gosc.sympatyczny 28.06.05, 20:02 I co Wy na to? Dla mnie program był ok. Majewski też Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: Koniec Mamy Cię 28.06.05, 20:37 Majewski mówił, że specjalnie kończy program, aby potem nie było gadania, że ciągną na siłę i spadnie potem z ramówki z powodu wyekploatowania pomysłów. Ale czas był najwyższy na koniec. Gagi były od kilku miesięcy coraz gorsze, a Majewski przestał być śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Koniec Mamy Cię 28.06.05, 23:02 A to nie jest tylko przerwa na wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Koniec Mamy Cię 29.06.05, 11:59 z biegiem czasu coraz trudniej było kogoś wrobić - to było do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ami.123 Re: Koniec Mamy Cię 29.06.05, 16:05 Z tego co wiem Majewski twierdził, że gagi były kosztowne i dyrekcja tvn nie za bardzo chiała finansować coś, co przestało tak naprawdę śmieszyć i coraz trudniej było kogokolwiek "wkręcić" Majewski - wymyśl coś nowego! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Koniec Mamy Cię 29.06.05, 16:07 Żeby tak skończyli z Ciao Darwin ah marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji Re: Koniec Mamy Cię 29.06.05, 17:48 Moim zdaniem Majewski był żenujący w roli prowadzącego - to mówieni o sobie per MAJEWSKI- jak JA CESARZ albo MY KRÓL. O niektórych gościach z litości się nie wypowiem, lepiej przyjąć tłumaczenie, że zostali wmanewrowani w stresujące sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: Koniec Mamy Cię 29.06.05, 21:26 najlepsze, że czasem zupełnie nie udawało się ukryć, że wszyscy (łącznie z osoba "wkręcaną") od początku doskonale wiedzą, o co chodzi. Ot, takie śpiewnie z playbacku ku uciesze nastolatków. Odpowiedz Link Zgłoś
graza.61 Re: Koniec Mamy Cię 29.06.05, 22:20 To prawda, co pisze przedmówca. Ale mnie od czasu do czasu śmieszyły gagi w "Mamy Cię". Niw wszystko bylo takie bee. Mnie najbardziej rozbawiały "prawdziwe twarze" ludzi "z pierwszych ston gazet". Niektórym to słoma z butów wychodziła, gdy mieli "problema'. Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: Koniec Mamy Cię 30.06.05, 20:00 A ja mam swoje zdanie na temat tego typu programów i nikt mnie nie przekona że jest inaczej.Cały sposób tworzenia tego typu programów,reżyseria itp.itd.jest tajemnicą handlową twórców tych programów i nigdy tego nie zdradzą,ale cały program taki jak "Mamy cię" czy inne reality-show są z góry wcześniej przygotowywane,wyreżyserowane,a osoby biorące udział w "Mamy cię" z góry wiedzą w czym biorą udział i nagle sztucznie udają tylko że są zszokowane sytuacją w jakiej znależli się,jest to takie nienaturalne,widac ze wyreżyserowane a całość to tylko gra aktorska aby program "ładnie" wyglądał na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
oskarynka Re: Koniec Mamy Cię 30.06.05, 20:33 program Astona Kuchera też jest wyreżyserowany ??? ee, chyba nie. Poza tym gdyby tak było to Sierakowska jest na prawde lepszą aktorką niż politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna.dlugokecka Re: Koniec Mamy Cię 30.06.05, 21:06 Oskarynko, piszesz" program Oskara Kuchera...." O jaki program chodzi, bo rzadko ogladam telewizje i nie jestem w temacie. ( A Sierakowską znam - z telewizji). Odpowiedz Link Zgłoś
cham_i_prostak Re: Koniec Mamy Cię 01.07.05, 09:06 to nie jest program Astona Kuchera, on jest TYLKO prowadzacym Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: Koniec Mamy Cię 01.07.05, 09:51 Np. w tv wloskiej (a stamtad pochodzi Ciao Darwin i Scherzi a parte, czyli MC) dzialaja na zasadzie: leci przez np. dwa miesiace, a potem na dwa lata przerwa. W ten sposob widzowie sie nie znudza, a nowe serie sa oczekiwane. Niestety w Polsce, a w tvn w szeczegolnosci, formule (nawet glupia) wyczerpuje sie do konca zainteresowania reklamodawcow i zniecheca widzow. Np. koniec big brothera po trzeciej serii, choc za granica leca juz serie 7. czy 8. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: Koniec Mamy Cię 01.07.05, 11:36 konrad.boryczko napisał: > Niestety w Polsce, a w tvn w szeczegolnosci, formule (nawet glupia) wyczerpuje sie do konca zainteresowania reklamodawcow i zniecheca widzow. Np. koniec big brothera po trzeciej serii, choc za granica leca juz serie 7. czy 8. > pzdr. Niestety???! Czy nie wystarczą 3 serie big brothera? Chciałbyś następne? Czujesz nieosyt? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: Koniec Mamy Cię 01.07.05, 11:50 control napisał: > Niestety???! Czy nie wystarczą 3 serie big brothera? Chciałbyś następne? > Czujesz nieosyt? Mnie to rybka i tak ogladalem tylko pierwsza i tez nieregularnie. Natomiast puszczanie trzech serii pod rzad i na koncu ujawnienie tozsamosci Wielkiego Brata zamknelo droge do ewentualnego wznowienia. Chyba ze na sile... Ale ja przeciez nie o tym:)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Re: Koniec Mamy Cię i dobrze! 01.07.05, 18:09 Majewski ujawnił jak niewiele potrzeba do wykreowania cieniasa w naszym kraju. Niech ktoś mi przy okazji powie z jakiej racji dostał "Wiktora" jako największa osobowoość telewizyjna? naprawdę wystarczy być bezczelnym oszołomem, który nie mając nic do powiedzenia zagłuszy interlokutora śmiechem? Przy okazji byłem świadkiem kreowania nowego idola mediów, "Zakopawer". Ciekawe czy ktoś osobiście za tym stoi? Oprócz Kayah oczywiście, która bardzo reklamowała męski typ wokalisty zespołu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatraa Re: Koniec Mamy Cię i dobrze! 02.07.05, 13:03 szkoda, ze nie koniec ciao darwin. Odpowiedz Link Zgłoś