Gość: mali_bu IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 29.08.02, 16:23 dlaczego pani Prokopiuk za Wiadomości zawsze jest taka sztywna? Zero naturalności u tej kobiety. Ciekawe czy jak się kocha z mężem to też jest taka sztywna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniak` Re: czy ktoś mi może wyjaśnić IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 18:20 Sztywnosc to typowa cecha meska, natomiast zenska mysle ze moze byc figlarnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
rboy17 Re: czy ktoś mi może wyjaśnić 29.08.02, 18:55 Gość portalu: mali_bu napisał(a): > dlaczego pani Prokopiuk za Wiadomości zawsze jest taka sztywna? Zero > naturalności u tej kobiety. Ciekawe czy jak się kocha z mężem to też jest > taka sztywna? hehe, ja pamiętam panią Prokopiuk jeszcze z Dziennika TV4 i Flesza. Była taka sobie, przeciętna. Nie zwracałem na nią uwagi. A propos Flesza, dziś przez przypadek zauważyłem ok. 18.25 na Polsacie 2 flesz z godziny... 18.58. Ciekawe, prawda? Może to mi ktoś wytłumaczy? Czyżby Czwórka swoje serwisy puszczała z taśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miećka Re: czy ktoś mi może wyjaśnić IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 19:38 Kiedy była w WOT była mniej sztywna widocznie Wiadomości tak paraliżująco działają. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: czy ktoś mi może wyjaśnić 29.08.02, 21:33 Może "czegoś" jej trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: czy ktoś mi może wyjaśnić IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:51 a Pienkowska to nie sztywna?jej wzrok jest tak przeszywający,ze az się boję na nią patrzec,bo zaraz myslę,ze cos przeskrobałam...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: czy ktoś mi może wyjaśnić 30.08.02, 16:49 Gość portalu: kicia napisał(a): > a Pienkowska to nie sztywna?jej wzrok jest tak przeszywający,ze az się boję na > > nią patrzec,bo zaraz myslę,ze cos przeskrobałam...:-) Racja. Ja też się jej boję. O każdej głupocie mówi tak jakby za chwilę miał nastąpić koniec świata, a ona jest jedyn, tóra o tym wie. Poza tym jest strasznie nienaturalna no i ta fryzura... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: czy ktoś mi może wyjaśnić 30.08.02, 22:21 pawelgoly napisał: > Gość portalu: kicia napisał(a): > > > a Pienkowska to nie sztywna?jej wzrok jest tak przeszywający,ze az się bo > ję > na > > > > nią patrzec,bo zaraz myslę,ze cos przeskrobałam...:-) > Racja. Ja też się jej boję. O każdej głupocie mówi tak jakby za chwilę miał > nastąpić koniec świata, a ona jest jedyn, tóra o tym wie. Poza tym jest > strasznie nienaturalna no i ta fryzura... mam to samo uczucie - ona się wybałusza, wytrzeszcza, a potem gadając o tem , iże trawa schnie w łazienkach, tumani i przestrasza tak, jakby opowiadała o tem, ze kwachowi odwaliło i w czasie oficjalnego rautu na cześć prezydenta usa, palnął mu był w łeb z damskiej pistoleciny, która przmycił w staniku małżonki. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Oj, panowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 22:38 Tak sobie myślę, że Wam się wszędzie kojarzy okazja. Czyta lepiej niż większość prezenterek w telewizji. Przynajmniej wie, gdzie ma zrobić pauzę i jak ma zaakcentować wiadomości. Szczerze powiedziawszy tej rzekomej sztywności i potrzeby... nie zauważyłam. No cóż mężczyźni czasem odbierają na innych częstotliwościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidea Re: Oj, panowie... IP: *.pl 31.08.02, 14:22 100 razy bardziej wolę Prokopiuk od tej nadętej Pieńkowskiej.Przynajmniej tak nie wybałusza oczu, nie robi przerażonej miny i nie ma tony lakieru na włosach.Szkoda tylko,że Prokopiuk juz nie czyta "Wiadomości" o 19.30.Ciekawe dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś