Dodaj do ulubionych

czy ktoś mi może wyjaśnić

IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 29.08.02, 16:23
dlaczego pani Prokopiuk za Wiadomości zawsze jest taka sztywna? Zero
naturalności u tej kobiety. Ciekawe czy jak się kocha z mężem to też jest
taka sztywna?
Obserwuj wątek
    • Gość: maniak` Re: czy ktoś mi może wyjaśnić IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 18:20
      Sztywnosc to typowa cecha meska, natomiast zenska mysle ze moze byc figlarnosc.
    • rboy17 Re: czy ktoś mi może wyjaśnić 29.08.02, 18:55
      Gość portalu: mali_bu napisał(a):

> dlaczego pani Prokopiuk za Wiadomości zawsze jest taka sztywna? Zero
      > naturalności u tej kobiety. Ciekawe czy jak się kocha z mężem to też jest
      > taka sztywna?

hehe, ja pamiętam panią Prokopiuk jeszcze z Dziennika TV4 i Flesza. Była taka
      sobie, przeciętna. Nie zwracałem na nią uwagi.

A propos Flesza, dziś przez przypadek zauważyłem ok. 18.25 na Polsacie 2 flesz
      z godziny... 18.58. Ciekawe, prawda? Może to mi ktoś wytłumaczy? Czyżby Czwórka
      swoje serwisy puszczała z taśmy?

• Gość: Miećka Re: czy ktoś mi może wyjaśnić IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 19:38
        Kiedy była w WOT była mniej sztywna widocznie Wiadomości tak paraliżująco
        działają.
    • pawelgoly Re: czy ktoś mi może wyjaśnić 29.08.02, 21:33
      Może "czegoś" jej trzeba
    • Gość: kicia Re: czy ktoś mi może wyjaśnić IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:51
      a Pienkowska to nie sztywna?jej wzrok jest tak przeszywający,ze az się boję na
      nią patrzec,bo zaraz myslę,ze cos przeskrobałam...:-)
      • pawelgoly Re: czy ktoś mi może wyjaśnić 30.08.02, 16:49
        Gość portalu: kicia napisał(a):

> a Pienkowska to nie sztywna?jej wzrok jest tak przeszywający,ze az się boję
        na
        >
        > nią patrzec,bo zaraz myslę,ze cos przeskrobałam...:-)
        Racja. Ja też się jej boję. O każdej głupocie mówi tak jakby za chwilę miał
        nastąpić koniec świata, a ona jest jedyn, tóra o tym wie. Poza tym jest
        strasznie nienaturalna no i ta fryzura...
        • pan_laga Re: czy ktoś mi może wyjaśnić 30.08.02, 22:21
          pawelgoly napisał:

> Gość portalu: kicia napisał(a):
          >
          > > a Pienkowska to nie sztywna?jej wzrok jest tak przeszywający,ze az się bo
          > ję
          > na
          > >
          > > nią patrzec,bo zaraz myslę,ze cos przeskrobałam...:-)
          > Racja. Ja też się jej boję. O każdej głupocie mówi tak jakby za chwilę miał
          > nastąpić koniec świata, a ona jest jedyn, tóra o tym wie. Poza tym jest
          > strasznie nienaturalna no i ta fryzura...

mam to samo uczucie - ona się wybałusza, wytrzeszcza, a potem gadając o tem ,
          iże trawa schnie w łazienkach, tumani i przestrasza tak, jakby opowiadała o
          tem, ze kwachowi odwaliło i w czasie oficjalnego rautu na cześć prezydenta usa,
          palnął mu był w łeb z damskiej pistoleciny, która przmycił w staniku małżonki.
          amen
          pan laga
    • Gość: Baska Oj, panowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 22:38
      Tak sobie myślę, że Wam się wszędzie kojarzy okazja.
      Czyta lepiej niż większość prezenterek w telewizji. Przynajmniej wie, gdzie ma
      zrobić pauzę i jak ma zaakcentować wiadomości.
      Szczerze powiedziawszy tej rzekomej sztywności i potrzeby... nie zauważyłam. No
      cóż mężczyźni czasem odbierają na innych częstotliwościach.
      • Gość: Orchidea Re: Oj, panowie... IP: *.pl 31.08.02, 14:22
        100 razy bardziej wolę Prokopiuk od tej nadętej Pieńkowskiej.Przynajmniej tak
        nie wybałusza oczu, nie robi przerażonej miny i nie ma tony lakieru na
        włosach.Szkoda tylko,że Prokopiuk juz nie czyta "Wiadomości" o 19.30.Ciekawe
        dlaczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka