dzika_rzeka 22.05.05, 19:26 w którym dyskutujemy o tym, że formuła Idola się wyczerpała, jury jest słabe i tendencyjne, a uczestnicy ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelika Re: IDOL 4.27 22.05.05, 19:37 czytam i czytam te wasze posty i to staje się nudne...przepraszam ale jeden Piotrek jest na świecie?Ludzie!!Są też inni ,np. Dominika Pawłowska,która wczoraj moim skromnym zdaniem niesłusznie odpadła.Ale cóż...widze że ulegliście czarowi Piotrka..fajnie że pisze(pisał??) na tym forum swoje przemyślenia,ale nie jest jedynym uczestnikiem tego programu.Można nawet łączyć pewne fakty proporcjonalności postów do głosów by nie odpadł..ale nie jestem po to by oczerniać,ani zachwalać pod niebiosa.Tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.27 22.05.05, 19:39 demonizujesz jest nawet osobny watek o tym, ze Dominika odpadla a ze Piotrek budzi wieksze emocje - no trudno. takie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
papercut5 o nie Nelika!!!mogę ci nawet dać dowód że Piotrek 22.05.05, 20:40 bywał na forach z od dwóch lat chyba z dwa lata temu po BB. poza tym kurde co- ma Piotrek ochotę byc na forum i pokonwersować kulturalnie jak normalny człowiek to nie może bo jest znany a znani nie mogą :> a moze ma udawac naprzykład Mateusza z Gdańska jak moze nam przyblizyć idola??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: a właściwie skad się wzięła popularność... 22.05.05, 20:49 ...Piotrka Lato po BB, bo był tam tylko półtora miesiąca, niczym się nie wyróżnił (Gazeta Wyborcza myliła go z jego imiennikiem - Piotrem Gulczyńskim) i wyleciał po donosie przyszłego posła. No może faktycznie na tle reszty uczestników robił inteligentne wrażenie, ale np. pamiętam, że np. Alicja Walczak na tle Karoliny Pachniewicz też wypadała dobrze. Po prostu Piotrek Lato to tylko pewien medialny wizerunek - nikt z nas nie zna go prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: a właściwie skad się wzięła popularność... 22.05.05, 21:32 Piotrek był popularny w czasie pierwszego BB, ale żeby po BB? W czasie programu zjednał sobie sympatię ludzi swoją naturalnością i bystrością. Póżniej raczej się nie udzielał: nie wystąpił w filmie razem z resztą uczestników, ani nie widzieliśmy go w telezakupach (co bardzo mu się chwali), tylko najwidoczniej zajął się swoimi sprawami i ucichło o nim. Przynajmniej ja nic nie słyszałam, poza tym, że próbował coś robić muzycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re: o nie Nelika!!!mogę ci nawet dać dowód że Pio 23.05.05, 09:18 Widzę że bardzo go lubisz.....:)))Ja też bardzo go cenie,lubie jego sposób wypowiedzi,nawet jak mówicie że było o nim "cicho",to szczerze mu kibicowalam. Podobal mi się utwór"daleko stąd"słuchałam go na okrągło,na jubileuszowym koncercie Iry też śpiewał(bardzo fajnie zresztą)więc tak cicho o nim nie było.Chodzi mi o to,że dorabiacie ideologie do jego osoby.Skąd wiecie,że Piotr myśli o rezygnacji z tego programu?Może nawet przez myśl mu nie przemknęło że by rezygnować.Tymczasem na forum trwa licytacja czy ma odejść czy nie.Będzie śmiesznie jak przeczyta te wasze posty i być może zacznie się zastanawiać nad faktycznym odejściem.Po za tym wygląd to kwestia gustu,nie trzeba tworzyć nowych wątków na jego temat(zwłaszcza z takim tytułem) Oceniajce występy,a nie dorabiajcie nowych historii.Pozdrawiam wszystkich fanów Piotra,jego samego też. spokój i dystans to jedyne co mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: o nie Nelika!!!mogę ci nawet dać dowód że Pio 23.05.05, 10:40 Co do wątku o wyglądzie, to akurat nie został on założony przez "idolowców". Zauważ, że wątki Idolowe są na tym forum od lat i pisze w nich określone grono osób. Więc pretensje o coś, co pojawia się na pozostałej części forum kieruj gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
papercut5 wbrew wszystkiemu i wszystkim 23.05.05, 17:56 ależ Piotr nie chce zrezygnować i wcale sie nie dziwię i popieram go po prostu jury i paru forumowiczów widocznie tego żąda "dla jego własnego honoru" a ja założyłam ten temat aby poznać zdanie innych i powiedzieć w osobnym wątku że to wcale nie jest takie proste i nie tak łatwo zatracić swojej szansy...mam nadzieję że Piotrek nie będzie chciał zrezygnować zresztą ja mu to jednoznacznie odradzam i reszta co się tam wypowiada w większości też więc chyba nic mu głupiego do głowy nie strzeli najwyżej wywietrzeje ;) a "Kloszard"? eeehhh Kfiato już wypowiadał się w tej sprawie i nie sadzę żeby się tym przejął co ktoś o nim myśli i to ktoś posługujący się takimi epitetami....Taaak lubie go bardzo:)i jego śpiewanie wbrew wszystkiemu i wszystkim też mi się podoba :) to tyle. ---- czemu mi myszka prawie nie chodzi?! :( Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.27 22.05.05, 21:25 Jeszcze mi się przypomniało odnośnie ostatniego koncertu - po kiego grzyba im ci tancerze? Juz wcześniej mnie to zastanawiało. O ile wczoraj jakoś przetrawiłam tańczace pary (chociaż ciągle zadając sobie pytanie: po co?), to już baletnica pląsająca wokół Bartka wprawiła mnie w niemałe zdumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.27 22.05.05, 21:32 ankya napisała: > już baletnica pląsająca wokół Bartka wprawiła mnie w niemałe zdumienie. Ja sie szydeczo śmiałam, ale balecik dla mnie zauważalny był bardziej przy pierwszym wykonawcy. Przecież to było komiczne, a w połączeniu z orkiestrą to był jeden wielki zgrzyt. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.27 22.05.05, 21:34 Tak, to też było hmmm... nieprzeciętne, ale będę upierać się, że baletnica jest nie do przebicia. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.27 22.05.05, 21:38 Byłam pod wrażeniem wykonania Bartka i nie zwróciłam uwagi na baletnicę, ale jeszcze sie przyjrzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.27 22.05.05, 22:17 Nie wiem, czy to dobry pomysł z grupą taneczną, ponieważ wydaje mi się, że niektórych te lasencje nieco dekoncentrują ;) Na widok baletnicy wręcz osłupiałam :) A tak swoją drogą, czy nie wydaje Wam się dziwne nazwanie zespołu tanecznego mianem EKG? Bo we mnie wywołuje to niepohamowaną wesołość :D Uważam, że brzmi to co najmniej komicznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.27 24.05.05, 09:13 To, że dekoncentrują Niektórych, mogę zrozumieć ;) Ale jak dekoncentrują mnie, to się zastanawiam, czy realizatorzy widzą co wypuszczają i czy to jeszcze sie da podciągnąć pod teorię o regionach, o których sie nie dyskutuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.27 22.05.05, 21:45 ankya napisała: > Jeszcze mi się przypomniało odnośnie ostatniego koncertu - po kiego grzyba im > ci tancerze? Juz wcześniej mnie to zastanawiało. O ile wczoraj jakoś > przetrawiłam tańczace pary (chociaż ciągle zadając sobie pytanie: po co?), to > już baletnica pląsająca wokół Bartka wprawiła mnie w niemałe zdumienie. "Oglądaj" Idola z zamkniętymi oczami jako i ja to żadna "pląsawica" Ci nie przeszkodzi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.27 22.05.05, 22:10 > "Oglądaj" Idola z zamkniętymi oczami jako i ja to żadna "pląsawica" Ci nie > przeszkodzi. ;) No nie wiem, czasami całkiem przyjemnie jest popatrzeć. ;) A skoro już jesteśmy w temacie Bravo Girl, to mam nadzieję, że za tydzień nie ujrzymy chłopaków w kolorowych/białych na wpół rozpiętych koszulach, do tego bogato zdobionych falbankami, z domieszką egzotycznej bizuteri. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.27 22.05.05, 22:26 Buhahahahaha, tak i sceny jak z Ivan&Delfin na Eurowizji, rozpinanie koszuli itede ;) Jak obejrzę powtórkę Idola, napiszę swoje wrażenia, ale wczoraj byłam na juwenaliach - o wiele było ciekawiej niż w domu przed tv ;) Myslovitz są genialni... Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.27 22.05.05, 22:29 Buuu, ja na juwenaliach z jakichś niezrozumiałych i niewytłumaczalnych powodów przegapiłam Myslovitz i teraz pluję sobie w brodę.:( Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.27 23.05.05, 07:03 Przepraszam,ale nie mogłam się powstrzymać ;))) www.tegesnara.home.pl/ Sugeruję wyłączenie głośników zanim się zacznie otwierać;) Odpowiedz Link Zgłoś
lamarta Re: IDOL 4.27 23.05.05, 08:38 :) Witam Was:) Mam do Was prośbę - nie wiecie, gdzie mozna w sieci (jesli w ogóle można) znaleźć utwór wykonywany przez Dominikę Kasprzycką "Angel" Sarah McLachlan? Przeszukałam i nigdzie nie nie znalazłam. Może ktoś to ma? Oczywiście w wykonaiu Dominiki:) Proszę o pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: IDOL 4.27 23.05.05, 09:11 Witam wszystkich. Przeglądałam wcześniejsze wpisy i nic na ten temat nie znalazłam (może źle szukałam he he) - co sądzicie o tekście Silskiego do Rocka o czytaniu z promptera? Ja ryknęłam zdrowym śmiechem, a biedny Rock minę miał nietęgą :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.27 23.05.05, 10:11 jakby co to sluze wersja oryginalna w koncu Dominika dokladnie skopiowala sposob spiewania McLachlan :) Odpowiedz Link Zgłoś
lamarta Re: IDOL 4.27 23.05.05, 11:28 kubissimo napisał: > jakby co to sluze wersja oryginalna > w koncu Dominika dokladnie skopiowala sposob spiewania McLachlan :) Dziękuje za dopowiedź:) Zalezało mi na wykonaniu Dominiki, bo pamietam, że bardzo mi sie wtedy spodobało jej śpiewanie. Jesli to nie kłopot, chętnie posłucham w wersji oryginalnej:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.27 23.05.05, 11:38 proszzzz bardzo :) s25.yousendit.com/d.aspx?id=1PEQT7N7LN5040ITD50ZU0DJ5S Odpowiedz Link Zgłoś
lamarta Re: IDOL 4.27 23.05.05, 11:48 kubissimo napisał: > proszzzz bardzo :) > s25.yousendit.com/d.aspx?id=1PEQT7N7LN5040ITD50ZU0DJ5S hehe, dzięks bardzo;) Sorry za głupotę pospolitą;) Oczywiście milion razy byłam na tej stronie:) Nooo, ale nie każdy musi byc orłem komputerowym:> Jeszcze raz dzięki za wyrozumiałość. Jednak wykonanie Dominiki Kasprzyckiej jakoś bardziej do mnie trafia;) Odpowiedz Link Zgłoś
kassawa Re: IDOL 4.27 23.05.05, 13:01 Dopiero wczoraj odkryłam tę stronę i tak sobie myślę, niech Maciek lepiej nie wygrywa Idola, bo po stokroć wolałabym już słuchać coverów w wykonaniu Uniata (np. a la Bubble)niż tego "czegóś" Teges Nara. Z całym szacunkiem Maciuś, świetny z Ciebie chłop, ale to co wyprawiasz (muzycznie i tekstowo)z chłopakami z zespołu woła o pomstę do nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.27 23.05.05, 13:07 ja mysle, ze Maciek powinien powoli przyzwyczajac widzow, ze to, ze wyglada jak rasowy rockman nie musi oznaczac, ze nim jest tak zrobila Brodka, ktora jurorzy automatycznie wcisneli w ramy rockowej dziewczynki. Leszczu piszczal w ekstazie, ze jest duchowa corka Cobaina, a Brodka w polowie programu nagle poszla w strone czarnej muzy i tam zostala Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.27 23.05.05, 13:18 kubissimo napisał: > ja mysle, ze Maciek powinien powoli przyzwyczajac widzow, ze to, ze wyglada jak > > rasowy rockman nie musi oznaczac, ze nim jest Tak byłoby w każdym razie uczciwiej. Chociaż osobiście wolałabym raczej żeby nagle odkrył, że jednak jest rockmanem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: IDOL 4.27 23.05.05, 13:35 Dopiero teraz weszłam na tę stronę zespołu Maćka i okazało się, że tam na perkusji gra Leszek Grochala - świetny muzyk, kiedyś grający w The Days, potem gościnnie na koncertach z Heyem i Edytą Bartosiewicz, bardzo dobry sideman. Utwór witający na stronie jest masakryczny, ale już na przykład 7 rzek takie słabe nie jest. Zresztą, czy naprawdę trzeba być rockmanem (a'propos wołania na forum co by Maciek nim był), żeby wydać dobrą płytę? I właściwie dlaczego niby długie włosy u faceta oznaczają, że jest rockmanem? Silski nieźle śpiewa, ma swój zespół złożony z doświadczonych muzyków,a tak naprawdę to dopiero po programie jego uczestnicy mają szansę pokazania, co właściwie sobą reprezentują w świecie dźwięków. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.27 23.05.05, 13:40 dzika_rzeka napisała: > Zresztą, czy naprawdę trzeba być rockmanem (a'propos wołania na > > forum co by Maciek nim był), żeby wydać dobrą płytę? Oczywiście, że nie trzeba. To jest tylko moje, egoistyczne życzenie, bo właśnie taką a nie inną muzykę lubię. A że myślę tylko o sobie to i wołam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: IDOL 4.27 23.05.05, 13:44 Dobrego rocka nigdy za wiele! ;) Tylko, że może to jakaś zbiorowa halucynacja z tą rockową duszą Maćka - czy on kiedyś zadeklarował, że chciałby nagrywać ostrzejsze rzeczy i że to właśnie rock najbardziej mu odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.27 23.05.05, 13:49 dzika_rzeka napisała: > Dobrego rocka nigdy za wiele! ;) > Tylko, że może to jakaś zbiorowa halucynacja z tą rockową duszą Maćka - czy on > kiedyś zadeklarował, że chciałby nagrywać ostrzejsze rzeczy i że to właśnie > rock najbardziej mu odpowiada? Jest tak jak mówisz. Halucynacja. Nie przypominam sobie, żeby się człowiek gdzieś deklarował. Ja przynajmniej nie słyszałam. Ale miło było sobie mysleć o nim jak o rockmanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.27 23.05.05, 14:02 dzika_rzeka napisała: > Dobrego rocka nigdy za wiele! ;) > Tylko, że może to jakaś zbiorowa halucynacja z tą rockową duszą Maćka - czy on > kiedyś zadeklarował, że chciałby nagrywać ostrzejsze rzeczy i że to właśnie > rock najbardziej mu odpowiada? Ze strony idolowej wynika, że z Maćka to taki trochę misz-masz, ze skrętem w kierunku rockowo-bluesowym: "Przez ponad 15 lat grania wykorzystuje kompozycje artystów pochodzących z różnych kręgów muzycznych, swobodnie je interpretując. WATERSTONE wyrasta z tradycji grania klubowego podobnie jak zespół TEGES NARA, który powstał w roku 2000. Zespół ten gra jednak własne kompozycje i jako jedyny z projektów, które współtworzę nie podlega ograniczeniom gatunkowym." Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kassawa Re: IDOL 4.27 23.05.05, 14:09 Hej Dzika..., ja nie napisałam, że uważam długowłosego Maćka za rockmana (mój syn jest ostrzyżony na zapałkę, co wcale nie oznacza, że jest recydywistą lub dresiarzem)albo, że chcę żeby nim był tylko, że nie podoba mi się to co robi z Teges Nara i gdyby wydał płytę w podobnym stylu nie kupiłabym jej na 100%. Ale mi wyszło długie zdanie, styl, styl... Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.27 23.05.05, 13:55 Ło matko moja jedyna... pierwszy raz to słyszę, mp3 mi nie chodzą (ale może to i dobrze), a to powitanie na stronie jest rzeczywiście teges nara. Czy cała muzyka jest w podobnym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.27 23.05.05, 15:29 ankya napisała: > mp3 mi nie chodzą (ale może to > i dobrze), Może tu Ci będą "chodzić". Link do tej strony już kiedyś był na forum. mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/5797,utwory.html Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.27 23.05.05, 16:06 Dzięki :). Normalnie padłam... Tak sobie tego słucham i czuję się coraz mnie przekonana do "wszechstronności" Maćka. Mam nadzieję, że na swojej ewentualniej płycie nie zaoferuje nam czegoś w tym stylu. Oby inne formacje w których się udziela prezentowały się lepiej. Niby Maciek wydaje się być kolesiem, który nie nagrałby tego co mu każą. Chociaż ju newer noł. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.27 23.05.05, 10:52 Nie wiem dlaczego, ale watki dotyczace idola mnoza sie jak grzyby po deszczu. Zaczyna sie to robic rownie niestrawne jak 5 mln watkow dziennie o mjm. Za starych dobrych czasow wystarczaly nam ponumerowane watki. Poniewaz widze, ze te oboczne tworza nowi ludzie, wiec jesli zajrza tu mam prosbe, zeby swoje uwagi pisali do juz istniejacego, aktualnego watku IDOL 4.XX. W koncu nie wszystkich na FT interesuje jakie okruszki w brodzie nosil Piotr albo dlaczego Dominika P. powinna zostac. Z gory dzieki :] Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.27 23.05.05, 15:10 To ja tradycyjnie wrzucę link do zdjęć: www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1475 Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.27 23.05.05, 16:09 Niom. Wiemy jak oni wyglądają i że ładnie wychodzą na zdjęciach, więc w sumie nie dowiedzieliśmy się niczego nowego. :) Mogliby zrobić im jakąś ciekawą fotosesję, np. w klimacie latino. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
never_never co tu się porobiło? 23.05.05, 18:13 no i po co reklamowali to forum w Idolu?! jakoś mniej ciekawie się zrobiło niestety, ludzi dziwnych się tu pojawiło trochę, wątków różnych pozakładali i teraz wywalą nas na Reality, tak jak to było bodajże przy trzeciej edycji... ej, nie śmiecić prosimy! Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.27 23.05.05, 18:36 a co do koncertu... no cóż, wydawało się, że już nic nas nie zaskoczy, wszystko ustalone, po kolei odpadać będą Piotr, Bartek, Dominika (raczej K), a potem finał, który wygra oczywiście Uniatowski a tu jednak małe zamieszanie, no, no Zaskoczenie nr 1: to jednak Bartka Szymoniaka nie należy spisywać na straty, piosenka Zauchy (oprócz Soyki) to jego najlepszy występ, zwłaszcza gdy mocniej przycisnął zaskoczenie nr 2: co się dzieje z Piotrem Lato? Czyżby nas wszystkich oszukał, że ma słuch? Przecież jego pierwsze występy były bardzo dobre, skąd się więc wzięły te fałsze straszliwe, czy to próby stworzenia "czegoś swojego", tak bardzo nieudane? Mój dawny post ostrzegał Piotra, że BS to zły wybór, no i stało się... Ponadto tylko w tym występie bardzo nie podobała mi sie orkiestra, ale może to wzięło się z tego dysonansu pomiędzy Piotrowym wykonaniem, a tym co grał band Zaskoczenie nr 3: Dominika P odpadła, moja kandydatka do finału! co do dyskusji o ewentualnym wycofaniu sie Piotra, to jak się nie obrócisz, plecy z tyłu... Wycofanie się (te jego protesty przy ogłaszaniu wyników wskazywałyby na taki zamiar) byłoby przyznaniem racji tym wszystkim, którzy twierdzą, że "Lato nie umie śpiewać"; natomiast brnięcie w to dalej może pozostawić Piotrowi piętno "Lato nie umie śpiewać", co jakiekolwiek myśli o wydaniu płyty odsuwa poza realny zasięg ale nie wydaje mi się, żeby Piotr mógł się zrehabilitować w koncercie o tematyce Latino... gdyby chociaż umiał dobrze wybrać repertuar i nie zmieniać melodii Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.27 23.05.05, 19:32 > co do dyskusji o ewentualnym wycofaniu sie Piotra, to jak się nie obrócisz, > plecy z tyłu... Wycofanie się (te jego protesty przy ogłaszaniu wyników > wskazywałyby na taki zamiar) byłoby przyznaniem racji tym wszystkim, którzy > twierdzą, że "Lato nie umie śpiewać"; natomiast brnięcie w to dalej może > pozostawić Piotrowi piętno "Lato nie umie śpiewać", co jakiekolwiek myśli o > wydaniu płyty odsuwa poza realny zasięg > ale nie wydaje mi się, żeby Piotr mógł się zrehabilitować w koncercie o > tematyce Latino... gdyby chociaż umiał dobrze wybrać repertuar i nie zmieniać > melodii Wlaśnie. Obejrzałam sobie dzisiaj fragmentarycznie, na spokojnie, jeszcze raz ostatni koncert (kolega nagrał, skubany). No i chyba rzeczywiście uprzednio coś mi się rzuciło na uszy, bo Piotrek fałszował, że hej (brawa dla mnie za refleks i spostrzegawczość). Ale trochę głuchoty mi zostało, bo jakoś strasznie mi to nie przeszkadzało. Tzn. w tym występie, bo tak w ogóle to Piotrek mógłby trochę popracować i poprawić niedociągnięcia techniczne. Nie wiem o czym on myślał, gdy wybierał sobie Barbarę Streisand. Jestem w stanie wiele mu wybaczyć i mam cichą nadzieję, że gdyby zajął się swoją muzyką to mógłby zaprezentować coś ciekawego. Lecz jeśli tak dalej pójdzie, to program może mu bardziej zaszkodzić niż pomóc. Mimo to mam nadzieję, że sie nie wycofa, bo to by było bez sensu. Nie zrobił tego nikt przed nim (pomijając Hanię Stach, ale ona miała inne powody niż czyjaś krytyka i niezadowolenie). Chociaż w sobotę jury pewnie nie da mu zyć, próbując wzbudzić jakieś idiotyczne poczucie winy - chłopak powinien to olać. A na koncercie latino rzeczywiście może się przejechać. Odnośnie innych uczestników za bardzo nie mam obaw - Bartek ostatnio się wyluzował i sobie radzi, Maciek i Sławek wiadomo a Dominika też powinna wybrnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.27 23.05.05, 20:17 > Ponadto tylko w tym występie bardzo nie podobała mi sie > orkiestra, ale może to wzięło się z tego dysonansu pomiędzy Piotrowym > wykonaniem, a tym co grał band Mnie się ta orkiestra nie podobała też w innych występach- parę razy ostro "zarzęziła" :) > co do dyskusji o ewentualnym wycofaniu sie Piotra, to jak się nie obrócisz, > plecy z tyłu... Wycofanie się (te jego protesty przy ogłaszaniu wyników > wskazywałyby na taki zamiar) byłoby przyznaniem racji tym wszystkim, którzy > twierdzą, że "Lato nie umie śpiewać"; natomiast brnięcie w to dalej może > pozostawić Piotrowi piętno "Lato nie umie śpiewać", co jakiekolwiek myśli o > wydaniu płyty odsuwa poza realny zasięg > ale nie wydaje mi się, żeby Piotr mógł się zrehabilitować w koncercie o > tematyce Latino... Dokładnie tak samo myślę :) I niestety nie widzę Piotra w takim repertuarze, no chyba, że to będzie latino w stylu "Smooth" Santany. Ale niezależnie od tego, jak zaśpiewa, opinie żuri (jak mawiał Andrzej Supron w pewnym programie) są już raczej przesądzone. Piotrek egzystuje w idolu z syndromem czarnej owcy. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: IDOL 4.27 23.05.05, 21:15 Dla mnie idol to ktoś popularny,znany mający swoich zagorzałych fanów jak i antyfanów. Nie zapominajcie, że Idol to przede wszystkim show telewizyjne a nie konkurs na wokalistę roku, który najlepiej umie śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
poboczny Re: IDOL 4.27 urodziny Dominiki Kasprzyckiej ! 24.05.05, 08:17 Witam wszystkich na forum ! chciałbym tylko skromnie dodać, że Dominika Kasprzycka obchodzi dzisiaj OSIEMNASTE urodziny.Już wiecie ,że jestem jej fanatycznym fanem, ale z pokorą przeczytam każdy komentarz na Jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.27 urodziny Dominiki Kasprzyckiej ! 24.05.05, 09:04 Nie sadze, zeby to byl powod do zakladania watku infomujacego spolecznosc o tym fakcie. Wystarczylo, ze tu napisales :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.27 urodziny Dominiki Kasprzyckiej ! 24.05.05, 09:07 Specjalnie dla fana :) Dominika jest śliczna i dobrze śpiewa, świetnie wypadła w klubie w repertuarze McLachlan, potem było już tylko ładnie i przewidywalnie, a Tinie i Destiny's Child nie podołała- było zbyt łagodnie. Nawiasem mówiąc urodzin Bartka i Sławka Uniatowskiego nie wspominaliśmy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.27 24.05.05, 10:51 czesiekkk napisał: > Dla mnie idol to ktoś popularny,znany mający swoich zagorzałych fanów jak i > antyfanów. Nie zapominajcie, że Idol to przede wszystkim show telewizyjne a nie > > konkurs na wokalistę roku, który najlepiej umie śpiewać. ... a powinno być to drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.27 24.05.05, 11:32 Obejrzałam właśnie powtórkę. Zacznę od tych, którzy mi się najmniej podobali. 6 miejsce - Kfiato... Było naprawdę źle :/ Można zmienić czasem piosenkę, zaśpeiwać ją po swojemu, ale na miłość boską, nie na siłę... Fałsze nie do wytrzymania. Przykro mi Piotruś.. 5 miejsce - Sławek U. Nic nowego. Ponadto dzisiaj nota za bycie drewnianym - 10/10 pkt. No sorry, nudne jak flaki z olejem to było, zaśpiewane na odwal wg mnie. 4 miejsce - Dominika K. Było przyzwoicie, jak mawia Ela. Natomiast tak jak mówiłam, Dominika mnie nie potrafi niczym zaskoczyć, nie przyciska.. za delikatnie. 3 miejsce - Maciek. Wokalnie w porządku, ale jakoś intepretacja mi się nie podobała. I mógł więcej serducha w to włożyć. Widmo Teges Nara... echhh, ja nadal nie chcę, żeby wygrywał ten program. PRZERWA 2 miejsce - Dominika P. Naprawdę mi się podobało. WRażliwa dziewczyna, szkoda, że odpadła. Miałam mieszane uczucia na jej temat, ale teraz tak sobie myślę, że wolę ją od Sławka czy Piotrka.. 1 miejsce - no i nareszcie Bartek się rozluźnił, super :) Bardzo dobry występ. Hmm tlyko się zastanawiam, jaką on chce nagrać płytę? Mówił o tym gdzieś? Z tego, co czytałam, ma punkrockowy zespół, ma się to nijak do beatboxu.. Hmmm :> Może moje wątpliwości będą rozwiane pokoncercie rockowym (oby dotrwał..) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.27 24.05.05, 12:05 tez obejrzalem dzisiaj szkoda strasznie Dominiki, bo zaspiewala hmmmm nie wiem czy moge napisac, ze zaspiewala rewelacyjnie, bo pare falszykow tam bylo (ale u kogo nie bylo? nawet Uniatowski dal ciala), ale za to jej wystep byl chyba najbardziej stylowy z klimatem, elegancja i takim fajnym usmiechem sugerujacym, ze Dominika nie odbebnia wystepu, ale mysli o kims konkretnym dla mnie bomba tak sobie pomyslalem, ze gdyby kiedys Dominika nagrala plyte, a ta plyta byla osadzona w klimatach podobnych do np. CARELESS LOVE Madeleine Peyroux, to byloby cos bardzo dobrego w kazdym razie szkoda to wielka, ze po dobrym wystepie odpadla dobra wokalistka :( to chyba moja wina, bo drugi raz opuscilem sobotniego idola i drugi raz odpadla moja faworytka. to znak, ze nie powinienem odchodzic od telewizora ;) ale z drugiej strony nikt juz mnie tam nie kreci, wiec moge sobie odchodzic do woli ;) z reszty podobal mi sie Maciek i Bartek, reszta nudna (Slawek i Dominika K) oraz nieudana (Piotrek) na pocieche dla Piotrka moge dodac tylko, ze aranz mial tak fatalny, ze nawet gdyby on zaspiewal dobrze, to i tak by sie nikomu nie podobalo :/// a teraz sobie wymyslilem taka historyjke Piotrek Lato poruszony wynikiem glosowania oraz zmeczony zmasowanym atakiem jurorow decyduje sie na odejscie z programu Dominika Pawlowska z roznych wzgledow odmawia powrotu do programu (dla mnie to by bylo niezrozumiale, ale casus Agnieszki Szewczyk pokazuje, ze wszystko sie moze zdarzyc) i wtedy kto wraca do programu? PĄCZEK strach sie bac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.27 24.05.05, 12:53 kubissimo napisał: > tak sobie pomyslalem, ze gdyby kiedys Dominika nagrala plyte, a ta plyta byla > osadzona w klimatach podobnych do np. CARELESS LOVE Madeleine Peyroux, to > byloby cos bardzo dobrego > w kazdym razie szkoda to wielka, ze po dobrym wystepie odpadla dobra > wokalistka :( Z romowy na czacie z Dominiką: - Natura900: Czy mimo, że odpadłaś będziesz próbowała wydać własną płytę? W jakich klimatach? - Dominika Pawłowska: Jeszcze nie wiem, czy w ogóle będę się za to brała. Zobaczymy, co czas pokaże. Na razie jest to jeszcze za wcześnie. Ale jeżeli już, to chciałabym, żeby to była płyta soulowo-funkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.27 24.05.05, 14:38 kubissimo napisał: > a teraz sobie wymyslilem taka historyjke > Piotrek Lato poruszony wynikiem glosowania oraz zmeczony zmasowanym atakiem > jurorow decyduje sie na odejscie z programu > Dominika Pawlowska z roznych wzgledow odmawia powrotu do programu (dla mnie to > by bylo niezrozumiale, ale casus Agnieszki Szewczyk pokazuje, ze wszystko sie > moze zdarzyc) > i wtedy kto wraca do programu? > PĄCZEK > > strach sie bac ;) ... idźmy dalej... Pączkowi rodzice okazują się troskiliwi i w obawie, że dziecko im zniszczą w Tivi, zabraniają jej powrotu... ... i co? ... trochę lepiej, nie? Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.27 24.05.05, 12:12 Miałam jeszcze coś dodać. New York, New York - o wiele bardziej podobała mi się Brodka w tej piosence Dream a little, dream of me - tu z kolei wolałam hmm Joasię (?), śpiewała to kiedyś w Spinc Clubie z taką fajną chrypką... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.27 24.05.05, 12:26 chyba Joanna Konecka tez o niej myslalem w czasie wystepu Dominiki i o Brodce przy Uniatowskim i o... Damianie Aleksandrze przy Silskim, ale tym razem akurat na korzysc Silskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.27 24.05.05, 12:56 kubissimo napisał: > tez o niej myslalem w czasie wystepu Dominiki > i o Brodce przy Uniatowskim To chyba wiekszosc tak miala. Brodka a capella zaspiewala swietnie, a Uniat statycznie i falszujac szczegolnie przy wysokich dzwiekach ;) > i o... Damianie Aleksandrze przy Silskim, ale tym razem akurat na korzysc > Silskiego :) To Aleksander spiewal wtedy te piosenke? Z tamtego koncertu zapamietalam tylko Gosie Kunc, Zalewskiego i wracajaca w nieslawie Marte Smuk, ktora nota bene wypadla swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.27 24.05.05, 13:01 Damian spiewal w tv4, bo przeciez juz byl dawno odpadniety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.27 24.05.05, 13:19 No wlasnie cos mi tak switalo, ze go jakos tam nie bylo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.27 24.05.05, 14:43 > Uniat statycznie i falszujac szczegolnie przy wysokich dzwiekach ;) Ech, chyba jednak rzeczywiście słyszę wybiórczo, bo ja tam większych fałszów nie odnotowałam (małe wpadki, owszem, były, ale w porównaniu z innymi to i tak nic). Ale za to z pierwszą częścią zdania zgadzam się całkowicie, i też mi się od razu Brodka przypomniała.;) Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.27 24.05.05, 19:06 Jednego "Yorka" rzeczywiście zafałszował, ale to się nawet najlepszym zdarza, więc nie będę nikomu wypominać :) Ja tam zdecydowanie wolę to wykonanie niż Brodki. Może dlatego, że nie znoszę Brodki, dosłownie wszystko w niej mnie irytuje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.27 24.05.05, 19:42 ;) A ja mam do Brodki słabość, sama nie wiem dlaczego. Jakoś nie mogłam rozszyfrować tego sobotniego występu Sławka. Niby był w porządku, a jednak przez cały czas miałam wrażenie, że gdyby tylko chciał, mógłby to zaśpiewać o wiele lepiej i męczyło mnie pytanie, dlaczego tego nie zrobił. Miałam już różne teorie na ten temat, niektóre niemal kosmiczne, a nie przyszło mi do głowy wytłumaczenie oczywiste i najprostsze z możliwych, czyli to, co Aura napisała kilka postów niżej.:))) Wreszcie jestem całkowicie spokojna.;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.27 24.05.05, 18:09 tokyo1 napisała: > New York, New York - o wiele bardziej podobała mi się Brodka w tej piosence oj tak! Slawek obudzil we mnie cos, o co sie nie podejrzewalam - tesknote za Brodka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.27 24.05.05, 19:04 bynajmniej. naprawde New York, New York podobalo mi sie bardziej jak zaspiewala to Brodka na castingu. w porownaniu do niej Slawek przynudzal. Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.27 24.05.05, 19:14 Przecież to był standard- zaśpiewany bez fajerwerków i innych efektów specjalnych. Tak jak należy :) A że zawsze wydaje sie jakby Sławek śpiewał bez wysiłku... to wychodzi, że przynudza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.27 24.05.05, 19:17 moze :) Brodka tak jakos z pazurem zaspiewala, no co ja poradze, ze mnie sie podobalo bardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.27 24.05.05, 19:32 Brodka spiewajac na castingu nie miala rowniez mozliwosci na zaprezentowanie fajerwerkow, nie miala nawet wsparcia w orkiestrze. Monika zaspiewala to wtedy lekko, ale jakos tak bardziej energicznie i taka interpretacja lepiej przystawala do "New York, New York". Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.27 24.05.05, 19:36 A musimy koniecznie decydować która była lepsza? Obydwie były inne i obydwie były dobre, moim zdaniem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.27 24.05.05, 14:31 > Hmm tlyko się zastanawiam, jaką on chce nagrać płytę? Mówił o tym gdzieś? Z > tego, co czytałam, ma punkrockowy zespół, ma się to nijak do beatboxu.. Mówił kiedyś, że używa w tym zespole skrzypiec, a to też tak średnio pasuje. Mi w jego wydaniu widzi się jakiś dynamiczny stylistyczny miszmasz z rockowymi korzeniami, ale jak będzie zobaczymy. Leszczu ostatnio wyskoczył z Prodigy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.27 24.05.05, 14:42 Czyli co? Punkrock+ skrzypce + beatbox no no no... hahaha ale przynajmniej jesteśmy ciekawi, Bartek ma w sobie tajemnicę i nie jest przewidywalny, to w sumie dobrze. Myślę, że jakby dotrwał do finału, może by nie wygrał, ale dałby radę mając świadomość, że zaśpiewa, to, co Mu pasuje ;)I mogłoby to być ciekawe :> Nie mam zielonego pojęcia, co by zaśpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon mp3 24.05.05, 14:45 Jeśli nie spełniłam czyjejś prośby, to oczywiście z powodu sklerozy, a nie złośliwości, więc w razie czego proszę się przypomnieć.;) Sławek – New York, New York s32.yousendit.com/d.aspx?id=0DP6F8GQJF5W31S6OGLO16MAA5 Sławek – Medytacje wiejskiego listonosza s30.yousendit.com/d.aspx?id=39OFTBRO9NNCO0BVI4GKSVX44B Bartek – Czarne słońca s32.yousendit.com/d.aspx?id=0RVHH1NCWGFC60R2CA9K9PY2EU Piotrek – Fuel s32.yousendit.com/d.aspx?id=0I58WMCKPY12J2IO5ZAMPOQYJ7 Piotrek – Iść w stronę słońca s35.yousendit.com/d.aspx?id=18D0SQBGBQHGN23UR0I57QB9EW Dominika Kasprzycka – Angel s32.yousendit.com/d.aspx?id=0XIQSLD93TNIB2WKGRW52ABV21 Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: mp3 24.05.05, 14:59 Od nadmiaru wzruszeń w końcu się rozpłynę- dziękujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: mp3 24.05.05, 15:00 Ojej.. Jak tak sobie posłuchałam to: po 1 : co się stało z tamtym Piotrkiem ja się pytam?! ... :( po 2: czy Sławek sepleni troszkę po polsku, czy mi się wydaje? po 3: dreszcze przy głośno nastawionych Czarnych słońcach..:) Piękne wykonanie to było, więcej takich! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: mp3 24.05.05, 15:08 1: Właśnie, ja też się temu nadziwić nie mogę. 2: Oj tam, troszkę, nie on jeden zresztą, ale przecież i tak będzie śpiewał głównie po angielsku. A przynajmniej ja mam taką nadzieję. 3: Popieram:) klub i teatr w wykonaniu Bartka były rewelacyjne, niestety potem coś się popsuło. Odpowiedz Link Zgłoś
mowa_trawa Re: mp3 24.05.05, 15:12 Lucy! Jesteś wspaniała! Dzięki! A Sławek sepleni równie po angielsku co po polsku, ale moim zdaniem to tylko dodaje mu uroku :) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: mp3 24.05.05, 15:18 Hehe może i racja ;) W sumie to i ja na to nie zwracam uwagi jakoś szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: mp3 24.05.05, 15:48 Nie fałszuje i nie sepleni, tylko zostawia ślady swojej indywidualności twórczej ;) Zresztą, ja nie wiem gdzie wy to słyszycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: mp3 24.05.05, 15:50 indywidualnosci... hmmm mnie zastanowilo, ze we wszystkich wywiadach Slawek ma do powiedzenia EEEEE..., YYYY... oraz KURCZE... przesadnie bystry to on chyba nie jest :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: mp3 24.05.05, 15:56 Nie wiem jaki jest bystry, bo z nim nie gadałam, ale broni sie występami. Skoro umie odpowiednio wykorzystywać swoje warunki wokalne, to dla mnie świadczy to o inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: mp3 24.05.05, 17:10 Kubu, a ja myślę, że powinieneś był napisać raczej w ten sposób: > Nie znoszę Uniatowskiego, dosłownie wszystko w nim mnie irytuje. < Byłoby uczciwiej.;) Bo Sławek w wywiadach wypada dokładnie tak samo jak inni, ani lepiej, ani gorzej, a 'kurcze' powiedział jak dotąd chyba całe dwa razy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: mp3 24.05.05, 17:15 No to ja się znowu nie znam, bo mi akurat zachowanie Sławka podczas wywiadów się podoba - jest fajny, wyluzowany, taki trochę "zawieszony". Jakichś wpadek, poza "niską samokrytyką" też nie zauważyłam. :) I podobał mi się ostatni tekst: "rymy składam jak Mickiewicz Adam" - muszę sobie zapamiętać, bo ja zawsze mówiłam "nawet nie czuję jak rymuję". :) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: mp3 24.05.05, 19:08 Znasz się :) A Kubu się nie przykłada do oglądania Idola Extra, podejrzewam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: mp3 24.05.05, 19:25 Moze znasz sie, moze nie, ale Kubu moze miec swoje zdanie na ten temat ;] Dla mnie rowniez Slawek nie jest specjalnie lotny i troszke brak mu poczucia humoru, choc nie przecze, ze jakies tam ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: mp3 24.05.05, 22:33 podsumowujac: naprawde nie jestem uprzedzony do Slawka ja sie chetnie dam zaczarowac jak przy Sledghammer, ale na razie nie bardzo to sie Slawkowi udaje. mial jeden swietny wystep a reszta to solidne rzemioslo podrasowane wyjatkowa barwa niestety wszystko wskazuje na to, ze jurorzy sa zachwyceni tym, ze rosnie nam meska wersja Edyty Gorniak, ktora spiewa genialnie, ale wynika z tego niewiele, co najwyzej pozywka dla tabloidów :/ juz sto razy bardziej interesujacy jest Maciek Silski, czy Piotrek Lato, ktorzy (pomijajac kwestie muzyczne) osobowoscia mogliby obdzielic kila osob. IE ogladam regularnie i raczej uwaznie (przegapilem raptem jeden odcinek). Slawek naprawde slabo wypada jezeli ma MOWIC i to SWOIMI SLOWAMI. ok, on jest troche mlodszy od kolegow w grupie i moze cos z niego bedzie, a moze nie. na razie jednak jest slabo i nie bojmy sie tego slowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: mp3 24.05.05, 23:03 tak "slabo" spiewajacych panow w historii muzyki bylo 42398792874923749-ciu (policzylem) ;) ale zapamietany byl niecaly 1 jeden procent :/ Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: mp3 25.05.05, 08:36 To daje 531483841 (policzyłam). Nie taki zły wynik, biorąc jeszcze pod uwagę to, że Ty zapamiętałeś wszystkich...;) Nie wiem, czy Sławomir przejdzie do historii muzyki i na ten temat się nie wypowiadam. Zastanawiam się tylko, czy uważasz, że śpiewa "słabo", czy słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: mp3 25.05.05, 10:44 hmmm, matematyka to chyba nie jest Twoja mocna strona ;))) co do spiewania to chyba pisalem wystarczajaco jasno, a nawet uzylem czytelnego porownania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: mp3 25.05.05, 12:14 Masz rację, pomyliłam się w liczeniu. Ale dlatego, że to wcześnie było. Wydawało mi się też, że pisałeś trochę ciemno, ale pewnie dlatego, że późno było. Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: mp3 25.05.05, 09:37 kubissimo napisał: > na razie jednak jest slabo i nie bojmy sie tego slowa ;) Słusznie się domyślam, mam nadzieję, że ocena STOPNIA bystrości umysłu człowieka, o którym wiemy tyle, ile nam pokażą w telewizorze, nie ma głębszego sensu :) A tu się tylko tak sympatycznie dyskutuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: mp3 25.05.05, 10:41 wez pod uwage, ze kilka razy juz im sie zdarzalo mowic cos na zywca (a to chyba ogranicza mozliwosci manipulowania czyims wizerunkiem) i kilku osobom zdarzalo sie tu zablysnac blyskotliwymi wypowiedziami zlote mysli Slawka to EEEE..., YYY...., KURCZE NO, SAM WIESZ JAK JEST... no i nie zapominajmy o CZY MOGE ISC ZROBIC SIKU? :D (wplywy Forresta Gumpa?) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: mp3 25.05.05, 10:43 Mnie rozsmieszylo, jak zapytal pania projektantke, od KOGO sa te swiecidelka na Jego koszuli ;) Czyżby się znał <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: mp3 25.05.05, 13:06 Ciekawe po ile chodzą takie koszule? ;) Nie wie ktoś? Nie mój zasięg, więc pytam z ciekawości :) Kurcze(*), wysadzają ich tam kryształkami Swarovski, a ja popierdzielam na nogach, żeby oszczędzić na biletach ;) Co za życie.. (*) Zastanawiałam się, czy użyć tego słowa, bo ono świadczy podobno o niskim poziomie umysłowym, ale co tam... Nie będę udawać, że mam wysoki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: mp3 25.05.05, 13:13 A jak oni się musili denerwować, że zniszczą ;) Dziewczyny, że sukienkę nadepnie im tancerka lub tancerz i się porwie... A te kryształki, że się pogubią. Sam stres po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: mp3 25.05.05, 10:51 Mnie ostatnio spodobal sie Maciek, ktory rozne przycinki Rocka sparowal pytaniem, czy czyta je z promptera? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: mp3 25.05.05, 17:51 a Bartek jak sie mucha Wojewodzkiemu pochwalil? :D Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: mp3 25.05.05, 14:10 > no i nie zapominajmy o CZY MOGE ISC ZROBIC SIKU? :D (wplywy Forresta Gumpa?) Zachowanie w klubie tłumaczę wpływem adrenaliny na organizm młodego człowieka ;) Kolejny raz powtórzę, że za Sławka przemawiają jego występy. Powalajaca jest elokwencja naszego ulubionego internauty (poważnie- jak ktoś pisze takie długie posty, to ja jestem pod wrażeniem ;)), a efektów nawet nie chce się komentować. Lepiej, że mówi mniej, zwłaszcza jeżeli z racji młodego wieku, nie ma wiele do powiedzenia. A tekst Silskiego "no, bo wiesz o co chodzi"? :) Stary koń, a na wynikach dwóch składnych zdań nie mógł sklecić ;) I oczywiście liczy się dyspozycja dnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: mp3 25.05.05, 18:22 widzisz, to wszystko co mowia Piotrek i Maciek, a nawet oszczedne w slowach wypowiedzi Dominiki P. pokazuja ze oni zarowno uwaznie obserwuja swiat, jak i siebie samych. i to moze miec niebagatelny wplyw na ich potencjalna tworczosc dlatego jezeli ktos na swoja obrone ma wylacznie dobra technike spiewu, ale nie ma nic do powiedzenia, to mnie tak srednio interesuje. Edyta Gorniak spiewa swietnie, ale mnie sto razy bardziej interesuje Nosowska, ktora nie operuje kilka oktawami, ktora nie zawsze spiewa czysto, ale dla mnie jest jedna z najwazniejszych polskich artystek (a moze i najwazniejsza) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: mp3 25.05.05, 19:43 W porządku. Może chodzi o to, że ja przywiązuję większą wagę do tego co oni prezentują na scenie i co słysze, niż do tego, jakimi są osobami, bo mnie to raczej nie interesuje. Lotności umysłu nie oceniam z zasady, a osobowość artystyczna, jeśli jest, wyjdzie na płycie- póki co o potencjale poszczególnych osób wnioskuję z wykonań, nie z wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: mp3 25.05.05, 19:45 Kubu, nie strasz ludzi casusem Edyty Górniak ;) Nawet po mnie dreszcz przestrachu poszedł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: mp3 24.05.05, 19:13 No cóż- rzeczywiście sepleni, ale mnie to nie przeszkadza. A co do fałszowania, to zaśpiewał nieczysto może kilka nut, ale dajcie spokój- przecież to człowiek a nie odtwarzacz cd. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: mp3 24.05.05, 21:47 to samo mozna powiedziec o spiewaniu Piotrka Lato ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: mp3 24.05.05, 21:55 Czyżby? Ja napisałam, że zaśpiewał nieczysto KILKA nut ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: mp3 24.05.05, 22:10 no wlasnie a Piotrek zaspiewal czysto kilka nut sa jak Yin i Yang :D Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: mp3 24.05.05, 19:22 > klub i teatr w wykonaniu Bartka były rewelacyjne, niestety potem > coś się popsuło. A posłuchałam sobie tej mp3 i muszę stwierdzić, że to był najlepszy występ Bartka jak do tej pory, ale rewelacji tam nie widzę :) On do mnie jakoś nie trafia po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: mp3 24.05.05, 15:37 Az trudno uwierzy, ze Piotrek z klubu to ten sam Piotrek, ktory tak strasznie obszedl sie z Baska, Davidem&Stingiem. Stanowczo zadam, zeby wrocil Piotr klubowy, obecnemu mowie - zegnaj!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: mp3 24.05.05, 18:07 kurde, facet ma mozliwosci - tylko na scenie cos mu sie robi :P Odpowiedz Link Zgłoś
jodarek1 Re: mp3 24.05.05, 23:53 yane.yane napisała: > Az trudno uwierzy, ze Piotrek z klubu to ten sam Piotrek, ktory tak strasznie o > bszedl sie z Baska, Davidem&Stingiem. Stanowczo zadam, zeby wrocil Piotr klubow > y, obecnemu mowie - zegnaj!!! ;))) dokładnie, co mu sie stało? Po pierwszym koncercie finałowym był w mojej trójce fianłowej ale szybciutko z niej wypadł z wielkim hukiem Joasia Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re: mp3 24.05.05, 17:39 będe okropnie nudna..ale dzięki wielkie za Bartka!tzn.za Czarne słońca:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patriaszeprudy do lucy_harmon 05.06.05, 15:53 nie wiem dlaczego ale nie moge sciadnac tych kawalkow<debilizm komputerowy> gdybys byla tak uprzejam i przyslala mi na maila (behemocik@op.pl)-zalezy mi TYLKO na kawalku spiewnaym przez Bartka pozdrawiam z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
patriaszeprudy Skad bierzecie te linki? 07.06.05, 17:52 bo ja wykupilam ta cala strefe platna i myslalam ze sobioe posciagam te kawalki a tu lipa. prosze odpowiedzcie mi... Odpowiedz Link Zgłoś
patriaszeprudy lucy_harmon mam nadzieje ze przyslesz mi 07.06.05, 17:54 ten kawalek. raz jeszcze maila podaje : behemocik@op.pl, czekam niecierpliwie pozdrawiem;)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Brodka w Trojce 24.05.05, 16:28 Hm, ja to zacofany o poltorej miesiaca ostatnio jestem :-) www.osloskop.net/r/12311.html - czy ktos tego sluchal na zywo? Warto sciagac? Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 16:59 Nie słuchałam ;) ale wolę wybrać się na czerwcowy koncert Makosa do Trójki. Jeszcze co do Moniki. Klip do 'Miałeś być' jest w porządku (mimo że wstęp przypomina taki jeden, chyba Lucky, mrs Spears;)), podoba mi się to rzucanie się po pokoju no i aktor całkiem przyjemny :> ALE to, co Monika robi ze swoim image'em, wizerunkiem w mediach.. no ok, Jej sprawa, ale mam prawo to komentować - wg mnie za bardzo się wozi. Widać ją na wszystkich bankietach, nosi na głowie jakieś turbany, robi z siebie gwiazdę muzyki soul, r'n'b czy jakiej tam jeszcze. Miała być czarna muza, a co jest? No pop nic innego, tyle, że dzięki Bogdanowi K. w ładnych aranżacjach.. Co do'Miałeś być' nie podoba mi się refren, szczególnie moment '..nie';) Ja tam wolałam Brodkę w kawalkach, gdzie pokazywała głos, a nie tylko mruczała.. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 17:16 Czy moglabys sprecyzowac o jakie konkretnie media Ci chodzi? Bo ja chyba faktycznie zacofany jestem skoro wszystko mnie bokiem omija :-) Na bankietach nie bywam, z turbanem widzialem ja tylko raz (rok temu), nie zauwazylem tez by byla ostatnio jakos bardziej "gwiazdorska" niz tuz po wygraniu Idola. A co do czarnej muzy - kto Cie tak haniebnie oklamal? ;-) Skoro juz przy "Miales byc" jestesmy, to mnie sie refren nieodparcie kojarzy z pewna produkcja Stinga, zmienione jest raptem pare akordow, chociaz moze to przypadek. Znalazlem tez krotka relacje z planu, nagrana podczas krecenia klipu: clips.interia.pl/stm/play.html?ver=noIE&attId=693897&type=V&ref=muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 17:32 Jakie media? Choćby radio, słyszałam kilka miesięcy temu wywiad z Moniką w którejś z regionalnych rozgłośni i zrobiła na mnie raczej negatywne wrażenie :/ Dziwi mnie to, że 17latka z jedną płytą na koncie ma się już za artystkę.. A tą moją małą awersję potwierdził fakt, że szła w centrum za mną z koleżanką i w rozmowie padał co chwila jakiś bluzg ;) Dobra, mniejsza o to, niech sobie robi co chce. Ja to poprostu tak odbieram. kapif.pl/press3/szukaj.php?form_szukaj=brodka&token=&form_search_materialy=on mikrofony popcornu, wybory miss, promocja książki, otwarcia klubów, bywa na wszystkich imprezach, na których 'wypada być'(?) Kto mnie haniebnie okłamał? Mnie tam to wisi, ale czy naprawdę ta płyta w zamiarze miała być popowa? Ja nie słyszę w jej 'twórczości' tych inspiracji, o których mówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 18:40 > Jakie media? Choćby radio, słyszałam kilka miesięcy temu wywiad Az jeden i to kilka miesiecy temu? ;-) > i zrobiła na mnie raczej negatywne wrażenie :/ To, o ile pamietam, tak jak po wywiadach w trakcie trwania Idola? :-) Ale to dobrze, ze jakies wrazenie bylo. Lepsze negatywne niz wcale ;-) > Dziwi mnie to, że 17latka z jedną płytą na koncie ma się już za artystkę.. 1. Nie liczy sie ilosc, ale jakosc (czyt. moge wymienic od groma "artystow" z kilkunastoma plytami na koncie). 2. Artysta mozna byc nawet bedac jedynie odtworca, tak jak np. Maryla Rodowicz. Brodka juz ten etap przeskoczyla, bo raczej stara sie tworzyc sama na ile potrafi. 3. Nie przyszlo Ci na mysl, ze szukajac dziury w calym moglas dokonac delikatnej nadinterpretacji jej slow, wypowiedzi i zachowania? ;-) > szła w centrum za mną z koleżanką i w rozmowie padał co chwila jakiś bluzg ;) Czy to ma czegos dowodzic? Chyba dawno nie bylas w wsrod mlodziezy w wieku 13-19 lat w ich naturalnym srodowisku, wlasnie na ulicy czy w szkole. Dla nich bluzgi w rozmowach z rowiesnikami to norma. Jakkolwiek moze sie to nie podobac, tak to dzis wyglada. > mikrofony popcornu, wybory miss, promocja książki, otwarcia klubów, bywa na > wszystkich imprezach, na których 'wypada być'(?) Raczej bywa na tych, na ktore jest zapraszana. Mieszka w Warszawie, jest mloda, popularna, rozchwytywana. Czego sie spodziewasz, ze zamknie sie w mieszkaniu na cztery spusty i nie bedzie korzystac z zycia gdy ma okazje? > czy naprawdę ta płyta w zamiarze miała być popowa? Zdefiniuj 'popowa'. > Ja nie słyszę w jej 'twórczości' tych inspiracji, o których mówiła. A ja slysze na "Albumie" wszystkie cztery elementy tla muzycznego, ktore sa bliskie Brodce: goralski folklor, ostry rock, subtelny jazz oraz rytmiczny soul/r'n'b. Mam wymienic poszczegolne tytuly utworow czy uwierzysz na slowo? ;-) Nie rozumiem dlaczego przez pryzmat "Miales byc" oceniasz to co znajduje sie na "Albumie". Potraktuj te piosenke jako typowy przeboj wiosny/lata majacy na celu ponowne sprzedanie tego samego produktu przez BMG, tak jak to mialo miejsce rok temu z Ania Dabrowska i jej opolskim "Glory", a jednoczesnie szanse na przypomnienie ludziom o sobie w tej dluzszej przerwie przed druga plyta planowana na zime. Nalezy sie raczej cieszyc, ze ten singiel raczej bardzo pozytywnie wyroznia sie na tle pozostalych opolskich propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 19:15 Prosiłeś, żebym Ci wyjaśniła, to napisałam, a teraz mi wyrzucasz, że szukam dziury w całym? ;) Tak samo ja mogę być pewna swoich racji, jak i Ty swoich i nadinterpretacja jak wiadomo, to kwestia względna. Skąd wniosek, że nie znam płyty? Nie mam w zwyczaju mówić o kimś, że dla mnei artystą nie jest, bez wiedzy na temat dokonań muzycznych tego kogoś :] TAK, słyszałam album Moniki (nie, nie jeden raz i nie dwa, uprzedzając pytanie). I cóż, ja tam tych inspiracji nie słyszę, ani nie dostrzegam nic nowatorskiego w piosenkach Moniki. Na płycie są moim zdaniem nieudane covery i utwory, które gdyby nie wokal - są kopią dokonań Ani Dąbrowskiej. Jeszcze raz podkreślam - plus za aranże i za to, że niektóre kawałki są melodyjne, w miarę przyjemne w odbiorze.. ale za rok nie zapamiętam nawet tytułów Jej piosenek.. Dlatego, że w radio codziennie lecą dziesiątki innych, zlewających się w jedno utworów - i to jest ten 'pop'. I nie chodzi o to, że puszczają Moniki piosenki tam czy gdzieś indziej - chodzi o samą muzykę, która mnie nie powala - czy to takie dziwne?:) Nie spodziewam się, że 'zamknie się w domu na 4 spusty', ale niech i Monika nie spodziewa się, że stanie się artystką (tudzież, dla Jej wielbicieli (?) większą artystką) śpiewając na przykładowo wyborach Miss Mokrego Podkoszulka, czy też pojawiając się na jakieś imprezie z plastrem antykoncepcyjnym na ramieniu ;) ale ja mam takei skrzywienie, drażni mnie ten szołbiznes, poprostu cenię sobie muzyków, którzy zamiast wozić się po tego typu imprezach tworzą muzykę i tyle. A 'Miałeś być' to wg mnie przeciętna piosenka, wpadająca w sumie w ucho, faktycznie na tle reszty konkursowiczów wypada ok. P.S.Normą są bluzgi wśród nastolatków i trzeba się przyzwyczaić? Aha, fajnie. Jak tak wszyscy robią, to i ona może?:) No pewnie, że może, ale nie każdemu może się to podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 20:43 > Prosiłeś, żebym Ci wyjaśniła, to napisałam, a teraz mi wyrzucasz, że szukam > dziury w całym? ;) Po prostu oczekiwalem czego bardziej merytorycznie uzasadnionego niz "pare miesiecy temu slyszalam wywiad" albo "slyszalam jak przeklina na ulicy" wzglednie "ostatnio jest widywana na bankietach". > Skąd wniosek, że nie znam płyty? (...) > ja tam tych inspiracji nie słyszę, Wlasnie stad. Tego typu stwierdzeniami jasno sugerujesz, ze wg. Ciebie "Album" to zlepek losowo wybranych coverow oraz paru pierwszych lepszych kawalkow z katalogu tworzacych nieokreslona chaotyczna plyte, nieinspirowana niczym szczegolnym. > ani nie dostrzegam nic nowatorskiego w piosenkach Moniki. O nowatorstwie nigdzie nie bylo mowy. W chwili obecnej na swiatowym rynku muzycznym nowatorska jest moze jedna plyta na tysiac, a z tych ktore mozna zdjac z polki w Empiku jedna na dziesiec tysiecy. "Album" ma za to ceche, ktorej nie ma wiele innych produkcji - swiezosc wokalistki, ktora przeklada sie na swiezosc tych utworow, ktore wykonuje. I chociazby tylko z tego powodu jest to pozycja godna uwagi. > Na płycie są moim zdaniem nieudane covery Huh. Radbym w takim razie dowiedziec sie co uznajesz za udany cover, skoro jedne z najlepszych _polskich_ coverow ostatniego pieciolecia uznajesz za nieudane. > i utwory, które gdyby nie wokal - są kopią dokonań Ani Dąbrowskiej. Wg. mnie do powyzszego zdania mozna dopasowac jeden kawalek. I nie ma w tym nic dziwnego, bo maczala w nim palce wlasnie Ania. Reszta, jak wspomnialem wyzej, nowatorska bynajmniej nie jest, ale nowatorska nie jest tez plyta Ani, ani zadna poidolowa plyta so far. > niektóre kawałki są melodyjne, w miarę przyjemne w odbiorze.. To akurat cecha muzyki pop, wiec czemu plus za to? Myslalem, ze 'pop' to synonim zla? ;-) > za rok nie zapamiętam nawet tytułów Jej piosenek.. Dlatego, że w radio > codziennie lecą dziesiątki innych, zlewających się w jedno utworów - i to jest > ten 'pop'. Po pierwsze - nie wiem juz w tym momencie, czy na pewno o tym samym "Albumie" mowimy, bo ten ktory ja mam, ma tak charakterystyczne kawalki, ze kazdy rozpoznaje po pierwszych dwoch sekundach jego trwania. Od drugiego przesluchania. Po drugie - argument o nierozpoznawalnosci to tak naprawde zaden argument. Jest wiele znakomitych plyt, ktore dopiero po dwudziestym przesluchaniu zamiast jednego zlepka dzwiekow w glowie odbiorcy tworza obraz oddzielnych utworow. Chyba, ze zarzucasz "Albumowi", ze utwory na nim zawarte zlewaja sie z muzyczna papka, ktora stanowi 90% kawalkow na playlistach stacji pokroju RMF czy ZET? Wydaje mi sie, ze bardzo sie mylisz, skoro nawet najbardziej singlowy kawalek z calej plyty ("Ten") wyroznial sie w tych stacjach, ze o drugim singlu nie wspomne. Brak trzeciego singla z tej plyty takze jest znamienny. Co do zachowania pewnego poziomu - mnie tez sie to czesciowo nie podoba, ze obok koncertow w klubach i na wielkich uznanych imprezach sa tez takie czysto materialne, ale jednoczesnie jestem przekonany, ze ponizej pewnej granicy Brodka nie zejdzie. Moze nas to draznic, ale badzmy tez realistami, pieniedzy za "Album" juz pewnie zaczyna brakowac, a i wytwornia domaga sie realizacji pewnych mniej przyjemnych punktow kontraktu. Jednoczesnie dowodzi to, ze Brodka wcale nie "gwiazduje", bo gdyby "gwiazdowala" to by odmawiala takich rzeczy jako "niegodnych" siebie. Pozostaje jeszcze kwestia dokonan muzycznych - dla mnie Michael Jackson nigdy nie przestanie byc mniejszym artysta nawet jesli okaze sie byc najwiekszym pedofilem swiata. Pewne rozgraniczenie zycia prywatnego artysty i jego dokonan musi istniec. > P.S.Normą są bluzgi wśród nastolatków i trzeba się przyzwyczaić? Aha, fajnie. > Jak tak wszyscy robią, to i ona może?:) No pewnie, że może, ale nie każdemu > może się to podobać. Nie zrozumialas. Nie musisz tego akceptowac, a nawet lepiej ze nie akceptujesz, tylko to po prostu niczego nie zmienia - tak to na dzien dzisiejszy wyglada i Brodka pod tym wzgledem najwyrazniej niczym sie nie rozni od tysiecy swoich rowiesnikow. Ale jesli przez pryzmat tego czy ktos przeklina na ulicy chcesz oceniac jego poziom dokonan artystycznych to przyznasz chyba, ze cos tu nie gra ;-) To tak jakbys na tworczosc Janis Joplin, zachowujac wszelkie proporcje, patrzyla przez pryzmat tego, ze cpala i uprawiala seks z kim popadlo. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 22:17 Bigrocku! Chyba się nie zrozumieliśmy. Ja poruszyłam 2 rózne wątki. Próbowałam wytłumaczyć, dlaczego moje podejście do Moniki jest takie, a nie inne. I żadne przeklinanie nie ma nic abolutnie wspólnego z tym, jaką muzykę Monika tworzy, ale poprostu z tym, jaki mam do Niej stosunek jako do osoby, a nie muzyka/wokalistki! Nie napisałam, że płyta jest zła. Napisałam, że dla mnie za mało się wyróżnia na tle innych wykonawców muzycznych (przyznaję - słowo 'nowatorstwo' tu nie pasuje), i dla mnie jest jednak za mało 'świeża'. Świeże są aranże, nie piosenki same w sobie. Covery moim zdaniem są nieudane, i tyle. To, że Ty je uważasz za najlepsze covery iluśtam lecia nie znaczy, że wszyscy muszą podzielać Twoje zdanie :) Nie rozumiem, skąd wniosek, że mialaby mieć muzykę pop za złą. Dobry pop niejest zły ;) ale tak jak mówię, po Monice można się jednak było spodziewać czegoś troszkę innego ( ok, JA się spodziewałam czegoś innego). Wiem dobrze, do czego może zmuszać wytwórnia, kontrakt itd. Na razie chyba jednak Monika nie ma tego typu problemów.. Co najwyżej może być 'zmuszana' do udziału w czatach, programach polsatowskich itd., ale raczej nie do typu imprez, o których piszemy :) No ale miejmy nadzieję, że Brodka nie będzie w aż takiej kiepskiej sytuacji, by śpiewać byle gdzie. 'Pedofilia' Michaela to jego zupełnie prywatna sprawa, nie widzę związku czegoś takiego z drugą sytuacją, w której muzyk śpiewa na jakimś przez nas uważanym za 'niegodne' miejscu, gdzie ŚWIADOMIE wystawia siebie na ocenę i angażuje w to muzykę.. I niech sobie Monika robi co chce, mogę Jej nie lubieć, ale mój stosunek do Jej płyty się nie ma prawa zmienić przez to. Jezu, gdybym się przejmowała życiem prywatnym artystów, ktorych słucham... spora częsć to narkomani, alkoholicy, samobójcy, w depresji, zamknięci w sobie...ech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kora.munroe Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 18:42 bigrock napisał: > Czy moglabys sprecyzowac o jakie konkretnie media Ci chodzi? Bo ja chyba > faktycznie zacofany jestem skoro wszystko mnie bokiem omija :-) W kazdym numerze gazet Gala czy Viva ( to taka srednia polka "prasy kobiecej" ) sa fotoreportaze z bankietow, jakie mialy miejsce w minionym tygodniu. Bardzo czesto widac na nich Brodke - wiec jako zagorzalego fana omija Cie bogactwo fotek Brodki w roznych sukniach i makijazach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 19:51 tak, Brodki jest pełno na wszystkich bankietach, co mnie szczególnie śmieszy, jako że ostatnio cos tam wypowiadała się krytycznie o tzw. "warszawce... btw Makowiecki to też nie moja bajka, ale jego ostatnia piosenka całkiem niezła Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 20:00 Prasa kobieca i plotki srednio mnie interesuja, wiec nie wnikam szczegolowo w to co sie w nich dzieje. Jednakze jako baczny obserwator kobiet w zyciu codziennym wcale sie nie dziwie Waszym emocjom okazywanym po lekturze tejze prasy. I bynajmniej nie chodzi tu o Brodke, bo to tylko przyklad na pewna regule ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 20:08 Już nie bądź taki dowcipny :) Nie wiesz, jak wyglądamy i czy to my 'zazdrościmy' Monice czy to raczej Ona nam powinna <lol> :-) Swoją drogą, Brodka powinna Cię kiedyś mocno uściskać za to, jak Ją we wszystkim wspierasz i bronisz, prawdziwy fan :P Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 20:51 Taki ze mnie fan Brodki jak Ani Dabrowskiej :-) Po prostu potrafie docenic cos ponadprzecietnego na tej naszej szarej scenie muzycznej. A tak przy okazji - calkiem przyzwoita ta druga plyta Makowieckiego. Przekonal mnie nia ostatecznie, ze to on powinien byl wygrac pierwszego Idola. Z drugiej strony i tak dopial swego, wiec moze lepiej dla niego, ze nie wygral... Podobnie jak AniaDe. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Brodka w Trojce 24.05.05, 17:25 Tan koncert to chyba byl jeszcze przed Swietami Wielkanocnymi, w kazdym razie strasznie dawno. A sam koncert sluchalam piate przez dziesiate, taki fan jak Ty moze sciagnac, choc nic wielkiego jak dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.27 24.05.05, 17:29 Dla odpornych - moj "ulubiony" stylista: idol.interia.pl/zdjecie/?nr=2&photoId=154669 ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś