tawananna 15.05.05, 17:48 Wątek zakładała pilnie czytająca, mało pisząca ;). A euforia po odejściu Niny trwwa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
never_never Re: IDOL 4.24 15.05.05, 19:11 nie wiem czy to już nie będzie nudne taka n-ta analiza wczorajszego koncertu nie omawiam więc wszystkich, dodaję tylko parę słów do występów: 1. Sławka - nie da się ukryć, świetny głos, ale jednak to wykonanie pozostawiło niedosyt i moim zdaniem nie dorównało Alicii (może za dobrze znam jej wersję, więc trudno mi zaakceptować wersję Sławka? może też wpływ ma moja - negatywna - ocena tego chłopaka, oczywiście tylko na podstawie ekranu TV i jego wypowiedzi na tym forum? może, ale myślę że mogło być znacznie znacznie lepiej) 2. Bartka - temu panu już podziękujemy, był moim faworytem po teatrze, ale już od pierwszego koncertu niczym nie zaskakuje, a jego drżący głos jest dla mnie nie do zniesienia... Owszem, ten występ wyszedł mu lepiej - a głównie druga połówka, gdzie było nieco mocniej i ciekawiej, ale łapię się na tym, że już przestało mnie interesować jak wypadnie ten chłopak w następnym koncercie. To już pomimo wszystkich fałszów bardziej interesuje mnie, co pokaże Piotr Lato... 3. Piotrka - były momenty dobre i były momenty bardzo złe... Piotr, jeżeli to czytasz, to moim zdaniem następny koncert może być dla ciebie ostatnim, jeżeli będziesz tak odchodził od linii melodycznej utworu. Ja rozumiem, że chcesz stworzyć coś swojego, ale w twoim wykonaniu te dźwięki były kompletnie nie trafione, naprawdę serce bolało słuchać czegoś takiego. Weź się chłopie w garść i odśpiewaj to, co tam dostałeś "porządnie";), bo trzymam za ciebie kciuki ale ale, czy też komentarze Jacka Cygana nie wypłoszyły nam Piotra z tego forum? Zawsze w niedzielę przedstawiał nam swoją wersję wydarzeń, a tu cisza... Byłaby duża szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: IDOL 4.24 15.05.05, 19:30 Piotr wpisał się w wątku - "Czy Jacek Cygan jest bezstronnym członkiem jury" Link - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=23927779&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: IDOL 4.24 15.05.05, 20:23 Taw! No to się tera wyda, co robię w sobotę po dwudziestej ;) Nina jest kochana. Śpiewać kompletnie nie umie, ale daj mi boże kiedyś takie radosne dziecko ;) Sławek ma głos cudowny, obejście też choć to typ mający jednego przyjaciela i koniec. Pobawić się z nim raczej nie pobawisz. Na dodatek z lekka arogancki w stosunku do innych uczestników i na nic jego przekonywania, że co ma robić kiedy go już tak wysoko ustawili. A mimo to mi się chłopaczek podoba ;) Silski, jak Nina, kurcze, iść z nim na balety to furczeć będzie że hej ;) Kasprzycka. Bardziej mi się podoba miż Pawłowska, bo jest niepowtarzalna. Pawłowska chce iść stylem jakichś łitnej hjustonek, a na tym tle wygląda przeciętnie. Nie jestem pilnie czytająca ;) ale jeśli komentarze Lato na tym forum mają tak wielką siłę sprawczą to neich tam. Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: IDOL 4.24 16.05.05, 00:30 > Taw! > No to się tera wyda, co robię w sobotę po dwudziestej ;) > Nie jestem pilnie czytająca ;) ale jeśli komentarze Lato na tym forum mają > tak wielką siłę sprawczą to neich tam. Ciii! Bo jeszcze się wyda, o której godzinie można na Studiach hulać ;) Co do pilnego czytania, nie wiem, od którego momentu można mówić o pilności;), ale chyba pilniej czytam niż oglądam;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.24 15.05.05, 22:11 oo, tawananna :))) jak dawno Cie nie widzialam :))) ja to juz nie mam sily na euforie, Paczek mnie oslabil do spolki z Cyganem :P ograniczam sie do uczucia ulgi :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run BIGROCK!!! 15.05.05, 22:15 capsem, zeby Ci sie w oczy rzucilo od razu :) pamietam, ze w poprzednich edycjach rozdawales empeczy (copyright by Kubu :>) z idolowymi kawalkami. nie zachowalo Ci sie przypadkiem gdzies Shape Of My Heart w wykonaniu Adama? bo mnie zaginelo ostatnio :( i bardzo boleje nad ta strata. plizzzzzz, jesli masz to gdzies, to sie podziel, blagam! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: BIGROCK!!! 15.05.05, 22:24 ja mam ale skoro prosisz bigrocka to nie mialbym odwagi sie narzucac wszak jestem niesmialy :P Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: BIGROCK!!! 15.05.05, 22:28 nie badz gnidom, poczuj fridom ;PPP oj, proooosze :) pieeeeknie prooooosze nie wiedzialam, kto jeszcze kolekcjonuje empeczy z Idola i do kogo sie zwrocic :D przelam swoja niesmialosc i podziel sie ze mna Adamem :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: BIGROCK!!! 15.05.05, 22:53 przelamalem sie pewnie bede zalowal, ale niech strace ;) s26.yousendit.com/d.aspx?id=1Y0VXEXSIE0PN09ALUDY5JVS4B Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: BIGROCK!!! 15.05.05, 23:10 o mamo... jak tego slucham to mam oczy na mokrym miejscu i ciary mi chodza po plecach. no i co sie stalo z tym chlopakiem, co? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: BIGROCK!!! 15.05.05, 23:24 Spiewa, wiem od Atamanki. Spiewa z jakims romskim zespolem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: BIGROCK!!! 15.05.05, 23:29 romskim?... kurcze, ja chce zeby spiewal tak na serio, zeby nagral plyte... Slawek taki glos ma nadzwyczajny, Maciek wychodzi calo ze starcia z kazdym utworem i kazdym gatunkiem... i co z tego, jak mnie nikt za serce tak nie chwyta :( a najlepsze wykonanie w historii Idola to jest wlasnie SOMH w wykonaniu Adama i basta :) szkoda, ze wtedy juz byl "odpadniety"... Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: BIGROCK!!! 16.05.05, 19:32 > a najlepsze wykonanie w historii Idola to jest wlasnie SOMH w wykonaniu Adama > i basta :) Leszczu pewnie kłóciłby się z Tobą - on jest fachowcem w temacie "najlepsze wykonanie w histori Idola" i "najlepszy wokalista w historii Idola" :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: BIGROCK!!! 16.05.05, 19:49 juz kiedys ustalilismy - Leszczu sie nie zna :P Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: BIGROCK!!! 16.05.05, 12:16 siuil_a_run napisała: > pamietam, ze w poprzednich edycjach rozdawales empeczy (copyright by Kubu :>) > z idolowymi kawalkami. To ja nieco nieśmiało tak a propos: istnieje jakaś szansa na mp3 z tej edycji :)? Bo mam kilka swoich typów wśród idolowych wykonań, których chętnie posłuchałabym nie raz i nie dwa, i tak mi się marzy... Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: BIGROCK!!! 16.05.05, 12:46 Niestety z mojej strony nie ma na to szans, po prostu nie mam w tej chwili mozliwosci, czasu i checi ;-) Ale bardzo latwo mozna zdobyc cale koncerty i samemu powycinac co sie chce, polecam osiolek.com/?id=4448. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: BIGROCK!!! 16.05.05, 12:56 Ooo, dzięki :). Ale albo mi te linki nie działają, albo jestem jeszcze bardziej niekumata w te klocki niż zawsze myślalam, bo coś mi tu nie gra, muszę pokombinować... Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: BIGROCK!!! 16.05.05, 19:18 Thank You po raz drugi. :) Mam nadzieję, że teraz lepiej mi pójdzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Kubu :))) 16.05.05, 00:34 tym razem szukam Ciebie :D masz maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Kubu :))) 16.05.05, 21:20 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.24 16.05.05, 10:41 A to ci!!! Tak żeście natworzyli, moi kochani, że zanim przez to przebrnę, to ruski rok minie, ale... nic to! Nie poddaję się i biegnę nadrabiać do poprzednich wątków... Pozdrowionka P.S. Swój komentarz dodam później, bo trudno mi się będize powstrzymać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Prośba do Kubuta - Kubissimo ;))) 16.05.05, 12:30 Jak już tak się część rozchuśtała do Ciebie z tymi "empeczy", to ja poproszę tego "Timberlejka", którego ja też nie znam (boszszszsz.... co za zgorza), a którego oferowałeś w którymśtam poprzednim idolowym wątku. Możesz podesłać, proszę ładnie ;))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Prośba do Kubuta - Kubissimo ;))) 16.05.05, 14:14 proszzz bardzo wyslalem Ci wersje z teledysku z rozbudowanym beatboxem :) a jak chcesz byc totalnie justified to klikasz www.justintimberlake.com pomijasz intro, wlazisz do mediow i ogladasz klip ladnie nawiazujacy do SUPERSONIC Jamiroquaia no ale to tylko dla zaawansowanych Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo grrwrrbrr 16.05.05, 14:17 nie wiem czemu gazeta.pl nie wspolpracuje z serwerem yousendit.com, bo wszystkie maile mi wracaja :/ w kazdym razie musisz kliknac na ten link i sciagnac piosenke :) s31.yousendit.com/d.aspx?id=32R7KGG10KOPZ1A7OZ5RFWD5UU Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: grrwrrbrr 16.05.05, 14:27 dzięki, mniej zaawansowana ... hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Acha! Napiszcie mi proszę... 16.05.05, 12:48 ... co to za gest Piotra L., podczas ostatniego koncertu, tak Was zaintrygował...? Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Acha! Napiszcie mi proszę... 16.05.05, 12:54 Tuz przed wyjsciem na scene zrobil palcami przy brodzie "ciachu-ciach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: Acha! Napiszcie mi proszę... 16.05.05, 13:05 Jes :). Też to dostrzegłam, gest bardzo wymowny i obiecujący :). Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Acha! Napiszcie mi proszę... 16.05.05, 16:54 jak juz mowilam, piekne Lato przed nami :D Odpowiedz Link Zgłoś
kora.munroe Ranking na oficjalnej stronie Idola 16.05.05, 17:39 Jak wynika z rankingu prawie caly niepocieszony elektorat Niny przerzucil swe glosy na Slawka ;-))) Ludzie to jednak lubia kontrasty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Ranking na oficjalnej stronie Idola 16.05.05, 18:13 sugerujesz sie tymi sondami? Odpowiedz Link Zgłoś
kora.munroe Re: Ranking na oficjalnej stronie Idola 16.05.05, 18:15 kubissimo napisał: > sugerujesz sie tymi sondami? Bawie sie nimi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Ranking na oficjalnej stronie Idola 16.05.05, 18:17 kora.munroe napisała: > Bawie sie nimi :-))) Wiec to Ty odpowiadasz za te wszystkie dziwne wyniki? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kora.munroe Re: Ranking na oficjalnej stronie Idola 16.05.05, 18:37 yane.yane napisała: > Wiec to Ty odpowiadasz za te wszystkie dziwne wyniki? ;)))))) Ech, i wydalo sie, no ;-))) BTW, gdybym mogla pomanipulowac wynikami, to jednak dalabym wiecej glosow Mackowi. Jakkolwiek naleze do tych osob, ktore nie oczekuja od niego, by odnalazl sie we wszystkich gatunkach. Jestem zwolenniczka mocniejszej muzy i nie cieszy mnie, ze Maciek az tak latwo przystosowuje sie do wszystkiego. Nie chcialabym, zeby okazalo sie, ze z niego taki rockman jak z Eweliny F. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: Ranking na oficjalnej stronie Idola 16.05.05, 19:29 > nie cieszy mnie, ze Maciek az tak latwo przystosowuje sie do wszystkiego. Nie > chcialabym, zeby okazalo sie, ze z niego taki rockman jak z Eweliny F. Maciek chyba jest bardziej wyrobiony niż Ewelina. Chociaż nie spodziewałam się po niej, że obierze taki kierunek jaki obrała. Elastyczność Maćka polega raz na emocjach i wczuciu się w utwór, innym razem na zabawie piosenką i robieniu widzom niespodzianek. Wydaje mi się, że traktuje on program jako jedno, a swoją ewentualną karierę muzyczną jako coś odrębnego - z resztą chyba nie tylko on. Nieco niemerytorycznie - niedawno oświeciło mnie, że Sławek przypomina mi z wyglądu Roba Thomasa (wokalistę Matchbox 20, tego który śpiewał "Smooth" u Santany). Nie wiem czy to kwestia fryzury, czy rzeczywiście jest do niego podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: Ranking na oficjalnej stronie Idola 16.05.05, 19:32 ankya napisała: > > Nieco niemerytorycznie - niedawno oświeciło mnie, że Sławek przypomina mi z > wyglądu Roba Thomasa (wokalistę Matchbox 20, tego który śpiewał "Smooth" u > Santany). Nie wiem czy to kwestia fryzury, czy rzeczywiście jest do niego > podobny. Znowu się zaczyna... ;) Mnie nie przypomina- kwestia jedynie fryzury, mniemam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: Ranking na oficjalnej stronie Idola 16.05.05, 19:35 Nic sie nie zaczyna :), ja tylko tak wspomniałam. Z resztą należę do fanklubu Bartka i nie zamierzam zachwycać się aparycją Sławka :). Co do rzekomego podobieństwa nie będę się kłócić, mi się skojarzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: Ranking na oficjalnej stronie Idola 16.05.05, 19:40 Nie będziemy sie bić przecież, w dodatku fankluby inne ;) Temat zresztą wyczerpały fanki-torunianki :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Ranking na oficjalnej stronie Idola 16.05.05, 19:52 chyba kwestia fryzury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Ranking na oficjalnej stronie Idola 16.05.05, 18:23 kora.munroe napisała: > Ludzie to jednak lubia kontrasty :-) Heh, jak ja lubię takie podsumowania :) Poprawiają mi od razu humor. A swoją drogą... Teraz to dopiero będzie ciekawie (mam nadzieję...). Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.24 16.05.05, 23:03 w ramach oddechu przed nastepnym koncertem (tudziez przed zapowiadanym powrotem marnotrawnego Kfiata na forumowe lono) - czy byliscie tu? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=23909051 musze przyznac, ze mnie zatkalo. domagam sie natychmiastowego zastapienia Oli Lubicz na naszej scenie Paczkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.24 17.05.05, 10:44 Tu są tylko 3 zdjęcia na krzyż, w tym na dwóch jest Pączek, ale co tam... www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1462 Mam nadzieję, że ta pani nie poubiera idolowych dziewczyn w takie suknie jak te z pokazu... Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.24 17.05.05, 11:13 > Mam nadzieję, że ta pani nie poubiera idolowych dziewczyn w takie suknie jak te > > z pokazu... Czemu? Jedna jest fajna. No ale to nie wątek o modzie.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.24 17.05.05, 11:16 W te z tiulową górą chyba nie poubiera...;) Coś dużo tych stylistów- węszę rozmywanie odpowiedzialności ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.24 17.05.05, 11:45 No to tez sobie pooglądałam... Wisniewskiego całującego się z Kaśką Kowalską... aaaafffuuujjj.... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.24 17.05.05, 13:27 Nie wydaje mi się, żeby chciano wcisnąć dziewczyny w te nieco dziwne kiecki (chociaż rzeczywiście jedna jest fajna :). Jak na razie styliści Idola spisują się niczego sobie (poza kilkoma wpadkami). A zdjęcia uczestników są całkiem przyjemne. To grupowe jest fajne, szczególnie po prawej stronie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.24 17.05.05, 13:46 E tam, wcale nie jest fajne, bo nie wszyscy na nim są.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.24 17.05.05, 13:53 niektorzy pewnie byli zbyt zajeci, bo przeciez planuja rewolucje muzyczna i trzeba obmyslac strategie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.24 17.05.05, 18:08 Coś Ty, mam nadzieję że strategia już dawno obmyślona.;) Ale zawsze można ją jeszcze udoskonalić i dopracować szczegóły. Ja bym tak zrobiła.;) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.24 17.05.05, 20:43 lucy_harmon napisała: > Coś Ty, mam nadzieję że strategia już dawno obmyślona.;) Ale zawsze można ją > jeszcze udoskonalić i dopracować szczegóły. Ja bym tak zrobiła.;) Tak. Dotychczasowa metoda działania przynosi pożądane rezultaty, ale TEŻ bym popracowała nad strategią, gdyby to mogło zapewnić Obiektowi sukces w dłuższej perspektywie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.24 18.05.05, 00:04 Nie ma to jak prawdziwie analityczne umysły.;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.24 17.05.05, 13:57 Chcialam tylko powiedziec, ze Paczek powinnien wreszcie przestac chodzic w biodrowkach. Dziekuje za uwage :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: wytęż wzrok 17.05.05, 13:18 no tak ;) www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/29/13_file.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: wytęż wzrok 17.05.05, 13:56 A juz sie balam, ze byles na promocji Edyty ;))) A tu tylko zwykly kosmita ;> Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: wytęż wzrok 17.05.05, 15:02 ... co ślepej po oczach... he he he... trochę mnie to tłumaczy, że rozmyty jakiś taki... Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re: IDOL 4.24 17.05.05, 16:22 Witam wszystkich.Mam pytanie czy wiecie cos może o zespole Bartka Szymoniaka? Wystukując w wyszukiwarce nazwę"pokolenie kukurydzy",pojawiają się dość ciekawe rzeczy.....(właściwie powinnam powiedzieć zdjęcia).Chętnie zobaczyłabym jego dokonania muzyczne poza programem. Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.24 17.05.05, 16:58 Były poszukiwania mp3, ale nic nie znaleziono (chyba, że przegapiłam). Zdjęcia widzieliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.24 17.05.05, 17:04 A ja od siebie dodam, że zdjęcia są bardzo interesujące ;), chociaż wynika z nich, że w skład zespołu wchodzą: Bartek, blondynka i kot... Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.24 17.05.05, 17:08 I spowodowały słuszne ożywienie na forum ;) (chyba że- miało być :/) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.24 17.05.05, 17:11 aura.ranna napisała: > I spowodowały słuszne ożywienie na forum ;) Bardzo słuszne i bardzo uzasadnione. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re: IDOL 4.24 17.05.05, 17:52 Jeszcze pociągne wątek o Bartku.....Szukam i nie moge odnależć.Możecie podać link w którym to komentowaliście jakże piękne zdjęcia Szymoniaka?Przespalam:)) Ja tylko powiem że po wstrząsie jaki doznalam(oczywiście pozytywnym) stwierdzam że w ślimaczki są lepsze niż dredy,a i ciekawe co za tajemnicza bondynka u jego boku.Pozdrawiam-kolejna fanka Bartka. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.24 17.05.05, 18:00 Tamtego wątku nie chce mi się szukać, bo to było dawno temu, ale za to wiem kim jest ta blondynka. To Marta, dziewczyna z rodziny Bartka, może siostra, a może kuzynka. Pocieszona?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re: IDOL 4.24 17.05.05, 18:04 Wątek znalazłam.Jestem pocieszona,ale skakać z radości nie będę.Swoją droga fajnie mieć taką rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.24 18.05.05, 00:07 Mam na drugie Dociekliwa.;) Ankya, a jakie mp3 chciałaś? Może dałoby się coś załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.24 18.05.05, 10:27 Lucy, zbawco! :) Moja lista życzeń byłaby długa :), ale z tych co tak naj, naj, naj to... Pietrek w klubie z "Hemmorage" Maciek z "Superstition" Piecyk z "Black Magic Woman" Sławek z "Sledgehammer" No i Bartek z "I Don't Wanna Know" i/lub "Czarne Słońca", żeby nie było, że ja tu tylko o wyglądzie :) Ale się rozpisałam... Jeśli uda się to zrealizować chociażby w najmniejszym ułamku, to masz moją dozgonną wdzięczność, może nawet spróbuję się nawrócić na "Roxanne" w wersji Sławka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.24 18.05.05, 14:00 jej, Lucy, naprawde daloby sie cos? ja tak skromniutko, poprosilabym o Piotrowe "Hemmorage" :) bede baaardzo dzwieczna! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.24 17.05.05, 18:51 > stwierdzam że w ślimaczki są lepsze niż dredy Pozwolę sobię się nie zgodzić :), ale zauważyłam, że chyba jestem osamotniona w tej opinii. > Pozdrawiam-kolejna fanka Bartka. Coś dużo nas się robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.24 17.05.05, 19:00 > > Pozdrawiam-kolejna fanka Bartka. > > Coś dużo nas się robi :) Dziwi Cię to? Bo mnie wcale.;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.24 17.05.05, 20:56 Tylko trzy? Ludzie, nie znacie się na męskiej urodzie ;). Ale cicho, bo zaraz znowu zaczną krzyczeć, że rozmowa o dupie Maryni ;). Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.24 17.05.05, 21:36 A ja to co? ;) To już 4 :p Dobra, to wracamy do przewidywań, co kto będzie śpiewał w sobotę? Ja jednak mam nadzieję, że tych Strangers in the Night nie dadzą Sławkowi, to by było zbyt oczywiste :\ Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.24 17.05.05, 22:51 Przepraszam, że o Tobie zapomniałam :) Szczerze mówiąc nie mam za bardzo pomysłu na to co mogliby komu dać przy okazji najbliższego koncertu. Mam tylko niejasne przeczucie, że Piotrek i Bartek mogą się wyłożyć na takiej muzyce. O Maćka się nie martwię, bo on chyba nawet niemieckie techno potrafiłby fajnie zaśpiewać ;). Sławek wiadomo, pewnie będzie ok i bez niespodzianek - wolałabym, żeby wreszcie poszedł na żywioł i pokazał się nam z jakiejś nowej strony. Ach, gdzie ten bujający "Sledgehammer"? Odpowiedz Link Zgłoś
poboczny Re: IDOL 4.24kto jedzie ze mną na Idola ? 17.05.05, 23:18 sorry,że trochę nie na temat, ale mam pytanko, kto chce jechać ze mną na sobotni finał Idola.Mam trzy wejściówki, i szukam DWÓCH OSÓB chętnych z Bydgoszczy lub Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.24 17.05.05, 23:12 Jeśli chodzi o standardy, to nie wiem, co było do wyboru, ale ja bym Sławka najchętniej widziała (a raczej słyszała) w czymś Andrzeja Zauchy :) Jeden z najlepszych męskich głosów w historii polskiej muzyki... Byłam przekonana, że nikt nigdy już tak pięknie nie zaśpiewa. A jednak ktoś ma szansę. To wymarzony repertuar dla Sławka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.24 18.05.05, 00:17 Tym bardziej, że Andrzej Zaucha to jeden z jego (Sławka) wielkich mistrzów. Mogłoby być pięknie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: IDOL 4.24 18.05.05, 09:11 Np. takie "Wymysliłem Ciebie". W pierwszej edycji śpiewał to Wydra... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: IDOL 4.24 18.05.05, 09:46 A tak jeszcze w temacie kawałków dla Sławka... :) Słuchałam muzyki z "Pogromców duchów" i jest tam piosenka "Cleanin' Up The Town", żywsze to trochę, ale ma w sobie coś takiego... Uniat by chyba sobie poradził. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestone Re: IDOL 4.24 17.05.05, 16:52 Wlasnie obejrzalam idola z kasetki i tak sie ciesze ze nina odpadla:)))) Dzis to mnie w sumie chyba nikt nie porwal, maciek byl zaskakujacy, choc zadrzalo mi serce na wiesc co spiewa. slawek mogl nieco wiecej serca i zaru do piosenki wniesc, ale i tak uwielbiam jego glos. natomiast reszta- nieco nudnie. a paczek...to byla katastrofa do kwadratu, az uszy o i czy bolau...lato- zawiodl mnie. zobaczymy w sobote. mysle ze standardy powinny mu podejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Ciekawe kiedy będzie World Idol 2? 17.05.05, 17:25 Hej Idolowi fani! :-) Zapewne byliście na tej: www.idolonline.org/music.htm stronce, ale jak nie to polecam :) Trafiłam na nią zupełnie przypadkowo. Jest tu dużo idolowych mp3 z każdego kraju, w którym jest ten program. Poza tym wynika z niej, że będzie World Idol 2. www.idolonline.org/music1a.htm Ciekawe kiedy? I ciekawe czy znowy wyślą tam Kubę Wojewódzkiego :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Chyba jednak zaniedbano tą stronkę :( 17.05.05, 17:31 Chyba jednak stronka została zaniedbana, bo mp3 nie chcą się ściągać, a szkoda :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: Ciekawe kiedy będzie World Idol 2? 17.05.05, 18:59 Hmmm... pierwszy World Idola był średnio udanym pomysłem a oni chcą się porywać na drugiego. Nasz Zalef jakoś średnio się tam komponuje, ale zobaczymy. W pierwszym wydaniu rockman chyba zajął niezgorszą pozycję, a dodając do tego buźkę cherubinka Krzyśka (dziewczyny zagłosują) może coś z tego być.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mojapoczta7 Re: Ciekawe kiedy będzie World Idol 2? 17.05.05, 20:42 Moglby byc world idol2 :) tylko zeby dali Krzysiowi jakas porzadna pisoenka, bo Alicja dostala taka sobie, w ogole sie nie mogla pokazac;\ Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Ciekawe kiedy będzie World Idol 2? 18.05.05, 14:36 Przepraszam, jeśli juz to było, a ja przeoczyłam - jaki będzie temat muzyczny najbliższego Idola? Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.24 18.05.05, 16:28 Kto będzie śpiewać Fogga??? BTW dziewczyny jest Zaucha, a więc chyba spełnienie waszych życzeń Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.24 18.05.05, 16:46 No tak. Chyba ta informacja została wpisana do gotowca przygotowanego na przyszły tydzień, bo nie przewiduje Bartka, albo ja ślepa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.24 18.05.05, 17:31 no co Ty, przeciez jak byk stoi: Bartek Szymoniak :O Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.24 18.05.05, 17:48 siuil_a_run napisała: > no co Ty, przeciez jak byk stoi: Bartek Szymoniak :O Teraz stoi, ale głowę stawiam, że jeszcze przed momentem nie stało. A okulary się zrobi swoją drogą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.24 18.05.05, 17:59 hmmm... jak nie stalo, to chyba lezalo :D Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.24 18.05.05, 17:32 hebat napisała: > No tak. Chyba ta informacja została wpisana do gotowca przygotowanego na > przyszły tydzień, bo nie przewiduje Bartka, albo ja ślepa jestem. Czas na okulary droga hebat ;)))) "Tym razem pozostałą szóstkę finalistów IDOLA - Dominikę Kasprzycką, Dominikę Pawłowską, Bartka Szymoniaka, Piotrka Lato, Maćka Silskiego i Sławka Uniatowskiego usłyszymy w repertuarze tak stylowych wykonawców jak Louis Armstrong, Andrzej Zaucha, Mieczysław Fogg, Frank Sinatra czy Nat King Cole." Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.24 18.05.05, 17:41 ;))) ide na watek o Cyganie, bo Kfiato tam sie objawil :D i niebagatelne obietnice sklada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.24 19.05.05, 09:44 standardy, standardami, ale Fogg...? Proszszszsz... Chyba jako parodia stylu, w sam raz dla Maćka Silskiego ;-P Odpowiedz Link Zgłoś