Dodaj do ulubionych

Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!!

• Gość: szteter Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 213.146.57.* 11.09.01, 13:04
      cze drogi wojtku skoro to czytasz to na pewno widzowie ulegli propagandzie tvn
      i cie wylali , chcę tylko napisać żebyś się trzymał i gratuluję tobie
      bezkomprmisowej postawy w domu.wszystko co robiłeś było na jakotakim poziomie
      a że jakies pustakowe półmózgi w rodzaju karoliny czy tej ze śmiechem
      piłowanego drewna agi albo wywody tej pożalsię boże damulki basi a zwłaszcza
      wrednej ani niech cie nie martwią.
      ja dołączam się do wszystkich postów
    • Gość: xxx Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.chello.pl 11.09.01, 13:11
      Chca wywalic jedna z niewielu osob w domu posiadajacych osobowosc. I to jaka!!!
      Trzymaj sie, trzymaj, Wojtek!
    • Gość: qbapz Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 13:45
      Wojtuś powinien trzymać sie teraz mocno, bo już czeka na niego chłopak
      Karoliny. Nawiasem mówiąc to jeden dzieciak z drugim bawi się jak przedszkolaki
      w piaskownicy. Nikt nikomu nie odpuści. Pasuje tu piosenka : tańcowały dwa
      głupole.
      • Gość: BillyKid Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 195.216.121.* 11.09.01, 15:16
        trzeba wysłać wojtkowi ten i podobne wątki bo nie wiadomo czy wchodzi czasem na
        to forum.
        • Gość: Miki Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 17:07
          Gość portalu: BillyKid napisał(a):

> trzeba wysłać wojtkowi ten i podobne wątki bo nie wiadomo czy wchodzi czasem na
          >
          > to forum.

Jestem pewien,- jestem przekonany! - że Wojtek codziennie czyta to, co tu o nim
          piszecie. Wczoraj nawet widzialem go, jak spacerowal po Marszalkowskiej!

• Gość: Dakota dwa michały! IP: *.pgnig.com.pl 11.09.01, 15:07
      siemanko !
      Bolesne jest to ,że masa ludzi tak jak ja , na wstępie odebrało Wojtka jak
      pedofila-psychopatę , pozornie tak to wyglada niestety zwłaszcza jego
      wypowiedzi wyrwane z kontekstu. Cała ta załoga to beznadziejne POPIERDUŁKI , po
      pierwszej edycji, gdzie brygada się (jak by na to nie patrzeć)zgrała oni chcą
      zrobic z bb komunę. I wtakiej brygadzie znalazło sie dwóch wywrotowców o
      ciekawym sposobie odbierania świata, są w stanie zaakceptować odrębnośc , ale
      tu pojawia sie problem .............posłuchałam go wczoraj , prawda jest inny ,
      nawet bardzo,ale czy to nie o to chodzi, JEŻELI MAMY KOGOŚ OGLĄDAĆ NIECH BĘDZIE
      CIEKAWY I INDYWIDUALNY, anie jakies tam pitu pitu.Pozdrawiam
    • Gość: T.Jurasz Re: Wojciech Glanc OK!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:20
      I o to chodzi!!!
    • Gość: basia ha ha,co sie dzieje na forum onetu... IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 12:07
      Od razu widac ze goscie z "gazety" maja olej w glowie. za to na forum onetu
      zdesperowani fani pustakow pisza: ( uwaga cytuje!) "Dajcie spokUj Karolinie".
      zenada, i to cale placenie za ogladanie stron i dopisywanie sie do watkow.
    • Gość: Anka Re: ha ha,co sie dzieje na forum onetu... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 01:18
      Radością napawa mnie ten sympatyczny wątek o niesamowitym indywiduum jakim jest
      Glanc. A że o nim już wielokrotnie z uznaniem i szacuneczkiem się
      wypowiadałam , nie będę się po raz kolejny powtarzać . Powiem tylko , że tak
      barwnej , kontrowersyjnej i utalentowanej postaci mało ci na tym padole ,więc
      przynajmniej nie pozwólmy mu odejść i zatrzymajmy go wszelkimi sposobami na
      złość bezmyślnej masie tego gówna w BB! Wojtuś!!! Trzymaj się na pochybel
      pustakom i cymbałom pusto brzmiącym!
      • Gość: Gulczas Re: ha ha,co sie dzieje na forum onetu... IP: 212.106.172.* 13.09.01, 09:43
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> Radością napawa mnie ten sympatyczny wątek o niesamowitym indywiduum jakim jest
        >
        > Glanc. A że o nim już wielokrotnie z uznaniem i szacuneczkiem się
        > wypowiadałam , nie będę się po raz kolejny powtarzać . Powiem tylko , że tak
        > barwnej , kontrowersyjnej i utalentowanej postaci mało ci na tym padole ,więc
        > przynajmniej nie pozwólmy mu odejść i zatrzymajmy go wszelkimi sposobami na
        > złość bezmyślnej masie tego gówna w BB! Wojtuś!!! Trzymaj się na pochybel
        > pustakom i cymbałom pusto brzmiącym!
        Masz rację precz z zasmarkanymi małolatami

• Gość: goga Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.lipowa.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 10:55
      od samego początku mówiłam rodzince to samo: wojtek jest za inteligentny na ten
      program. męczy się z kupą sztucznych papierowo-plastikowych ludzi, nie potrafi
      znaleźć z nimi wspólnego języka, podyskutować o tym, co go interesuje, czasem
      się wkurza, bo kto by się nie wkurzył. to jasne, że najlepiej pojmuje zasady
      WB, skoro głośno mówi o rywalizacji. takie są, niestety lub stety, zasady.
      wszyscy, którzy robią podczas nominacji głupie miny i zawodzą, jak to było im
      ciężko zdecydować się na jakieś dwie osoby, kłamią. przecież wchodząc do domu
      WB doskonale znali zasady programu, nie zmieniły się one w trakcie trwania.
    • Gość: Mik@ Ale jaja! Wojtek ma swoją stronę www! Jest extra! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 11:19
      Kto nie widział niech żałuje!
      www.dobryhumor.pl
      • Gość: Dziurdzi ---------------------STRONA WOJTKA jest tak samo głupia jak ON. ---- IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 11:23
        www.dobryhumor.pl
        ?

Ale słaba strona! Mało dowcipów, same teksty satyryczne i informacje dla
        satyryków.
        No i ta ich głupia Partia Dobrego Humoru ze Skibą z Big Cyca na czele.
        Fe, paskudztwo.
        • Gość: dave Karolina do arabów. Wojtek is the best. IP: 213.77.21.* 13.09.01, 11:38
          Karoline wysłać trzeba do arabów. Co wy na to. Macie jeszcze jakieś inne
          propozycje.
          • Gość: Dave Re: Karolina do arabów. Wojtek is the best. IP: 195.117.238.* 13.09.01, 12:17
            Moglbys sie wysilic i wymyslic wlasnego nicka, a nie
            korzystac z cudzego!
            Pozdrawiam Dave.
        • Gość: bi pokaz swoja to zobazcymy kogo jest lepsza... IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 18:22
          nie boj sie konfrontacji...
    • Gość: Sz Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!!-------PISZCIE MAILE DO WOJTKA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 11:32
      UWAGA! Osoby, która chcą napisać maila do Wojtka G. niech piszą na mój adres:
      szczepan@dobryhumor.pl
      Sz.S.
      Wszystkie maile przekażę mu, niezwłocznie, gdy tylko będzie poza domem BB.

Oficjalna strona Wojtka Glanca: www.dobryhumor.pl
    • Gość: dave Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 213.77.21.* 13.09.01, 11:34
      POPIERAJCIE WSZYSCY WOJTKA. NIE ŻAŁUJCIE SMSów. ON MUSI ZOSTAĆ. JEST TAM
      NAJLEPSZY. Jeżeli ktoś ma inne zdanie to niech spieprza do arabów najlepiej z
      Karolinką.
      • Gość: DUDU POD JAKI NUMER TE SMS? BO ZAPOMNIAŁEM... IP: 134.65.209.* 13.09.01, 11:45
        Gość portalu: dave napisał(a):

> POPIERAJCIE WSZYSCY WOJTKA. NIE ŻAŁUJCIE SMSów. ON MUSI ZOSTAĆ. JEST TAM
        > NAJLEPSZY. Jeżeli ktoś ma inne zdanie to niech spieprza do arabów najlepiej z
        > Karolinką.

• Gość: dave Nr.7222 a sms o treści (nr.Irka) żeby on wyleciał a nie wojtek IP: 213.77.21.* 13.09.01, 12:16
          oglądaj Big Brother tam powiedzą dokładnie
    • Gość: mar Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.internowa.h.pl 13.09.01, 12:14
      ROWNIEZ JESTEM ZA WOJTKIEM!!!JEDYNY KTORY MOWI CO MYSLI I NIE ROBI NIC POD
      PUBLIKE
    • Gość: bubu Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 18:37
      ONI GO ZNISZCZĄ!!! Jeśli zostanie w BB to palma mu odbije. Żaden z nas nie
      chciałby być w jego sytuacji-taka alienacja i nagonka każdego mogą dobić. Źle
      chłopak trafił -jest niesamowicie inteligentnym facetem, aż miło go posłuchć,
      szkoda tylko,że wciąż nadają tylko te głupie kłótnie z jego udziałem.On wcale
      nie jest konfliktowy, ale taka banda debili każdego może wyprowadzić z
      równowagi.
      • cristal Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! 13.09.01, 19:04
        Za pozno, juz mu "palma" odbila. Owszem, wasz idol jest indywidualnoscia: jest
        typem asocjalnego megalomana, absolutnie niezdolnego do adaptacji w
        srodowisku. Ze srodowisko dzieki tragicznemu castingowi to akutar
        grupa "klonow" to juz inna sprawa. Miiejcie troche krytycyzmu. Nie znaczy to,
        ze odmawiam mu inteligencji i swoistej blyskotliwosci, ale sa one oparte na
        chorej bazie - nie waham sie uzyc terminu "socjopata".
        • Gość: fidel Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 01:48
          Lecz się zazdrosny kretynie , popaprany emocjonalnie!
          • Gość: cristal Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.wln.club-internet.fr 14.09.01, 08:59
            Fidel - czy "kretynie? To twoj punkt widzenia, masz do niego prawo, tak jak ja
            do mojego. Tym niemniej Twoj jest oparty na falszywych przeslankach, bo
            zazdrosnym nie ma o co byc. O skoszarowanie z grupa przyglupkow w warunkachmini
            obozu koncentracyjnego, bedac zdanym na manipulacje niewidzialnego "guru",
            ktory traktuje cie jak bezwolna marionetke? Tym bardziej rzucaja sie w oczy
            zachowania patologiczne, w tym wypadku twojego idola. Jedyne pozytywne
            drzemiace w sobie uczucie kieruje on ku LALCE - dlatego, ze jest ona od niego
            zalezna, a wlasciwie jest NIM SAMYM. Ludzi "darzy" pogarda i sam mowi (owijajac
            conieco w bawelne), ze odczuwa do nich wstret fizyczny (nie chce zadnego
            bliskiego kontaktu, uwaza, by ktos za blisko nie usiadl itepe. czy to jest
            twpoim zdaniem zdrowe? Jesli tak, to moje kondolencje.
            • Gość: dt Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 213.158.197.* 14.09.01, 10:50
              Z kondolencjami chyba się pospieszyłeś(aś). Owijając w
              bawełnę, zmanipulowałeś zachowanie Wojtka. Mówiąc o
              pewnej "terytorialności osoby", Wojtek nic nie
              powiedział o wstręcie do innych ludzi. Osobiście, od
              dawna mam podobny pogląd. Wojtek powiedział, że to
              atawizm. Dodam tylko, że z uwarunkowaniem genetycznym.
              Mój syn podlegał silnemu stresowi, kiedy musiał
              korzystać z komunikacji miejskiej w godzinach szczytu.
              Są tacy, którzy lubią pocierać się, nie tylko w
              tramwaju czy autobusie ale również w windzie i w
              biurze, gdzie można byłoby powiedzieć, że jest
              wystarczająca przestrzeń. Nie wg tego kryterium ocenia
              się "wstręt do ludzi". Może powiedzmy o tym, kto jest w
              tej klatce najbardziej zamknięty w sobie. I po co? Czy
              taki jest naprawdę? Czy z wyrachowania? Może wg tego
              oceńmy jak wielki? i kto?, ma "wstręt do ludzi".
            • Gość: dt Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 213.158.197.* 14.09.01, 10:51
            • Gość: dt Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 213.158.197.* 14.09.01, 10:51
              • Gość: kuku Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.turboline.skynet.be 14.09.01, 15:03
                Wojtka po prostu grupa zaszczula a on broni sie haotycznie, wszyscy huzia na
                jozia to z kim ma rozmawiac jak nie z lalka.dlaczego kazda jego opinia wyzwala
                w grupie tyle agresji bez wzgledu na tresc opinii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka