lunatica 05.08.05, 22:25 Nie? A pani Joanna Racewicz z Panoramy zna - powiedziała, że jutro w Kaziemierzu odbędzie się spotkanie z aktorem Janem Stuhrem! I nie mówcie, że to przejęzyczenie... to nie była relacja na żywo! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Chciałam dodać, 05.08.05, 22:27 że się nie przesłyszałam... inni też to słyszeli. A TVP2 podobno chce z nim jutro wywiad przeprowadzić... szukaj wiatru w polu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Chciałam dodać, 05.08.05, 22:31 buahahaha Jan Stuhr to jest taki niemiecki make-upista:P no coz a moze wlasnie przyjechal do Polski..:P Wywiadowac kazdy moze ,troche lepiej a troche gorzej......:P Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Taa... 06.08.05, 01:14 ...ale Jan Stuhr nie wystąpił chyba w "Amatorze" Kieślowskiego? :-) A w związku z projekcją tego filmu ma się tam pojawić... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Jan Stuhr - znacie takiego aktora? 09.08.05, 12:28 a może to był Jan Sztur? ha? słuchałaś uważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
josteine Re: Jan Stuhr - znacie takiego aktora? 09.08.05, 21:54 No wlasnie, a Turski jej nie poprawil :(( Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: Jan Stuhr - znacie takiego aktora? 09.08.05, 23:38 Na stos z nią! Ukrzyżuj! Ukrzyżuj! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Jan Stuhr - znacie takiego aktora? 09.08.05, 23:54 schabomil napisał: > Na stos z nią! Ukrzyżuj! Ukrzyżuj! No i po co to? Po co? Wpadki nie można odnotować...? Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: Jan Stuhr - znacie takiego aktora? 10.08.05, 00:50 > Wpadki nie można odnotować...? A po co? Zebyz ona przynajmniej choc zabawna byla... Nic to, forumowicze poczuli krew, zrobili dym; co tam, najwyzej dziennikarke wywala z roboty. Wszak w dzisiejszych czasach stres, przejezyczenie czy tez niedyspozycja nie sa czynnikami ludzkimi. Trza takie skrzetnie wychwytywac, odnotowywac na forum publicum i smiac sie do rozpuku. Przejezyczyc sie w programie informacyjnym! Hanba! Wstyd i sromota! Caly swiat znow sie z nas bedzie smial. Wloch podly i Francuzznow nas palcem wskaze i pouczac bedzie! Jak sie prezentujemy?! I to wszystko przez nia, podla dziennikarke! Niech w domu sie myli! A nie na wizji, gzdie miliony Polakow-i nie tylko, bo przeciez obcokrajowcow tryliardy tez!- przyswoi sobie ze Stuhr to Jan a nie Jerzy! I nic, absolutnie nic tego nie naprostuje! Coz za despekt dla polskiej kultury! Takie oszustwo! Polskie Watergate! Horror i pozoga! Bic w dzwony! Pozakladac watki na kazdym forum! Wstyd! A kysz! Tfu tfu! Na przyszlosc nauczy sie podla dziennikarka, ze widz baczny czuwa i widzi wszystko! Schabomil Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Jak już pisałam, 10.08.05, 01:02 to nie było na żywo. Ani w Panoramie w studio, ani relacja na żywo! To był zmontowany materiał! Tyle. Dziwi mnie to, że nikt takiej pomyłki nie wychwycił. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
esss Racewicz 10.08.05, 10:22 Joanna Racewicz to niezła cwaniara - kiedyś występowała "W labiryncie", ale nie chciała żeby ją ktoś rozpoznał, więc przebrała się za Sławomirę Łozińską. Ale nikt nie dał się nabrać - wszyscy ją rozpoznawali od razu i mówili: "Ech, ty Joanno Racewiczowo..." To z rozpaczy zaczęła chlać, a Kondrat Marek rzucił ją dla Kamińskiej, która zostawiła Strassburgera, bo ta zdzira Kamińska na pieniądze pazerna była, a Strassburger był biedny, bo dopiero co wrócił z Ameryki, a Familiady jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: Jak już pisałam, 10.08.05, 23:02 lunatica napisała: > Dziwi mnie to, że nikt takiej pomyłki nie wychwycił. Cale szczescie, ze mamy Ciebie. Inaczej nawet Jery Stuhr popadlby w konfuzje, myslac, ze moze jednak ma na imie Jan. > to nie było na żywo. Ani w Panoramie w studio, ani relacja na żywo! To był zmontowany materiał! I co w zwiazku z tym? > Tyle. Aha. No tak. Wszystko jasne. Schabomil Odpowiedz Link Zgłoś