batmanek9 01.04.08, 21:28 Witam mam pytanie czy ktos moze chodzi lub chodzil do szkoly cosinusa,chcialbym sie dowiedziec jak to dokladnie jest,czy tak jak sie oglaszaja ze nauka jest darmowa przez cala szkole.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inax Re: szkola cosinus 03.04.08, 22:48 ja sie zapisalem ale akurat byl okres prmococji i faktycznie cala jest za darmo. placi sie dopiero za egzamin na technika po ukonczeniu. poziom szkoly beznadziejny wiec polecam jesli chcesz odroczenie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
batmanek9 Re: szkola cosinus 06.04.08, 22:02 a w jakie dni tygodnia chodzisz do szkoly i w jakich godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.krk Re: szkola cosinus 11.04.08, 10:07 ja chodze do szkoly cosinus w krakowie, chodzi sie tylko w weekendy i to nie we wszystkie. a jesli chodzi o poziom to jest napewno lepszy niz w innych szkolach gdzie sie placi minus jest taki ze chodza tam ludzie ktorzy nie chca sie uczyc tylko przeszkadzaja innym. ja polecam ta szkole Odpowiedz Link Zgłoś
tmarek11 Re: szkola cosinus 16.12.14, 11:22 Szkoła jest darmowa, nie ma żadnych kruczków. Wysoki poziom wbrew temu co piszą co niektórzy trzeba się uczyć, żeby zdać egzaminy. Zajecia prowadzone są bardzo ciekawie i odbywają się w weekendy. Co 2-3. Ogolnie jestem bardzo zadowolony i polecam każdemu. Chodzę do Cosinusa w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanisia Re: szkola cosinus 26.09.20, 16:06 Jest za darmo, nie podpisuje się z nimi żadnej umowy, więc też nie ma mowy o wyciąganiu jakiś opłat. Sama szkoła jest fajna, ja znalazłam w niej dokładnie to, czego szukałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ekulaska Re: szkola cosinus 29.09.20, 12:21 Cześć, chodzę do Cosinusa w Zielonej Górze na technika masażystę i potwierdzam, nauka jest za darmo, wszystkie zaświadczenia np. do ZUS, CKU, MOPS są za darmo, także legitymacja. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierznikoli Re: szkola cosinus 06.10.20, 11:34 Tak szkoła jest w pełni bezpłatna, wszystkie zaświadczenia także wydawane są za darmo, legitymacje itp. Odpowiedz Link Zgłoś
klara1994 Re: szkola cosinus 14.12.20, 13:43 Ja uczę się w Lublinie, szkoła jest bezpłatna, zapisując się nie podpisujesz umowy tylko kwestionariusz, żadnych ukrytych opłat, zajęcia w weekendy, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ag.miszczynska Re: szkola cosinus 03.01.21, 14:22 Tak naukę mmasz zupełnie bezpłatnie. Nie musisz nawet żadnej umowy podpisywać. Jeżeli chcesz zmienić kierunek lub jakiś semestr Ci nie pójdzie i będziesz chciała powtarzać to nie ma problemu. Wszystko jest zupełnie bezpłatne Odpowiedz Link Zgłoś