yarpen111 21.07.05, 14:03 Czy ktos rozszyfrował , coz czerwony kapturek mowi na koncu??Chodzi mi o ostatnia kwestie, ktora wypowiada majac noge w potrzasku???Nie bardoz neistety rozumiem jego dziewczecy belkocik:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: reklama Heya-czerwony kapturek 21.07.05, 14:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=26699740 Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 21.07.05, 15:18 Hahaha! Świetna reklama! Przed chwilą widziałem to pierwszy raz. Na końcu mówi: "To jest już koniec. Ja już nie mogę występować". Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: reklama Heya-czerwony kapturek 21.07.05, 15:40 Widizałem tylko kawałek przed Wiadomościami. Tujat mozna sciagnac www.heyah.pl/_files/movies/czerwony_kapturek.mpg Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 21.07.05, 17:05 czy piosenkę spiewa wodecki? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 21.07.05, 21:15 To na pewno śpiewa Wodecki, ma się kojarzyć z piosenką do Pszczółki Mai, ale początkowe ujęcia reklamy bardzo mi przepominają Smerfy. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: reklama Heya-czerwony kapturek 22.07.05, 11:25 mi tam przypomina poczatek filmu SERIA NIESZCZESLIWYCH WYPADKOW na podstawie ksiazek Lemony'ego Snicketa Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 21.07.05, 17:48 C U D O W N E ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 21.07.05, 21:31 A czy ta reklama to nie jest nowu odpowiedź dla Simplusa? Walczyli przecież kto da niższe ceny SMSów oraz na cycatą babę. Na obniżenie wajchy na 3 grosze za SMSy w Heyah, Simplus odpowiedział SMSami za 1 grosz (cycata na scenie zdejmowała koszulkę). Wydawało się, że teraz Heyah będzie musiała dać SMSy za darmo. :) Lektor w reklamie z Czerownym Kapturkiem mówi "No dobra, nie umiemy opowiadać bajek, u nas 3 grosze to zawsze 3 grosze. Więc może te groszaki w Simplusie to była jakaś ściema, krótka promocja lub na jakichś dodatkowcyh warunkach? Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: reklama Heya-czerwony kapturek 21.07.05, 22:40 1gr/sms w simplusie jest tylko do swojakow, czyli bodaj 7 wybranych numerow... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: reklama Heya-czerwony kapturek 21.07.05, 22:44 Piosenkę do tej reklamy śpiewa Zbigniew Wodecki! To o tym, ze nie umieją odpowiadac bajek zresztą tez. Odpowiedz Link Zgłoś
mizzi1 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 27.07.05, 11:35 i chyba najpierw trzeba zaplacic ok 7 zeta za uruchomienie tej uslugi ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka_88 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 22.07.05, 14:20 TA reklama jest super - nic tylko boki zrywać ze śmiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martoonia Re: reklama Heya-czerwony kapturek 23.07.05, 02:45 "To już jest koniec, teraz już nie mogę występować" mniej więcej coś takiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 25.07.05, 14:02 ta reklama jest fantastyczna. moim zdaniem przebija idee. a sms w simplusie co do smsów za 1 gr, to najpierw wysyłasz smsa za 6 zł i masz za to 600 smsów tylko do plusa i chyba do wykorzystania w ciągu miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_ja Re: reklama Heya-czerwony kapturek 25.07.05, 15:34 reklama jest super ;-) zwłaszcza bełkotliwy tekst na końcu ;-) aż szkoda, że telefon mam w erze, choć to w sumie ta sam arodzina gratulacje dla twórców! Odpowiedz Link Zgłoś
krystalizator Re: reklama Heya-czerwony kapturek 27.07.05, 15:59 bez sensu. wczoraj sobie ogladalem te reklame w necie i byl bełkot na koncu. a dzisiaj tekst na koncu wyraznie slychac. pierwsza wersja byla lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
idka20 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 27.07.05, 13:26 w simplusie smsy za 1 grosz sa do swojakow Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 28.07.05, 23:54 mikaas3 napisała: > a sms w simplusie co do smsów za 1 gr, to najpierw wysyłasz smsa za 6 zł i masz za to 600 smsów tylko do plusa i chyba do wykorzystania w ciągu miesiąca. Nie no neizle sie usmialam:Dza uruchomienei 2,50 zl, a smsy za 1 grosz do Swojakow, ktorzy sa w Plusie:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: reklama Heya-czerwony kapturek 25.07.05, 16:25 świetna reklama! spadłam z fotela ze śmiechu, jak ją zobaczyłam! :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 25.07.05, 16:29 mistrzostwo!!!!!!!!! brawa dla twórców:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemarro84 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 25.07.05, 21:08 a mnie nasuwa ta reklama z skojarzenia z filmem shrek,nie wiem sam czemu,moze dlatego ze tam tez były podrasowane postacie ze znanych bajek Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 27.07.05, 10:44 Ma to samo skojarzenie- konkretnie z Ciasteczkiem, wydaje mi sie, ze to ten sam glos nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9961 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 31.07.05, 15:31 a mnie ta reklama wkur...a jak rzadko która.Chociaż nia cała,tylko ten bełkot na końcu.No ale teraz już kapturek mówi w miarę wyrażnie(tylko troszke sepleni),to juz mnie nie bedzie wyrywać z fotela Odpowiedz Link Zgłoś
sweetbrier Re: reklama Heya-czerwony kapturek 27.07.05, 10:11 Reklama jest doskonala, rzadko sie trafia to na polskim rynku, pytanie tylko jedno, do rodzicow dzieci, czy Wasze pociechy nie sa smutne gdy ja ogladaja? Ja chyba jak bym byla dzieckiem, zalowalabym bardzo kapturka! Odpowiedz Link Zgłoś
emceg Re: reklama Heya-czerwony kapturek 27.07.05, 20:29 Ja tam kapturka nie żałuję, Heya kontynuje swąją serię świetnych reklam. Pokazali, że w Polsce też można robić fajne reklamy, z jajem i bez obciachu. I , że są ludzie, którzy potrafią trzasnąć świetne animacje, które nie będą tak drętwe jak Miś Koralgol i Uszatek, ani inne Miki Mole. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 28.07.05, 22:40 To ulubiona reklama mojej 7 -latki, cóz, dzieci sa czasem okrutne :0. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa "to już jest koniec, ja już nie będę występować" 28.07.05, 09:52 yarpen111 napisała: > Czy ktos rozszyfrował , coz czerwony kapturek mowi na koncu??Chodzi mi o > ostatnia kwestie, ktora wypowiada majac noge w potrzasku???Nie bardoz > neistety rozumiem jego dziewczecy belkocik:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: reklama Heya-czerwony kapturek 28.07.05, 09:57 "To już jest koniec. Ja nie mogę występować!" Mnie się wydaje, że taką własnie kwestię wypowiada. Bardziej mi się podoba ta reklama, niż poprzednie rysunkowe z opuszczaniem wajhy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: reklama Heya-czerwony kapturek 28.07.05, 10:42 Dno i 5 metrów mułu, kiedy wreszcze wypalone przez dragi mózgi tzw. kreatywnych wymyślą coś oryginalnego i przestaną zrzynać z innych? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 28.07.05, 20:45 takie sobie, ale i tak lepsze od reklam proszku do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
sisi9 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 28.07.05, 21:02 Kapturek mówi na końcu: "To już jest koniec. Ja już nie mogę występować" Wnyki zepsuły kapturkowi całą karierę...:P A tak w ogóle to ten kapturek jest tak brzydki, że aż słodki...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: reklama Heya-czerwony kapturek 30.07.05, 10:51 Mój 3-letni synek jest zachwycony tą reklamą Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: reklama Heya-czerwony kapturek 30.07.05, 10:52 no tak, ale on sobie nie kupi telefonu nie tylko w Heyah, ale w ogóle w żadnej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: reklama Heya-czerwony kapturek 30.07.05, 22:56 W podskokach poprzez las Do babci śpieszy Kapturek Uśmiecha sie cały czas Do slonka i do chmurek Czerwony Kaptuuuuurek, wesoły Kapturek, Pozdrawia cały świat! ;))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: reklama Heya-czerwony kapturek 01.08.05, 00:24 Czy mi się wydaje czy zmienili głos Kapturkowi? Przed chwilą leciała reklama na Polsacie i Kapciuch mówił dużo wyraźniej bardziej kobiecym (dorosłym) głosem. BEZNADZIEJNIE teraz to brzmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
papercut5 Na Vivie Polskiej Też Zmienili :I Chamy! 01.08.05, 19:54 Jak mogli?! Cóż za bezczelność! Oddajcie Kapturka i bełkocik !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Na Vivie Polskiej Też Zmienili :I Chamy! 01.08.05, 22:22 Normalnie szok. Jak można było zmienić najciekawszą część reklamy? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: Na Vivie Polskiej Też Zmienili :I Chamy! 02.08.05, 01:19 To musieli ci od Heyah zmienić bo na ich stronie spot tez jest zmieniony Odpowiedz Link Zgłoś
papercut5 Re: Na Vivie Polskiej Też Zmienili :I Chamy! 02.08.05, 10:10 Jak Już Mieli Zmieniać To Mogli Dac Głos Mateusza Rutkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
bellka Re: Na Vivie Polskiej Też Zmienili :I Chamy! 02.08.05, 20:47 no i mamy chyba nową wersję Kapturka? właśnie na MTV puścili gdy Kapturek wygłasza swoją ostatnią kwestię (to już jest koniec....) stoi oparty o drzewo, ma uciętą nogę, z której jeszcze kapie krew brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mikaas3 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 03.08.05, 18:38 czy zauważyliście jaka brutalna jest ta reklama? przecież na koniec, gdzie jest taki bełkot, że trudno wyłapać poszczególne słowa i wszyscy starają się skupić na tym co ten kapturek właściwie mówi, nie zwracają uwagi, że Kapturkowi urwała się noga i kapie z niej krew. ach ten brutalny little red riding hood Odpowiedz Link Zgłoś
wisi.mi.to Re: reklama Heya-czerwony kapturek 05.08.05, 12:51 mikaas3 napisała: > czy zauważyliście jaka brutalna jest ta reklama? zjedzenie babci i kapturka przez wilka jest na pewno o wiele mniej brutalne Odpowiedz Link Zgłoś
ciastek34 Re: reklama Heya-czerwony kapturek 05.08.05, 23:27 a później zabicie wilka przez leśniczego i wyprucie mu flaków w celu ratowania babci i kapturka - lajcik po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś