roooot Re: REKLAMA AVONU - gole dupska 29.05.05, 13:19 Jaki odbiorca taka reklama - naród nam durnieje z dnia na dzień - smutne Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: REKLAMA AVONU - gole dupska 29.05.05, 13:42 Chyba przestanę kupowac u nich cokolwiek. Żenua :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
fanta9 Re: REKLAMA AVONU - gole dupska 29.05.05, 13:45 Może tylko mi się podoba ta reklama, ale wolę oglądać "gołe dupska" z Avonu niż pasztety z organizacji feministycznych ( pani Środa, Jaruga, Szczuka i inne "ośkowate" szprychy ). A reklama jest przepiękna, cudowne majteczki noszą panie i oby jednych i drugich było w TV jak najwiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: REKLAMA AVONU - gole dupska 29.05.05, 21:06 A za co tak nienawidzisz Pani Kazimiery Szczuki, za to że jest mądrą wszechstronnie wykształconą osobą z profesurą w kieszeni, z dorobkiem naukowym mimo relatywnie młodego wieku, za to że potrafi w sposób logiczny bronić swojego zdania i nie ma bogobojnego stosunku do różnych pożal się boże "autorytetów", za to że potrafi iść pod prąd wyleniałym poglądom,utartym schematom myślowym, całej zakapiorowatej polskiej dulszczyźnie - za to jej nie znosisz? Masz prawo. Porozmawiaj z jej studentami, spytaj jaka jest w kontaktach z ludźmi, jaki ma stosunek do drugiego człowieka. To jest JEJ miara a nie opinia oparta na obejrzeniu paru programów w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: REKLAMA AVONU - gole dupska 30.05.05, 01:33 A mnie denerwuje ze baba sie tak wyglupia. Niby jest taka madra, nawet ksiazke napisala i tak sie sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: REKLAMA AVONU - gole dupska 29.05.05, 13:47 A ja do nich napisałam co o tym myślę. Niech wiedzą. www.pl.avon.com/PRSuite/info/contact.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: REKLAMA AVONU - gole dupska 29.05.05, 13:56 nie przesadzaj, jakie one gołe... Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatraa Re: REKLAMA AVONU - gole dupska 29.05.05, 15:21 dev a co im napisalas? chyba tez dodam tam swoj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta9 Re: REKLAMA AVONU - gole dupska 30.05.05, 09:42 Ej, nie wcoskaj mi dziecka w brzuch, dobrze? Nienawiść to mocne słowo i nie ma tam pani Szczuki, o której napisałem, że nie mam przyjemności z oglądnia jej w TV. A już na pewno nie w reklamach, chyba że byłaby to reklama jakiegoś dobrego specjalisty od wad wymowy. A tak przy okazji przypomina mi sie DEBATA Dukczoka, gdzie bodajże pani Środa albo Dunin proponowała twórcom reklamy unikać pokazywania ciała kobiecego w reklamach bielizny. Już nawet nie mam siły się smiać. To tak jakby reklamować walory turystyczne jakiegoś kraju ( np Turcji ) i pokazywać pokoje hotelowe. PS "LIga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy cie nie zdradzi" - teraz chórem, drogie Panie! Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatraa Re: REKLAMA AVONU - gole dupska 31.05.05, 08:59 nie dramatyzuj. Wiadomo, facetowi sie to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś