Dodaj do ulubionych

Jedyny plus Polsatu to...

IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 13.08.02, 01:44
... to te niesamowite dupcie zapowiadające pogodę. Zwróciliście na nie uwagę?
Są seksowne! Sztywnieję na sam ich widok. Nie miałbym nic przeciwko jakiejś
prywatnej prognozie pogody z każda z nich...
Obserwuj wątek
    • mindo Re: Jedyny plus Polsatu to... 13.08.02, 06:30
      Nie napalaj się tak. takie juz jest prawo telewizji, że tylko młode i urodziwe
      kobietki mają szanse występować przed kamerami w studio. A jeśli do tego znają
      biegle jakis język to sukces murowany.
      A która pogodynka podoba ci się najbardziej?
      Bo mnie Kasia Łoska(czy jakoś tak podobnie) - jest bezkonkurencyjna.
      • Gość: otravez Re: Jedyny plus Polsatu to... IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 14.08.02, 02:32
        Tak, jest wcale a wcale... Niezaprzeczalnym plusem telewizji jest to, iż
        przyciąga jak magnes piękne kobiety. (Choć nie jest to regułą... niestety). Ale
        miło na czymś oko zawiesić, miło zapomnieć o treści skupiając się na opakowaniu
        jedynie... pozdrawiam :-)
    • Gość: Kama Re: Jedyny plus Polsatu to... IP: 149.156.213.* 14.08.02, 11:46
      to, że nie ma w nim Granic, Rozmów w toku, Nie do wiary i Króla przedmieścia.
      Jak Agora kupi Polsat, to wezmą (zapewne Olejnikowa do Polsatu). I cale
      szczescie. Odprogramuje sobie ten znakomity TVN kanal natychmiast.
      • danio22 Re: Jedyny plus Polsatu to... 14.08.02, 12:47
        Tak nie zrezygnują z tego głupiego pomysłu zmiany nadawania Kropki z 19:30 na
        23:20 to może byłoby lepiej. Jak nie to też likwiduję u siebie w telewizorze
        Tvn. Były tam jeden program, który tam oglądałam, ale skoro mają go
        zmarginalizować(poprzez danie mu nocnej zmiany) to ja wysiadam z tej stacji
        • Gość: Ivek Re: Jedyny plus Polsatu to... IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.08.02, 16:44
          staraja sie chlopaki ostatnio na polszmacie nie ma co. Programy takie jak Idol
          + ogolnie wiekszy profesjonalizm.
          Walcza o nieco bardziej wartosciowego dla reklamodawcow widza.
          Co z tego ze ogladalnosc byla duza skoro,... no bo jeszcze kogos obraze
          niepotrzebnie.
          A za przesuniecie Kropki nad i. jedynego w tvn programu z charakterem i klasa
          przylacze sie do gromkiego:
          FUCK TVN.
    • Gość: Kama Re: Jedyny plus Polsatu to... IP: 149.156.213.* 14.08.02, 11:55
      ze nie ma w nim ,,Silaczy''!
      • belami1 Re: Jedyny plus Polsatu to... 14.08.02, 19:52
        Chyba z półtorej roku temu byłem zafascynowany TVN. Fakty, Big Brother I,
        Milionerzy i Rozmowy w Toku to była nowa jakość w tv.
        Teraz odchodzę od TVN na korzyść Polsatu. Polsat zainwestował i przebił BB IIIB
        Barem, DDG Idolem a Fakty mnie po prostu drażnią, Milionerzy znudziły.
        Czytałem w Newsweeku że ITI Holdings jest mocno zadłużone w BRE. To może
        oznaczać brak pieniędzy na licencje i ponowną przegraną w straciu z Polsatem,
        który zwłaszcza Idolem miło mnie zaskoczył.
        • Gość: Kama Re: Jedyny plus Polsatu to... IP: 149.156.213.* 20.08.02, 17:16
          Mam bardzo podobne odczucia. Na poczatku sama bardzo chetnie ogladalam TVN, ale
          z kazdym rokiem slabla moja symaptia. Teraz slowo daje, ze przed wakacjami
          ogladalam tylko Kropke. Faktow nie trawie, a program popoludniowy czyli
          Brzydule z filmu i pozostalych programow bagienno-klozetowych sugeruje, ze TVN
          pozrucil chec budowania tv ludzi dla ludzi myslacych i potrzebujacych czegos
          wiecej niz podgladactwo po pracy.
          Na szczescie jest cieplo i dzis bede ogladac tylko! ..Pociagi...'' na Dwojce.
    • Gość: jusko Re: Jedyny plus Polsatu to... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 09:20
      Duży plus dla Polsatu to także sport. Gdyby jeszcze poprawiła się jakość
      przekazu i scenografia!!!
    • Gość: Anka Jedyny plus Polsatu to...ze nie jest TVN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 16:21
      Ma polskie produkcje. Nie szuka sensacji za wszelka cene. Pracuje stale nad
      poziomem swoich programow. Od kilku lat podnosi sie powoli z amatorstwa i
      siermieznego stylu. Zrobilo sie miejsce dla innych na tym polu...
      A co do pogodynek, to lepsi pojawili sie w trojce. Dziennikarze w roli
      pogodynek sa zabawni. Moze nie tacy atrakcyjni, za to ciekawsi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka