ksiezyc.w.pelni 23.05.05, 20:42 Ale jaja! Czy ogladal ktos i moglby zidentyfikowac piosenki ktore puszczali ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekielny.twist Re: Przeswietlenie z poslem Grzesikiem 23.05.05, 22:24 Piosenek nie jestem w stanie zidentyfikować, ale bardziej od 'mój przyjecielu/mam ku...asa po kolana' większe zrobiły na mnie wrażenie gotowce pytań typu: 'A teraz, że się tak wyrażę coś z zupełnie innej beczki...' :) Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Przeswietlenie z poslem Grzesikiem 24.05.05, 11:13 Są gdzieś te piosenki, bo raz widziałam i słyszałam, jak ludzie sobie puszczali. Cieszą się wielkim wzięciem, w kręgach, nazwijmy to, oddalonych od dużych miast.Są wręcz nieprawdopodobnie głupie, prymitywnie obsceniczne i po buracku dowcipne.Do Samoobrony i jego elektoratu pasują, jak w pysk dał. Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: Przeswietlenie z poslem Grzesikiem 24.05.05, 13:34 a pokazali zdjęcia tych roznegilżowanych pań? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezyc.w.pelni Re: Przeswietlenie z poslem Grzesikiem 24.05.05, 17:07 Dj lysy - moj przyjacielu na p2p jest lubie takie wariacje ale to jest za prostackie lekko:] Odpowiedz Link Zgłoś
tyta.nic1 Sloma w butach... 25.05.05, 16:54 ksiezyc.w.pelni napisał: > lubie takie wariacje ale to jest za prostackie lekko:] Jaki pan(?), taki kram!!! Odpowiedz Link Zgłoś