rotkaeppchen1 10.05.05, 18:59 Czy ktos moze mi powiedziec, co sie dzieje z Rywinem? Wiem, ze siedzi, ale jak gdzie? Jestem ciekawa, czy traktuja go jak normalnego wieznia? Czy moze ma jakies "wygody"? Nie lubie typa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
normalny.normals Re: Co z Rywinem? 11.05.05, 16:22 rotkaeppchen1 napisała: > Czy ktos moze mi powiedziec, co sie dzieje z Rywinem? Wiem, ze siedzi, ale jak > gdzie? Jestem ciekawa, czy traktuja go jak normalnego wieznia? Czy moze ma > jakies "wygody"? Nie lubie typa... Siedzi na Rakowieckiej, ale już niedługo, bo kombinują jak go wypuścić do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: Co z Rywinem? 11.05.05, 20:39 niedługo z każdej przestępstwa można będzie się wybronić chwilową niepoczytalnością "nachlałem się" (oprócz pijanych kierowców) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Co z Rywinem? 11.05.05, 20:51 Jak wypowiadała się rzeczniczka służby więziennej jest traktowany jak każdy inny. Ubrany w pasiaki, a jak będzie się grzecznie zachowywał to może się ubiegać o książkę z biblioteki czy telewizor. Szampana, kawioru i leżanki podobno nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Co z Rywinem? 12.05.05, 06:09 On jest emigrantem z Sowietskowo Sojuza,to w pierdlu powinien się czuć jak u siebie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_76 Re: Co z Rywinem? 12.05.05, 08:59 Niech ktoś mi wyjaśni, za co siedzi Rywin? Ani on mój krewny, ani znajomy, ale wciąż nie mogę dojść, za co został skazany? Nie mogę też uwierzyć, że taki dziany i ustosunkowany człowiek nie uratował się od pierdla zasądzonego na podstawie tak mglistych zarzutów. Przecież to oczywiste, że został rzucony na pożarcie gawiedzi. Typowy wyrok polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś