rgjan 27.06.05, 14:06 Mucha opowiadała o swoim kiepskim wzroku. Ludzie się dziwią, że Pani Ania jest z Wojewódzkim, a w świetle wczorajszego wszystko stało się jasne. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zardozz And where was her plasterrr? 27.06.05, 14:40 Może ja też mam kiepski wzrok i go nie zauważyłem??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: And where was her plasterrr? 27.06.05, 16:22 masz baaardzo kiepski wzrok - była naklejony wcale niedykretnie na prawej łopatce Odpowiedz Link Zgłoś
helgana Plasterr = Ściema. Jak z -9 można miec dziecko? 27.06.05, 21:12 Przecież ciąża w takim przypadku zagraża całkowitej utracie wzroku. Pewnie Pani Mucha nigdy nie będzie mogła miec dzieci bo komfort jej zycia znacznie by się pogorszył. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_garbo Re: Plasterr = Ściema. Jak z -9 można miec dzieck 28.06.05, 10:12 helgana napisała: > Przecież ciąża w takim przypadku zagraża całkowitej utracie wzroku. Pewnie Pani > Mucha nigdy nie będzie mogła miec dzieci bo komfort jej zycia znacznie by się > pogorszył. no tak, a przecież wiadomo, że każda kobieta musi dać się zapłodnić, nawet pod groźbą utraty wzroku, bo inaczej jest konformistyczną suką Odpowiedz Link Zgłoś
lady_mogador Re: Plasterr = Ściema. Jak z -9 można miec dzieck 30.06.05, 23:08 helgana napisała: > Przecież ciąża w takim przypadku zagraża całkowitej utracie wzroku. Pewnie Pani > Mucha nigdy nie będzie mogła miec dzieci bo komfort jej zycia znacznie by się > pogorszył. To nie tak. Ciąża nie spowoduje w żaden sposób utraty wzroku ( niby jak ??? ) Ryzyko pojawia się przy porodzie, gdyby miałby sie on odbyć siłami natury. Duży wysiłek fizyczny powoduje wzrost cisnienia w gałce ocznej i możliwość odklejenia się siatkówki. Jeśli ciężarna jest świadoma tego i znajduje sie pod opieką dobrego specjalisty to nic jej nie grozi - standardowo zaleca się w takich razach cesarkę. Duża wada wzroku nie oznacza bezdzietności czy ślepoty z powodu ciąży ! Jeśli zdarzyło się by w wyniku porodu kobieta straciła wzrok to - albo była pod opieką konowała nie lekarza, albo sama była na tyle głupia by nie wspomniec lekarzowi o tym "drobnym" problemie. Mam nadzieje, że w cywilizowanym świecie to się juz nie zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś
bisbal Re: Bezludna wyspa - Mucha 27.06.05, 18:20 Mucha powinna w tym swoim serialu mniej się wydzierać. To jest strasznie denerwujące, nie ma kwestii żeby się nie wydzierała. Rozmawia z Kamilem, który jest 20 cm od niej a drze się tak jakby w teatrze występowała i ci w ostatnim rzędzie mieli ją usłyszeć. Aniu, jeżeli to czytasz (a wiemy, że tak, bo donosisz koleżance o jej przezwiskach) - postaw kochanie na naturalność. Odpowiedz Link Zgłoś
ivettinka Re: Bezludna wyspa - Mucha 27.06.05, 18:43 A kto byl jeszcze na tej wyspie, bo nie oglądałam? Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: Bezludna wyspa - Mucha 27.06.05, 23:06 ivettinka napisała: > A kto byl jeszcze na tej wyspie, bo nie oglądałam? Katarzyna Cichopek i Agnieszka Warchulska Odpowiedz Link Zgłoś
mickieficz 66 procent 28.06.05, 09:28 aktorek obecnych w studiu "Bezludnej wyspy" nie otarło się o szkołę teatralną. Signum tempores? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Bezludna wyspa - Mucha 28.06.05, 11:39 Ależ Wy jesteście zgryźliwi... tetrycy (??!!??) Nic nie umknie waszej złośliwej uwadze - słusznie czy też niesłusznie!! Ech! A to właśnie nasza Polska cała! Pozdrowionka (mimo wszystko!) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Bezludna wyspa - Mucha 30.06.05, 11:37 Mowcie co chcecie ale Mucha wygladala baaardzo atrakcyjnie-podobnie zreszta jak Cichopek (to chyba pierwszy raz kiedy mi sie podobala) Odpowiedz Link Zgłoś