izabela111 25.08.02, 19:21 Czy komuś udało się otrzymać formularz zwrotu sprzętu z cyfry???? Czekam na niego już pół roku, a panienka odpisująca na maile sugeruje żeby czekać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fugazzi Re: Umowa z cyfrą 25.08.02, 19:39 Oczywiście. Nawet kilkakrotnie:) Trzy dni temu nasłali na mnie firmę Kruk Inkaso. Dwie kartki pogróżek i właśnie formularz zwrotu sprzętu. Może piszesz nie do tej co trzeba. Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
izabela111 Re: Umowa z cyfrą 25.08.02, 19:46 Pisałam za pomocą formularza z ich strony, bo wszystkie inne adresy nie dochodzą. Na moje emaile odpisywała Katarzyna Morawska Dział Obsługi Abonentów Nowa Cyfra+ Jeśli chodzi o sprawy finansowe, to mam wszystko uregulowane, umowa jest rozwiązana z dniem 5 marca 2002. Chcę tylko oddać sprzęt, żeby mieć święty spokój z syfrą+. Nie chce mi się robić za ich magazyn. Oni jak ktoś ma uregulowane sprawy finansowe i jest z byłej Wizji to mają go w d... Sami nie wiedzą co zrobić z tysiącami philipsów, które ludzie chcą oddać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś