Dodaj do ulubionych

Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005

27.07.05, 09:05
Chciałem rozpocząć nowy wątek z pobudek czysto estetycznych.

Zacząć wypada od tego, iż niecałe 3 tygodnie wstecz zacząłem poważniej
zastanawiać się nad pomysłem grania wspólnych koncertów z wariatami z Idola
4 - od słowa do słowa, wraz z przyjacielem i bliskim mi znajomym, we 3,
zorganizowalismy spotkanie w Kaliszu, gdzie zaprosilismy Idolków w celu
przedstawienia im pomysłu, wstepnych kosztów przedsiemwzięcia, scenariusza
takiego koncertu, oni natomiast podali swoje ulubione utwory, zrobilismy
próbę muzyczna w Ośrodku kultury, odwiedzilismy kilka stacji radiowych i tv
kablową, nagraliśmy jingla reklamującego cała rzecz......myslę że od czwartku
do poniedziałku zrobiliśmy duuzy krok w kierunku powodzenia tego koncertowego
marzenia.
Będziemy prawdopodobnie grać w 5, może 6,7 a nawet 8 czy 9...zaleznie od
możliwości uczestników, terminów i ich nastawienia.

Wiuęcej szczegółów dopisałbym niebawem, gdyżwłasnie dziś , po powrocie z
Kalisza, jedziemy we 3 nad morze ustalac detale premiery M.I.S w jednym z
kurortów. postaramy sie o media, ludzi będzie i tak duzo, gdyż będziemy
zamykać obchody Dni Miasta.
Nastepnie zfinalizujemy prace nadprojektem, złożymy to w agencji koncertowej,
i zobaczymy jak to zadziała.Mamy juz sami zamówienie na 3, 4 grania.
Nie bedziemy pewnie zbyt często grac z bandem z racji kosztów, których
organizator raczej nie bedzie chciał pokryć, natomiast postaramy sie o
oryginalne półplaybacki, będzie poirotechnika, koncert bedzie miał sówj
logczny dramatyczny przebieg, zaspiewamy cos w duetach, i wspólnie
razem, ....dobry produkt, moim zdaniem.

Jeżeli macie sugestie co do wyglądu takiego IDOLSHOŁU:) zapraszam do
komentowania.....

Piotrek
Obserwuj wątek
    • 513lato Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 27.07.05, 09:05
      Czyli jednak działa......
    • 513lato Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 27.07.05, 09:09
      Odnośnie premiery .....w sobote wracamy z wojaży nadmorskich, spotkań z
      burmistrzami i innymi mistrzami ceremonii....wtedy też napiszę więcej co i
      gdzie i po co ?:)...natomiast jeżeli którzyś z was, czytających te słowa, maja
      mozliwość dotarcia do ludzi z mediów, z gazet, tv, internetowych portali,
      radia, jakichkolwiek form, za pomoca których mozna by było nagłośnić ta sprawę,
      prosze was o pomoc:)
      Oczywiście ja wraz z kolegami bedziemy rozsyłac info prasowe do mediów,
      natomiast zawsze dobrze, gdy ktos kogos zna, ba...nawet lubi:)gdzy szepnie
      słówko poczta pantoflową, która tak naprawde jest najlepsza formą reklamy jaka
      istnieje.

Pozdrawiam raz jeszcze, 'Dobry , smacznego, Miłego Dnia...hakkolwiek, byle
      dobrze!
      OLE
      • jodarek1 Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 27.07.05, 11:30
        Piotrek, a kto napewno nie wystapi?
        • 513lato Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 27.07.05, 14:32
          Napewno nie będzie wystepował Maciuś Silski.
          Rozmawialismy o tym, wiadomo bylo że Maciek bedzie grał mase jobów, był
          przygotowany, tak tez było, wiec moze kiedys goscinnie, ale nie mógł grac z
          nami, ...jest to avsolutnie zrozumiałe, gdyz ma on cały band, który gra
          koncerty za duza kase i zarabiaja wiele wiecej, niz zarobił by tu z nami:))))
          Sławuś troszkę odleciał z cena za koncert:))), ale sie zreflektował, i mozliwe
          że zagra z nami na premierze, Bartuś tez jeszcze rozwaza sytuacje, gdyz gra z
          zespołem,tez wiecej to kosztuje, a my w tym projekcie wystepujemy równo jak
          jeden mąż z półplaya.Tak więc tak sie sprawy maja:)
          • jodarek1 Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 27.07.05, 14:57
            Aha, dzięki.
            Jakbyś wiedział coś więcej to pisz.
            Pozdrawiam serdecznie :)
          • n0one Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 31.07.05, 16:06
            Polplayback? No to ja dziekuje...
    • sisiaba Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 27.07.05, 18:13
      ale to jest super pomysł. cieszę się, że działasz. w jakich miastach
      zamierzacie grywać?
    • nnike Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 28.07.05, 11:17
      Mnie to wygląda na kryptoreklamę, bez względu z jakich pobudek założyłeś wątek.
      Jest tu taki link "dodaj swoją reklamę", z którego możesz przekierowywać fanów
      na swoją stronę.
      Tak byłoby uczciwiej i... z klasą.
      • sisi9 Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 28.07.05, 19:32
        nnike napisała:

> Mnie to wygląda na kryptoreklamę, bez względu z jakich pobudek założyłeś
        wątek.
        > Jest tu taki link "dodaj swoją reklamę", z którego możesz przekierowywać
        fanów
        > na swoją stronę.
        > Tak byłoby uczciwiej i... z klasą.

Przestań się czepiać szczegółów!!! Dobrze że Piotrek to tutaj ogłosił!!!:)))

Piotrek, napisz tylko w jakich miastach zamierzacie koncertować. Na śląsku jest
        cos planowane, czy raczej w miejscowościach nadmorskich? Bo chętnie załapałabym
        się na taki koncert!;)
        Pozdrawiam!
        • kubissimo Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 28.07.05, 19:51
          a czemu Ty sie czpieasz, ze nnike sie czepia? ;)
          • schabomil Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 28.07.05, 20:10
            kubissimo napisał:

> a czemu Ty sie czpieasz, ze nnike sie czepia? ;)

A czemu Ty sie czepiasz, ze sisi sie czepia czepiajacej sie nnike?

S.
            Kto nastepny? :D
            • nnike Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 29.07.05, 00:16
              Pewnie ja się czepnę czepialskiego ;)

Ja bardzo przepraszam, ale pan Piotruś jest takim samym użytkownikiem forum,
              jak każdy z nas. Niby dlaczego miałby być traktowany wyjątkowo???
              Bo śpiewa?
              Nie czujecie, że jest to najzwyklejsze cwaniactwo?
              • kubissimo Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 29.07.05, 03:19
                ale czemu sie czepiasz schabomila?
                (teraz bedziemy sie czepiac w zamknietym gronie. towarzystwo wzajemnej
                przyczepnosci) ;)
                • nnike Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 29.07.05, 12:12
                  Bo byłam głodna o tej porze? ;)
                  www.omafia.nl/maaltijd/maaltijd/schotel18.jpg
                  • kubissimo Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 29.07.05, 12:15
                    o tej porze?
                    zobaczysz, pojdzie Ci w biodra ;)
                    • nnike Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 29.07.05, 13:51
                      Bioderka są potrzebne
                      img263.imageshack.us/img263/2230/dziewcztaczynokia7za.gif :D
                      • schabomil Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 29.07.05, 16:10
                        AAAAAAAaaaaa......!
                        Czemu, jak tylko jakas kobieta wejdzie w (werbalny) zwiazek ze Schabomilem,
                        natychmiast pragnie go skonsumowac?

Minister prorodzinny ostrzega: Taka konsumpcja moze pojsc w rowniez w brzuch,
                        nie tylko bioderka ;).

Starszy Czepialski Schabomil
                        • nnike Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 29.07.05, 18:01
                          schabomil napisał:

> AAAAAAAaaaaa......!
                          > Czemu, jak tylko jakas kobieta wejdzie w (werbalny) zwiazek ze Schabomilem,
                          > natychmiast pragnie go skonsumowac?

Bo jakby weszła w inny, to może by jej się odniechciało? skocz.pl/zge ;)
                          • schabomil Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 29.07.05, 18:31
                            Celnie, celnie :-).

Klaniam sie: Schabomil
                            • kubissimo Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 29.07.05, 18:32
                              ostroznie Schabomile
                              nnike z taka biegloscia operuje roznymi gifami, ze chyba jest w wieku
                              ochronnym, oblozonym paragrafami
                              nie odpowiadaj na zaczepki ;)
                              • schabomil Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 29.07.05, 19:09
                                Cóz, "kobiety sa jak pudelko czekoladek..." i dalej w ten desen :-).

Byc moze to agent szukajacy aktora do drugiej czesci reklamowki "nigdy nie
                                wiesz, kto siedzi po drugiej stronie...".

Schabomil- juz w pazdzierniku na billboardach. Na wszystkich przystankach w
                                Polsce.
                                • kubissimo Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 29.07.05, 21:26
                                  ukryjcie swoje dzieci ;)
                                  • nnike Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 30.07.05, 01:21
                                    Za wszelką cenę pan Piotruś na topie? ;)
                                    • 513lato Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 31.07.05, 13:33
                                      NNike, nie wiem czy to zarty z Twojej strony, ..mam nadzieję, że tak:)

Inaczej pomyslę, że cos nie tak albo ze mną albo z Tobą:)

Chyba trafiłem na forum internetowe, czyli jak sama zauwazyłaś, wszystkich
                                      traktuje sie tu równo, wszyscy mają ta smą sytuację wyjściową, a informacje
                                      jakie zamieszczaja, watki jakie rozpoczynaja sa chyba równie dowolne jak
                                      skarpetki które zaklada się w chłodniejszy jesienny dzień.

Nie mam strony interneowej na której mógłbym umieszczać informacje,
                                      przynajmniej jeszcze nie.

Eeee, to był żart....:)nie/
                                      ?

Pozdrawiam
                                      • nnike Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 01.08.05, 01:05
                                        Mylisz się, Piotrusiu. Nie jesteś anonimowy jak my wszyscy tutaj.
                                        I próbujesz reklamować swoją działalność piosenkarską, której nie prowadzisz
                                        lub nie będziesz prowadził za free. I to mnie zniesmaczyło.

O ile bardziej elegancko wyglądałby Twój bannerek reklamowy, umieszczony na tym
                                        forum za niewielkie pieniądze ("gazetowi" też muszą z czegoś żyć, podobnie jak
                                        Ty...), a potem, w nawiązaniu do treści bannera, mógłbyś zakładać wątki o
                                        swoich koncertach i nikt by się nie czepiał.

Strona internetowa popularnego piosenkarza jest dziś NIEZBĘDNA do jego
                                        zaistnienia (jak zakładanie skarpetek w chłodniejszy dzień ;)). Więcej: od niej
                                        powinieneś zacząć budowanie kontaktu z fanami, a nie w sposób jaki zrobiłeś to
                                        tutaj.

Ciekawe czy zrozumiesz mój tok rozumowania.
                                        Również pozdrawiam :)
                                        • 513lato Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 01.08.05, 11:37
                                          Nnike.

Przeciez wcale nie wiesz, czy jestem anonimowy czy nie...skąd pewność, że pisze
                                          Piotrek Lato??:)

NIe sądziłem,że można na forum internetowym umieszczać banery, jest to z
                                          pewnościa , o ile niedrogie, fajne rozwiązanie dla mnie i znajomych śpiewaków,
                                          oczywiście, niemniej, chyba nie ma reguły, która zabrania pisania o
                                          jakimkolwiek wydarzeniu, gdziekolwiek, przez kogokolwiek
                                          organizowanym....mogłem w sumie równie dobrze napisac to jako ktoś inny, co jak
                                          sądzę, uznałabys za mniej lub bardziej ciekawa informację wyszukaną przez
                                          nieznana Ci osobę, jakich pełno na necie, o których nie myslisz czytając
                                          kolejne posty....nie jest tak?

Ja nie reklamuję wcale swoich koncertów, tylko informuję o wydarzeniu, które
                                          prawdopodobnie odbędzie się( zreszta niczego nie mozna byc pewnym)w Ustce, i
                                          jest to koncert darmowy, który zagramy dla Ustki w ramach dni miasta, nikt z
                                          nas za to wynagrodzenia nie bierze, a ja do tego dopłacam.
                                          Oczywiście chcielibysmy w przyszłości najbliższej grac podobne sztuki
                                          zarabiając przy tym cokolwiek, ale ja raczej chyba nie maltretuje tutejszej
                                          społeczności 10-kami tematów reklamujących ten show, .....
                                          To jest jeden temat, na temat którego każdy swobodnie wypowiedziec swojha
                                          opinie może...(YODA):)
                                          Strona może i jest niezbędna, i kiedy niezbedna będzie mi, to być może pomy slę
                                          o tym żeby ja założyć.Na razie chyba nie ma po co ....

W pewnym sensie rozumiem Cię, gdyby każdy nahalnie reklamował sie na necie,
                                          byłoby cięzko to wszystko czytać, ale moje działanie było jednorazowe i
                                          schludne,:)))))
                                          Koniec końców, nie podzielam Twojej opinii w tym konkretnym przypadku

Niemniej pozdrawiam serdecznie.
                                          Do miłego.
    • nnike Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 01.08.05, 12:41
      A jesteś Piotrusiem Lato? ;)
      Jeśli tak - kliknij w nazwę forum (Telewizja) i na prawo ukaże Ci się
      link "dodaj swoją reklamę". Widzisz? Każdy kto chce, może to zrobić.
      Warto wiedzieć, że jest taka możliwość.

Skoro już rozmawiamy, to rozmawiajmy :) Napisałam wszystko co chciałam napisać
      i więcej "czepiać" się nie będę, a Tobie przydałby się solidny menadżer, który
      umiałby Cię wypromować (ze stroną internetową na czele), bo jesteś tego wart.

Pozdrawiam wzajemnie :)
      • 513lato Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 01.08.05, 14:26
        RAcjęmasz z pewnościa w stwierdzeniu odnośnie managera, święta racja.Niestety,
        nie takie łatwe do zrealizowania.Jeżeli słowa te czyta ktoś, kto zna sie na
        rzeczy, bądx zna kogoś, kto na rzeczy sie zna, :) prosze o kontakt, smiało
        skontaktuje się z jakimsprężnie dzialającym człowiekiem, który wie jak poruszać
        się w medialnym swiatku.

Potwierdzam iz ja to ja, i w sumie trudno, żeby było inaczej:)))
        Hej
        • papercut5 Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 01.08.05, 19:41
          Nie przerywajcie sobie konwersacji chciałabym tylko powiedzieć że ja
          po przeczytaniu postu Piotrka Lato soli tej ziemi polskiej znanego tu pod
          nickiem 513lato pomyślałam sobie , że czemu nie jeśli Piotrek chce z nami
          podzielić się swoim pomysłem, być może radością a także spytać się czy ma ktoś
          jakieś wtyki czy cytuję "sugestie co do wyglądu takiego IDOLSHOŁU:)" to bardzo
          miłe z jego strony. jeśli jednak chodzi mu tylko i wyłącznie o zareklamowanie
          owego szołu to też nie jest to złe a co nie jest złe to jest dobre pod
          warunkiem że będzie to jak zapewnia po raz pierwszy i ostatni. ja też się
          zastanawiałam czy nie zorganizować tu reklamy "jego" wody Lato, ale niestety
          nie jest zbyt dobra w smaku, nie wiem może za dużo chemii, wolę nałęczowiankę
          czy nawet wodę marki oaza z supermarketu o nazwie owada.
          Aha, mam sugestie co do wyglądu takiego idolshołu...najlepiej jakbyście
          wszyscy zrobili sobie czarno -czerwone iroki, dali z siebie WSZYSTKO a także
          niby tak ukradkiem pili wino od Kuby Kęsego, bo oczywiście udzieli wam tego
          płynu..jak sam mówi nie moze już wina pić, tak się stara pochłaniać a tu nic;-)
          także walić do niego jak w dym!
          życzę powodzenia i pozdrawiam .
          oczywiscie z tą solą to trochę przesadzone :) a co do wody to chodzi
          tylko o wodę a już napewno oranżadę Lato, dobrze Piotrze że nie jesteś na jej
          etykietce .
          Czekam na płytkę, oby się opłaciło :)
          ROLANd pieCzkowskI RUlezz!!!! ;-)
    • sisi9 Re: Projekt "MuzycznyIdolShow" 2005 16.08.05, 23:05
      Heja! Pewnie niektórych wkurzę ale musiałam odnowić stary wątek bo ostatnimi
      czasy miałam zepsutego kompa i jestem nie w temacie... niestety!:( A teraz
      nadrabiam straty...:)
      Mam pytanie do Piotrka: odbył sie koncert Muzyczny Idol Show? A jeżeli tak to
      czy się Wam udał i czy planujecie niedługo inne koncerty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka