zoitberg 03.05.05, 19:18 o 20 na tvn. Kto nie widzial - niech koniecznie zobaczy. Niesamowity, poruszajacy film, az trudno sie nie rozplakac. Dokladnie opisana historia jest tu: www.viven.com.uy/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Alive - dzis 03.05.05, 19:37 zoitberg napisał: > o 20 na tvn. Kto nie widzial - niech koniecznie zobaczy. Niesamowity, > poruszajacy film, az trudno sie nie rozplakac. > Dokladnie opisana historia jest tu: www.viven.com.uy/ Sorry ale dziś jest mecz.Nie ma oglądania żadnych filmów w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
norah Re: Alive - dzis 04.05.05, 08:58 A jak nando i ten drugi znaleźli pomoc? Bo akuratnie wyszłam do kuchni i widziałam moment jak doszli nad rzeke czy jezioro - taka trawka była i ciepło a potem widziałam jak juz byli w helikopterach i lecieli po pozostałych. Co było pomiedzy, plissssss.........? Odpowiedz Link Zgłoś
kora.munroe Re: Alive - dzis 04.05.05, 10:57 Chyba stracilas tylko przerwe reklamowa, bo nic wiecej nie bylo pokazane. Trzeba zalozyc, ze dotarcie do tego jeziorka bylo rownoznaczne z dotarciem do siedzib ludzkich. Zaraz po scenie nad woda pokazali spiacych w pozostalosci po samolocie nieszczesnikow, ktorzy budza sie slyszac nadlatujace smiglowce :) Odpowiedz Link Zgłoś
norah Re: Alive - dzis 04.05.05, 11:09 Dzięki! No własnie wydawało mi sie że wyszłam dosłownie na moment - i myślałm, ze akurat ten moment był - że tak powiem - kulminacją akcji ratunkowej i nie mogłam sobie darować że też akurat pic mi sie zachciało, jak sie ratowali. A ogólnie film całkiem fajny - zwłaszcza podobało mi sie, ze nie był taki przeckliwony. Bardzo podobała mi sie scena, gdy ten ich kapitan (uciekło mi imie ) podchodzi do ogniska i smiertelnie poważnie mówi: Jeśli umrę, mozecie mnie zjeść. A chłopcy chwile słuchają go a potem parskaja śmiechem (z uznaniem dla jego decyzji oczywiście) : Gdyby usłyszał to ktoś spoza nas - wiesz co by sobie pomyślał. Chodzi o taką autoironie - super! Odpowiedz Link Zgłoś