzo manieryczny. Poza > tym "siłowy" - ja wręcz czuję, jak ona się męczy przy tym. Mnie to estetycznie jakos nie odpowiada, jak widze wszystkie zyly, tetnice, sciegna czy co tam Szarubka jeszcze w szyi ma, kiedy sie siluje wokalnie. A Kuba byl pokazywany i na castingu i w teatrze i bylo go calkiem sporo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 21:55 Ale drogi kubu Czajka spedza multum czasu w L'Orealu, gdzie dostarczaja mu zapewne na biezaco katalogi z aktualnymi trendami we fryzurach. Pani od make-up, ktorej nazwiska zapomnialam, tez chyba nie tkwi w prozni, gdzie obowiazuja makijaze sprzed 3 lat. Nie wiem, czy ci ludzie w Idolu nie sa wystarczajaco asertywni, zeby powiedziec tym upiornym metamorfozom nie czy podpisuja jakis papier, ze pozwalaja robic ze soba wszystko co sie komu akurat spodoba :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.7 31.03.05, 22:25 wiesz, w to ze Lesiu ma materialy to ja nie watpie tylko czemu robi dziewczynie cos passsssseeeeee (nigdy nie wiem ile S i ile E. niepotrzebne skreslic) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 4.7 31.03.05, 22:33 witam :) Wlasnie w srodowym odcinku Dominika nie dala sobie zmienic fryzury, zauwazylam, ze mocno obstawala przy swoim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaJotka Re: IDOL 4.7 IP: *.polkos.com.pl 01.04.05, 09:23 A Lesio jak sie strasznie zbulwersował..... Ciekawa jestem o co im tak naprawdę poszło. Rzeczywiście jak na razie to udało mu się nie oszpecić jedynie Oli, świetnie wyglądała, chociaż jak dla mnie to trochę za staro. I te make-upy z klubu nocnego..... Ehh, a może ja za stara jestem i się nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aura Re: IDOL 4.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:16 atamanek napisała: > witam :) > > Wlasnie w srodowym odcinku Dominika nie dala sobie zmienic fryzury, zauwazylam, > > ze mocno obstawala przy swoim :) Za to pozwoliła się zrobić na pozerska dive Carey :/ pamietam jak Dominika wygladała w odcinku castingowym- sportowy styl i bezpretensjonalność. Gdyby jej nie podpisali, to nie rozpoznałabym jej ani po twarzy, ani po sposobie spiewania :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: IDOL 4.7 01.04.05, 10:47 Rany, nigdy nie myślałam, że się będę odzywać na temat idola:-) Do tej pory nie oglądałam go wcale, ta edycja ciągle mi się w tv napatocza:-) Oglądam powtórkę, tak wyrywkowo, tej grupy drugiej chyba (Ola Tchórzewska m.in.) i tak się zastanawiam, jak to jest że z tylu fajnych osób przez trzy edycje idola nie został nikt, kto by mnie na kolana powalił. Słyszę dziś fajne głosy, ludzi całkiem zdolnych, przystojnych, może nie wszyscy są doskonali, ale jest nieźle. Co się z tymi ludźmi dzieje? Dziś mi się podobają, a potem, po idolu okazuje się, że nic ciekawego... W Idolu śpiewają często świetne standardy, bardzo dobre pisoenki, a potem jakieś takie poponiewaidomoco, poziom zjeżdża dwa piętra w dół... może nie potrzeba nam "konkursu" na śpiewających, ale "idola" wśród piszących teksty, kompozytorów i na wytwórnie płytową, która nie będzie promować chłamu, a sprawi, że ludzie kupią to, czego warto słuchać? Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.7 31.03.05, 20:31 Z tej nadchodzącej grupy kojarzę tylko Saszę i Jakuba - chyba nie śledzę uważnie Idola :). Sasza jest jedną z niewielu dziewczyn, którym grzywka wyraźnie poprawiła urodę, przynajmniej tak to wygląda na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Karolina Szarubka 09.04.05, 21:01 Witam :) Czy mi telewizor sie psuje, czy owa panna spiewala z playbacku? :> Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Karolina Szarubka 09.04.05, 21:32 nie wydaje mi sie, ale tez przyznam sie, ze az tak sie nie przygladalem Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Karolina Szarubka 09.04.05, 21:35 > Czy mi telewizor sie psuje, czy owa panna spiewala z playbacku? :> Ja mam wrażenie, że tam wszyscy śpiewają z playbacku. A jeśli nie to głos jest przekazywany nierówno. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.7 09.04.05, 21:18 Echhh, znowu kiepska grupa.. Ja tu IDOLa nie widzę :/ Magda - nudno.. w ogóle nie trafia do mnie taka muzyka, może dlatego. Tomek - jeszcze nudniej.. Pączek - kiepska wokalnie, ale przynajmniej prawdziwa. Niemniej jednak, nadal bez rewelacji. Kuba - właściwie to tylko on mi się podobał. Było OK, choć myślę, żę stać go na więcej. Marika- DNO! Nie chcę jej więcej na oczy widzieć... Jak można z żądnym głosem porywać się na taką piosenkę takiej wokalistki? Nie rozumiem tego.. Sasza - nudnaawo.. Ale myślę, że ludzie mogą na nią głosować, bo faktycznie, nie próbowała udawać. Karolina - nic nie poradzę, ale nie cierpię jej i już.. I skoro chce śpiewać rocka, to jakoś ta piosenka mi do niej nie pasowała :/ Mam nadzieję, że ludzie jej nie wybiorą. I jestem prawie pewna, że ona najzwyczajniej w świecie udaje, było w pewnej chwili widać, że nie jest taka ostra, na jaką się kreuje.. Jeśli miałabym głosować, to wskazałabym na pewno Kubę. Ciekawe, kogo jeszcze wybierze publika - pewnie Karolina, Pączek lub Sasza.. Odpowiedz Link Zgłoś
mason_verger Re: IDOL 4.7 09.04.05, 21:29 Standardowe pytanie: kim jest ta osoba która "zapomniała" powiedzieć że ma już kontrakt płytowy z inną wytwórnią? To za nią (niego?) wrócił do programu Pączek. Odpowiedz Link Zgłoś