atamanek 09.04.05, 21:33 Witam :) Alez ta Nina podobna do Brodki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atamanek Re: IDOL 4.8 09.04.05, 21:36 Witam :) Trza bylo zakladac nowy a nie ogladac Idola ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anastacia900 Re: IDOL 4.8 09.04.05, 21:38 Mam nadzieje ze Ninka przejdzie no i Sasza...moze i bym byla za Karolina, ale ona ma dziwny charakter i nie robi na mnie dobrego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: IDOL 4.8 09.04.05, 21:40 Sasza mi się nie podobała,a zachowanie jej i nawiedzonego tatki w kulisach - żenua. Nie rozumiem też uporczywego lansu Pączka.Podobnie lansowali Alicję Janosz i co z tego wyszło? Cała grupa cienka.Nie wiem kogo ludzie wybiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: IDOL 4.8 09.04.05, 21:44 Też uważam, że grupka cienka. Maciek z kolei powiedział, że jurorzy twierdzą, że jest wyjątkowo mocna. Coś mi się nie wydaje. Najbardziej podabali mi się Nina i Kuba. Na nich stawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: IDOL 4.8 09.04.05, 21:47 Nina jest bardzo fajna jako osoba,ale na moje ucho fałszowała.Z kolei Karolina nieźle śpiewała,ale jako osoba mnie nie przekonuje.A jury wydawało mi sie dzisiaj bardziej stronnicze niż zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: IDOL 4.8 09.04.05, 21:55 > Nina jest bardzo fajna jako osoba,ale na moje ucho fałszowała. Mi się właśnie podobał występ na scenie i nie głosują na nią, bo jest sympatyczna (a jest rzeczywiście). Poza tym ładnie wyglądała. Jej zachowanie (spontaniczność)jest jednak też trochę denerwujące np. ta gadka przy napisach. Odpowiedz Link Zgłoś
uniatowski Re: IDOL 4.8 11.04.05, 14:38 Siemka, tu Sławek Uniatowski z Idola. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do głosowania na moją skromną osobę. Spiewać będę "Roxanne" Stinga w wersji swingowej. Głosowanie już w Sobotę. Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: IDOL 4.8 09.04.05, 21:53 mnie sie ta saszka podobała bardzo tylko mogliby ją jednak prezentować bez tatusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.8 09.04.05, 22:10 slabienka byla ta grupa wszystko bylo ciekawsze (nawet reklamy producenta przeslodzonego napoju) niz to, co sie dzialo na scenie :/// tak naprawde niemal bezkrytycznie podobal mi sie jeden wystep - Kuba Arendt "niemal", bo uwazam, ze z tej samej półki mogl wybrac cos bardziej przebojowego ok, rytmiczne kawalki aranzowane wylacznie na fortepian wiele traca i taka Marika na przyklad dala ciala na calej linii, ale mysle, ze ten koles jest na tyle muzykalny, ze dalby rade. ja bym wolal, zeby zaspiewal cos Erica Benneta, Maxwella, czy innego Thicke, ale Sisqo tez mu wyszedl (zwrociliscie uwage jakie tam sa dlugie frazy?) do tego calosc fajnie, wystep spojny i bardzo ok zabawna byla Ela krytykujaca caly jego wystep, podczas gdy koszmarnego pod kazdym wgledem Pączka wychwala pod niebiosa. coz... Magda zawiodla na calej linii trudno byloby wybrac nudniejszy kawalek :/ ile razy w ciagu jednej piosenki mozna zaspiewac ten sam wers??? :/ wygladala ladnie i to jedyny pozytyw Tomek ma mily glos, ale takich glosow są setki calosc nudnie banalna. szkoda Pączek to pomylka i mam nadzieje, ze jej nachalna promocja umrze dzis smiercia naturalna :/ no chyba, ze znowu wcisna ja do finalu na specjalnych warunkach :/// Marika popelnila samobojstwo z premedytacja kawalek oparty na rytmie zaspiewala nierytmicznie, skupiajac sie bardziej na machaniu reka niz na glosie i zamiast spiewu wyszlo podspiewywanie Sasza zaspiewala tak sobie. podejrzewalem, ze zaspiewa po rosyjsku, nie podejrzewalem, ze bedzie to bez ikry. a szkoda do tego bardzo mi sie podobaly jej komentarze przed i po wystepie, ale z drugiej strony jej ojciec skutecznie odstrasza jezeli Karolina nie wejdzie do finalu, to na wlasne zyczenie. zaczela od giga zenady na wstepie i chociaz zaspiewala calkiem calkiem to jednak niesmak pozostal no a do tego to przepraszanie ze lzami w oczach na sam koniec - juz byla taka cyber Beata Wiater, ktora na koncu wystepu przepraszala za wyglad i nic jej to nie pomoglo zobaczymy, czy pomoze Karolinie reasumujac - mam nadzieje, ze do finalu wejdzie Kuba i albo Sasza, albo Karolina, ale nie ldatego, ze takie siwente, tylko dlatego, ze reszta byla slabienka no i gdzies tam sie placze mroczne widmo Pączka i to mnie niepokoi :/ * * * ponawiam pytanie, ktore padlo w zdublowanym wątku - jak się goli takie dolki w brodzie jakie ma Kuba A.? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 09.04.05, 22:42 Podpisuję się pod tym, co napisałeś, co do zdania.:) Podobał mi się tylko Kuba, reszta zaprezentowała się kiepsko, niektórzy bardzo kiepsko. W następnej grupie będą m.in. Maciek Silski i Bartek Szymoniak więc wreszcie będzie kogo posłuchać, mam nadzieję. *** ... krem do depilacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.8 09.04.05, 22:44 a skad wiesz, kto bedzie? no 'oficjelu' jeszcze nie ma skladu kolejnej grupy jak masz jakies info to powiedz kto jeszcze zaspiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 09.04.05, 22:47 Przejrzałam całe 35 osób, przy niektórych z tych, których jeszcze nie było, pojawił się opis. :) Nie pamiętam dokładnie kto tam jeszcze był, części z nich w ogóle nie skojarzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja102 Re: IDOL 4.8 09.04.05, 23:04 Wiater,której nie lubię nagrywa płytę z zespołem Red Head (Wisniewski).Może to za nią wszedł Pączek? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.8 09.04.05, 23:04 no tak, to bylo zbyt proste, zebym sam to wymyslil ;) nastepna grupa: Kamil Franczak - idol.interia.pl/ucz/?mid=24635 Aranka Straus - idol.interia.pl/ucz/?mid=24647 Janusz Nowicki - idol.interia.pl/ucz/?mid=24550 Maciej Silski - idol.interia.pl/ucz/?mid=24557 Joanna Stach - idol.interia.pl/ucz/?mid=24559 Bartek Szymoniak - idol.interia.pl/ucz/?mid=24563 Joanna Dec - idol.interia.pl/ucz/?mid=24473 i ostatnia: Monika Wisniowska - idol.interia.pl/ucz/?mid=24650 Artur Pluskota - idol.interia.pl/ucz/?mid=24554 Daniel Piecyk - idol.interia.pl/ucz/?mid=24553 Marta Ćwik - idol.interia.pl/ucz/?mid=24533 Rafal Stefanowski - idol.interia.pl/ucz/?mid=24560 Stawek Uniatowski - idol.interia.pl/ucz/?mid=24565 Magda Diaków - idol.interia.pl/ucz/?mid=24474 Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 09.04.05, 23:39 > i ostatnia: > Daniel Piecyk - idol.interia.pl/ucz/?mid=24553 Mój Danielek.;) Ale obawiam się, że będzie pewien problem z jego awansem do finału, bo w tej samej grupie są Sławek Uniatowski i Rafał S., którego niektórzy tu obecni dość mocno komplementowali. Jakoś nam się w tych dwóch ostatnich grupach zaroiło od mężczyzn. A pań, poza Aranką i Dec, w ogóle nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
uniatowski Re: IDOL 4.8 11.04.05, 14:41 Cześć, tu Sławek Uniatowski z Idola. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do głosowania na moją skromną osobę. Spiewać będę "Roxanne" Stinga w wersji swingowej. Głosowanie już w Sobotę. Z góry wielkie dzięki. Mam numer "7". Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.8 11.04.05, 18:26 Heh.. Cześć. Wiesz, my tutaj raczej dzielimy się wrażeniami z IDOLa, niż sami bierzemy udział w głosowaniu.. A nawet jeśli ktoś zagłosuje, to pozwól najpierw wysłuchać tej swojej 'Roxanne' zanim masz zamiar namawiać do głosowania. Trochę bez sensu, nie uważasz..? Taka autoreklama może Ci przynieść odwrotny skutek niż oczekujesz.. Anyway, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.8 09.04.05, 23:04 idol.interia.pl/news?inf=604987 Na tej liście jedź sobie w dół siódemkami i grupuj po kolei po 7 :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielny.twist Re: IDOL 4.8 09.04.05, 23:54 ech... no i po kiego licho tak promują tego Pączka??! miałam nadzieję, że przejdzie Kuba... a Saszce zaszkodził moim zdaniem tata. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.8 09.04.05, 23:55 .................................... bez komentarza ;((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 09.04.05, 23:57 :///// Nie wierzę, że ludzie rzeczywiście tak głosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.8 09.04.05, 23:58 swietnie swietnie :/ widac w kazdej edycji do finalu musi wejsc co najmniej jedna osoba nieumiejaca spiewac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.8 12.04.05, 08:18 Qrcze, to może i ja się w końcu zgłoszę do idola ;-) Tez nie umiem śpiewać. Nie oglądałam odcinka z Pączkiem, niestety. A może na szczęście? Wystarczy mi, że słyszałam ją w teatrze. Wątpię aby nagle obudzi się w niej geniusz wokalny. Mam nadzieję, że zostanei ten koncert wrzucony do netu to sobie obejrze z opóźnieniem. A kto był trzeci?? Odpowiedz Link Zgłoś
jolenee Re: IDOL 4.8 10.04.05, 00:08 Cholera, kto przeszedł??? Zapomniałam wrócić na wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 10.04.05, 00:55 Nie wierzę własnym oczom - tym razem ani jednej durnej fryzury? idol.interia.pl/uczestnicy/ Czajka musiał być ciężko obrażony, że nikt dał mu się 'modnie' przerobić.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.8 10.04.05, 01:33 a co? liczylas, ze Maciek Silski bedzie mial grzywke wpadajaca w oczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 10.04.05, 15:21 Tak, to by trochę unowocześniło ten jego archaiczny wizerunek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.8 10.04.05, 03:38 > Alez ta Nina podobna do Brodki ;) Ze co prosze? :-) Ta paczkowata panna to jakas pomylka. Na scenie w liceum OK, ale zeby tak przed ludzmi... Pianista swoje, a ona swoje. Dopiero przy refrenie zorientowalem sie co to za kawalek. Jak jednak widac wypromowac mozna wszystko. Mam nadzieje, ze odpadnie pierwsza. Szarubka - ok, moj typ z tej grupy, bo reszta niestety slabiutenka. Kuba mnie zawiodl. Wypadl o wiele gorzej niz we wczesniejszych etapach. Zdecydowanie mogl jednak on wejsc niz panna N. Reszta bezplciowo z Szaszka na czele (pomijam fakt, ze stylisci zrobili z niej Barbie). Jedynie ojciec Saszy znowu na plus :-D W nastepnej grupie moj faworyt to Gembofon :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.8 10.04.05, 10:54 Taak, Bartek Sz. to w kolejnej grupie jak na razie mój jedyny faworyt.. O Maćku po tyc mp3 nie chcę słyszeć, cokolwiek nie zaśpiewa, jestem na nie :> Mam jednak nadzieję, że w tej grupie ktoś mnie zaskoczy, oby nie tak jak Marika Tomczyk :] Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 10.04.05, 15:19 > O Maćku po tyc mp3 nie chcę słyszeć, cokolwiek nie zaśpiewa, jestem na nie Ja też spodziewałam się wtedy czegoś zupełnie innego, ale nie skreślam go, myślę zresztą, że fragmentami tamta muzyka jest całkiem niezła. A jak donoszą dobrze poinformowani, Maciek zaśpiewa "Hunger Strike" Temple of the Dog. Ja bardzo lubię ten kawałek.:))) Ponadto uważam, że Maciek ma głos, który się tu doskonale sprawdzi. Ciekawa jestem aranżacji.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 10.04.05, 18:23 Zresztą przeczytaj na stronie Idola to co Maciek napisał o sobie, tam jest wyjaśnienie tego, jak to jest z tą jego muzyką. Oczywiście nie zamierzam nikogo na siłę do niego przekonywać (zreszta sama jeszcze nie jestem przekonana), ale mnie akurat podoba się to, że choć ma korzenie rockowe, to jednak sięga też do innych gatunków muzycznych i działa w kilku zupełnie różnych projektach. To dobrze, że tyle rzeczy go inspiruje. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.8 11.04.05, 09:46 O Matko, naprawdę zaśpiewa ten numer? Wspaniały kawałek! Jeśli nie schrzani (nie wierzę, by schrzanił), to będzie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 4.8 10.04.05, 11:02 Witam :) Jak spiewala, uklad twarzy skojarzyl mi sie z Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
lullaby22 Re: IDOL 4.8 10.04.05, 14:11 A czy ktoś się orientuje, na czyje miejsce wskoczył Pączek? Odpowiedz Link Zgłoś
uniatowski Re: IDOL 4.8 11.04.05, 14:24 Taki gostek, gay. Niski, pofarbowane włosy na czarno, silna wada wymowy. Na początku był miły, a potem mu odwaliło. Zajął 3-cie miejsce w programie Michała Wiśniewskiego. W Idolu pokazali Go tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.8 10.04.05, 15:07 > Jak spiewala, uklad twarzy skojarzyl mi sie z Monika. No Co Ty :-<<< Odpowiedz Link Zgłoś
szined Re: IDOL 4.8 10.04.05, 14:39 Kto śpiewa w orginale piosenkę, którą spiewał Kuba? Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.8 10.04.05, 16:37 Czy mógłby mnie ktoś oświecić kto zajął jakie miejsce, od pierwszego do trzeciego? Bo ciekawa jestem :). Odpowiedz Link Zgłoś
gaja102 Re: IDOL 4.8 10.04.05, 17:48 Przeczytajcie relację Piotrka Lato (nick 513) forum.twoj.net/index.php?showtopic=7547&st=120 Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.8 10.04.05, 23:53 o, chwali Sławka co to go sobie zapamiętałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
uniatowski Re: IDOL 4.8 11.04.05, 14:35 Siemka, tu Sławek Uniatowski z Idola. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do głosowania na moją skromną osobę. Spiewać będę "Roxanne" Stinga w wersji swingowej. Głosowanie już w Sobotę. Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
uniatowski Re: IDOL 4.8 11.04.05, 14:47 kubissimo napisał: > tzn co, a la George Michael? Na początku chciałem zaśpiewać ten numer w jego wersji, ale doszedłem do wniosku że będzie nuda. Na początku będzie delikatnie, a potem delikatnie dopie... Ogladąj, zobaczysz. Dzięki. Slawek. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 11.04.05, 15:10 Szkoda trochę, bo ja akurat nie lubię tego kawałka. Ale to nie zmienia faktu, że dla mnie jesteś faworytem tej grupy, rzecz jasna obok Daniela Piecyka, który jest absolutnie jedyny w swoim rodzaju i będę go bronić jak lwica.;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.8 11.04.05, 15:12 no i sie Slawek powinien zalamac, ze go wrzucasz do jednego worka z Piecykiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 11.04.05, 15:15 oj kubu, przecież to nie jest na poważnie nie jestem głucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 11.04.05, 15:33 Jeszcze się zdziwisz w sobotę, jak Daniela tam ładnie uczeszą i ubiorą.;) A tak na poważnie, Daniel śpiewa tak sobie, to chyba wszyscy słyszą, ale wydaje mi się dość tajemniczą postacią i dlatego tak się na niego uparłam. Lubię zagadki. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.8 11.04.05, 15:51 lucy, siostro moja!! :) i ja za Daniela kciuki trzymam, bo mnie najzwyczajniej w świecie ciekawi aha - i dziwi mnie, że poważni ludzie, po 3 edycjach, jeszcze nie załapali, że w programie tym nie tyle o śpiewanie chodzi, co o osobowość i medialność, wiecie, też strasznie poważnie traktowałam 3 edycję, ale teraz zauważyłam, że podejście z przymrużeniem oka gwarantuje rozrywkę, bo od rozrwyki ten program jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 11.04.05, 15:56 Ha, no to przynajmniej my się rozumiemy.:) Ale jeśli już o tej medialności mowa, to nijak mi ona do Daniela nie pasi. I między innymi to jest w nim fajne.:) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.8 11.04.05, 16:00 > Ale jeśli już o tej medialności mowa, to nijak mi ona do Daniela nie pasi. I > między innymi to jest w nim fajne.:) a bo ja o tym innym wymiarze medialności - kamera i publiczność lubi tych, którzy o to lubienie - szczerze lub pozornie - nie zabiegają Odpowiedz Link Zgłoś
uniatowski Re: IDOL 4.8 11.04.05, 16:15 Pozatym jest cholernie uprzedzony do gay-ów, może nie zna ani jednego. Na castingu w Poznaniu Rock robił sobie z niego jaja, a Piecyk zaczął qrwować i nawoływać żeby wydoroślał. Spór był o to, czy mają zrobić Danielowi makijaż, czy nie. Cholernie się wtedy uśmiałem. W etapie teatralnym bił się z Rockiem ( ofiar w ludziach"0" ), oczywiście dla jaj. Już się pogodzili... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 11.04.05, 16:37 Czyli niezły dzikusek z tego naszego Daniela.;) Jest to na swój sposób urocze, ale w pewnych sprawach mógłby jednak nabrać nieco ogłady. Szczególnie jeśli chodzi o światopogląd.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
uniatowski Re: IDOL 4.8 11.04.05, 16:05 Daniel jest rzeczywiście ciekawym człowiekiem. Piliśmy razem w hotelu, w jednym pokoju. Będzie śpiewać "Black Magic Woman" C. Santany. Nie napiszę jak Mu poszło, bo nie mnie oceniać. Dla mnie zajebisty kumpel. Śpiewa O.K. Ale ważny jest człowiek, a nie śpiew. Pozdrawiam. Sławek. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 11.04.05, 16:09 No proszę, czyli jednak nosy nas nie zawiodły, Facecja.:) Sławek, pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w finale - w Twoim przypadku nie może być inaczej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: IDOL 4.8 11.04.05, 19:02 Sławek nie dość że trzykrotnie zareklamował się w tym wątku to jeszcze spamuje na innych forach link - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=22604579 A tak przy okazji - to czy to właśnie Sławomir Uniatowski jest autorem tej żenadnej historii o "graniu w Republice"? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.8 11.04.05, 17:03 no ale nie musisz aż trzy razy zachęcać. jak się komuś spodoba i nie ma zasady, że nie głosuje w ogóle, to na pewno zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.8 20.04.05, 13:14 Gratuluję Sławku- miałam opad szczeny. Respekt. Fajnie, że zrobiłeś ten kawałek po swojemu. Mimo tego, że prowadzący powodował lekkie zakłócenia w odbiorze, to i tak Twój występ przykuł moją uwagę wyjątkowo. Wiem, że już dawno jesteś "rozdziewiczony" scenicznie ;) Ja pierwszy raz miałam okazję Cię usłyszeć, dlatego nie chcę mówić hop... ale chyba do tego zostałeś stworzony. Dobrze, że niektórzy ludzie potrafią znaleźć swoje miejsce w życiu (a przy okazji dać trochę przyjemności innym :)) Pozdrawiam serdecznie ewa Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.8 11.04.05, 16:49 Nie no, ludzie, takie wydarzenie,a wy tak spokojnie do tego podchodzicie? W naszych słynnych idolowych wątkach po raz pierwszy się pojawił prawdziwy uczestnik idola (no, chyba żeby Bigrock, tego to nie wiadomo), a tu taki spokój? Jeśli Sławek nie ucieknie zaraz to trzeba z niego cos więcej o kulisach wyciągnąć. Na przykład kto faktycznie został usunięty z klubu za ukrycie kontraktu płytowego? Czy Maciej Silski jest w rzeczy samej rockmanem, czy wręcz przeciwnie? Czy tatuś saszy żyje jeszcze po tym, jak mu córki nie przepuszczono do finału? no, co jeszcze chcemy wiedzieć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 11.04.05, 17:00 > Na przykład kto faktycznie został usunięty z klubu za ukrycie > kontraktu płytowego? Odpowiedź Sławek dał już gdzieś powyżej, ale ja nadal nie wiem kogo chodzi, tym bardziej że nie oglądałam Wiśniewskiego. Czy to był może taki koleś o 'gotyckim' emploi? Szczupły, niewysoki, czarne włosy i dziwnie ubrany? Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.8 11.04.05, 19:42 muzyka.onet.pl/mr,1079003,wiadomosci.html Beata Wiater Sławek to ty? To może się tak nie lansuj, bo to robi nienajlepsze wrażenie. A ja bym chciała mieć dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.8 11.04.05, 19:47 Mój błąd. Nie doczytałam, że osoba na kontrakcie jest ujawniona:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.8 11.04.05, 19:48 Hahahahahahaha Słuchajcie, próbując znaleźć coś w necie o zespole Bartka Szymoniaka 'Pokolenie kukurydzy', trafiłam tylko na TO: free.art.pl/viola_fot/pk-czb.htm <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.8 11.04.05, 19:55 no no widać, że AWF :) a zdjecia bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.8 11.04.05, 19:58 nie no, fajne fajne :> ale spodziewałam się jakichś mp3 or sth... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 11.04.05, 20:03 > a zdjecia bardzo fajne tylko kot jest chyba innego zdania zupełnie go nie rozumiem, ja na jego miejscu wcale nie próbowałabym się wyrywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.8 11.04.05, 20:04 Fajne? Ta na wpol gola blondyna jest fajna??? Hmm... de gustibus, etc. ale ta blondyna psuje mi te zdjecia kompletnie, przy calym szacunku dla blondynek :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.8 11.04.05, 20:06 no bo patrzysz na niewlasciwe fragmenty zdjecia heh, zmusili Cie do wyrobienia nicka :D Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.8 11.04.05, 20:10 Ano zmusili :( Zasadniczo patrze na te te wlasciwe, ale jak mi na pierwszy plan wlazi blond "pieknosc" wprost z solarium to jakos nie moge jej ominac wzrokiem ;) A moze mi ktos wyjasnic symbol kota na tych zdjeciach? :] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.8 11.04.05, 20:12 oj no, kot to ich dziecko :) a blond pieknosc z solarium zawsze mozna wyciac :D Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.8 11.04.05, 20:17 > oj no, kot to ich dziecko :) Aha, czyli Giertych mial racje mowiac Lepperowi, ze solarium ma niebezpieczne skutki uboczne. Cholera kot... Dlatego wole byc blada niz miec w domu pelno kotow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.8 11.04.05, 20:38 A ja chciałabym zauważyć, ze oprócz blondzi i kota, na zdjęciu występuje jeszcze trzecia postać i ta jest niczego sobie :). Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.8 11.04.05, 20:48 lwica.salonowa napisała: > A ja chciałabym zauważyć, ze oprócz blondzi i kota, na zdjęciu występuje > jeszcze trzecia postać i ta jest niczego sobie :). a zły stylista pewnie każe mu się ubrać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.8 11.04.05, 21:06 Ubieraniu tego pana mówimy zdecydowane nie :)! Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.8 11.04.05, 22:00 Mozna by mu jakos delikatnie zasugerowac delikatne zrzucenie tego i owego ;))) Tylko nie wiem jak sie to ma do prezentowanej przezen piosenki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.8 11.04.05, 22:05 a własnie, ale moze spiewa jakies Sexbomb, Light my fire, czy D'ya think I'm sexy, to by sie moze nadawało, co? ;) <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.8 11.04.05, 22:12 Ale to by znaczylo, ze nie uzyje gembofonu, a na to tez licze :D A tak w ogole czyzby to miala byc z grupa, z ktorej awansuje dwoch mezczyznow? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.8 11.04.05, 22:16 Noo chyba tak ;) za duzo na razie tych dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.8 11.04.05, 22:51 mysle, ze stylista tez nie bedzie sie upieral przy przesadnym ubieraniem Bartka ;) po co ma sie chlopak pocic? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.8 11.04.05, 22:57 a żebyście wiedzieli!!! jak gorąco na nagraniu wszędzie światła jakieś... :p Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.8 11.04.05, 23:18 Wlasnie niechcacy widzialam zajawke srodowego programu i Bartek niestety byl bardzo ubrany :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.8 11.04.05, 23:29 buuu ;P ej weźcie, m.ie po głowie mimo woli chodzi teraz ten wystep przed oczami i taki song hmm 'don't talk just kiss' ;) a ja tu go chcę obiektywnie jako wokalistę oceniać! echhh teraz nici z naszgo obiektywizmu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 11.04.05, 23:30 przypominam, że to Ty pokazałaś nam te zdjęcia...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.8 11.04.05, 23:32 to były niewinne poszukiwania GŁOSU Bartosza i gry jego zespołu! ;p niezły chwyt Bartek, no no ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.8 11.04.05, 23:34 Wlaśnie. Ja jeszcze nie słyszałam jak bartek śpiewa (chodzi mi o normalny śpiew, a nie "gębofonowanie"), za to słyszałam same pozytywne opinie na temat jego śpiewu i chciałabym przekonać się na własne uszy. Ale widzę, że chyba bardziej się zapatrzę niż zasłucham ;). Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.8 12.04.05, 08:42 Mi się tylko ta jego fryzura nei podoba. Nie lubię takich strucli. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 11.04.05, 23:36 Czyli może to dobrze, ze jednak będzie ubrany, przynajmniej posłuchamy jak śpiewa.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.8 11.04.05, 23:39 Ale mógłby chociaż na sam koniec zrzucić nieco garderoby ;). Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.8 11.04.05, 22:59 no, no :D tylko, zeby nie dali mu jako dodatku tej blondyny, kot ewentualnie moze zostac :) Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.8 11.04.05, 23:19 Hmmm... ale kot do koncepcji występu ze striptizem jakoś średnio pasuje :). Niestety, trzeba wybrać - albo kot, albo odrobina nagości. Ja wybieram to drugie :). Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.8 11.04.05, 23:19 W tym momencie przypomina mi się niejaki Niezgoda Arkadiusz, który wyskoczył na castingu w samych spodniach i przepasce na głowie, co jak pamiętam napełniło mnie niemałym niesmakiem.:/ Ale W TYM wypadku to zupeeełnie co innego, wcale bym nie protestowała.:))) Odpowiedz Link Zgłoś