yane.yane 15.05.05, 00:20 Aaa nic nie napisze... :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siuil_a_run Re: Idol 4.23 15.05.05, 00:24 a ja napisze to co najwazniejsze z poprzedniego, zeby nie umknelo: Paczek polecial do domu, a Kfiato GOLI BRODE :D Odpowiedz Link Zgłoś
kalamburka_89 Re: Idol 4.23 15.05.05, 00:28 No to na następnym koncercie ma zapewnione że przejdzie :-) Kurczę, jak ta Nina odpadła to ją nawet polubiłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Idol 4.23 15.05.05, 00:32 A Sławek śpiewa ciągle mniej więcej to samo i tak samo, co wszyscy widzą poza zachwyconym jury. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Idol 4.23 15.05.05, 00:33 a za tydzien dla odmiany zaspiewa to samo :D a Leszczu bedzie sikal po nogach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
highway_star Re: Idol 4.23 15.05.05, 00:37 tia...już widze,jak siedzi na krzesełku i śpiewa "Stanger in the Night" a Leszczu sika tak ,że spływa po Sławku już w trakcie śpiewu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Idol 4.23 15.05.05, 00:41 A ja juz wiem, ze i tak Maciek bedzie lepszy, bo on nie idzie na latwizne. Nie szuka piosenek, w ktorych wiadomo, ze bedzie dobry. Idzie po prad. Zaczynam go doceniac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Idol 4.23 15.05.05, 00:48 jezeli chodzi o Macka to ja tez tak z LUBIĘ - NIE LUBIĘ zaczynam sie sklaniac do LUBIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Idol 4.23 15.05.05, 00:50 ja tam teraz wszystkich lubie :D co mi tam, grunt ze Lato jeszcze trwa, a to akurat moja ulubiona pora roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Idol 4.23 15.05.05, 00:58 Ja za to dzieki Idolowi wiem, ze nie lubie pewnego rodzaju slodyczy ;) Bosz i co ja zrobie w tlusty czwartek? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Idol 4.23 15.05.05, 00:58 bedziesz wcinac faworki :D dopoki w nastepnej edycji nie pojawi sie jakis zakrecony Faworek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Idol 4.23 15.05.05, 01:19 nie demonizujmy Pączek był i się zmył na złość wszystkim pójdę jutro do Bliklego. albo nie pójdę, bo chyba rada europy bedzie szczytowala na trakcie ehhh :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Idol 4.23 15.05.05, 01:31 > A Sławek śpiewa ciągle mniej więcej to samo i tak samo, co wszyscy widzą poza > zachwyconym jury. Jeszcze ja tego nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: Idol 4.23 15.05.05, 10:32 Ja też nie widzę. Sting, Michael Jackson i Alicia Keys to "mniej więcej to samo"? Ale już abstrahując od tego, to nie wiem, co w tym dziwnego, że ktoś wybiera utwory "pod siebie". Moje rozumowanie jest takie, że chyba lepiej zaśpiewać coś, co mi leży, niż wydziwiać i polec. Z tego co wiem, Sławek na castingu śpiewał Free i sądzę, że w koncercie rockowym też by sobie poradził. Czekam na takowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Idol 4.23 15.05.05, 11:26 masz racje, ale mimo wszystko zachowawcza taktyka Slawka robi sie coraz bledsza na tle Silskiego i chociażby Pawłowskiej (z braku Magdy moja faworytka zastępcza), którzy prawie co koncert pokazują coś nowego i zaskakują poza tym zgadzam sie z tym co mowila Ela, ze w jego przypadku nalezy patrzec przyszlosciowo i faktycznie sie martwic co on bedzie spiewal? przyklad ilustrujacy tą kwestie trafil sie nam w tv4. o wystepie Karpackiego mozna powiedziec tylko tyle, ze Michal fajnie wygladal, ale to co spiewal to jakas bzdurka. sama barwa i dobre warunki wokalne nie gwarantuja sukcesu. trzeba miec jakis pomysl na siebie, a nie bardzo widac, zeby Slawek mial bo co, nagra plyte ze swingujacymi coverami a la Michael Buble? ok, wyda jeden, drugi i co potem? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Idol 4.23 15.05.05, 12:01 szczerze mowiac, to ja sie nie martwie tak bardzo CO on bedzie spiewal. bo wlasnie po tym, ze 'dobiera piosenki pod siebie' widac, ze ma jakas okreslona stylistyke, wie, w jakich warunkach sie sprawdza itd. to mi sie podoba. wydaje mi sie, ze wiem, czego sie po nim spodziewac. niech po prostu nagra przyzwoita plyte. nawet, jesli bedzie troche wtorna. nie musi od razu nagrywac arcydziela. jest mlody, ma glos i styl - na poczatek to powinno wystarczyc. potrzebuje jeszcze dobrych kompozycji - tak samo dobrych i ciekawych, jak jego wokal. to moje skromne zdanie:) ps. a osobiscie, to ja bym chciala (ze sie powtorze) polska (choc niekoniecznie) wersje 'smile' marti pellowa. w takiej muzyce widze uniatowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: Idol 4.23 15.05.05, 12:01 Masz częściowo rację ;) Ale tu już nie chodzi moim zdaniem o pomysł Sławka na siebie, który myślę, że ma. Kiedyś mówił, o ile dobrze pamiętam, że chciałby nagrać płytę w stylu Stingowego "All this time". Ale od chcenia do zrobienia jest długa droga Prawda, że warunki Sławka to połowa sukcesu, a druga to kompozycje. A u nas niestety z tym krucho :( No chyba, że Sławek potrafi (czego nie wiem) i sam napisze sobie takie perełki. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Idol 4.23 15.05.05, 14:24 > na tle Silskiego i chociażby Pawłowskiej (z braku Magdy moja faworytka > zastępcza), którzy prawie co koncert pokazują coś nowego i zaskakują ? Pawlowska co koncert jest IDENTYCZNA. Roznica jest jedynie taka, ze raz jej piosenka lepiej przypasuje (jak wczoraj), a raz gorzej (jak wczesniej). A Silki to faktyczne najwiekszy muzyczny kamelon z tej trojki, co niekoniecznie mu sie widzi na plus w moich oczach. Trzeba zachowac jakis umiar i Slawek moim zdaniem go zachowuje. Reszta to juz kwestia gustu. > poza tym zgadzam sie z tym co mowila Ela, ze w jego przypadku nalezy patrzec > przyszlosciowo i faktycznie sie martwic co on bedzie spiewal? Jestem przekonany, ze ze wszystkich osob, ktore zostaly w finale, on bedzie mial z najmniejszy problem z doborem repertuaru na swoja plyte. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Idol 4.23 15.05.05, 15:30 no tak Pawlowska nie jest lolitką z tatuażem, wiec do bigrocka nie przemawia mowi sie trudno ;) co do Uniata to nie jestem pewien, czy nie bedzie mial problemu z plyta to jest facet, ktory juz siedzi w biznesie, sam sie chwalil wspolpraca z muzykami z Republiki, o ile sie nie myle rowniez z Mozdzerem. i co? i nic. wyniknelo z tego tylko tyle, ze drugi raz z rzedu startuje w IDOLu wiec wcale nie jest powiedziane, ze cos z tego bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Idol 4.23 15.05.05, 17:11 > Pawlowska nie jest lolitką z tatuażem, wiec do bigrocka nie przemawia > mowi sie trudno ;) W dodatku troche za gruba jak na moj gust ;-) > co do Uniata (...) > to jest facet, ktory juz siedzi w biznesie (...) i co? i > nic. Spokojnie, on ma 20 lat, dopiero warsztat wokalny wycwiczyl na tyle, zeby sie do finalow Idola dostac (wczesniej mu nawet to nie wyszlo). Bardziej bym sie martwil o Silskiego, ktory ma prawie trzydziestke na karku, spiewa swietnie, a do tej pory plyty nie wydal. Albo nie ma zadnych znajomosci, albo jego dotychczasowe proby nie byly najwyzszych lotow. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Idol 4.23 15.05.05, 00:32 Qrna zmniejszylam Idolowi czcionke. "I'm sorry, so sorry" :] Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: Idol 4.23 15.05.05, 01:31 Cześć wszystkim :) Czas na moje wrażenia po dzisiejszym koncercie. Dominika K. - w sumie przyjemnie się tego słuchało, ale nie było to żadne rewelacyjne wykonanie. Czasami chciałabym, żeby Dominika mocniej uderzała, a ona ciągle śpiewa tak delikatnie, chyba za delikatnie jak dla mnie :) ale dzisiaj raczej na plus niż na minus. Dominika P. - hmmm no i wracam do punktu wyjścia, zupełnie nie trafia do mnie jej sposób śpiewania.. Nie wiem co jest, czy śniśnięte gardło czy co, ale nie trafia. Może tydzień temu to wyjątek, że mi się podobało? Nie wiem. Piotrek - Kfiato zwaliłeś i to porządnie... Szkoda. Nie wiem, co się stało, ale przykro było słuchać :-/ Przytyki Cygana uważam że były bardzo nie na miejscu. Nina - auuuć, nie myślałam, że może być aż tak źle z jej śpiewaniem. Okazuje się, że zawsze może być gorzej ;) Natomiast myślę, że sama Nina jest zadowolona - chyba liczyła w tym programie na dobrą zabawę - i tego m. in. doświadczyła :) Przyznaję, że ucieszył mnie fakt, że odpadła.. Sławek - echhh. Mnie to naprawdę już nudzi. Z ładną barwą (a to nie wszystko!) to każdy może tak zaśpiewać.. Na dodatek było kilka fałszów. Średnio to wszystko oceniam. Nie wiem, w ogóle Sławek jest dla mnie jakiś nieszczery w tym co śpiewa, dzisiaj też. Jego cała kreacja - kłanianie się w pas, spuszczanie główki na wyniki i jednocześnie totalny brak zaskoczenia po usłyszeniu ich.. hmm :/ Dobra, już nic nie piszę, chyba jestem wyjątkiem ;) Maciek - Kubu, ja też się do Maćka przekonuję. Już mnie nie drażni jako człowiek i dzisiaj miło mnie zaskoczył - właśnie tą odwagą, za piosenkę, za to, że dał radę :) Bartek - mnie się podobało! Bomba nie eksplodowała - nic dziwnego, nie te klimaty ( i nie wiem, czy się kiedykolwiek ich doczekamy, skoro same swingująco- smęcące koncerty się szykują :] ), ale było naprawdę w porządku i utwierdzam się w przekonaniu, że jego barwa pasuje mi i chciałabym go wreszcie zobaczyć w 'normalnym' repertuarze. I jak śpiewa, ciągle ma t coś w oczach, że ja mu wierzę, w to co śpiewa, odwrotnie do Sławka niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Idol 4.23 15.05.05, 01:52 uuu, widzę, że jestem jedyną osobą, której nie podobał się występ Maćka... to nie była wina Maćka, oczywiście, tylko formuły tego programu - głupiego przekonania, że idol powinień umieć się odnaleźć w każdym gatunku. i dlatego Maciek musiał zaśpiewać coś, co mu kompletnie nie pasowało. jakieś 2 momenty w tym jego wykonaniu nawet mu wyszły... a poza tym - karykatura. przynajmniej się pośmiałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Idol 4.23 15.05.05, 01:34 nie podobała mi się ta piosenka Alicii Keys, gdy dziś ją sobie puszczałam przed Idolem. w Sławkowej wersji mi się spodobała :) idealny koncert: Sławek najlepszy, Piotrek dał radę (wierzę, że mój sms zaważył), a Pączek wyleciał :D Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: Idol 4.23 15.05.05, 18:42 tak sobie czytam spokojnie wszystkie wasze komentarze ale teraz... no po prostu ręka aż zadrżała: >nie podobała mi się ta piosenka Alicii Keys, gdy dziś ją sobie puszczałam przed > > Idolem. w Sławkowej wersji mi się spodobała :) no nie wiem gdzie ty uszy masz??? Sławka doceniam za głos, choć nie lubię jako człowieka (oczywiście znam go tylko z ekranu, no i z naszego forum, więc mogę się mylić), ale wykonaniu Alicii jego wykonanie NIE DORÓWNUJE, i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Final... 15.05.05, 01:41 Jestem ciekaw, czy ktoras z dziewczyn da rade dotrzec do finalu. Nie bez znaczenia beda tu z pewnoscia mialy dalsze oceny jury. Poki co Kuba raczej zawsze jedzie po Kasprzyckiej, a Zapendowska po Pawlowskiej. Jak obstawiacie wynik tej konfrontacji? ;-) A tak w ogole to troche nudny ten Idol. Od pierwszego koncertu Silski i Uniatowski wyszli na czolo peletonu i dam sobie reke obciac, ze obaj beda w finale. Pozostaje wlasciwie tylko pytanie, kto na trzeciego finaliste. Ja bym w nim widzial mimo wszystko Dominike... Kasprzycka ;-) Tylko ona moze realnie zagrozic chlopakom, wybierze sobie dwie ballady, olsni publicznosc jak w klubie i bedzie jatka na procenty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Final... 15.05.05, 01:50 ja mysle, ze teraz poleca dwaj panowie (Piotrek i Bartek), a potem obie Dominiki w dowolnej kolejnosci. walka o final to znowu dwoch panow chociaz kto wie. gdyby trafil sie uklad 2 chlopakow i ktoras z Dominik i przy absolutnie sprzyjajacym repertuarze moze sie zdarzyc, ze jednak do finalu wejdzie kobieta, bo tak sie rozloza glosy Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: Final... 15.05.05, 01:52 zaraz zaraz, przecież finał ma być chyba 3osobowy? też obstawiam 2 panów+ panią Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Final... 15.05.05, 01:56 nie wydaje mi sie, zeby mial byc 3-osobowy przeciez jeden koncert wiecej to czysty zysk i dlatego Polsat powtorzy model z 3. edycji wiadomo, ze im blizej finalu, tym wieksze emocje i dziewczynki z Torunia wysylaja wiecej smsow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: Final... 15.05.05, 02:00 "W Wielkim Finale udział weźmie trzech najlepszych wykonawców i to spośród nich telewidzowie wybiorą osobę, która podpisze kontrakt na nagranie solowej płyty w wytwórni SONY-BMG." idol.interia.pl chyba, że im się coś odwidzi ;) ja tam wolę finał 3osobowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Final... 15.05.05, 02:02 mścisz się, bo znam więcej wykonawców niż Ty, czy jak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Final... 15.05.05, 02:07 zastanawiam się, czemu czytasz moje posty metodą wybiórczą. czytasz ten, w którym obrażam Twoich ukochanych - pożal się Boże - artystów, a nie przeczytasz np. tego, w którym napisałam, że wysłałam smsa na Piotrka, nie Sławka. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Final... 15.05.05, 02:09 "zastanawiam się" - nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Final... 15.05.05, 02:14 zabrakło argumentów, trzeba przejść do otwartego obrażania? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Final... 15.05.05, 02:18 nie zabraklo argumentow raczej ich szkoda. tak bezrefleksyjnie dajesz sie podpuszczac, ze to wlasciwie przestaje byc przyjemne. mowi sie 'trudno' i idzie sie spac Odpowiedz Link Zgłoś
bemii [...] 15.05.05, 02:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Final... 15.05.05, 10:37 Witam :( Wyluzuj wyluzuj, nie obrazaj Forumowiczow! Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Final... 15.05.05, 11:12 ah jak miło, czuję się wśród Was wspaniale, jak w rodzinie:D gdy ktoś mnie obrazi, wszystko jest w porządku, a gdy ja się odgryzę, zaraz mnie strofują... eh, całą noc nie spałam, pisząc magisterkę...idę spać i nie będę tu marnowała czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Final... 15.05.05, 11:18 Witam Szanuj wspolrozmowcow, to i Ciebie beda szanowac, prosta zasada nie tylko na tym Forum. Skoro uwazasz, ze marnujesz tu czas, moze faktycznie daj sobie na wstrzymanie i zajmij sie nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Final... 15.05.05, 11:28 wiesz, jak Ty masz poczucie ze z nami tu czas marnujesz to rzeczywiscie lepiej zajmij sie czyms innym :/ jakos tyle lat tu w pewnym gronie dyskutujemy i udalo nam sie uniknac tego typu historii. Ty wchodzisz, rozpetujesz konflikt, wywyzszasz sie (ja slucham zupelnie innej muzyki; i co, tez jestem gorsza?), mieszasz... po co? czasem lepiej jest zamilknac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Final... 15.05.05, 11:16 uuuuuuuuuuu a nawet aaaaaaaaaaaa ales mi dowalila jak nic zapuszcze paznokcie, zeby tylko moc je obgryzac :D Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: Final... 15.05.05, 11:52 Kubu. Założę się, że kiedy jesteś w ZOO drażnisz dzikie bestie jeżdżąc prętem po kratach i jak nikt nie patrzy rzucasz w niedźwiedzie pączkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Final... 15.05.05, 12:14 ja? ja???? [szeroko otwarte oczy w stylu 'nędza uciśniona' -> kubissimo.w.interia.pl/kot.jpg ] naprawdę nie wiem jak mogło Ci to przyjść do głowy [westchnienie] Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Uuuu... 16.05.05, 13:11 ... a co tutaj w tym pustym miejscu było...? W całej historii wątków idolowych takiej wtopy chyba nie było. Wstydź się Bemii! ;-P P.S. Nie jedźcie już po dziewczynie, bo się zachowuje, jak rozjuszony mały kotek... drapie na oślep... Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Final... 15.05.05, 14:56 o dzizas! Ja argumenty na tym poziomie mialam, gdzies w okolicach 3 klasy podstawowki. Btw tu sie mowi o idolu a nie o swoich muzycznych fascynacjach, przy okazji obrazajac wszystkich w kolo :/ Mam nadzieje, ze dotrzymasz obietnicy, ze nas opuszczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Final... 15.05.05, 02:53 Final bedzie 3-osobowy, chyba ze zmienia zasady w trakcie... Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Final... 15.05.05, 15:18 Oj cos mi sie zdaje, ze tym razem bedzie meski final jak w II edycji. Byleby nie przyniosl takich pozalowania godnych plonow, jak wtedy. Najchetniej poza wiadomymi dwiema osobami widzialabym tam Dominike... Pawlowska ;))) Ale nie ma sie co czarowac kwestia zwyciestwa rozstrzygnie sie miedzy Slawkiem i Mackiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ab13 Re: Idol 4.23 15.05.05, 09:10 Kylie M. była fatalna. Boże! Drewniania... Moim zdaniem najlepszy był Sławek i Maciek. Jednak Sławek mógłby być bardziej uniwersalny, czyli - lepszy na nasz rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
jostel Re: Idol 4.23 15.05.05, 10:54 Panie w tej edycji są nijakie - niestety kilka osób w finałowej 10 to żenad Maciek i Sławek - między nimi wszystko się rozegra,zresztą ich przewagę widać na forach i np. na oficjalnej stronie idola w rankingu ja stawiam na energię Maćka, Sławek jest jak dla za "mdły" Odpowiedz Link Zgłoś
nasivin Re: Idol 4.23 15.05.05, 11:24 Denerwuje mnie zachowanie Slawka. Zbytnie pokazywanie swojej skromnosci sprawia ze wyglada to nieszczerze. Ponadto a moze przede wszystkim on wg mnie kreuje sie na wielkiego artyste - te uklony, chodzenie ze spuszczona glowa, miny podczas spiewania i momentami uzywanie pewnej maniery - tak jakby spiewal od 30 lat i mial 15 plyt na koncie. Szkoda bo barwe ma niezla i moglby byc pierwszym z Idola ktorego popieram Odpowiedz Link Zgłoś
tymma Re: Idol 4.23 15.05.05, 11:57 Ja mam wrażenie że śławek jest troszke zahukany w sobie i ta "pewność siebie" o której wszyscy mówią jest raczej jego formą obronną przed światem. Dla mnie sprawia wrażenie osoby bardzo samotnej w tym co robi,zawsze stoi obok,zamknietej w sobie i nieakceptowanej.Natomiast zdaje sobie sprawe zę dobrze śpiewa i pokazuje to.Ło jej jaki wywód psychologiczny mi wyszedł;) Z cała sympatią do niego. Jak dla mnie głos ma nieziemski,nawet podczas wypowiedzi(mimo że troche niewyraźnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: Idol 4.23 15.05.05, 12:15 No, obejrzałam. Ad rem: 1.Dominika K.- słabo, za delikatnie, dramatyczna wokaliza. Wydawało mi się, że w takim gatunku powinna sobie poradzić, a było marnie. 2.Maciek- :)) rewelacja! Wszystko zgrane i rytmiczne, a sam Maciek dobrze sie bawił. Najpierw Wonder, teraz Justin- jestem pozytywnie zaskoczona odwagą i możliwościami. 3.Dominika P.- fajnie zmieniła linię melodyczną i mogła sobie "zagrzmieć" w końcówce refrenu. Problem z Dominiką mam taki, że jako wokalistka nie jest dla mnie interesująca i nie wyobrażam jej sobie po Idolu. 4.Nina- jak ona się męczyła! Było mi jej bardzo żal i cieszę się, że oszczędzono jej dalszych występów. 5.Sławek U.- myslałam, że wybierze Justina, bo jak w końcu nie pokaże sie w czymś szybszym, to się przejedzie na swojej własnej strategii. Bardzo inteligentnie wybiera kawałki pozwalające pokazać największy atut- barwę, ale wszelki nadmiar szkodzi. "If I Ain't got You" to dla mnie numer z tych, co, usłyszany znienacka, chwyta za gardło i nie puszcza, dlatego cieszę sie, że dobrze wyszło. Spodziwałam się, że chłopiec o takiej wrażliwości muzycznej nie zrobi krzywdy Alicji ;) 6.Piotr- jurorzy chyba przesadzili. Dalej uważam, że Piotrowi nie służy idolowa scena, bo nie zrobi show jak dziewczyny, a samym głosem się nie wybroni.Męczy mnie ta maniera odchodzenia od linii melodycznej. Wygląda, jakby Piotrek wkładał cały wysiłek żeby było jak najbardziej płasko i przypadkiem nie wymknął się jakiś dzwięk wskazujący na oryginalną melodię. 7.Bartek- wypadł bardzo dobrze. Jakoś mu podchodzą takie "tragiczne" numery, drugi po klubowym dobry występ. Pomysł na następny koncert mi się specjalnie nie podoba, bo coś podobnego widziałam w zeszłym tygodniu u Czechów, ale zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Idol 4.23 15.05.05, 12:16 tymma napisała: > Ja mam wrażenie że śławek jest troszke zahukany w sobie i ta > "pewność siebie" o której wszyscy mówią jest raczej jego formą obronną > przed światem. Dla mnie sprawia wrażenie osoby bardzo samotnej w tym co > robi,... A ja myślę że za nim stoi największy sztab doradców, speców od image'u, doboru repertuaru, itp.. Sławek zachowuje się zbyt profesjonalnie, wśród w zasadzie amatorów, żeby było inaczej. Nie mówię, że mi się to nie podoba. Kubu ma rację - on przypomina Michaela Buble. Ktoś taki z młodego pokolenia przydałby się u nas, jak na razie na covery klasyki amerykańskiej ma monopol Krzysztof Krawczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Idol 4.23 15.05.05, 13:05 sek w tym, ze spiewajac covery wielkiej kariery sie nie zrobi druga plyta Buble'a jest rozczarowaniem, bo koles ewidentnie wjechal w slepa uliczke znacznie lepiej wypadl Robbie Williams, ktory zrobil jednorazowy projekt i wrocil do wlasnych kawalkow zastanawia mnie co oni zaspiewaja za tydzien na razie mam typy dla dziewczyn: Kasprzycka - BLACK COFFEE Elli Fitzgerald (chociaz ja osobiscie wole cover Sinead O'Connor), albo GLOOMY SUNDAY Billie Holliday Pawlowska - PUTTIN' ON A RITZ, NEW YORK NEW YORK, lub inny dynamiczniejszy kawalek Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 13:48 A ja obstawiam, że Dominika P. zaśpiewa coś wolnego Bacharacha - np. "Walk on by" albo "Close to you" (dwa razy pod rząd śpiewała dynamiczne piosenki, teraz będzie chciała odmiany, bo woli spokojniejsze), Dominika K. - "Killing me softly with his song", Sławek coś Sinatry, Bartek "Can't take my eyes off you". Co do pozostałych dwóch Panów na razie nie mam pomysłu. Oceny jury będą takie żeby wyciąć Piotrka lub Bartka, bo już i tak jest zachwiana równowaga płci - 2 panie i aż 4 panów, będą stawać na głowie żeby jej nie pogłębiać, a Maciek i Sławek już zostali wytypowani do finału. My natomiast będziemy mieli problem z przełączaniem kanałów i nagrywaniem, bo o 21:00 zaczyna się Konkurs Eurowizji, który potrwa do 0:20, a o 0:00 są wyniki "Idola". Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 13:55 heh jakby co moge cos Ci nagrac mam dwa magnetowidy :) a Dominiki w tym momencie walcza o ten sam target, wiec nie wiem czy nie lepiej by bylo gdyby spiewaly rozne kawalki. jezeli obie zaspiewaja po balladzie to moze sie okazac, ze to wlasnie one staną na jaju :/ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 14:12 kubissimo napisał: > heh > jakby co moge cos Ci nagrac > mam dwa magnetowidy :) > I to jest właściwe podejście! Nagrywaj i to, i to. Jak coś stracę, to się przypomnę. Dzięki wielkie za ofertę. > a Dominiki w tym momencie walcza o ten sam target, wiec nie wiem czy nie > lepiej by bylo gdyby spiewaly rozne kawalki. jezeli obie zaspiewaja > po balladzie to moze sie okazac, ze to wlasnie one staną na jaju :/ Pewnie by było lepiej. Wychodzi mi, że Dominika Kasprzycka powinna zaśpiewać coś żywszego. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 14:23 heh nie ma sprawy zreszta we wtorek rano jest powtorka IDOLa, wiec mozna nadrobic straty :) co do Dominiki to nie wiem czy jest sens, zeby spiewala szybkie kawalki, skoro jej slabo wychodza zreszta jej dotychczasowy finalowy dorobek rozczarowuje :/ w klubie zaspiewala swietnie (chociaz to byla idealna kopia Sarah McLachlan, Dominika nic od siebie nie dodala), ale w finale spiewa co najwyzej przyzwoicie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 14:04 a tak w ogole to ja sobie kiedys myslalem, ze mogliby zrobic koncert z piosenkami z filmow o Jamesie Bondzie niby duza roznorodnosc stylistyczna (od Shirley Bassey po Madonne z Armstrongiem i A-ha po drodze), ale jakies to spojne a do tego wiekszosc to swietne kawalki Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 14:19 wiesz, ze o tym samym myslalam? o Shirley Bassey dla Dominiki K., Sheryl Crow i Garbage dla Dominiki P. i Magdy (bo ja o tym pomyslalam jeszcze jak Magda byla), w dowolnej konfiguracji, A-ha dla Bartka :) co do reszty jeszcze mi sie koncepcja nie ustalila, jak Magda odpadla :D ale wybor jest spory, a piosenki super :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 14:25 ja o tym myslalem jeszcze zanim sie ten IDOL zaczal. dopiero w zeszlym roku zarazilem sie wirusem 007 :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 14:30 :) jedyna piosenka ktorej nie lubie to Madonna, rzucilabym ja na pastwe Paczka :P Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 14:28 teraz sie nakrecilam i zaczelam znow wymyslac, to mi wyszlo ze Dominiki moglyby sie jeszcze zabrac za Sheene Easton (Kasprzycka) i Tine Turner (Pawlowska) ; Slawek za Luisa Armstronga; Bartek za Duran Duran :D; Maciek za Garbage albo Wings (mysle ze w jakiejs nowej aranzacji mogloby fajnie wyjsc); a Piotrek za Gladys Knight - co ja poradze, ze on mi sie bardziej podoba w takim romantyczno - lirycznym repertuarze :D moglby to w wersji bardziej rockowej, przybrudzonej zrobic, a la Goo Goo Dolls :) ale byloby ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 14:39 License to kill... faktycznie romantyczno-liryczne :)) ja strasznie lubie YOU ONLY LIVE TWICE Nancy Sinatry i FROM RUSSIA WITH LOVE, ale wersje Natachy Atlas (z dosyc udanej plyty z coverami SHAKEN AND STIRRED. znasz?) ale i tak Shirley Bassey rulez :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 15:01 kubissimo napisał: > License to kill... > faktycznie romantyczno-liryczne :)) no, jesli chodzi o tekst to pewnie nie :D ale mialam na mysli raczej muzyke, bo tekst w przypadku Piotra to, jak wiemy, rzecz wzgledna :DDD (sorry za uszczypliwosc, Kfiato, nie moglam sie powstrzymac :D) > > ja strasznie lubie YOU ONLY LIVE TWICE Nancy Sinatry i FROM RUSSIA WITH LOVE, > ale wersje Natachy Atlas (z dosyc udanej plyty z coverami SHAKEN AND STIRRED. > znasz?) uwielbiam You Only Live Twice!!! :))) a From Russia... znam tylko w wersji Matta Munro (chyba on to spiewal w soundtracku...) musze w takim razie sciagnac sobie te wersje, o ktorej mowisz :) > > ale i tak Shirley Bassey rulez :) mmm :))) nie bez powodu tyle razy zaspiewala w 007 - ja naliczylam 3 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 14:44 > Oceny jury będą takie żeby wyciąć Piotrka lub Bartka, bo już i tak jest > zachwiana równowaga płci - 2 panie i aż 4 panów To nadal nic w porownananiu z III edycja - jedna mala Brodka na 5 facetow ;-) > My natomiast będziemy mieli problem z przełączaniem kanałów i nagrywaniem, bo o > 21:00 zaczyna się Konkurs Eurowizji, Trudny wybor... Ivan i Delfin czy Idol... bede sie musial porzadnie zastanowic... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 15:06 bigrock napisał: > Trudny wybor... Ivan i Delfin czy Idol... bede sie musial porzadnie zastanowic... > :-))) LOL :))) a tak off topic, to Iwan jest moim sasiadem ;) nie wiem czy to powod do dumy, hmm... ale fakt pozostaje faktem :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 15:33 mieszkasz na ulicy na K.? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 15:38 Mieszkanie kolo Ivana to chyba nic strasznego, wydaje sie sympatyczny, az ze spiewa to co spiewa... :D Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 15:41 wiekszosc czasu nie ma go w domu :D a na klatce schodowej ani w osiedlowym sklepie nie spiewa, wiec w sumie jako sasiad mnie ani zieje, ani grzebi, jak to ktos kiedys ladnie ujal :D Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 15:44 Nie wiem w jakiej dzielnicy mieszkasz, ale jak w jakiejs blokowej to moze przynajmniej slychac jak przy goleniu sobie nuci ten szlagier ubieglych wakacji zdaje sie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 15:44 Chmielewska tak to ujela a w Twoim bloku zdarzalo mi sie szumnie imprezowac na 11 pietrze :) sprawdz maila, poleciala do Ciebie Natacha Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 15:48 poleciala i chyba nie doleciala, bo wrocila do mnie :/ kliknij s27.yousendit.com/d.aspx?id=322ABMSMZ4P3Y3RH83F2SFLLHU i sciagnij :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 16:55 fajne :) nie slyszalam wczesniej tej wokalistki, podoba mi sie jej glos :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 17:38 no tak teraz powinienem Ci zrobic wyklad na temat jaka jestes beznadziejna ;))) Natacha jest czolowa gwiazda Bliskiego Wschodu, ma w zylach mieszanke krwi angielskiej, marokanskiej, egipskiej i palestynskiej i jej muzyka jest rownie eklektyczna :) do tego nie boi sie eksperymentow z nowoczesnymi brzmieniami (i nie mam na mysli hitow Kylie sprzed 5 lat) ;) wejdz sobie na natachaatlas.net/ lojalnie uprzedzam, ze wszystkie zdjecia pochodza z czasow mniej wiecej 20 kilogramow temu :) i masz jeszcze jednego covera :) s25.yousendit.com/d.aspx?id=10TU72K8DWF3M0L6YNUJ4OOLFW Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 21:16 czuje sie beznadziejna i w ogole, smarkacz jakis ze mnie :P ale jeszcze mam szanse, moze wyrosne jeszcze z tych moich okropnych upodoban muzycznych ;P a tak serio, zaintrygowala mnie ta wokalistka i bardzo chetnie sie zapoznam z innymi utworami :) a i klimat jej wersji From Russia... baaaardzo mi podpasowal :) wlasnie takie nieco egzotyczne dzwieki lubie, choc troche inna egzotyka zasluchuje sie na codzien :) dziekuje za uswiadamianie mnie muzycznie :DDD ja tam klapek na uszach nie mam i chetnie daje sie przekonywac do czegos nowego, zwlaszcza jesli jest interesujace. a w ktorym mieszkaniu te imprezy? ;) bo tu faktycznie pare razy jakas fiesta byla odkad tu mieszkamy z mezem (czyli od wrzesnia):D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 21:26 imprezy juz od jakichs dwoch lat i wiecej nie bedzie, bo sie kolega przeniosl na Muranów a mieszkal pod numerem 1114 :) co do Natachy to polecam plyte Foretold in the Language of Dreams cudownie uspokaja Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 16:01 nie zartuj, ja mieszkam na 11 pietrze!!!!! dzieki za maila, teraz musze na troche wyjsc, wiec poslucham jak wroce! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 16:04 no to jak pamietasz glosne imprezy w sasiedztwie to m.in. ja :) i uwielbiam Wasza winde do wożenia psów :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Co może być i co będzie za tydzień 15.05.05, 16:05 chyba koni :D po tych windach to mozna rowerem jezdzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tymma Re: Idol 4.23 15.05.05, 14:15 Tak,coś w tym jest..Ale i tak nadal obstaje przy tym że jest "zahukany";) Chciałby być "fajny" ale chyba nie bardzo wie jak,stara się na siłe i potem takie zarzuty powstają pod jego adresem. A to chyba ciekawy, wrażliwy chłopak.. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: Idol 4.23 15.05.05, 18:31 > Ja mam wrażenie że śławek jest troszke zahukany w sobie i ta "pewność siebie" > o której wszyscy mówią jest raczej jego formą obronną przed światem. Dla mnie > obok,zamknietej w sobie i nieakceptowanej. Mi wydaje się bardzo pewny siebie i w 100, a nawet 200% przekonany o swojej wartości. Nie mówię, że to źle, wręcz przeciwnie. Lubię jego nonszalancję, chociaż te ukłony po występach i tym podobne sprawy jakoś mi się nie podobają. A jak jest naprawdę to chyba wie tylko on sam :). Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia555 Re: Idol 4.23 15.05.05, 12:57 a czy macie może linka do tych wypowiedzi Piotra? Nie ogladalam ostatnich odcinkow i nie bardzo wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Idol 4.23 15.05.05, 13:08 ewcia555 napisała: > a czy macie może linka do tych wypowiedzi Piotra? Wybierz u góry pole "Wyszukiwarka", a jak do niej wejdziesz zaznacz "Szukaj w podpisie" i wpisz w pasku obok znaczka "Szukaj" - "513lato". Najdłuższe z tych wypowiedzi to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=23378612&a=23419576 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=23423594&a=23434989 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=23626234&a=23642578 Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: Idol 4.23 15.05.05, 13:38 Obejrzałam sobie wczorajszy koncert raz jeszcze, tym razem w całości i w normalnych warunkach i doszłam do wniosku, że był całkiem niezły. Może dlatego, że nie nastawiałam się na nic szczególnego. Wreszcie odpadła ta osoba, która powinna, a nie na przykład któraś z Dominik. Sławek Co za głos, co za barwa, co za styl i klasa... I ta niesamowita zdolność budowania nastroju. Sławek ma pomysł na siebie, wie czego chce i konsekwentnie podąża swoją drogą. I bardzo dobrze, mnie się to podoba. Ci, którzy twierdzą, że nie sprawdziłby się w żywszym repertuarze, nie słyszeli chyba jego genialnego Sledgehammera (ani "All right now" z castingu), bo inaczej nie pisaliby takich rzeczy. Maciek Byłam całkowicie pewna, że sobie poradzi i tak właśnie się stało, chociaż wyborem kawałka zaskoczył chyba wszystkich. Świetny facet, wyluzowany, naturalny i ciepły, widać to także na scenie. Dominika Kasprzycka Leszczyński tak ją skrytykował, a moim zdaniem było całkiem dobrze. Lekko, bez wysiłku, tylko jak zwykle trochę bezbarwnie. Nie wiem na czym to polega, ale Dominiki słucha się z przyjemnością, tyle że jej występu zupełnie się nie zapamiętuje. Dominika Pawłowska No nie, po ostatnim bardzo dobrym występie znowu lekka zniżka formy. To jej siłowe śpiewanie – jejuuu, jak mnie to denerwuje. A tym razem jak na złość dołożyła jeszcze "warczące" wstawki a la Kasia Stankiewicz. Grrr. Poza tym było trochę nieczystości i kłopoty z oddechem. Jej wielkim atutem jest temperament sceniczny, dziewczyna na scenie po prostu wybucha, aż trudno od niej oderwać wzrok. Do Kylie trochę jej brakuje (nic dziwnego, bo Kylie jest boska;)), ale i tak niezły z niej kociak:) i do tego inteligentny (ale to akurat wiadomo było już od dawna). Jeśli w finale mają być trzy osoby, z braku Magdy tą trzecią musi być właśnie Dominika. Tylko niech spróbuje mi tam wyskoczyć z jakąś Whitney, to się bardzo zdenerwuję.;) Bartek Okazuje się, że Bartek wypada w wolnych kawałkach o wiele bardziej przekonująco niż w tych rytmicznych, które jak by się wydawało powinny być jego żywiołem. Na pewno najlepsze z jego wykonań finałowych, tylko angielski na stałym poziomie.;) Piotrek Nie, nie, i jeszcze raz nie. Ja rozumiem, że Piotr kocha muzykę, przeżywa ją, wkłada w nią całe swoje serce i za każdym razem chce dodać coś od siebie, ale niestety efekty nie są najlepsze. Po prostu brak mu środków do tego, by mógł wyrazić to co czuje. Wyobraźnia to nie wszystko, potrzebny jest odpowiedni warsztat, bez niego każdy artysta (nie tylko muzyk) jest bezradny. Oczywiście zdarzają się w śpiewaniu Piotrka także i fajne momenty, ale zdecydowanie zbyt wiele jest zgrzytów – a to jakaś dziwna tonacja, a to zupełnie nie pasujące dźwięki, a to za cicho, a to niewyraźnie, itd. Mnie to razi na tyle, że nie jestem w stanie skupić się na tym, co Piotrek ma do przekazania. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Idol 4.23 15.05.05, 13:42 "Mnie to razi na tyle, że nie jestem w stanie skupić się na tym, co Piotrek ma do przekazania." tez myslalas o policjantach z Tomaszowa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: Idol 4.23 15.05.05, 13:49 No nie, ja akurat o cieście, a konkretnie o tym, po co zjadłam go aż tyle.:) A może to właśnie przez ten pełny żołądek nie mogłam się skupić na śpiewaniu Piotrka, a nie odwrót?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Idol 4.23 15.05.05, 13:55 no ladnie jezeli to Cie pocieszy, to ja tez wczoraj zaszalalem z ciastem :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Idol 4.23 15.05.05, 13:59 zeby sie czyms zajac w czasie wystepu Piotra? :D zaraz sie okaze, ze Wam ten chlopak najbardziej zaszkodzil na zoladki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: Idol 4.23 15.05.05, 14:36 Ludzie, ale naprodukowaliście postów... :) Obejrzałam koncert i pozwolę sobie zacząć od mojego ulubieńca :). Więc (wiem, że nie zaczyna się zdania od więc) Bartek - wreszcie było bardzo dobrze, powiedziałabym nawet, że cudnie. Oczywiście zawsze musi być jakieś ale, w tym przypadku nawet dwa - angielski, trochę lepszy niż ostatnio, ale ciągle tragiczny i wstawka gębofonowa - sama w sobie fajna, ale tam pasująca jak pięść do nosa. Poza tym było super - widać, że chłopak ma dobry głos, nawet jeśli czasami coś mu nie wyjdzie. Bardzo emocjonalnie zaśpiewał, co uwielbiam. Jako wielkiej fance wizualnych walorów Bartka podobało mi się to drżenie w jego głosie i rozmarzone spojrzenie :). Ponieważ ten pan jest u mnie na specjalnych warunkach to uznaję, że się zrehabilitował, wybaczam mu wszystkie potknięcia i chcę go w finale razem z Maćkiem i Sławkiem. Sluchając śpiewu Pączka nie wiedzialam czy przewinąć ten fragment, czy udusić się poduszką. Wykonanie tej piosenki było okropne, a spontaniczność i energia Niny też gdzieś przepadły. Zastanawiające jest to jechanie po Piotrku przez jury. Nie zemdlałam z wrażenia słuchając go, ale nie wydaje mi się, żeby bylo gorzej od Pączka, która w porównaniu z Piotrkiem została wyraźnie oszczędzona. Lubię Piotrka, za występ klubowy ma u mnie plusa na wieki, fajnie byłoby gdyby wydał płytę. Jego pasja i naturalność są super. Ale nad samym wokalem trzeba trochę popracować bo jeszcze daleko do doskonałości. Sławek - odwrotnie niż Piotrek. Jak zwykle świetnie, bo wokalnie jest bardzo dobry itp. Ale brakuje mi w nim takiej jakiejś iskry, nawet za cenę mniej doskonałego wokalu. Fajnie byłoby gdyby zrobił to, co bardzo podoba mi się w Maćku - że zaskakuje nas piosenkami które wybiera, nie boi się ryzykować. Człowiek o wyglądzie rockmana, a tu Wonder, a tam Justin. Poza tym wreszcie chciałabym usłyszeć Sławka w czymś żywym i bujającym. Dominika Pawłowska ma w swoim śpiewie coś co mnie drażni, dzisiaj nie podobała mi się ani trochę, ale nie cierpię tej piosenki i ciężko jest mi być obiektywną. Druga Dominika ma śliczny głos, ale chyba jest bardzo jednostronna jako wokalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Idol 4.23 15.05.05, 14:43 "Jako wielkiej fance wizualnych walorów Bartka podobało mi się to drżenie w jego głosie" widzisz drgania fal glosowych? :D no no, Sokole Oko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: Idol 4.23 15.05.05, 14:45 Nie czepiaj się, kaca mam :). Poza tym to drżenie oddziaływuje na wyobraźnię czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
aga451 Re: Idol 4.23 15.05.05, 15:24 Witam:) Co sądzicie o wypowiedzi Leszcza (po występie Piotrka), jakoby na polskiej scenie nie było miejsca dla wykonawców "niezrobionych", naturalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
tymma Re: Idol 4.23 15.05.05, 15:28 Najwyraźniej Mopman ceni sobie tylko wystylizowanych,cukierkowych "artystów" śpiewających dance i ruszających bioderkami w rytmie"oł jee oł jeee" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Idol 4.23 15.05.05, 15:31 Sadzimy, ze Leszczu nie jest zadnym autorytetem ;))) Mimo wszystko lepiej by bylo, zeby Piotrowi za tydzien poszlo lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Idol 4.23 15.05.05, 15:39 lepiej by bylo. ja wiem, ze wyslanie smsa zwieksza moje szanse na jakis odlotowy samochod, ale szczesliwie nie mam prawa jazdy, wiec wole, zeby nie trzeba bylo go ratowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Idol 4.23 15.05.05, 15:43 A dlaczego szczesliwie? ;))) Tym razem jest chyba motor do wygrania :] Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Idol 4.23 15.05.05, 15:36 mamy raczej krytyczny stosunek do calego jury, wiec nam to wisi :D Odpowiedz Link Zgłoś