wuste 11.08.05, 13:51 Czy jest juz gdzies dostępny szczegółowy program tej imprezy (19,20.08), tzn. kto, kiedy gra, w jakiej kolejności i co zaśpiewa. Szczagólnie interesuje mnie dzień pierwszy. Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx131 Re: Festiwal Jedynki w Sopocie 11.08.05, 18:11 www.festiwaljedynki.wp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wuste Re: Festiwal Jedynki w Sopocie 11.08.05, 22:47 dzieki,ale tam niestety nie ma "rozkładu jazdy", bo po tym co na "plakacie" widać trudno sobie wyobrazić, aby gwiazda zagraniczna otwierała ten koncert......, poza tym nie ma, kto co zaspiewa i czy wszyscy jeden kawałek, czy dwa czy dziesięc...... Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: Festiwal Jedynki w Sopocie 12.08.05, 11:30 www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=24603 Odpowiedz Link Zgłoś
wuste Re: Festiwal Jedynki w Sopocie 12.08.05, 14:42 Wiem, ze troche przytruwam, ale powyzsze linki to niestety bardzo ogólne informacje.... Do ch....! tydzień do imprezy a tu nigdzie nie mozna znaleźć szczegółowego programu - w jakiej kolejności będą wysępować wykonawcy, ile piosenek zaśpiewaja i jakie..... Koszmar. Jest to o tyle istotne, ze chciałbym nagrać występ tylko jednego, dwóch zespołów, a boje się, ze mogę się spóźnić nawet 30- 45 minut.Wtedy moze okazac się, ze jest juz po... Nagranie przez kogoś nie wchodzi niestety w rachubę. Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: Festiwal Jedynki w Sopocie 12.08.05, 16:15 Niestety tak dokładnych informacji znaleźć nie sposób. Nawet informacje dla prasy takich danych nie zawierają. Oto co na ich podstawie mogę Ci przedstawic, podana lista oznacza prawdopodobnie właściwą kolejność występów. I dzień Maannam Lombard Lady Pank Tomasz Lipiński (Tilt,Brygada Kryzys) Chłopcy z Placu Broni TSA Kobranocka Oddział Zamknięty Turbo Perfect Bracia Ptaky Maciej Silski Szymon Wydra Krzysztof Zalewski częśc 2: craig david Dzien 2: Zakopower Sistars Golec uOrkiestra Bracia PIN Button Hackers Olga Szomańska, Przemysław Branny I Potr Rubik Czerwone Gitary Bartek Wrona Łzy częśc 2: Mini recital: Monika Brodka Mini recital: Blue Cafe Mini recital: Bonnie Tyler KONCERT: BLONDIE Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Festiwal Jedynki w Sopocie 13.08.05, 03:13 Bartek Wrona – Maria Bracia – Niczego więcej Button Hackers – My angel Czerwone Gitary – Senny szept Golec uOrkiestra – Lato rozpala (2 raz z tą samą piosenką w konkursie na festiwalu TVP?) Lusia i Mario Szaban – Amazing How We Soar… Łzy - Pierwsza łza Mezo/Tabb – Lepsze jutro Mietek Szcześniak – Chyba na pewno Olga Szomańska, Przemysław Branny i Piotr Rubik – Niech mówią Sistars – Na dwa Zakopower – Siadoj z nami Podaje taką kolejność na podstawie numerów SMS i autio tele. Bartek Wrona ma 1, a Zakopower ma nr SMS 13 więc powinni w takiej kolejności wystąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
wuste Re: Festiwal Jedynki w Sopocie 13.08.05, 22:59 Jesli sprawdzi sie ta kolejnosc to d... zbita. Zalezy mi na koncertach Maanamu i TSA..., a tu gwiazdy na początek....... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś