korneliap 14.07.05, 08:06 Jestem w szoku bo widząc ją czasami w Serialu Na Wspolnej myslalm ze jest dobrze utrzyman,zadbana 50 latką! A tu okazuje sie ze ona nie ma nawet 40. Moze tak staro wyglada przez to solarium? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marecki997 Re: Anna Korcz ma 37 lat? 14.07.05, 08:14 Zaskoczony jestem. Wygląda rzeczywiście dużo starzej. Proponuję porównać z Magdą Wójcik albo podobnie jak Korcz grającą w "Na Wspólnej" Renatą Dancewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: no i co z tego? 14.07.05, 10:18 to może jednak byc przyczyną innego spojrzenia na dana postać:) na ten przykład ja zawsze myślałem, że Marilyn Monroe żyje i dopóty tak myślałem, patrzyłem na nią inaczej kiedy nagle dowiedziałem się, że zabili ją siepacze JFK, zrobiło mi sie smutno i juz tak na nią nie patrze jak kiedyś. miała wtedy chyba ze 37 lat, biedactwo. ale faktycznie, kogo obchodzi ile lat ma Kurcz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_pop Re: no i co z tego? 14.07.05, 10:51 mniejsza o wiek. aktorka jest znakomita ! i piekna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: no i co z tego? 14.07.05, 11:54 > to może jednak byc przyczyną innego spojrzenia na dana postać:) > na ten przykład ja zawsze myślałem, że Marilyn Monroe żyje i dopóty tak > myślałem, patrzyłem na nią inaczej > kiedy nagle dowiedziałem się, że zabili ją siepacze JFK, zrobiło mi sie smutno Tygodnik "Skandale" jeszcze się ukazuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: no i co z tego? 14.07.05, 12:04 udaje że nie rozumiem aluzji i odpowiadam: 'chyba się już nie ukazuje'. a co pietrusiu? poczytałbyś? Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 Jak to: co? Paszczury maja radoche 14.07.05, 10:58 Haha ale ta Korcz stara a my takie piekne i mlode i wszyscy faceci nas chca przeleciec, ach to cudowne, ze mozemy napisac o tym na forum Telewizja, wstretna Korcz, stara, my swieze i atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: Jak to: co? Paszczury maja radoche 14.07.05, 11:12 parę razy przypadkowo obejrzałam Taniec z gwiazdami i uważam, że Anna Korcz wygląda świetnie, dużo lepiej niż parę lat temu. Najbardziej podoba mi się jej błysk w oku. Jest zgrabna, zadbana. Czego chcieć więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Jak to: co? Paszczury maja radoche 14.07.05, 12:24 ona wcale nie wyglada na 50 ! Najwyzej na 40, ale to raczej gleboki glos robi to wrazenie, nie wyglad. Zauwazyliscie, ze z wiekiem kobiecy glos staje sie nizszy / Jesli kobitka mowi od mlodosci nisko, postrzegana jest jako starsza-klasyczny pies Pawlowa. Zauwazylam, ze wiele pan mowi nizej niz zazwyczaj w sytuacjach, gdy chca byc traktowane powaznie-w urzedzie, na egzaminach. ja sie cholernir ciesze, ze tak jest- dlugo mialam glos naiwnego dziewczecia, a z tym ciezko cos zrobic. Niektore aktorki celowo przemawiaja wysokim glosikiem, zeby robic wrazenie mlodszych, co wyglada przekomicznie zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_garbo Re: Jak to: co? Paszczury maja radoche 15.07.05, 17:28 fajna teoria z tym głosem:) coś w tym jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus [...] 14.07.05, 12:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Wyjaśniłem to skasowali 15.07.05, 08:35 W powyższej ocenzurowanej wypowiedzi wyjaśniłem dlaczego Anna Korcz starzeje się szybciej niż Słowianki. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Anna Korcz ma 37 lat? 14.07.05, 16:57 Tez bylam zaskoczona, jakkolwiek to dosc smieszne: "Ona nie ma jeszcze 40? A myslalam ze ma z 50 i tylko wyglada na niecale 40" ;). Byc moze to kwestia odgrywanych rol, moze - jak ktos wyzej wspomnial - glosu, moze typu urody, moze dojrzalosci, a pewnie wszystkiego po trochu. Jedno jest pewne - jest piekna kobieta z ogromna klasa, a do tego dobra aktorka, ktora sie z przyjemnoscia oglada. A ten "fenomen wiekowy" zapewne spowoduje, ze w wieku lat 60 bedzie wygladac wciaz tak jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Anna Korcz ma 37 lat? 14.07.05, 23:51 to ta fryzura. wcześniejsze ją odmładzały. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Anna Korcz ma 37 lat? 15.07.05, 09:15 W "Operacji Samum" już wyglądała na czterdziestkę, a przecież to kręcili 6 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś