12.06.05, 15:12
W którym zastanawiamy się: nad przyszłymi płytami uczestników, nad tym czy
Sławek jest dojrzały czy nie, oraz analizujemy wczorajszy odcinek i pokazane
w nim kampanie finalistów.
Obserwuj wątek
    • hebat Re: IDOL 4.38 12.06.05, 15:22
      Miałam nieodpartą chęć raz wreszcie wysłac na kogoś smsa, ale ciągle ktoś mi
      przypomina to urocze Teges Nara, jak już dam radę wyprzeć TOTO z pamięci i
      znowu nie mogę zagłosować :(
      • nelika Re: IDOL 4.38 14.06.05, 09:15
        Nie wiem czy to się już gdzieś pojawiło ale tu mp3 Bartka "spadam":
        www.coma.art.pl/forum/viewtopic.php?t=860&postdays=0&postorder=asc&start=60&sid=7e3609495301d47087acff5011de5365
        Wynajduję tylko mp3 Bartka no ,ale cóż słabość:)Pozdrawiam....
    • aguszak Re: IDOL 4.38 14.06.05, 10:18
      A dlaczegóż to wszyscy dyskutują jeszcze w poprzednim wątku, hę...?
      Pozdrowionka :)))
      • siuil_a_run Re: IDOL 4.38 14.06.05, 11:22
        aa tak jakos :)

obejrzalam wlasnie powtorke sobotniego programu. oczywiscie, pienia na temat
        niezwyklej dojrzalosci Slawka byly rownie przesadzone, jak peany wyglaszane tu
        swojego czasu przez pobocznego na czesc Dominiki K. ;) co nie zmienia faktu, ze
        zrobil o wiele sympatyczniejsze wrazenie niz dotychczas w programie. trzezwosc
        sluzy wizerunkowi ;) i ujal mnie niezmiernie, gdy gral na pianinie... mam
        slabosc do facetow grajacych na pianinie :D

Bartek jak Bartek, jakos mnie on tak nie zachwyca jak tu wiekszosc :)
        sympatycznych facetow znam na kopy, ale niekoniecznie kupowalabym zaraz ich
        plyty, zwlaszcza ze smiesznymi dzwiekami :) nadal nie uwazam, zeby Bartek byl
        lepszy od pozostalych dwoch finalistow, chocby mial nie wiem jak ujmujaca
        powierzchownosc :)

a material o Macku mnie z jednej strony zachwycil, z drugiej lekko zaniepokoil.
        zachwycilo mnie wszystko: jego sposob bycia, to jak spiewa, to jak sie
        wypowiada (choc, oczywiscie, trudno sie entuzjazmowac tym ze prawie 30-letni
        facet wypowiada sie na poziomie :D gdyby tak nie bylo, to bylaby tragedia).
        ale... no wlasnie, unoszace sie nad tym wszystkim widmo Teges Nara nasuwa
        watpliwosci, na ile rockowa postac Macka jest jednak tylko kreacja, a na ile
        prawda. zostal pokazany jako rzeczywiscie prawdziwy, twardy, zdeklarowany
        rockman. no to co to w takim razie bylo to Teges? wypadek przy pracy? bo ja po
        prostu chce wiedziec, kto ma szanse zostac Idolem :) wielkich nadziei w
        plytowej przyszlosci finalistow i zwyciezcy nie pokladam, bo sie zrazilam, ale
        mimo wszystko, byloby mi cholernie przykro, gdyby postac Macka Silskiego
        okazala sie sciema...

no, ale czas pokaze. na dzien dzisiejszy Maciek jest moim Idolem, bo
        najbardziej mi sie podoba zarowno to, jak spiewa w programie, jak i to, jak sie
        zachowuje. ale jesli chodzi o plyte, to bardziej mnie interesuja klimaty, ktore
        proponuje, przynajmniej na razie, Slawek (tylko niech juz nie masakruje U2,
        blagam!). poniewaz stoje w takim rozkroku (Bartka plyta mnie nie interesuje w
        ogole), wiec nie bede wysylac smsow :D
        • aguszak Re: IDOL 4.38 14.06.05, 11:42
          Mnie bardzo interesuje płyta Sławka mimo jego "nieprzysiadalności" ;)
          A co to jest to Teges Nara Maćka i gdzie tego można posłuchać...? Bo chyba
          jakoś mi umknęło.
          Pozdrowionka :))
          P.S. Mówię stanowcze nie dalszemu masakrowaniu U2 ;)
          • siuil_a_run Re: IDOL 4.38 14.06.05, 12:05
            mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/5797.html
            posluchaj sobie, to jest wlasnie Teges Nara... :)

pozdrawiam Cie serdecznie, Aguszaku :***
            • aguszak Re: IDOL 4.38 14.06.05, 23:01
              eee... nie jestem, aż tak bardzo przerażona ;)
              • mallina Re: IDOL 4.38 15.06.05, 01:25
                aguszak napisała:

> eee... nie jestem, aż tak bardzo przerażona ;)

ja tez nie
                piosenki nie sa rockowe a popowe
                i co z tego..
                Maciek ma naprawde fajny glos, mi bardzo sie taka barwa glosu podoba..
                • siuil_a_run Re: IDOL 4.38 15.06.05, 09:30
                  ja mysle, ze tu nie chodzi tyle o rodzaj muzyki (bo mnie on tez nie
                  przeszkadza, choc do moich ulubionych nie nalezy), ile o jakas
                  niekompatybilnosc kreowanego w programie wizerunku Macka z tym, co spiewa poza.
                  w programie pokazuja go jako urodzonego rockmana, on jakos nigdy przeciw temu
                  nie zaprotestowal (przeciwnie, wygladal na zazenowanego kiedy spiewal Justina
                  Timberlake'a). No i ta niespojnosc jest jakas taka... niepokojaca. Zwlaszcza,
                  ze jest mnostwo - chocby i na tym forum - fanow mocnego, rockowego grania i
                  ludzie maja wobec Macka jako zwyciezcy programu i jego plyty pewne oczekiwania,
                  ktore on sam rozbudzil, a jest duze prawdopodobienstwo, ze zawiedzie...

a ze ma swietna barwe glosu to inna sprawa :)
                  • aguszak Re: IDOL 4.38 15.06.05, 10:49
                    siuil_a_run napisała:

> ja mysle, ze tu nie chodzi tyle o rodzaj muzyki (bo mnie on tez nie
                    > przeszkadza, choc do moich ulubionych nie nalezy), ile o jakas
                    > niekompatybilnosc kreowanego w programie wizerunku Macka z tym, co spiewa
                    poza.

O to to! Ale myślę, że bardziej jest to kreacja niż rzeczywistość, ku
                    zmartwieniu fanów rocka. Kreacja, co gorsza, narzucona przez jurorów (vide
                    kreacja Uniata na rockowego wokalistę przez Leszcza).

> w programie pokazuja go jako urodzonego rockmana, on jakos nigdy przeciw temu
                    > nie zaprotestowal (przeciwnie, wygladal na zazenowanego kiedy spiewal Justina
                    > Timberlake'a).

Napisałam to powyżej, a ponadto nie widziałam wcale zażenowania w oczach Maćka,
                    a raczej ciekawość reakcji publiczności i jurorów na jego "nowy" wizerunek. Coś
                    w rodzaju: "No i co powiecie teraz?"

No i ta niespojnosc jest jakas taka... niepokojaca. Zwlaszcza,
                    > ze jest mnostwo - chocby i na tym forum - fanow mocnego, rockowego grania i
                    > ludzie maja wobec Macka jako zwyciezcy programu i jego plyty pewne
                    oczekiwania,
                    >
                    > ktore on sam rozbudzil, a jest duze prawdopodobienstwo, ze zawiedzie...
                    >
                    > a ze ma swietna barwe glosu to inna sprawa :)

Może właśnie na tym bazuje. Zawsze był rockman w finale i on chętnie podją się
                    tej roli wypełnienia luki, żeby skupić na sobie rockowy target??
                    • aguszak Re: IDOL 4.38 15.06.05, 10:49
                      *podjął
                      • aura.ranna Re: IDOL 4.38 15.06.05, 12:38
                        Mam wrażenie, że to jest przemyślana strategia. Maciek wiedział gdzie się
                        wybiera, kiedy szedł do Idola i czym to się może skończyć, więc niespecjalnie
                        podoba mi się, co on mówi teraz o zwycięstwie- ale nie chcę być
                        niesprawiedliwa. Nie wiem, co on się tak obawia o swój wizerunek rockmana,
                        skoro wiadomo, ze jest „wszechstronny”, od 10 lat gra koncerty i chyba o to mu
                        chodziło, żeby wygrać kontrakt i w końcu nagrać płytę? Na razie jest na
                        najlepszej drodze do wygrania, a że jest najbardziej „doświadczony” z finałowej
                        trójki, to chciałabym, żeby wygrał. Tyle, ze wtedy raczej odpowiedzialność za
                        płytę –w opinii słuchaczy- spadnie na wykonawcę w większym stopniu, niż przy
                        poprzednich laureatach, których można zawsze wytłumaczyć młodym wiekiem i
                        brakiem doświadczenia. Nie wiadomo co jest w tym kontrakcie, ale to chyba
                        właśnie Maciek ma największą szansę przeforsować swoje pomysły i nagrać to, co
                        chce. Chyba że chodzi o to, o co chodzi, jak nie wiadomo o co chodzi. ;)
                        Chłopaków bym oszczędziła na razie –niech się rozwijają i dojrzewają ;)- a na
                        pożarcie Wytwórni rzuciłabym Silskiego. Choć ja tam na jego płytę nie czekam ;)
                  • winnix Re: IDOL 4.38 15.06.05, 14:57
                    Dla wszystkich zaniepokojonych ewentualnym wyborem rodzaju muzyki przez Maćka
                    polecam zapis czata muzyka.interia.pl/relacja/cid/1419?cid=1419&p=0
                    Myślę, że wyraźnie zadeklarował rockowe klimaty. No i przyznał, że jedynym
                    utworem, na który miał jakiś wpływ był występ w klubie, co moim zdaniem dobrze
                    wróży (w sensie że akurat Hunger Strike a nie Justin:))

Pozdrawiam,
                    winnie
                    • siuil_a_run Re: IDOL 4.38 15.06.05, 15:30
                      a jednak :)

w sumie Maciek ma racje, to jak oni sa tam pokazywani, w bardzo malym stopniu
                      zalezy od nich. zapomne wiec o tych czatach i filmikach i skupie sie w sobote
                      na spiewaniu :) wylacznie.
                      • mallina Re: IDOL 4.38 15.06.05, 17:52
                        tez przeczytalam ten czat z Mackiem:-)
                        oszczedny on jest w slowach, widac ze ten czat chyba byl "bo musial"

dopiero wczoraj przesluchalam piosenki Teges Nara, zachecona zreszta Wasza
                        krytyka i narzekaniem, czy tez przerazeniem:D
                        i szczerze powiem, ze mi sie podobaja..
                        choc Maciek nie tylko z tym zespolem sie udziela, wiec nie jest powiedziane, ze
                        w przypadku wygranej nagra plyte popowa:-)
                    • aguszak Re: IDOL 4.38 16.06.05, 11:37
                      A co oznacza HOĆ...? Czuję, że to jest coś bardzo brzydkiego ;)
    • ankya Re: IDOL 4.38 14.06.05, 13:14
      A teraz finałowi mężczyźni w przebraniu (zdjęć oczywiście nie da się
      powiększyć:/):
      foto.akpa.pl/imprezy.php?id=1378
      W finale mają śpiewać we trójkę "One For All" z Muszkieterów, mam nadzieję, że
      nie wyskoczą w takich strojach.:)
      • aguszak Re: IDOL 4.38 14.06.05, 13:20
        ... aaaaleee ciacha (temat z zakresu BravoGirl ;P
        • ankya Re: IDOL 4.38 14.06.05, 13:21
          aguszak napisała:

> ... aaaaleee ciacha

Nie mów, że dopiero jak się przebrali za muszkieterów, to to zauważyłaś?;)
          • aguszak Re: IDOL 4.38 14.06.05, 13:28
            Za mundurem panny sznurem - nawet, jeżeli miałby to być "mundur" gwardii
            królewskiej ;)
            • aura.ranna Re: IDOL 4.38 14.06.05, 14:57
              Sławek wyszedł wiarygodnie jak Dominika w repertuarze Tiny ;)
              'All for Love' zaspiewają, nie? Pewnie wyjdzie fajnie, bo ludzie sie polubili,
              widać. Brodka z Kęsym wyglądali, jakby im tam kazali śpiewać w duecie za karę.
              • ankya Re: IDOL 4.38 14.06.05, 15:40
                > 'All for Love' zaspiewają, nie?

Aaa, no tak, taki jest tytuł.:) A cała dziesiątka zaśpiewa "Freedom".

> Pewnie wyjdzie fajnie, bo ludzie sie polubili

Właśnie, jestem ciekawa czy zaśpiewają tak "normalnie", czy może jakoś ubarwią
                występ, bo chłopaki są pomysłowe.:) Mogą wystąpić w tych strojach i wjechać
                konno na scenę.:) Tylko niech się nie pojedynkują, tzn. nie tak dosłownie.:)
        • hebat Re: IDOL 4.38 14.06.05, 14:55
          Błe.. nie lubię takich :(
      • yane.yane Re: IDOL 4.38 14.06.05, 15:21
        Hehe... obsmialam sie jak lysa fretka :))))) Mam nadzieje, ze nie kaza im w finale wystepowac w takich ubrankach, bo w ogole nie uslysze co spiewaja ;]
      • kubissimo Re: IDOL 4.38 14.06.05, 15:34
        ojej
        a ja dopiero na tych zdjeciach zobaczylem, ze Bartek jest wyzszy od Slawka
        czy to jakas sciemka?
        widzialem ich obu na zywca, ale kazdego osobno
        hmmm
        w programie tez mi sie to w oczy nie rzucilo
        dziwne
        • ankya Re: IDOL 4.38 14.06.05, 15:41
          > a ja dopiero na tych zdjeciach zobaczylem, ze Bartek jest wyzszy od Slawka

W końcu koszykarz.:) Chociaż słyszałam, że to Sławek jest nieco wyższy.
        • yane.yane Re: IDOL 4.38 14.06.05, 15:58
          O faktycznie, tez mialam caly czas wrazenie, ze Slawek jest wyzszy. To pewnie dlatego, ze Bartek ma wiecej cialka i przez to wydaje sie nieco bardziej przysadzisty, a Slawek taka trzcina na wietrze ;)
          Btw czy mi sie wydaje czy na jednym ze zdjec Maciek pali? Jak pali to juz nie jest moim ydolem :>
          • peace_and_love Re: IDOL 4.38 14.06.05, 18:28
            > Btw czy mi sie wydaje czy na jednym ze zdjec Maciek pali? Jak pali to juz nie
            j
            > est moim ydolem :>

Nie wydaje Ci się ;) Moim zdaniem to jest najfajniejsze zdjęcie. Pasuje mu ten
            fajek do tego stroju jak pięść do nosa ;)

• lucy_harmon Re: IDOL 4.38 14.06.05, 23:25
          > a ja dopiero na tych zdjeciach zobaczylem, ze Bartek jest wyzszy od Slawka
          > czy to jakas sciemka?
          > widzialem ich obu na zywca, ale kazdego osobno
          > hmmm

Ja ich widziałam razem na żywca, stali obok siebie. Sławek jest trochę wyższy,
          ale niewiele. Jeśli to prawda, że ma 198 wzrostu, to Bartek może mieć na
          przykład 196.
    • n_nicky Re: IDOL 4.38 14.06.05, 17:14
      offtopic-W "Przekroju" jest wywiad z Leszczyńskim i wg jego wypowiedzi wygląda
      na to,że to ostatnia edycja Idola w Polsce.Cyt.:"Dla mnie jakimś horyzontem jest
      na przykład koniec programu Idol,nie ma już więcej edycji,bo zdaje się,że
      licencja się wyczerpała".Po czym stwierdził,że za jednego seta jako DJ dostaje
      więcej niż za jeden odcinek Idola.
      Raczej nie miałabym nic przeciwko temu,żeby była 5 edycja,pod warunkiem,że
      byłaby gdzieś za dwa lata,z nowymi jurorami i w nowszej,"nieprzejedzonej"
      formie.pozdr
    • never_never czat 14.06.05, 18:19
      a ktoś w ogóle czytał czat z Uniatowskim?
      twierdzi że będzie śpiewać I believe I can fly i If you love somebody
      czyli nic po polsku (ostatnio jedna z piosenek musiała być chyba po polsku?)
      • aasiek Re: czat 14.06.05, 19:49
        Właśnie, zwykle chyba była jedna polska, druga zagraniczna... Jeśli z którejś
        zrezygnuje, mam nadzieję, że będzie to "I belive i can fly"...
      • aguszak Re: czat 14.06.05, 21:52
        Dawaj link do cza(R)ta ;)
        • tokyo1 Re: czat 14.06.05, 22:25
          muzyka.interia.pl/relacja/cid/1418?cid=1418&p=0

nawet pozytywnie odebrałam tego czata :)
          • aguszak Re: czat 14.06.05, 22:39
            "Juniorek_24: przegrasz frędzlu
            Sławek Uniatowski: Nic nie szkodzi, ty też przegrasz"

he he he... no powiedzcie, czyż on nie da się lubić? :D
            • jodarek1 Re: czat 14.06.05, 22:44
              Bardzo symatyczny z niego chłopak :)
              I taki utalentowany :)
              Ale i tak pewnie nie wygra :(
              • tokyo1 Re: czat 14.06.05, 22:48
                Ja to bym chętnie bym poczytała warunki tego kontraktu całego :>
                5 lat.. ciekawe, jaki wpływ może mieć taki zwycięzca idola na ostateczny
                kształt albumu

• n_nicky Re: czat 14.06.05, 22:46
              Z ciekawości przeczytałam sobie zapis tego czata ze Sławkiem.Hmm rozczarowałam
              się...pozytywnie:)
            • lucy_harmon Re: czat 14.06.05, 23:28
              aguszak napisała:
              > "Juniorek_24: przegrasz frędzlu
              > Sławek Uniatowski: Nic nie szkodzi, ty też przegrasz"
              >
              > he he he... no powiedzcie, czyż on nie da się lubić? :D

On się nie da nie lubić, od dawna Wam to mówię, uparciuchy jedne. ;)
              • aura.ranna Re: czat 14.06.05, 23:32
                :)))

Sorry, nie mogłam sie powstrzymać ;)
              • kubissimo Re: czat 15.06.05, 12:53
                rozczaruje Cie, ale bez najmniejszych problemow go nie lubie
                a skoro tak latwo mi to przychodzi, to znaczy, ze sie da ;)
                • never_never Re: czat 15.06.05, 17:43
                  oj da się da...;
                  swoją drogą podobnie jak Uniata, od czasów Idola nie lubię Brodki i choćby nie
                  wiem co zrobiła moja podświadomość ciągle jest na nie, no nioe wiem,
                  dlaczego? ;)
                  czyli: pewnie Uniat wygra IdolaIV...:(
                  • kubissimo Re: czat 15.06.05, 23:50
                    myslisz?
                    nie no
                    poprzednim razem ludzie wybrali buca (bucównę?)
                    teraz czas na kogos fajnego :)
          • siuil_a_run Re: czat 15.06.05, 09:22
            coraz bardziej "przysiadalny" (ze zacytuje Aguszaka ;P) sie ten Slawek
            wydaje :) ech, strasznie nierowny gosc, raz jest nieznosny, a raz calkiem
            przyjemny w odbiorze. moze to kwestia mlodego wieku...

w kazdym razie ja nadal w rozkroku, z delikatnym wskazaniem na Macka :)
            • agata_to_ja Re: czat 15.06.05, 09:40
              Zacytowałaś Świetlickiego :) On pisał o "nastroju nieprzysiadalnym"
              • aguszak Re: czat 15.06.05, 10:50
                ... a ja myslałam, że to cytat "wojewódzki" ;)
                • agata_to_ja Re: czat 15.06.05, 11:34
                  a jednak nie
            • aguszak Re: czat 15.06.05, 10:53
              Nieśmiało zawsze byłam za Uniatem i jestem do tej pory, choćby
              miał "niepoukładane pod kopułką" ;P Ale tu ciągle tylko" Bartek i bartek", więc
              się nie wychylałam za bardzo...
              ... aleosochozi... z tym Bartkiem ;)
              • hebat Re: czat 15.06.05, 11:03
                aguszak napisała:

> Ale tu ciągle tylko" Bartek i bartek", więc
                > się nie wychylałam za bardzo...
                > ... aleosochozi... z tym Bartkiem ;)

O materię ożywioną ;)
                • aguszak Re: czat 15.06.05, 11:04
                  ... ciacho...? ;)
                  • hebat Re: czat 15.06.05, 11:07
                    Ehe.... z cynamonem :))
      • yane.yane Re: czat 15.06.05, 14:59
        Nareszcie znalazlam moment, zeby przeczytac czat ze Slawkiem. Nie wiem czy czasem nie przesadzacie z tymi zachwytami. Chlopak, jak chlopak, nie zmieniam zdania, ze nie jest gigantem intelektualnym. Ale zalozmy, ze nie o to chodzi w tej zabawie ;)))
        "...pedałem absolutnie nie jestem, ale szacunek dla tej grupki ludzi." Oj pamietam, jak Slawek troche sie nabijal wlasnie z tej "grupki", jak to okreslil ;)))
        "wrogość się przejawia na forach, które przestałem już czytać" - czyli juz moge pisac o Slawku co chce ;)))))
        "każdy z jurorów jest indywiduum" - hehe... indywiduum, to jest dobre ;))))
        " Nie będzie to płyta nudna, każdy znajdzie na niej coś ciekawego." - na pewno nie czyta forow? ;]
        I jeszcze pytanie, dlaczego dopiero w 4 edycji sie pojawil, Slawek w odpowiedzi nie zajaknal sie o nieszczesnym castingu z 3.

A tu pewnie polowa naszego watku dzis zrobi desant na czat z Bartkiem :]

P.S. Dla przerazonych wizja Teges Nara: "Maciek Silski: Tak. To nie będzie granie Tegesów. Wspólpracuję również z innymi muzykami, ich pomysły będe wykorzystywał. Nie wyklucza to oczywiście wykorzystania pomysłów Tegesów."
        • siuil_a_run Re: czat 15.06.05, 15:31
          tez mnie ujelo to "indywiduum" :DDD ciekawe sa te Slawkowe lapsusy jezykowe :DDD
          • aguszak Re: czat 16.06.05, 11:41
            www.slownik-online.pl/kopalinski/5A6043C103598238C12565E200586335.php
            "indywiduum osobnik, jednostka; pop. osobnik podejrzany, niewyraźny typ."

Jeżeli patrzeć na tę pierwszą częśc definicji, to chyba trafione, nie...?
            ;)

Pozdrowionka :)))
            • peace_and_love Re: czat 16.06.05, 11:44
              A na tę drugą to niby nie? ;)
        • aura.ranna Re: czat 15.06.05, 15:37
          "Maciek Silski: Tak. To nie będzie gran
          > ie Tegesów. Wspólpracuję również z innymi muzykami, ich pomysły będe
          wykorzysty
          > wał. Nie wyklucza to oczywiście wykorzystania pomysłów Tegesów."

Czyli: jako artysta jestem asertywny, ale mogę też nie być ;)) Się zobaczy.;)
    • yane.yane Brodka 14.06.05, 18:22
      Panna Monika trafila na okladke "Twojego Stylu" :] Pewnie Bigrock juz zaklupil sobie przynajmniej jeden egzemplarz i podziwia najjasniejsza gwiazde polskiej muzyki pop :>
      A tak swoja droga to dziewczyny z Idola jakos nie maja szczescia do okladek w tym miesieczniku. Rok temu na okladce byla Ewelina i, podobnie jak Monika, wygladal dosc nieciekawie. Widac photoshop i stylisci poprawiaja urode tylko aktorkom i modelkom ;)))
      • kubissimo Re: Brodka 14.06.05, 18:34
        tak sobie ja dzis porownywalem z Karolina Gruszka z okladki ELLE. ehhh. zgadnij
        na czyja korzysc ;)
        ciekawe czy zgoda Moniki na tak fatalna stylizacje to tez oznaka jej
        dojrzalosci ;)
        • yane.yane Re: Brodka 14.06.05, 19:14
          > tak sobie ja dzis porownywalem z Karolina Gruszka z okladki ELLE. ehhh. zgadnij
          >
          > na czyja korzysc ;)
          No tak dumam, dumam... ;)))

> ciekawe czy zgoda Moniki na tak fatalna stylizacje to tez oznaka jej
          > dojrzalosci ;)

W koncu Monika ma goralski charakter i nikt jej nie podskoczy, skoro ona tam w BMG wszystkich porozstawiala, to ze stylistami TS nie dalaby sobie rady? No i mam dojrzaly efekt ;]
      • bigrock Re: Brodka 15.06.05, 17:53
        Nie czytuje niestety, ale na skanie w internecie faktycznie mocno do siebie
        niepodobna.
        • kubissimo Re: Brodka 15.06.05, 17:55
          niepodobna do siebie a mimo to brzydka
          co pech to pech ;)
          • mallina Re: Brodka 15.06.05, 18:28
            oj Kubissimo, powiedz po prostu ze nie jest w Twoim typie:-)

patrzac obiektywnie wcale Monika nie jest brzydka.
            • kubissimo Re: Brodka 15.06.05, 18:50
              obawiam sie, ze w kwestiach urody nie ma opcji obiektywnie
              :)
            • yane.yane Re: Brodka 15.06.05, 22:29
              Brzydka nie jest, ale nie jest tez ladna. Jest przecietna jak setki, tysiace osob w tym kraju :)
              I tyle :]
              • aguszak Re: Brodka 16.06.05, 11:45
                yane.yane napisała:

> Brzydka nie jest, ale nie jest tez ladna. Jest przecietna jak setki, tysiace
                os
                > ob w tym kraju :)
                > I tyle :]

Oj, tutaj jesteś niesprawiedliwa, bo jednak ma charakterystyczną buzię (jak dla
                mnie urodziwą, albo urokliwą), choć rzeczywiście niektóre jej zachowania są
                denerwujące, to nie można odmówić jej charakterystycznej urody.
                Przeciętna to jest raczej wspomniana wcześniej Gruszka ;P
                Pozdrowionka :)
                • kubissimo Re: Brodka 16.06.05, 12:21
                  biorac pod uwage, ze Brodka ma caly czas buzie dziecka mozna miec obawy, ze
                  szybciej sie zestarzeje, niz jej twarz dojrzeje
                  a takie dzieci ze zmarszczkami wygladaja dosyc smutno :/

co do Gruszki to obejrzyj sobie cala sesje dla TS
                  ja wiem, ze de gustibus non autobus ;) ale to nie jest przecietna twarz
                  • aguszak Re: Brodka 16.06.05, 12:52
                    No tak, tylko Brodka ma jeszcze głos, a Gruszka co? Wątpliwy talent aktorski...
                    Myślę, że jednak jesteś trochę niesprawiedliwy, jeżeli chodzi o ocenę Moniki B.
                    • bigrock Re: Brodka 16.06.05, 13:51
                      > Myślę, że jednak jesteś trochę niesprawiedliwy, jeżeli chodzi o ocenę Moniki B.

Mow mu jeszcze ;-)

W kazdym razie w dyskusje z tego cyklu sie wciagnac nie dam ;-)
                    • kubissimo Re: Brodka 16.06.05, 14:20
                      hmmm
                      urody nie ma
                      talentu nie ma
                      nie ma tez slynnych rodzicow (a to u nas ostatnio wazniejsze niz talent)
                      to na jakiejs zasadzie ma calkiem solidny dorobek aktorski (ilosciowy i
                      jakosciowy) i wlasnie konczy studia na AT?
                      pewnie przypadkiem ;)
                      • aguszak Re: Brodka 16.06.05, 14:34
                        kubissimo napisał:

> pewnie przypadkiem ;)

a wiesz, że czasem tak się zdarza ;)
                        Ibisz też ma skończone studia aktorskie... he he he...
                        • kubissimo Re: Brodka 16.06.05, 14:48
                          Janusz Gajos tez :P
                • yane.yane Re: Brodka 16.06.05, 18:54
                  Slusznie kubu wspomnial, ze o gustach sie nie teges (nara), ale Gruszka jest ladna, nie piekna, ale ladna. A Monika... dziecka nia nie przestraszysz, ale omieciesz wzrokiem i pojdziesz dalej.
                  A Karolina wcale nie ma watpliwego talentu aktorskiego, gra calkiem niezle. Zreszta jak mam wrzucac kamyczek do ogrodka Moniki, to gdybym poraz pierwszy uslyszala ja w piatek, w Opolu, nabralabym podejrzen, ze ze spiewaniem u niej nienajlepiej :]
      • andrzej26 Monika podąża w stronę cyrku oraz Alex Janosz 15.06.05, 23:03
        To jest jakiś dysonans poznawczy: jej piosenki są o pierwszej miłości
        nieśmiałej dziewczyny, a z okładki kolorowego pisemka atakuje nas wamp w wieku
        na oko 30+. W ogóle to fryzura i sukienka, a szczególnie klipsy, są świetne do
        szkoły średniej i klasy przedmaturalnej. Ciekawe komu się bardziej spodobają -
        matematyczce czy poloniście? Naprawdę widać już jakąś myśl w tym
        projekcie "Brodka". NAwet bardzo dużo myśli naraz, często ze sobą sprzecznych.
        Nic dziwnego, w końcu mamy do czynienia z już samodzielną, wcześnie dojrzałą
        przed pełnoletnością, nie bójmy się tego słowa - artystką. Niech tylko męscy
        czytelnicy TS uważają - trzeba uważać jak się spotką tę panią - Monika nie jest
        jeszcze pełnoletnia.
        • kubissimo Re: Monika podąża w stronę cyrku oraz Alex Janosz 15.06.05, 23:48
          jezeli sie nie myle seks jest u nas dozwolony od 16 roku zycia
          wiec nie trzeba uwazac

"tę panią" - dobre :)))
          dla Ciebie pięciolatka ubrana w klipsy mamy też będzie panią? ;)
          • andrzej26 Re: Monika podąża w stronę cyrku oraz Alex Janosz 16.06.05, 00:05
            Dobrze że ewentualni wielbiciele pragnący nawiązać bliższy kontakt z Moniką nie
            będą pedofilami, bo mamy w kraju dość skandali.
            A co do pięciolatki w klipsach, a nawet w szpilkach nazywanej panią nie uważam
            żeby to było coś nienormalnego. Zakres normalności w naszym kraju jest bowiem
            bardzo szeroki i został właśnie określony. Wizytówką normalnych Polaków, a
            wręcz wzorcem który będzie niedługo paradował ulicami Warszawy żeby ludzie się
            nie gubili, są krótkobcięci młodzieńcy w dresach oraz kibice walczący ze sobą
            oraz policją, czasami z nudów napadający grupowo na przypadkowych przechodniów.
        • yane.yane Re: Monika podąża w stronę cyrku oraz Alex Janosz 16.06.05, 00:03
          andrzej26 napisał:

> a z okładki kolorowego pisemka atakuje nas wamp w wieku
          > na oko 30+.

Mimo wszystko TS to nie jest pisemko, no ale niech tam ;))) Na tej okladce juz bywaly 30 i wierz mi Andrzeju wygladaly o wiele lepiej :) Nie przeginajmy, Monika nie wyglada tam na trzydziestolatke, ale na dziecko, ktore sie dorwalo do kosmetykow mamy. I jakos nie wiem dlaczego jak patrze na Brodke w takim wydaniu robi mi sie smutno. Ni to dziecko, ni kobieta... taka lolitka podniecajaca panow po 40-ce :/
          • kubissimo Re: Monika podąża w stronę cyrku oraz Alex Janosz 16.06.05, 00:09
            nie no
            Bigrock chyba nie ma 40 lat ;)
        • bigrock Re: Monika podąża w stronę cyrku oraz Alex Janosz 16.06.05, 13:56
          Wedlug oficjalnych danych ma skonczone 18.

A ogolnie to nie rozumiem Was troche ludzie, podniecac sie czyims niecodziennym
          wygladem na okladce jakiegos pisemka. Zzz.
          • yane.yane Re: Monika podąża w stronę cyrku oraz Alex Janosz 16.06.05, 18:55
            Ja z tego podniecenia juz od trzech dni nie spie, nie jem, nie pracuje :>
    • tokyo1 Re: IDOL 4.38 15.06.05, 19:14
      No to już wiemy, co zaśpiewa Bartek :)
      'Ten o Tobie film' Dżem
      'Past time paradise' Stevie Wonder
      • hebat Re: IDOL 4.38 15.06.05, 19:25
        Ja się nie mogę coś na czytaniu skupić ;) nie wiem czemu.
        • ankya Re: IDOL 4.38 15.06.05, 19:28
          Ja też nie mogę, ale to dlatego, ze cały czas gapię sie w to okienko. ;)
          • tokyo1 Re: IDOL 4.38 15.06.05, 19:52
            'nie wiedziałem, że jestem przystojny, ale miło mi'
            <rotfl> ;)
            • ankya Re: IDOL 4.38 15.06.05, 19:55
              Lustra w domu nie ma, czy co? ;))
      • hebat Re: IDOL 4.38 15.06.05, 20:01
        I znowu będzie śpiewał po angielsku. Uwielbiam jego angielski ;)
        • ankya Re: IDOL 4.38 15.06.05, 20:04
          Niom, pewnie mu kazali, bo wątpie, czy sam by sie zdecydował.
          Powiedział, ze jego muzyka to będzie beatbox, punkrock i elementy hip - hopu.
          Hmmm... A skrzypce będą? A śpiewać normalnie też będzie? A w jakich proporcjach
          to wszystko? Nic nie wiem.
          • hebat Re: IDOL 4.38 15.06.05, 20:07
            Mi tam wszystko jedno, i tak go sluchać nie będę :P
      • 513lato Re: IDOL 4.38 15.06.05, 23:32
        PASTIME PARADISE - genialny utwór..chciałem go spiewać juz na koncercie KINGS
        AND QUEENS - niestety....nie udało się...ciekawe jak to zrobi, wokal zupełnie
        odmienny.Dzemu nieznam chyba...albo w tej chwili nie moge sobie przypomniec,
        ale Stevie rulez.Bede to grał na koncertach, jak mi sie uda cos zbandem
        wykombinowac na stałe.OBY.

'Branoc pipl.
        Późno. Brat kima.
        A ja neta w pokoju nimam.
        Ale za to mam dzis średniawy dzień:)
        Bywa i u Kfiatów:)))

Spadam.

:)))

Spadaaaaaaaaaaaaam, jak by nie byyyyyyyyyło...całego światttaaaaaaa:)
        HEJ!
    • peace_and_love Jasnowidz 16.06.05, 11:46
      Coś mi się przypomniało. Na początku tej serii, chyba w pierwszym odcinku, pan
      jasnowidz powiedział: "Idola wygra.." czy coś w tym sensie. I potem go
      wyciszyli. Chciałabym, żeby dokończył :D
      • ankya Re: Jasnowidz 16.06.05, 11:54
        Ja to pewnie jakoś wytrzymam nerwowo do soboty, chociaż zdanie pana jasnowidza
        mnie też ciekawi.:) Mam swoje typy co do wyniku finału: 'co bym chciała żeby
        było' i 'co pewnie będzie'. Niestety znacznie się od siebie różnią.
      • hebat Re: Jasnowidz 16.06.05, 12:01
        Jasno widzę, że jasnowidz obstawia Maćka. Kiedy przykładał do czółka całą
        finałową dziesiątkę to o każdym miał coś do poględzenia, a o Maćku rzucił jakieś
        jedno zdanie i tyla. Widocznie jedyne co miał do powiedzenia to to że wygra, a
        tego mu powiedzieć nie wolno było.
        • ankya Re: Jasnowidz 16.06.05, 12:04
          I to jest ostatnio typowany przeze mnie wynik. Ale ten jasnowidz taki jakiś
          średni był, więc nie bądźmy niczego pewni.;)
      • kubissimo Re: Jasnowidz 16.06.05, 12:17
        a ja bym chcial, zeby wrocili do tematu Pawla Nowaka
        ciekawe co z niego wyroslo? :)
      • amorficzna Re: Jasnowidz 18.06.05, 17:21
        to ja was powale swym polotem - wygra ten kto nagra najlepsza plyte ;-)
    • tokyo1 Re: IDOL 4.38 16.06.05, 17:54
      muzyka.onet.pl/mr,1114266,wiadomosci.html
      No ileż można ;)
      • never_never Re: IDOL 4.38 16.06.05, 18:30
        no bo przecież trzeba jakoś wykorzystać sukces w Opolu! (i okładkę w TS...:P
      • bigrock Re: IDOL 4.38 16.06.05, 20:37
        Hm, myslalem, ze to juz wyszlo. Zapowiadali jeszcze w lutym.
    • never_never Re: IDOL 4.38 16.06.05, 18:36
      wracając do piosenek finałowych to jeszcze przed czatem z Bartkiem wydawało mi
      się, że mógłby on sięgnąć po Dżem, heh, trzeba było obstawiać...:(

Lenny Kravitz i Maciek - to może być ciekawe

a co do Sławka to po IE wydawało mi się, że może sięgnie po Republikę (albo
      Kobranockę), to mogłoby być bardzo ciekawe (serio!)

a jutro jest IE? i co, znowu w nim będą te kampanie? może usłyszymy więcej
      muzyki, a nie same baloniki, chorągiewki i autografy???
      • jodarek1 Re: IDOL 4.38 16.06.05, 19:33
        never_never napisała:

> a co do Sławka to po IE wydawało mi się, że może sięgnie po Republikę (albo
        > Kobranockę), to mogłoby być bardzo ciekawe (serio!)

szkoda, że nie zaśpiewa tej piosenki Republiki, którą spiewał w IE, pięknie mu
        to wyszło :)
        • aguszak Re: IDOL 4.38 17.06.05, 13:07
          To ja dobiję do 100 ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka