Dodaj do ulubionych

Alive - dzis

03.05.05, 19:18
o 20 na tvn. Kto nie widzial - niech koniecznie zobaczy. Niesamowity,
poruszajacy film, az trudno sie nie rozplakac.
Dokladnie opisana historia jest tu: www.viven.com.uy/
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: Alive - dzis 03.05.05, 19:37
      zoitberg napisał:

> o 20 na tvn. Kto nie widzial - niech koniecznie zobaczy. Niesamowity,
      > poruszajacy film, az trudno sie nie rozplakac.
      > Dokladnie opisana historia jest tu: www.viven.com.uy/

Sorry ale dziś jest mecz.Nie ma oglądania żadnych filmów w tym czasie.
      • norah Re: Alive - dzis 04.05.05, 08:58
        A jak nando i ten drugi znaleźli pomoc? Bo akuratnie wyszłam do kuchni i
        widziałam moment jak doszli nad rzeke czy jezioro - taka trawka była i ciepło a
        potem widziałam jak juz byli w helikopterach i lecieli po pozostałych. Co było
        pomiedzy, plissssss.........?
        • kora.munroe Re: Alive - dzis 04.05.05, 10:57
          Chyba stracilas tylko przerwe reklamowa, bo nic wiecej nie bylo pokazane.
          Trzeba zalozyc, ze dotarcie do tego jeziorka bylo rownoznaczne z dotarciem do
          siedzib ludzkich.
          Zaraz po scenie nad woda pokazali spiacych w pozostalosci po samolocie
          nieszczesnikow, ktorzy budza sie slyszac nadlatujace smiglowce :)
          • norah Re: Alive - dzis 04.05.05, 11:09
            Dzięki! No własnie wydawało mi sie że wyszłam dosłownie na moment - i myślałm,
            ze akurat ten moment był - że tak powiem - kulminacją akcji ratunkowej i nie
            mogłam sobie darować że też akurat pic mi sie zachciało, jak sie ratowali. A
            ogólnie film całkiem fajny - zwłaszcza podobało mi sie, ze nie był taki
            przeckliwony. Bardzo podobała mi sie scena, gdy ten ich kapitan (uciekło mi
            imie ) podchodzi do ogniska i smiertelnie poważnie mówi: Jeśli umrę, mozecie
            mnie zjeść. A chłopcy chwile słuchają go a potem parskaja śmiechem (z uznaniem
            dla jego decyzji oczywiście) : Gdyby usłyszał to ktoś spoza nas - wiesz co by
            sobie pomyślał. Chodzi o taką autoironie - super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka