bemii 22.05.05, 19:28 dziś na HBO jedyny film, na którym w kinie żołądek bolał mnie ze strachu. podczas 2 scen. niesamowity film, kto jeszcze nie widział, a ma HBO - KONIECZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: Słoń 22.05.05, 19:35 tylko dwóch? e tam, pewnie jadłaś nieświeży popcorn Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Słoń 22.05.05, 19:41 leży to u mnie w domu na półce od dwóch miesięcy... pożyczyłem od kolegi i jakoś nie mogę się zabrać do obejrzenia :) widziałem kątem oka framgnety, raczej nie były zachęcające, no ale może kiedyś się skuszę, zwłaszcza po tak entuzjastycznym poście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
legat_k Re: Słoń 23.05.05, 08:59 Film ten to jakis niewypal. Tworcy starali sie byc oryginalni na sile, co im kompletnie nie wyszlo, nie wspominajac juz o sileniu sie na zrobienie ambitnego filmu. Bez zandej puenty na koncu... Mozna sobie odpuscic - chyba ze ktos na sile chce udawac ze lubi ambitne kino. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Słoń 23.05.05, 09:01 > filmu. Bez zandej puenty na koncu... coz, wlasnie na tym, miedzy innymi, polega ten film, ze autor nie ocenia, a jedynie opowiada pewna historie. Odpowiedz Link Zgłoś
legat_k Re: Słoń 23.05.05, 09:13 Ale tutaj pozostal po prostu jakis niedosyt... nie wiem, ja z tego filmu niewiele wynioslem. Taki zabieg pasowal na koncu 'Piły' ale tutaj... do tego filmu napewno nie wroce ani nie polece go nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: Słoń 24.05.05, 12:05 > filmu. Bez zandej puenty na koncu... Mozna sobie odpuscic no to jak mam zrozumieć o co w nim chodzi skoro mi nie podali na talerzu? Odpowiedz Link Zgłoś