Dodaj do ulubionych

Dorota Gawryluk

09.07.05, 19:55
Świetnie wyglądała dzisiaj w Wiadomościach! Dobry makijaż czy coś sobie
podciągnęła albo wypełniła silikonem? mam nadzieję że to dobry makijaż choć
jeśli 'poprawki' sprawiają jej przyjemność to niech tam sobie podcina ..! ;-)
Agresorom którzy każą mi zaraz spojrzeć w lustro żeby sprawdzić czy nie muszę
sobie wstrzyknąć silikonu 'tu i tam' powiem że:
lubię ją (Dorotę Gawryluk) i jej profesjonalizm.
Obserwuj wątek
    • marecki997 Re: Dorota Gawryluk 09.07.05, 20:01
      Taki profesjonalizm, że gdy prowadzi forum to zamiast zachować obiektywizm
      otwarcie agituje za Platformą, nawet temu nie zaprzecza. Raz nawet gdy
      przedstawiciel PO spóźnił się do studnia, poseł Wrzodak zasugerował pani
      redaktor (rozpromienionej wynikami sondażu) żeby przesiadła się na krzesło
      przeznaczone dla platformersa.
      • kosa_zalogowany Re: Dorota Gawryluk 09.07.05, 23:36
        Chyba(?) jej nie lubię, Platformy też nie lubię ale przyznaję p.Gawryluk jest
        profesjonalna i jest to jedyny udany transfer Dworaka.
        Pzdr.
        • marecki997 Re: Dorota Gawryluk 10.07.05, 14:53
          Jak to rozumiesz, że dziennikarz jest profesjonalny? Dla mnie profesjonalny
          dziennikarz, to taki, który wtedy, gdy powinien - na przykład gdy czyta
          wiadomości, przeprowadza wywiad, albo prowadzi debatę - zachowuje tyle
          obiektywizmu, że na podstawie tego co mówi nie sposób poznać jego poglądów
          politycznych. Takim dziennikarzami jest na przykład Kamil Durczok, a wcześniej
          Tadeusz Zwiefka - a przecież pan Zwiefka również popierał Platformę, dostał się
          nawet z listy PO do Europarlamentu. Tyle że swoich poglądów nie demonstrował na
          antenie, nie wykorzystywał faktu, że jest na wizji by coś "przemycić",
          przekręcić, albo polityka jakiegoś wybielić. Dlatego uważam że pani Gawryluk
          tendencynie prowadząć "Forum" wielokrotnie wykazała się brakiem profesjonalizmu.
      • brca Re: Dorota Gawryluk 11.07.05, 22:49
        Taki profesjonalizm, że gdy prowadzi forum to zamiast zachować obiektywizm
        > otwarcie agituje za Platformą

No i dobrze!!! Wreszcie trochę subiektywizmu w dobrą stronę. W każdej telewizji powinny być subiektywne programy publicystyczne gdyż przynajmniej można zorientować się co do przekonań polityków oraz lepiej zgłębić program poszczególnych partii. Jeśli ma się coś w tym zasranym kraju zmienić to muszą być subiektywni dziennikarze, aczkolwiek nie radykalnie broniący danych opcji politycznych. Po za tym stanowczo za mało mamy w Polsce ogólnodostępnych kanałów telewizyjnych reprezentujących dane poglądy. Niestety wolny rynek w tej materii tłamsi KRRiT (piep...ona Waniek, ...ale przewiduję że prawica także nie uwolni rynku telewizyjnego).
        Czy tylko Radio Maryja może być subiektywe?
    • veritas1 paszczury strike back 10.07.05, 11:24
      bm_ka napisała:

> Świetnie wyglądała dzisiaj w Wiadomościach! Dobry makijaż czy coś sobie
      > podciągnęła albo wypełniła silikonem?

No tak, czego sie bylo spodziewac po telewidzce-koneserce.
    • wujekmarek55 Re: Dorota Gawryluk 10.07.05, 17:33
      posłuchajcie jej w RADIU TOK FM. ZGROZA!!!! prawicowość słychać w każdym
      zdaniu. ostatnio do posłanki Katarzyny Piekarskiej/SLD/ powiedziała, cytuje z
      pamięci: SŁYSZAŁAM, ŻE WIELE OSÓB PANIĄ LUBI, A JA OTWARCIE MÓWIĘ, ŻE PANI NIE
      LUBIĘ!!!
    • terra Re: Dorota Gawryluk 10.07.05, 18:42
      bm_ka napisała:

> mam nadzieję że to dobry makijaż choć jeśli 'poprawki' sprawiają jej
      przyjemność to niech tam sobie podcina ..! ;-)

Ludzie przeciez to mloda kobieta, w tym wieku nie ma jeszcze potrzeby niczego
      podcinac!
      Tez ja lubie, ma to cos, co powoduje, ze nie przechodzi niezauwazona, a jej
      zdanie na temat Kwasniewskiej, o ktorej powiedziala ze "chce nam wmowic, ze
      byla niedzwiadkiem, z ktorym kazdy robil sobie zdjecie" bylo cytowane przez
      kilka gazet, bo rzeczywiscie bylo wyjatkowo celne.
    • marcin_pabianice Re: Dorota Gawryluk 10.07.05, 18:49
      Zmiast 'sobie' powiedziała ostatnio 'se'.
      • pepe60 Re: Dorota Gawryluk 10.07.05, 20:43
        Mi się podoba, niezły towar z Niej
        • marecki997 Re: Dorota Gawryluk 10.07.05, 20:58
          Na temat towarowy nie będę polemizował, bo o gustach się nie dyskutuje

serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35078,2789002.html?x=6
      • michal_82 Re: Dorota Gawryluk 10.07.05, 21:56
        > Zmiast 'sobie' powiedziała ostatnio 'se'.

A właśnie, że nie :P
    • mis291 Re: Dorota Gawryluk 10.07.05, 22:16
      Jedno trzeba pani Gawryluk oddac-jest spojna. wyglada tendetnie i reprezentuje
      totalna aintelektualna tandete. prostactwo estetyczne i intelektualne.
      kocherentnosc doskonala. slowa nie tlumacze, chuc dla znakomitej wiekszosci
      polinteligentow odwiedzajacych to forum jest niezrozumiale. cytujac pewnego
      nieudanego kompozytora-miernoty calego swiata-blogoslawie was.
      • wrocek71 Re: Dorota Gawryluk 10.07.05, 22:32
        Może jednak wytłumacz co to jest ta "koCHerentność", bo my półinteligenci znamy
        tylko "koherentność". ps. A panią Dorotę bardzo lubię:)
      • kmain Re: Dorota Gawryluk 11.07.05, 17:05
        donosy o jej stronniczości mnie raczej odpychają i brzydzą, ale misiu drogi -
        koherentny piszemy przez H

półinteligent
      • pol_lop Re: Dorota Gawryluk 12.07.05, 02:12
        miś 291 ma ogroooomne ego. Czyżby na WF-ie nikt nie chciał się z Tobą bawić, a na lekcjach sam siedziałeś(aś) w ławce? Czy to może chory przerost niespełnionych ambicji wyrządził szkody w części mózgu odpowiedzialnej za pozytywnee postrzeganiu ludzi i świata?
      • precz.z.preczem Re: mis291. Dorota Gawryluk 28.08.05, 01:11
        Nie wystarczy wstawić do tekstu parę "mądrych" słów. Widać tobie trudność sprawiło prawidłowe przepisanie ze słownika.
        Ośmieszyłeś[łaś] się swoją mielizną intelektualną.
    • brian.e Re: Dorota Gawryluk 11.07.05, 10:39
      Na temat profesionalizmu nie będę się wypowiadał, ponieważ byłaby to opinia
      wielce nieobiektywna. Uroda pani Doroty bardzo na mnie działa. Faktycznie,
      ostatnio miała dobry makijaż, natomiast nie zauważyłem żadnych ingerencji
      "chirurgicznych" . Niestety, cały urok pryska kiedy pani D.G. pod koniec
      programu odwraca głowę w kierunku prezenterów sportowo-pogodowych pokazując
      widowni swoje tragiczne pejsy.
      P.S. Wiem, co oznacza słowo "koherencja".
    • kossmann Re: Dorota Gawryluk 11.07.05, 13:58
      w sumie ... taka sobie..... "brunetka z okienka"
    • gocha221 Re: Dorota Gawryluk 12.07.05, 09:30
      Wybierajac pomiędzy "paniami z wiadomości" to Gawryluk jest boska w porównaniu z
      Wysocką.
      fakt, ze musi miec dobrego wizażyste, makijazystkę, bo zmieniła sie mocno na
      plus w ciagu ostatnich lat.
      Ale wolę ją w okularach, ostatnio sie pojawia często bez i jakoś tak dziwnie
      wyglada:-)) Pewnie kwestia przyzwyczajenia.
      • maciek-77 Re: Dorota Gawryluk 12.07.05, 11:43
        A mi się podobają obie Dorotki. Panowie z Wiadomości mniej. Żałuję, że Panie
        nie pokazują się tak często w okienku jak panowie.
    • control Re: Dorota Gawryluk 12.07.05, 09:39
      a ja mam wrażenie, że p. Dorota to jakiś przebrany za kobiete ludowy filozof z
      Małkini
      • brian.e Re: Dorota Gawryluk 12.07.05, 09:48
        control napisał:

> a ja mam wrażenie, że p. Dorota to jakiś przebrany za kobiete ludowy filozof z
        > Małkini

no, może nie z Małkinii, a z Limanowej ;)
        • control Re: Dorota Gawryluk 13.07.05, 01:26
          brian.e napisał:

> no, może nie z Małkinii, a z Limanowej ;)

Masz rację!! oczywiście! Idealnie pasuje! Tak, to tagi góralski roztropek
          przerobiony na całkiem aseksualną babę.

• brian.e Re: Dorota Gawryluk 13.07.05, 09:48
            control napisał:

> Masz rację!! oczywiście! Idealnie pasuje! Tak, to tagi góralski roztropek
            > przerobiony na całkiem aseksualną babę.
            >
            No , z tą aseksualnością absolutnie się nie zgadzam, ale jest to oczywiście moje
            osobiste odczucie i nic nikomu nie narzucam :-)
            • control Re: Dorota Gawryluk 13.07.05, 10:56
              brian.e napisał:

>.
              > >
              > No , z tą aseksualnością absolutnie się nie zgadzam, ale jest to oczywiście
              moje osobiste odczucie i nic nikomu nie narzucam :-)

No to całe szczęście, że nie narzucasz, bo musiałbym sie rzucić z mostu
    • u_bolt Re: Dorota Gawryluk 12.07.05, 14:50
      bm_ka napisała:

> Świetnie wyglądała dzisiaj w Wiadomościach! Dobry makijaż czy coś sobie
      > podciągnęła albo wypełniła silikonem? mam nadzieję że to dobry makijaż choć
      > jeśli 'poprawki' sprawiają jej przyjemność to niech tam sobie podcina ..! ;-)
      > Agresorom którzy każą mi zaraz spojrzeć w lustro żeby sprawdzić czy nie muszę
      > sobie wstrzyknąć silikonu 'tu i tam' powiem że:
      > lubię ją (Dorotę Gawryluk) i jej profesjonalizm.

To mi wyglada na post sponsorowany. Juz swego czasu, a konkretnie na wiosne
      2002, na temat Doroty Gawryluk byl tez taki watek na tym forum jaka ta Dorotka
      jest ochhhh i achhhhhh. Wtedy pracowala jeszcze w Polsat. Widocznie ktos cos
      tym postem sonduje i zebrane opinie czemus maja sluzyc. Lud do czegos. Do
      czego.......?
      • bm_ka Re: Dorota Gawryluk 12.07.05, 22:31
        u_bolt napisał(a):
        Widocznie ktos cos
        > tym postem sonduje i zebrane opinie czemus maja sluzyc. Lud do czegos. Do
        > czego.......?

Ech, u_bolt .. szukasz drugiego dna tam gdzie go nie ma. Po prostu Dorota
        Gawryluk zmieniła image przechodząc do TVP a ja, ogladając Wiadomości,
        nagle zlapałam się na tym ze analizuję jej twarz zastanawiajając się
        co jest innego w jej oczach, ustach, fryzurze .. a potem założyłam wątek
        na TEN TEMAT.I to wszystko!
        Pasi Ci moje wyjasnienie or not? Pozdrawiam! ;-)
      • veritas1 [...] 14.07.05, 10:55
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • pasiak.ck Re: Dorota Gawryluk 15.07.05, 22:08
          GAwrylukowa o niebo lepsza w TVP, wolę już ją niż np.Urszulkę Rzepczak, która
          też do Wiadomości trafiła z Polsata,ale narazie na wizji sie nie pokazuje:) i
          tak 3mać hehe
          • michal_82 Re: Dorota Gawryluk 15.07.05, 22:32
            Rzepczak prowadziła już przynajmniej dwa razy poranne Wiadomości. Po śmierci
            papieża pojawiała się także w łączeniach na żywo z Rzymu (w Wiadomościach
            wieczornych).
            • pasiak.ck Re: Dorota Gawryluk 16.07.05, 13:35
              zwracam honor:)ja w zcasie porannych woadomości juz jednak udaję się do pracy,
              to tylko patrzeć jak Ula bedzie np. w południowych w niedzielę;) no to będzie
              dobra rozgrzewka przed magazynem tydzień:)
              • michal_82 Re: Dorota Gawryluk 17.07.05, 18:47
                Akurat to była w jednym przypadku sobota, a w drugim 2 maja. Specjalnie ją
                chyba wtedy testowali, większość widzów spała, bo w zwykły roboczy dzień jest
                za duża oglądalność na takie eksperymenty. A Ulę mogłeś zobaczyć także wczoraj
                w głównym wydaniu Wiadomości w swoim materiale o konflikcie z Białorusią.
        • u_bolt Re: Dorota Gawryluk 16.07.05, 11:21
          veritas1 napisał:

u_bolt napisał(a):

>> To mi wyglada na post sponsorowany. Juz swego czasu, a konkretnie na wiosne
          >> 2002, na temat Doroty Gawryluk byl tez taki watek na tym forum jaka ta
          >>Dorotka jest ochhhh i achhhhhh. Wtedy pracowala jeszcze w Polsat. Widocznie
          >>ktos cos ym postem sonduje i zebrane opinie czemus maja sluzyc. Lud do
          >>czegos. Do czego.......?

>Prawda, jak boli? Bo napisali, ze kobieta dobrze wyglada. Ach, jakie straszne.
          >Powinni napisac, ze jest brzydka, odstaja jej uszy i ma zeza. Wtedy takie
          >paszczury jak ty bylyby usatysfakcjonowane. Najlepiej obesrac prezenterke tv,
          >od razu sie lepiej robi tlustym potworom, ktore maja mozg zaklejony smalcem.

No i co tak sie rzucasz jak wesz na grzebieniu? Czy juz nie wolno wyciagac
          glebszych wnioskow, ze "ktos cos tym postem sonduje", lub moze sondowac? Rozne
          sa metody i formy zbierania opinii i w roznych celach. A w temacie
          opiniotworczej kreatywnosci czynionych przez pismactwo na przerozne zamowienia,
          to sie troche orientuje. Jesli zachwyt piszacych jest autentyczny, to tylko
          przyklasnac. Widocznie odezwalo sie moje skrzywienie zawodowe. ...:)

ps. Jednak w ostatnim "Forum" pani Dorota Gawryluk juz tak rewelacyjnie nie
          wygladala. Albo wisazystka miala malo czasu przed nagraniem, albo sie ...
          wisazystka nie przylozyla w pracy.
          • veritas1 [...] 16.07.05, 13:26
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • u_bolt Re: kłania się... netykieta 17.07.05, 08:56
              Widać, ze jesteś zagorzałym fanem pani Doroty Gawryluk. To jest twój wybór,
              twoje prawo i twoja adrenalina. Jednakże, to w niczym nie upoważnia ciebie do
              ubliżania innym, mającym odmienne zdanie. "Degustibus non disputandum est”.
              Jako stały i aktywny bywalec tego forum zapewne znasz doskonale obowiązujące na
              nim zasady. A jeśli nie, to tak tylko dla przypomnienia pryncypium z netykiety,
              specjalnie ku twojej uwadze: „Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to
              kulturalnie, najlepiej na adres prywatny”.
              • michal_82 Re: kłania się... netykieta 17.07.05, 19:01
                > Widać, ze jesteś zagorzałym fanem pani Doroty Gawryluk. To jest twój wybór,
                > twoje prawo i twoja adrenalina. Jednakże, to w niczym nie upoważnia ciebie do
                > ubliżania innym, mającym odmienne zdanie.

To jest zagorzała przeciwniczka wszelkiej krytyki pod adresem jakiejkolwiek
                znanej szerszej publiczności kobiety. Jej posty to najczęściej zwyzywanie kogoś
                kto się źle wypowie o urodzie popularnej osoby.
                • veritas1 Dlaczego netykieta klania sie tylko niektorym? 22.07.05, 23:09
                  Chamskie komentarze pod adresem Gawryluk sa cacy, ale jak sie w podobny sposob
                  skomentuje autora tych slow to juz niecacy? Prawda boli, straszne.

P.S. Gawryluk mi jest obojetna, ale bolesc paszczurow z powodu jej wygladu
                  powinna znalezc upust na spacerze lub silowni, polecam.
                  • bm_ka Re: Dlaczego netykieta klania sie tylko niektorym 27.08.05, 23:47
                    veritas1 napisał:

> Chamskie komentarze pod adresem Gawryluk sa cacy, ale jak sie w podobny sposob
                    > skomentuje autora tych slow to juz niecacy? Prawda boli, straszne.
                    >
                    > P.S. Gawryluk mi jest obojetna, ale bolesc paszczurow z powodu jej wygladu
                    > powinna znalezc upust na spacerze lub silowni, polecam.

Twoja boleść z powodu innych tez mogłaby znaleźć ujście na siłowni, nie sądzisz?
                    veritas, z Ciebie to musi byc prawdziwy paszczur, prawda? jak Ty sie rzucasz na
                    ludzi krytykujacych cudzą urodę.. dlaczego Cie to tak boli?
                    Kojarzysz mi się z pewnym peterem który tu na forum wychwalał wdzieki pani
                    Trojanowskiej, zaiste z uporem maniaka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka