staruch 02.07.05, 20:48 Napiszcie, jeśli uda wam się dostrzec coś nowego. Ja w pierwszym odcinku po raz pierwszy dostrzegłem, jak Jacek wychodząc z Gdańskiego mija patrol a potem wbiega do autobusu po skarpie. Wszyscy tak robią :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jollaa Re: Powtarzają Zmienników 09.07.05, 22:12 Zauważyłam, ze młody KOniuszko chodził do Szkoły Ogrodniczej na Bełskiej, a jak dorwał się do kierownicy to przejeżdzali blisko skrzyzowania Wołoskiej z Racławicką. A Ewa Błaszczyk świetnie gra:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemarro84 Re: Powtarzają Zmienników 11.07.05, 20:49 co za idioci pracują w tvp,zeby w niedziele zmuszać ludzi do wstawania o tak wczesnej porze,a w szczycie puszczac bzdety typu lokatorzy, dobrze chociarz ze hotel zacisze leci o lepszej(przynajmniej dla mnie :P) porze Odpowiedz Link Zgłoś
staruch Re: Powtarzają Zmienników 12.07.05, 11:21 W mieszkaniu Rewińskiego, jak i u jego utopionej sąsiadki na ścianie wisi duży portret niewolnicy Isaury z Leonciem. Odlot! Ale to pewnie wszyscy już dawno wychwycili. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Mój ukochany serial!!! 16.07.05, 15:33 "Co za ludzie nieużyte dzisiaj" Odpowiedz Link Zgłoś