siuil_a_run 28.05.05, 23:50 my tak sobie gadu-gadu, i kolejny watek przelecial :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siuil_a_run Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:00 hehe, Slawek mial boja :D a dla Piotrka to moze lepiej, ze sie przestana nad nim pastwic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:04 całe szczęściej, że uniat był przedostatni, bo może zacznie się wreszcie starać, a tak raz dwa Maciek by go "przegonił" Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:08 Banda Czworga by Kfiatowi nie darowala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:13 Ja też miałam boja i chyba jestem tu w mniejszości, ale cieszę się, że to nie Sławek odpadł :) Bardzo chętnie jeszcze go posłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 4.31 29.05.05, 01:16 Ja też się cieszę, choć Sławek przynudza albo kopiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:13 No qrde, o mały włos a bym nowy wątek założyła ale zapomniałam o tych durnych ograniczeniach. Nic to. No obejrzałam tego Idola dziś. Nawet przed południem Idola Extra i mi się udało obejrzeć. Szkoda Piotrka. Fajny chłopak z niego, miły, sympatyczny, trochę zakręcony. i wreszcie zgolił tą beznadziejną brodę!!! W przypadku Piotrka to nie potrzebnie dziś śpiwali po dwie piosenki. Ta pierwsza była ok. Podobało mnei się. Z tą drugą już było dużo gorzej. Natomiast jeśli chodzi o Bartka Szymoniaka to całe szczęście, ze po dwie pisoenki śpiewali. Kult spoko. Wogóle to zauważayłam, że Bartek powinien mieć zakaz śpiewania po angielsku. Co śpiewa po angielsku to schrzani. A po polsku dobrze. I nie fałszuje wtedy. Ja nei wiem o co to chodzi. Silski mi się podobał tylko w La Bambie. I jest to pierwsza piosenka, w której mi się podobał. Bo brzmiał jak on wreszcie. Tylu artystów wykonywało tę pisoenkę, że nie wiedział kim śpiewać, hi, hi. A tak poza tym to ja go jakoś nie lubię i już. Jeśli zaś chodzi o Sławka to pierwsza piosenka miodzio normalnie. NIc tylko się zakochać. Wiem, wiem stara jestem. Ale co tam. Druga piosenka ok, ale zabrakło mi tych ruchów Rickiego. Może się Sławek kiedys nauczy. Oby. Mnie się podoba i to jak wygląda i jak śpiewa. CHyba przede wszystkim jak śpiewa :-) Jak nie wygra tej edycji to się obrażam na Polsat!!! Przestanę całkiem oglądać. O!!! No może zrobię wyjątek dla "Pierwszej miłości" ;-) Domikia mi się nie podoba. Drażni mni jej barwa. Jak dla mnie to ona jedzie po czarnych jak złoto, a słuch ponoć mam dobry, a nawet bardzo dobry. Nie, nie i jeszcze raz nie. A oglądaliście koncert na TV4??? Jezu!!! Umarłam jak zobaczyłąm Rolanda. Czy ktos mógłby mu wreszcie powiedzieć, że jak koniecznie chce śpiewać to niech nie naraża innych ludzi na słuchanie tego. Przecież to jest wycie obdzieranego ze skóry zwierzęcia!!! A Dominika zaśpiewała niefajnie. Z jakaś taką okropną manierą, że ło matko. Pozdrawiam P.S.: A ktoś zauważył, że ze Elą jakieś fajne blond ciacho siedziało. Mniodzio... P.S.1: A ZAgrobel to się na stałę do tych chórków załapał??? POprzednie dwa koncerty tez był?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:17 > P.S.1: A ZAgrobel to się na stałę do tych chórków załapał??? POprzednie dwa > koncerty tez był?? byl a dzis pokazal pępek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:20 kubissimo napisał: > > P.S.1: A ZAgrobel to się na stałę do tych chórków załapał??? POprzednie d > wa > > koncerty tez był?? > > byl > a dzis pokazal pępek ;) No popatrz, popatrz, mni eto zawsze najlepsze umknie. Ale tak to jest jak sie ogląda trzy programy na raz :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:22 mowi sie trudno ;) a teraz prywata: te plytki co to Ty mi, to nie chodza :( mam nawet teorie dlaczego tak sie stalo, ale o tym we wtorek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:23 kubissimo napisał: > a teraz prywata: > te plytki co to Ty mi, to nie chodza :( > mam nawet teorie dlaczego tak sie stalo, ale o tym we wtorek ;) Prywaty ciąg dalszy: A weź no mnie na gg odpisz to Ci powiem co we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 4.31 29.05.05, 01:20 devojce napisała: > Jeśli zaś chodzi o Sławka to pierwsza piosenka miodzio normalnie. > NIc tylko się zakochać. Bardziej w muzyce Burta Bacharacha niż w Sławku, choć to urodziwy młodzieniec. Odpowiedz Link Zgłoś
poboczny Re: IDOL 4.31 29.05.05, 11:36 I ja tam wczoraj byłem i gingera piłem :) Ufff...ten wczorajszy wypad na idola był latino - gorący ! sam koncert już trochę mniej.Wrażenia z występów, po kolei: Maciek- lubię i szanuję tego człowieka za całokształt ! pierwszy występ niezły, ok.Ma chłop kawał głosu rockowego, który się tam wpasował.Drugi występ Maćka juz nie był taki interesujący,ale generalnie- umówmy się - śpiewać umie. Bartek "Gębofon" -to interesujący chłopak, ale zdecydowanie lepiej wypada w polskich utworach.W końcu trochę się wyluzował. Sławek - no...mile mnie zaskoczył kulturalnym wykonaniem utworu Diany Krall.Tak w znakomitych jazzowych aranżach, porusza się jak ryba w wodzie.Jest znakomity.Natomiast drugi kawałek: Ricki Martin- nie pokazał wcale jego umiejętności, ale to wina beznadziejnego R.Martina.Po koncercie chwilę porozmawiałem z nim przed Faratem, w duchu pozdrowień i pojednania bydgosko-toruńskiego (he he)Ogólnie sprawił dobre wrażenie (kulturalny chłopak ) tylko niech rzuci palenie !!! he he :):) Dominka...no cóż mam powiedzieć, jak zwykle powala wyglądem :) ale wczorajszy występ nie rzucił mnie jako fana na kolana.Pierwszy utwór ( Dominka , moim zdaniem ma pewne problemy z czystością w dolnych rejestrach, gzie czasami gubi się) ale nadrabia ciekawą barwą i muzykalnością.Drugi utwór, pokazała miły ciepły klimat z nijakiego kawałka, ale bujaliśmy się wszyscy w studio.Oczywiście wykorzystałem okazję, aby po koncercie pogratulować Dominice występu i dalszego awansu.Pozdrawiam gorąco rodziców Dominki !!! :):):) Piotr Lato - krótko - było słabiutko, no i odszedł. Natomiast Idol Ekstra : Dominika Pawłowska ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY WYSTĘP wczoraj. Zaśpiewała Fantastyczny utwór Georga Bensona, uwielbiam coś takiego ! Super utwór , znakomicie zśpiewany, chylę czoła ! Niezwyła finezja, ekspresja i kultura wykonania ! Odpowiedz Link Zgłoś
jodarek1 Re: IDOL 4.31 29.05.05, 16:17 poboczny napisał: > Sławek - no...mile mnie zaskoczył kulturalnym wykonaniem utworu Diany Krall.Tak > w znakomitych jazzowych aranżach, porusza się jak ryba w wodzie.Jest > znakomity.Natomiast drugi kawałek: Ricki Martin- nie pokazał wcale jego > umiejętności, ale to wina beznadziejnego R.Martina.Po koncercie chwilę > porozmawiałem z nim przed Faratem, w duchu pozdrowień i pojednania > bydgosko-toruńskiego (he he)Ogólnie sprawił dobre wrażenie (kulturalny chłopak > ) > tylko niech rzuci palenie !!! he he :):) kurcze, trzeba było mi zostać :((( Joasia Odpowiedz Link Zgłoś
jodarek1 Re: IDOL 4.31 29.05.05, 02:14 siuil_a_run napisała: > hehe, Slawek mial boja :D oj miał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jodarek1 Re: IDOL 4.31 31.05.05, 10:37 siuil_a_run napisała: > hehe, Slawek mial boja :D > a dla Piotrka to moze lepiej, ze sie przestana nad nim pastwic ;) oj miał miał mam nadzieję że dobrze to wpłynie na niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loui_loui Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:04 Byłam bliska zawału. Jeszczze nie mogę dojść do siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:04 Mialam nadzieje, ze odpadnie Slawek. Bo Slawek jest dobry, a Piotr kiepski, bo Slawka lubi Banda Czworga, a Piotra wrecz przeciwnie. Oj biedny Bartolomeo za tydzien, bo juz tylko po nim beda mogli jezdzic :] A teraz Panie Cygan jesli zostala w Tobie choc iskierka dobrego wykonania podejdz do Piotrka i go przepros za swoje zachowanie ponizej wszelkiej krytyki. Zreszta reszta tych z kanapy powinna zrobic to samo. Popiol na glowe i sklon :P Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:06 i niech te przeprosiny tez pokaza na wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:09 Jestem za, ale wątpię żeby się zreflektowali. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:09 nic z tego to Piotrek podszedl do jurorow i podal im reke Ela wyraznie nie wiedziala co jest grane i jak ma sie zachowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:10 tak czy kwak, lud zapamieta Piotr od poczatku do konca zachowal sie z klasa jury do samego konca - sianokosy... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:05 No to już wiemy - Piotrek Lato w końcu odpadł. I dobrze sie stało, bo ten etap to dla niego zdecydowanie za wysoki poziom. Dzis nawet nie było tak źle, ale ktoś "zdolny" do takich występów jak zeszłotygodniowa masakra nie powinien wchodzic na profesjonalny rynek muzyczny a przynajmniej nie teraz. Przy odpowiedniej determinacji może za parę lat bo społeczeństwo jak widać go pamieta. Źle się stało że nie odpadł wcześniej, bo on bardziej pasowałby do prowadzenia Idola extra niż Pączek, to też trzeba przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:17 piotr7777 napisał: > Źle się stało że nie odpadł wcześniej, bo on bardziej pasowałby do prowadzenia > Idola extra niż Pączek, to też trzeba przyznac. NIom. Ninka była tragiczna. Na siłe próbowała byc na luzie jak Rock ale jej nie wyszło. Jeszcze dużo dziewcze musi się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.31 29.05.05, 09:44 Kurczę. A ja myślałam, że to była Doda Elektroda. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.31 29.05.05, 13:29 peace_and_love napisała: > Kurczę. A ja myślałam, że to była Doda Elektroda. > > ;) Porównanie ze wszech miar trafne. Co nei ejst komplementem dla Ninki, oj nie jest. Moze da jej to do myślenia. Chociaż z drugiej strony wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:08 Szkoda Piotrka, mam nadzieję, ze uda mu się wydać płytę. Ale za to finalowa trójka całkowicie mi się wykrystalizowała. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:09 mnie tez, ale ja bym wolala w niej Dominike ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:10 Dobrze, że nie napisalaś wyraźnie i dużymi literami od kogo i mogę się tylko domyślać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo czyli co? 29.05.05, 00:12 karty rozdane za tydzien Banda Czworga dolozy staran, zeby sie pozbyc Bartka pewnie mu kaza zaspiewac jakis karkolomny kawalek i po nim chociaz mnie by cieszyla sytuacja, ze na chwile przed finalem na kolku staja Uniatowski i Silski cos takiego jak bylo z Brodka i Kowalczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: czyli co? 29.05.05, 00:13 ... i Slawek tuz przed finalem wraca do Torunia :) a juz byl w ogrodku, juz wital sie z gaska ;) fajna wizja :D Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: czyli co? 29.05.05, 00:14 Hmmm... biorąc pod uwagę czas na przygotowanie się, to chyba oni już im dali te kawałki - tak mi sie wydaje. Trzeba zapytać Piotrka jak wpadnie na forum. :) Co nie zmienia faktu, że z Bartkiem pewnie nie obeszli się zyt łaskawie - może to on dostanie "Czarne Oczy"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: czyli co? 29.05.05, 00:16 "Czarnymi oczami" miedzy oczy... to sie dla kazdego moze zle skonczyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: czyli co? 29.05.05, 00:20 siuil_a_run napisała: > "Czarnymi oczami" miedzy oczy... > > to sie dla kazdego moze zle skonczyc ;) Eee tam. Silski dałby radę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: czyli co? 29.05.05, 00:22 hebat napisała: > siuil_a_run napisała: > > > "Czarnymi oczami" miedzy oczy... > > > > to sie dla kazdego moze zle skonczyc ;) > > Eee tam. Silski dałby radę ;) rany, wolalabym, zeby nie dal :D Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: czyli co? 29.05.05, 00:24 siuil_a_run napisała: > rany, wolalabym, zeby nie dal :D Ja od kilku koncertów czasem wolałabym żeby nie dał. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: czyli co? 29.05.05, 00:18 kubissimo napisał: > chociaz mnie by cieszyla sytuacja, ze na chwile przed finalem na kolku staja > Uniatowski i Silski > cos takiego jak bylo z Brodka i Kowalczykiem I przechodzi Uniatowski :-D Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: czyli co? 29.05.05, 00:18 Za tydzien: - bedziemy sie nudzic razem ze Slawkiem, z tym ze my bardziej - Dominice moze nie pojsc, ale przeciez z "socjologicznego punktu widzenia..." - Maciek to wiadomo (he is the champion - my friends) - Bartek - moze kaza mu zaspiewac cos Celine Dion? hehe... w koncu najlatwiej wylozyc nielubianego (ktos taki musi byc wsrod tej pozostalej czworki) uczestnika na kobiecym repertuarze :] Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: czyli co? 29.05.05, 00:23 > - Dominice moze nie pojsc, ale przeciez z "socjologicznego punktu widzenia..." :))) > - Bartek - moze kaza mu zaspiewac cos Celine Dion? hehe... w koncu najlatwiej > wylozyc nielubianego (ktos taki musi byc wsrod tej pozostalej czworki) > uczestnika na kobiecym repertuarze :] Tak, tę piosenkę z Tytanika. I niech tam gębofon wstawi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: czyli co? 29.05.05, 00:26 ankya napisała: > > > - Bartek - moze kaza mu zaspiewac cos Celine Dion? hehe... w koncu najlat > wiej > > wylozyc nielubianego (ktos taki musi byc wsrod tej pozostalej czworki) > > uczestnika na kobiecym repertuarze :] > > Tak, tę piosenkę z Tytanika. I niech tam gębofon wstawi. :) alergicznie nie znosze tej piosenki, z radoscia dopuszczam kazda profanacje :D niech wstawia :D Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: czyli co? 29.05.05, 00:27 Albo najlepiej w tym przypadku niech gębofon będzie zamiast śpiewu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: czyli co? 29.05.05, 00:24 yane.yane napisała: > Za tydzien: > - bedziemy sie nudzic razem ze Slawkiem, z tym ze my bardziej zwlaszcza w niektorych regionach ;) > - Dominice moze nie pojsc, ale przeciez z "socjologicznego punktu widzenia..." wybiora jej taka piosenke, zeby sobie na pewno dala rade - coby wspomoc nieco socjologie ;) > - Maciek to wiadomo (he is the champion - my friends) ou jess :) > - Bartek - moze kaza mu zaspiewac cos Celine Dion? hehe... w koncu najlatwiej w > ylozyc nielubianego (ktos taki musi byc wsrod tej pozostalej czworki) uczestnik > a na kobiecym repertuarze :] wystarczy, ze mu dadza cos po angielsku... :P Odpowiedz Link Zgłoś
aronia Re: czyli co? 29.05.05, 10:03 > za tydzien Banda Czworga dolozy staran, zeby sie pozbyc Bartka > pewnie mu kaza zaspiewac jakis karkolomny kawalek i po nim A czy to nie będzie tak, że jurorzy tylko wybiorą zestaw utworów, a uczestnicy - jak dotąd - sami podzielą się repertuarem? Bo taki wariant, że każdemu na sztywno przypiszą coś do zaspiewania, stwarza strasznie rozległe pole do manipulacji. No chyba, że właśnie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: czyli co? 29.05.05, 10:23 w swietle ostatnich ekscesow Bandy Czworga mysle ze dokladnie o to chodzi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: czyli co? 29.05.05, 10:38 Ale pewnie znowu będą śpiewać po dwie piosenki - i obydwie wybierze jury? Trochę bez sensu... Może będzie podzielone "sprawiedliwie" - pierwszy występ z piosenkami z których da się wybrnąć (Bartek, ewentualnie Dominika), lub zabłysnąć w nich nie bardziej niż dotychczas (Sławek, Maciek). I drugi występ w którym wyłoży się kto trzeba, a kto trzeba zabłyśnie tak, że aż nas oślepi. :) Czyli dla Barka piosenka z Titanica, dla Sławka i Dominiki coś balladowego, a dla Maćka... czego to on jeszcze nie śpiewał w ramach pokazywania, że sprawdza się we wszystkim? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: czyli co? 29.05.05, 10:41 ankya napisała: > dla Maćka... czego to on jeszcze nie śpiewał w ramach pokazywania, że sprawdza > się we wszystkim? :) Chinki Czikulinki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: czyli co? 29.05.05, 10:42 Witam :) Jakas arabska moglby zaspiewac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: czyli co? 29.05.05, 13:31 siuil_a_run napisała: > zaszczepiliscie mi go podprogowo :DDD Uważam, że masz pełne prawo ubiegać się o odszkodowanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aronia Re: czyli co? 29.05.05, 10:51 > w swietle ostatnich ekscesow Bandy Czworga mysle ze dokladnie o to chodzi :/ No ale to nie jurorzy ustalają reguły programu, tylko producent. Zakładam, że jednak obowiązują jakieś zasady fair play i chocby z tego powodu przydział utworów nie będzie stricte personalny. Bo tak to mozna by w ogóle darowac sobie przyszłotygodniowy koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:29 Z czata z Piotrkiem: -"kto wedlug ciebie wygra ten program? - wydaje mi się że wygra Maciek Silski (jeśli nie zrezygnuje)" ????? a niby czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:31 "My Heart Will Go On" już było w drugiej edycji (śpiewał Hom). Jak coż z repertuaru Celine to już prędzej "All By MYself" - idealna piosenka żeby sie wyłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:35 po jeden: opiszcie mi proszę występ Jakuba naszego ulubionego krok po kroku, bo nie było mi dane obejrzeć :(:(:( po dwa: napiszcie mi proszę temat następnego koncertu (i dlaczego tu tak czesto pada wyrażenie przydawkowe "czarne oczy"??), bo nie było mi dane usłyszeć :( po trzy: szkoda Piotrka, ale nie wiem czemu, na jaju jak stanęli wolałam, żeby Sławek przeszedł. może dlatego, że jakby on (Sławek) odpadł, polałaby się krew. i to czyja... :( Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:38 facecja napisała: > po jeden: opiszcie mi proszę występ Jakuba naszego ulubionego krok po kroku, bo > > nie było mi dane obejrzeć :(:(:( Występu Ci nie opiszę, bo idę spac, ale był przebrany za mandaryna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:40 hebat napisała: > Występu Ci nie opiszę, bo idę spac, ale był przebrany za mandaryna ;) W sumei dobrze, ze nie za Mandarynę :-D Przepraszam ale jakoś tak mi się nasunęło, hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:41 szkur... nie powtarzają tego? bo nie wierzę. jeszcze te niepokojące wpisy o warkoczyku tudzież obciętych lokach... no nie.... zostało coś z dawnego Jakuba? styl śpiewania? emocje? albo chociaż sposób stania przy mikrofonie - nawet tym się zadowolę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:42 Eee tam zostalo. nawet się trochę ruszać zaczął w pewnym momencie :( Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:44 Aha. a tekst piosenki to był taki trochę z mojej "branży" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:39 facecja napisała: > po jeden: opiszcie mi proszę występ Jakuba naszego ulubionego krok po kroku, bo > > nie było mi dane obejrzeć :(:(:( O żesz!!! No zapomniałąm o tej masakrze!!! Bardzo ambitny tekst, bardzo. I chłopie o buzi dziecka, spiewające o piciu wina w parku jest tak wiarygodne jak zeznania naszych posłów przed komisją śledczą. Co to k... było??? Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:45 > chłopie o buzi dziecka, spiewające o piciu wina w parku jest tak wiarygodne jak > > zeznania naszych posłów przed komisją śledczą. eeee, to pikuś ;)jeszcze bardziej "aniołkowaci" robia gorsze rzeczy niż picie jabola. Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:50 A mnie Kuba zaskoczył pozytywnie tą piosenką :) Nigdy nie byłam jego wielbicielką, a dziś nabrałam do niego lekkiej sympatii. Tekst może nie był ambitny, ale pewnie nie miał być w założeniu ;) Powiedzmy, że to było coś w stylu np. "Randki w ciemno" kapeli Podwórkowi chuligani. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.31 29.05.05, 00:42 Jakub K. śpiewał piosenke o winie: coś tam w parku, coś tam koledzy, coś tam dziewczyna... Kto ma lepszą pamięć? :) Na następnym koncercie uczestnicy będą śpiewać piosenki, które wybrali dla nich jurorzy. I zastanawiamy się czy kogoś ukarzą "czarnymi oczami" i dlaczego, skoro odpadł Piotrek, będzie to Bartek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
loui_loui Re: IDOL 4.31 29.05.05, 08:15 facecja napisała: > Sławek przeszedł. może dlatego, że jakby on (Sławek) odpadł, polałaby się krew. > > i to czyja... :( Moja! :( Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.31 29.05.05, 08:33 Jakub Wasz ulubiony wystapil w kimonie, uczesan w warkoczyk i odspiewal jakis tren o winie co sie skonczylo... czy cos w ten desen :) jego glosu sluchalo sie milo, jak zwykle, poczucie humoru autor tekstu pewnie i ma, choc ja znowu z innej bajki :P ale patrzec to sie na niego nie dalo - no chyba, ze sie skupic wylacznie na oczach, bo te zostaly bez zmian :D a jesli chodzi o nastepny koncert, to Tinazyro zrobila smaka mowiac o boksowaniu sie uczestnikow z juroramy (przez chwile uwierzylam, ze to bedzie autentyczny pojedynek na jakies wystepy :DDD), ale zaraz okazalo sie, ze szanowna jura wybierze uczestnikom nastepnego koncertu piosenki, ktore maja zaspiewac. sprytne to, bo dobrze wiemy, jakiego Banda Czworga zyczy sobie finalu. w zwiazku z tym Bartek, w zastepstwie Piotra, ktory odpadl, dostanie piosenke, na ktorej sie wylozy (wsrod propozycji byly Celine Dion i wlasnie Czarne Oczy tudziez Laaaaajlajlajlajlaaaaaj), a pozostali takie, w ktorych beda mogli sie wykazac. bo jury przeciez mamy bezstronne, nie? a do tego taaakie smieszniutkie... :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.31 29.05.05, 09:35 siuil_a_run napisała: > Jakub Wasz ulubiony wystapil w kimonie, uczesan w warkoczyk i odspiewal jakis > tren o winie co sie skonczylo... czy cos w ten desen :) jego glosu sluchalo sie > > milo, jak zwykle, poczucie humoru autor tekstu pewnie i ma, choc ja znowu z > innej bajki :P ale patrzec to sie na niego nie dalo - no chyba, ze sie skupic > wylacznie na oczach, bo te zostaly bez zmian :D O winie było w porządku :D tym bardziej, że na początku jak Jakuba ujrzałam to się zlęklam, że Chinkę Czikulinkę będzie zapodawał;) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 4.31 29.05.05, 09:40 Witam :) Garsc refleksji po koncercie na zywo :) Zaczne od Kuby.... wiadomo ;-p Nie zgodze sie z siuil_a_run, ze z dawnego Kuby zostaly tylko oczy. Podobal mi sie wystep takze wizualnie a humor i samczek moim zdaniem byly nie tylko w slowach, ale i w mimice ;) I te bose nogi... ;)) Maciek, wysunal sie na prowadzenie w moim mini rankingu. Oprocz tego, ze jest przesympatycznym facetem, to ma charyzme, uniwersalnosc (jak dla mnie wielki plus), no i odpowiada mi barwa glosu :) Pomieszanie przenikliwosci wzroku Adasia K. i uroku Kuby :))) Bartek, Slawek, swietne wesole chlopaki, przyjemnie dla ucha ;) Piotr :))) Ten wystep milo sie sluchalo, przyznaje, trzymalam kciuki, by sie nie wylozyl, jak na ostatnim koncercie :) Kopytko mnie rozlozylo ;-p Podobala mi sie reakcja na ocene jury, tak trzymaj Piotrze :)) Dominika, slodka, sliczna, wykonania jakos na dluzej mi nie wpadly w pamiec. :) Roland, ohhh, Roland ;)))) Ogolnie.... Koncert bardzo mi sie podobal, chyba dlatego, ze lubie takie klimaty. Tancerki z grupy Wisniewskiego bardzo na tak. Czlowiek mzoe sie wpedzic w jeszcze wieksze kopleksy;( Jury, troszke przykro mi sie sluchalo ostatniej opinii dla Piotra, ironia i przesyt. :( pozdrowienia dla Michala :* Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.31 29.05.05, 09:52 atamanek napisała: > Zaczne od Kuby.... wiadomo ;-p > Nie zgodze sie z siuil_a_run, ze z dawnego Kuby zostaly tylko oczy. Podobal mi > sie wystep takze wizualnie a humor i samczek moim zdaniem byly nie tylko w > slowach, ale i w mimice ;) > I te bose nogi... ;)) A to ja jeszcze coś powiem dopóki całkiem do normy nie wróciłam. Taka imaga Kuby mi się bardziej podoba niż ta z Idola 3, która tak całkiem mi nie odpowiadała. Szczególnie u samej góry mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.31 29.05.05, 10:13 > Bartek, Slawek, swietne wesole chlopaki, przyjemnie dla ucha ;) Nie tylko dla ucha. :) Dlatego prosimy o jakieś fajne fotki zanim zrobimy własną fotorelację z nalotu na Ibis. :) A u mnie dzisiaj jeszcze bardziej słońce grzeje - moja głupsza część osobowości/młodsza siostra pewnie będzie znów działać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.31 29.05.05, 10:21 atamanek napisała: > Nie zgodze sie z siuil_a_run, ze z dawnego Kuby zostaly tylko oczy. Podobal mi > sie wystep takze wizualnie a humor i samczek moim zdaniem byly nie tylko w > slowach, ale i w mimice ;) alez nie zgadzaj sie! :) zreszta, ja tam wojujaca kubofilka ani kubofobka nigdy nie bylam :D przeciez wiesz, ze ja serce przy innym idolu zgubilam ;) no, ale Kuba mi sie wczoraj nie podobal wizualnie, coz mam poradzic... ;) > > Maciek, wysunal sie na prowadzenie w moim mini rankingu. w moim takoz, juz w zeszlym tygodniu :) > Oprocz tego, ze jest przesympatycznym facetem, to ma charyzme, uniwersalnosc > (jak dla mnie wielki plus), no i odpowiada mi barwa glosu :) Pomieszanie > przenikliwosci wzroku Adasia K. i uroku Kuby :))) rozmarzylam sie :D ale Adasiowi to zaden idol do piet nie dorasta! howgh! :))) zdradz mi te tajemnice, co on teraz porabia i kiedy wreszcie kupie sobie jego plyte? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.31 29.05.05, 10:25 no przeciez mowilismy, ze spiewa w zespole cyganskim kto wiem, moze ma wlasna wersje laaaajlajlajlajlaaaaj :/ Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.31 29.05.05, 10:33 widzisz, moja podswiadomosc odrzuca te wersje :))) a tak serio, mam nadzieje, ze moze to taka "robota na przeczekanie"... a jakies powazniejsze plany plytowe Adas jednak ma. laajlajlajlajlaaaaaaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 4.31 29.05.05, 10:23 siuil_a_run napisała: > Jakub Wasz ulubiony wystapil w kimonie, uczesan w warkoczyk i odspiewal jakis > tren o winie ... > ale patrzec to sie na niego nie dalo I patrzeć i słuchać się nie dało. Wygląd Kuby to jakieś kompletne dziwactwo, mody na kimona na koncertach rockowych nie wylansuje. I jeszcze te warkoczyki, chyba po to żeby wyglądać inaczej niż wszyscy. On miał już takie ciągoty w Idolu, kiedy założył czarną pelerynę Draculi bez związku z piosenką i powiedział " A dlaczego nie?". To się u niego niestety rozwinęło. Piosence o d. Maryni, może dobrej do śpiewania przy ognisku nad ranem, ale nigdzie indziej, także wielkiej kariery nie wróżę. Jakub Kęsy sam nie ma wyczucia, a doradzają mu słabi ludzie, być może ci którzy wcześniej pomagali Michałowi Wiśniewskiemu, bo to chyba w tą stronę idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: IDOL 4.31 29.05.05, 10:48 I tutaj sie z Toba nie zgodze. Uwazam, ze wystep Kuby byl dobry. Wygladal ciekawie i inaczej od wszystkich. Tekst piosenki nie byl ambitny, ale to znaczy, ze Kuba ma duzy dystans do swiata muzycznego i tak zwanej kariery. Wprowadzil on duzo humoru do programu i pokazal, ze koncert w Idolu mozna potraktowac z przymruzeniem oka. A co do picia wina, to jestem przekonana, ze Kubie sie to zdarzalo;) Nie wiem jak teraz jest, ale na pewno zielonym Lechem (btw. to tez moje ulubione piwo;) nie pogardzi. Aha..a Kuba poza aprycja posiada rowniez fajny charakter. Jest skromny i nie wywyzsza sie poprzez to, ze ze jest rozpoznawalny. Trzymam za Niego kciuki i czekam na plyte:)) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: IDOL 4.31 29.05.05, 12:31 Wczorajszy koncert mi sie podobał,choc więcej tam było lata niż latino. Maciek - bardzo lubię Corazon espinado więc jego wykonanie nie bardzo mi sie podobało,sprawiał wrażenie jakby nie wiedział o czym śpiewa a tylko koncentrował sie na tym by nie walnąc sie w hiszpańskim,La Bamba była niezła,ale trudno spieprzyc taki prosty kawałek,po Teges Nara nie mam zaufania do jego muzycznego gustu,ale chętnie sie mile rozczaruję,bo głos ma niezły Bartek - Bailamos: słaba piosenka,słabo zaśpiewana,Kult:Kazik to on nie jest ale było nieźle (chyba jednak w dużym stopniu za sprawa świetnej piosenki) Sławek - The look of love: nie mam ani babci,ani męża latynoWsa,ale dla mnie były w tym wykonaniu jakieś brazylijskie klimaty,podobało mi sie bardzo,She bangs:zrobił co sie dało z tą głupią piosenką,głos lepszy niż w oryginale BTW, nie cierpię English Latino Dominika - Santana + latynoski band to dla niej za wysokie progi,słabo ją było słychac,Szcześniak:bez emocji Pedro Verano - lepiej niż w poprzednich koncertach,ale powinien śpiewac a capella,bo odnoszę wrażenie,że muzyka mu przeszkadza w śpiewaniu Pączek jako prowadząca - dno. Jury - ach jacy jesteśmy fajni i dowcipni,tylko czemu nikt się nie śmieje?nawet ci,którzy nie przepadają za Piotrkiem... Idol 5 - zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.31 29.05.05, 13:40 pump_it_up napisała: > I tutaj sie z Toba nie zgodze. Uwazam, ze wystep Kuby byl dobry. Wygladal > ciekawie i inaczej od wszystkich. Tekst piosenki nie byl ambitny, ale to > znaczy, ze Kuba ma duzy dystans do swiata muzycznego i tak zwanej kariery. Czy to znaczy, że "tfurcy" disco polo tez mają dystans do swojej kariery i do świata muzycznego, hę? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.31 29.05.05, 13:39 andrzej26 napisał: > I patrzeć i słuchać się nie dało. Ufff!!! A juz myślałąm, ze jestem sama. NI epodoba mi się Kęsy i nigdy nie podobał.. I nie mówię tu o facjacie. Nie umie śpiewać, barwę głosu ma banalną i już. Nie podobał mi się również Adam Kozłowski. Chyba tylko jedna piosenkę ładnie zaśiewał. Ale to to i mi się kiedys w życiu zdarzyło. Co nei znaczy, że materiał ze mnei na Idola ;-) Pozdrawiam Cię Andrzeju bardzo serdecznie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 4.31 29.05.05, 19:45 devojce napisała: > > Pozdrawiam Cię Andrzeju bardzo serdecznie :-D > > Ja również pozdrawiam Cię bardzo serdecznie, devojce. Przy okazji pozdrawiam również całą starą gwardię idolową, jeśli czyta te słowa. Wczoraj chyba padł rekord - w ciągu jednego dnia powstały aż trzy wątki z serii "Idol 4.x"! Tempo jest naprawdę zawrotne. Trudno jest przeczytać wszystkie posty i zapamiętać co kto napisał (chyba że to już skleroza). Ja coraz częściej korzystam z wyszukiwarki. Z tej edycji będziemy mieli trochę pociechy: Silski i Uniatowski na pewno znajdą dla siebie miejsce na rynku. Obydwaj są świetni. Dominika Kasprzycka wczoraj tak swietnie wyglądała (chociaż mi się osobiście bardziej podobała Brazylijka z zespołu uderzająca w bębny i w jakiś egzotyczny instrument z drewna, powinien na nią zwrócić uwagę poboczny, choć może dla niego ma za dużo lat) i tańczyła, a to dopiero 17-latka. Dla Silskiego to ostatni dzwonek, Uniatowski dużo zainwestował, co widać, i chce śpiewać zawodowo, wiec niech śpiewa. Kogoś takiego u nas nie ma. Dominika ma czas - niech się uczy. Ale w finałowej trójce powinna być, to miejsce należy się kobietom, poza tym z Dominiką będzie ciekawiej niż bez niej. Z tego wynika, że nie widzę niestety w finale Bartka. Ja dostrzegam postępy jakie zrobił i to, że z mężczyzn najlepiej się porusza na scenie (jest, jakby nie było, studentem AWF). Ale daleko mu do profesjonalizmu jego dwóch kolegów. I nie jest w sytuacji przymusowej, tak jak Silski (ze względu na wiek) i Uniatowski (ze względu na to że podjął już decyzję że będzie piosenkarzem, widać że dużo się uczył, i że jest w swoich kawałkach świetny). Bartek to bardzo sympatyczny chłopak, ulubieniec pań, ale amator. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.31 30.05.05, 14:52 andrzej26 napisał: > devojce napisała: > > > > > Pozdrawiam Cię Andrzeju bardzo serdecznie :-D > > > > > > Ja również pozdrawiam Cię bardzo serdecznie, devojce. > Przy okazji pozdrawiam również całą starą gwardię idolową, jeśli czyta te > słowa. Czyta, czyta, choć już mniej pisze :))) Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.31 29.05.05, 18:40 właśnie dało się... oj było to znacznie fajniejsze niż mierne występy Kowalczyka czy Karpackiego w Idolu Extra. Naprawdę, andrzeju, nie poczułeś tego dystansu i ironii? chyba sztywny facet z ciebie ;) Moim zdanie występ KK był dużo dużo lepszy niż dotychczasowych finalistów III edycji, a jak na numer napisany na kolanie po prostu rewelka! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 4.31 29.05.05, 19:55 Może i jestem sztywny, ale na ironii to się daleko nie zajedzie jak się jest w pozycji początkującego. Chyba że się prowadzi działalność kabaretową. Często ironia jest łatwa i pusta, nie ma przesłania. On musi mieć jakieś poważne wejście na rynek, jakąś piosenkę identyfikującą go którą mogą nadawać stacje radiowe. Jak się będzie zajmował duperelami, to przepadnie. A szkoda, bo ma talent. Jeszcze do dzisiaj pamiętam jego wykonanie "Easy Like Sunday Morning". Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.31 30.05.05, 17:57 nie obrażaj się andrzeju bo pomimo wszystko lubię jak tutaj bywasz - zawsze to jednak inne spojrzenie niż większość na tym forum, co bywa interesujące choć często irytujące;) co do meritum to po tych wszystkich zawirowaniach trzeciej edycji nie sądzę by Kęsemu zależało na "poważnym wejściu na rynek" i piosence "którą mogą nadawać stacje radiowe" a jego występ ubawił (w dobrym tego słowa znaczeniu) mnie bardzo i utkwił mi w pamięci o wiele bardziej, niż występ Kowalczyka, z którego pamiętam jedynie że było to bardzo ale to bardzo mierne wiesz ja też pamiętam to "Easy"... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.31 29.05.05, 13:34 siuil_a_run napisała: > a jesli chodzi o nastepny koncert, to Tinazyro zrobila smaka mowiac o > boksowaniu sie uczestnikow z juroramy (przez chwile uwierzylam, ze to bedzie > autentyczny pojedynek na jakies wystepy :DDD A wiesz, że ja tez tak pomyślałam. Szkoda, zę tak nei będzie. WYobrażacie sobie to? Jury śpiewa a idolowa czwórka jedzie po nich równo. A było by po czym jechac :-D Hue, hue Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.31 29.05.05, 18:21 Też sobie pomyślałam, że jury wreszcie wykaże się jakimś ludzkim poczuciem humoru i zaśpiewa na scenie, żeby uczestnicy mogli się nad nimi poznęcać. :) To byłby ubaw, a oglądalność jak na Małyszu. :) Ale oczywiście, jak przystało na mnie, pierwsze skojarzenie było bardziej dosłowne i już widziałam oczami wyobraźni ring bokserski, na nim Piotrka tłukącego się z całą czwórką jury, oraz Dominikę i Bartka atakujących Kubę W. To pewnie przez ten upał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.31 29.05.05, 17:44 siuil_a_run napisała: > Jakub Wasz ulubiony wystapil w kimonie Mnie to przypominalo taka arabska sukienke, ktora nosza mezczyzni, ale nazwa umknela mej pamieci :) A poniewaz widzialam tylko kawalek to nie wiem o czym spiewal przez cala piosenke, ale w tym fragmencie cos bylo o lawce i butelce. Cos mi sie zdaje, ze z tej maki chleba nie bedzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 4.31 29.05.05, 17:47 Witam :) Byla to arabska galabija, czarna ze zlotym wykonczeniem dekoldu :) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Z innej beczki 29.05.05, 18:39 Słyszałam jakis czas temu wywiad z Tobą w radiowej Trójce :-) O robaczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Z innej beczki 29.05.05, 18:45 Witam ;) Tak, to jest szczyt wyobrazni, prezentowac fotografa i jego zdjecia w radio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: Z innej beczki 29.05.05, 19:09 hej atamanek, czy to ty taka ruda babka tuż przy scenie na koncercie Idol Extra? Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Z innej beczki 29.05.05, 19:13 Witam :) Nie sadze, nie bylam raczje w zasiegu kamer i prawidlowo, nie jestem reprezentacyjna postacia. :0 chociaz moje dziecie widzialo mnie gdzies z tylu widowni Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: Z innej beczki 29.05.05, 19:28 aaaa, więc jedyną jak dotychczas rozpoznawalną postacią wśród kibiców Idola był Kubu vel kubissimo Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Z innej beczki 29.05.05, 19:30 Witam :) Nie wiem jak Kubu, ale mnie nie rajcuje pokazywanie sie na wizji, fajniejsze jest robienie zdjec i to mnie prawdziwie pociaga! :) Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: IDOL 4.31 29.05.05, 18:13 > w tym fragmencie cos bylo o lawce i butelce. Cos mi sie zdaje, ze z tej > maki chleba nie bedzie :] Ja jestem dobrej mysli. Wole butelki i lawki Kesego niz odkrycia egzystencjalne Wydry czy tozsamosciowe rozterki Flinty. Uklony: Schabomil Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.31 29.05.05, 18:28 schabomil napisał: > Ja jestem dobrej mysli. Wole butelki i lawki Kesego niz odkrycia egzystencjalne > Wydry czy tozsamosciowe rozterki Flinty. Hehe bo Flinta z Wydra to pieczywo z polepszaczami, w sam raz do supermarketu :] Odpowiedz Link Zgłoś
poboczny Re: IDOL 4.31 29.05.05, 18:47 tak Kuba Kęsy to interesująca postać Idola, to jego japanese ? wczorajsze wykonanie bardzo podobało mi się.Oryginalnie i z poczuciem humoru.Nie wiem czemu, ale skojarzyłem sobie Kęsego z swobodą muzycznej wypowiedzi Davida Sylviana !? Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: IDOL 4.31 29.05.05, 18:56 yane.yane napisała: > Hehe bo Flinta z Wydra to pieczywo z polepszaczami, w sam raz do supermarketu :] A Brodka oryginalny oscypek z krowiego mleka :P I do supermarketu pasuje i ceprowi nieobytemu mozna wcisnac jako folklor... Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.31 29.05.05, 19:07 no dobra, po przeanalizowaniu wszystkich postów czy warto coś jeszcze dodawać? jednak moim zdaniem było tak: Maciek - 1sze wykonanie TAK TAK, 2gie NIE Bartek - 1sze wykonanie NIE NIE NIE!, 2gie TAK Sławek - 1sze wykonanie NIE NIe, 2gie TAK Dominika - 1sze wykonanie NIE, 2gie TAK Piotr - 1sze wykonanie TAK TAK, 2gie NIE NIE co do jury to już chyba temat wyczerpany, po prostu szkoda gadać, żenua! co do stawiania na jaju: ej produkcja, jak stawiacie Uniatowskiego z Piotrem Lato to chyba nie myślicie że będziemy drżeć z niepewności: który to przejdzie dalej? przecież wiadomo było, że Uniatowski przechodzi, trzeba było postawić na jaju Bartka albo Dominikę do Piotra: między innymi zgubił cię chłopie zły dobór repertuaru, czy nie mogłeś brać Kultu np??? Nie mówiąc już o Santanie?! Ja rozumiem, że Madonna to taka aluzja co do wcześniejszych ocen Jacka Cygana, ale mało kto to pojął! a ogólnie: to gdyby nie dużo Okocim mocne to już tego Idola numer IV nie dało by sie oglądać! a, Dominika P w Idolu Extra była całkiem ok, ale Kuba Kęsy... tak, znamy te klimaty...;) tylko takim sztywniakom jak andrzej26 (a, i o dziwo devojce) mogło się to nie podobać - dla mnie totalna zajawka A PIOTRA LATO TO MI ŻAL ŻE TAK SIĘ TO WSZYSTKO SKOŃCZYŁO biorąc pod uwagę tzw. całokształt, to straszna jednak manipulacja ten cały program no i nara, idę grilować dalej w tych pięknych okolicznościach przyrody;)... Odpowiedz Link Zgłoś
never_never a mi szkoda Lata... 29.05.05, 19:18 no nie, jednak jakiś niewytłumaczalny żal d... ściska, mimo żem niegdysiejszym członkiem fanklubu Bartka S i Dominiki P raczej, niż Piota L... no szkoda, szkoda, bo już wszystko takie przewidywalne zrobiło się... trzeba jednak było smsować a nie grilować;) czy należy jednak wierzyć w te smsy tak do końca??? dobra, zanim rozwinę tu spiskową teorie dziejów, wracam do swojej kiełbaski i browca :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: a mi szkoda Lata... 29.05.05, 19:24 Również zaczynam wierzyć w spiskową teorię dziejów, według której za tydzień odpadnie Bartek, a finałowa trójka będzie wyglądać (od pierwszego do ostatniego miejsca): Sławek, Maciek, Dominka. Mam nadzieję, że częściowo się mylę. I też nie podoba mi się to, że odpadł Piotrek - mniej lub bardziej kibicuję całej czwórce facetów, ale prawie każdego z pozostałych byłabym gotowa za niego poświęcić. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.31 29.05.05, 21:12 never_never napisała: > a, Dominika P w Idolu Extra była całkiem ok, ale Kuba Kęsy... tak, znamy te > klimaty...;) tylko takim sztywniakom jak andrzej26 (a, i o dziwo devojce) mogło się to nie podobać - dla mnie totalna zajawka A nie zgadłeś! Sztywniakiem nei jestem. A co to? Jest obowiązek, zę Kęsy ma sie wszystkim podobać??? Ja mam swoje i już. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IDOL 4.31 30.05.05, 15:26 Sorry, kubu, ale co masz przeciwko muzyce chrześcijańskiej? Przykład ostatniej płyty zespołu Raz, Dwa, Trzy pokazuje że piosenki o tematyce religijnej mogą przełożyć się na sukces rownież komercyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IDOL 4.31 30.05.05, 17:11 > mam i to duzo > chyba mi wolno :) A konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś