e_katt 30.06.05, 11:44 Źli ludzie z telewizora naobiecywali, że wróci w marcu. I co? I jak nie było, tak nie ma. Ech, i jak tu nie mówić, że "telewizja nie kłamie"? ;-// a tak ładnie wątek się rozwijał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek101 Re: ::"W labiryncie":::miało.:.być.:.a.:.nie.:.ma 30.06.05, 11:57 e_katt napisała: > Źli ludzie z telewizora naobiecywali, że wróci w marcu. > I co? I jak nie było, tak nie ma. > Ech, i jak tu nie mówić, że "telewizja nie kłamie"? > > ;-// Na Poloni lecą powtórki jakoś teraz się skonczyło Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt dzięki za info 30.06.05, 12:02 trochę już poniewczasie, ale dzięki ;) nie no, tak w ogóle, to wcale nie o powtórki mi chodzi ile o ten wspomnieniowy wątek, który jakiś czas temu się narodził i tak pieknie rozwijał, dopóki ni z tego ni z owego telewizor oświadczył "od dziś "W labiryncie" niet"! ..tak mi się jakoś przypomniało;) niemniej, fanów "W L" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
walosz Re: dzięki za info 30.06.05, 17:03 Nie wiem w koncu czy chodzi o wątek, czy o serial w tv. Ale ten drugi leci na Jedynce, co piątek o 12:45 od paru miesięcy. Tez sie dziwie, ze wątek na forum zostal pogrzebany... Odpowiedz Link Zgłoś
mason_verger Zniknięty wątek :) 30.06.05, 19:04 Wątek był świetny ale do jego upadku przyczyniła się właśnie szanowna TVP. Miał rację bytu gdy na Jedynce codziennie był odcinek "Labiryntu", ludzie chętnie komentowali (w tym niżej podpisany) a potem dyrekcja TVP zaserwowała przerwę w emsiji (3 miesiące) po czym "łaskawie" zwróciła nam serial też w ilości "1" ale nie dziennie tylko tygodniowo... I tak jak swego czasu w tamtym wątku wykrakałem że to pewnie przyczyni się do załamanie wątku. Tak właśnie się stało. Teraz faktycznie na TV Polonia leci "Labirynt" i to w ilości 2 odc.dziennie! Ale te początkowe odc. ci co mieli obejrzeć już obejrzeli, poza tym teraz wakacje, komu się chce w środku dnia przed TV siedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś