Dodaj do ulubionych

Kasia i Tomek

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 22:13
Mnie się podoba, a wam???
Obserwuj wątek
    • miecio4 Re: Kasia i Tomek 03.09.02, 23:13
      W sumie ok, tylko ten montaż...
      Nie wiem czy zdzierżę nastepne odcinki.
      • mallina Re: Kasia i Tomek 03.09.02, 23:56
        a mnie zaskoczyla Joanna Brodzik..poznalam ja dopiero jak na koncu napisali ze
        to ona..
        :-)
        • miecio4 Re: Kasia i Tomek 04.09.02, 00:55
          mallina napisała:

> a mnie zaskoczyla Joanna Brodzik..poznalam ja dopiero jak na koncu napisali
          ze
          > to ona..
          > :-)

No nie gadaj! Ja tam ją poznałem od razu:)
          Tylko czemu w tym serialu jest tyle o sexie....
          • wielkie_nic Re: Kasia i Tomek 04.09.02, 10:30
            miecio4 napisał:

> Tylko czemu w tym serialu jest tyle o sexie....

no właśnie! a o sporcie prawie nic...

mnie też się spodobało. i forma i treść.
            • Gość: maćwa Re: Kasia i Tomek IP: *.big.pl / 192.168.200.* 23.09.02, 09:06
              Przecież sex ze sportem ma wiele wspólnego.
    • neo777 Re: Kasia i Tomek 04.09.02, 07:24
      Dla mnie spoko , idealne przedstawienie zwiazku
    • m.agnieszka Re: Kasia i Tomek 04.09.02, 08:53
      Mnie sie również podobają. Myslałam, że będzie to coś w rodzaju serialu, który
      będą kontynuować, ale to co zobaczyłam (krótkie scenki) tez są fajne -
      prawdziwe z życia.

Pozdrawiam
      • Gość: obi Re: Kasia i Tomek IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.09.02, 12:04
        O sporcie było... przynajmniej można było się domyślać, że w czasie, gdy Kasia
        namawiała Tomka na dzidziusia, ten oglądał mecz w TV.
        A ogólnie - traktując to jako zbiór skeczy, częściowo powiązanych ze sobą, do
        celów czysto rozrywkowych - może być.
        Prawdę mówiąc nie wróżę serialowi długiej kariery - zasób "typowych" sytuacji
        do obśmiania szybko się skończy i wkrótce nie będzie się z czego śmiać.
        Szkoda - ale jedzmy pieczywo, póki świeże!
        • Gość: olak Re: Kasia i Tomek IP: *.pl 04.09.02, 12:30
          Znam doskonale ta serie z telewizji francuskiej. Jest bardzo popularna, emituja
          ja juz kolejny rok.I jestem jej fanką. Ciekawa bylam jaka bedzie wersja
          polska. Ogolnie wrazenie:umiarkowane ok. Moze sie rozkreci...
    • Gość: Yosso Re: Kasia i Tomek IP: *.dialog.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 04.09.02, 12:47
      Na tle Lokatorów Miodowych Lat Graczyków i innego sitcomowego badziewia Kasia i
      Tomek wypada całkiem całkiem
      • kerk5 Re: Kasia i Tomek 23.09.02, 14:31
        Zdecydowanie sie z Toba zgadzam!
    • Gość: lena Scenki są super,Paweł Wilczak super do potęgi!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 19:51
    • Gość: zizi Re: Kasia i Tomek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 21:39
      Ta nietypowa forma (scenki) trochę mnie zdziwiła. No i ten zupełny brak innych
      postaci - czasem widać jakąś rękę, albo słychać głos o ile pamiętam.
      W sumie to mnie wciągnęło i obejrzałam do końca. Aktorzy - baaardzo fajni.
    • miecio4 Re: Kasia i Tomek 04.09.02, 21:54
      Słuchajcie- a może to jest taki serial o nas???
      :)
    • Gość: hyde Re: Kasia i Tomek IP: *.acn.waw.pl 04.09.02, 23:04
      Milo sie rozczarowalem, bo widzialem francuska wersje tego mini-serialu i byl
      okropnie sztuczny, wymuszony i zupelnie niesmieszny. Brawa za polska wersje
      naleza sie Wilczakowi i Brodzik za naturalnosc i Yurkowi Bogutowiczowi za
      rezyserie.
      • Gość: maciek Re: Kasia i Tomek IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.09.02, 01:45
        A jak to sie nazywało po francusku? " Sophie i cos tam?
        • Gość: Dzidka Re: Kasia i Tomek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 12:36
          Gość portalu: maciek napisał(a):

> A jak to sie nazywało po francusku? " Sophie i cos tam?

Czy to czasem nie było "Marc i Sophie"? U nas też to leciało. Ale zupełnie nie
          pokojarzyłam, że mają coś ze sobą wspólnego :-)
        • Gość: kama Re: Kasia i Tomek IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.12.* 09.09.02, 10:55
          Un gars, une fille - czyli facet i babka. Idzie na France 2 codziennie około
          19:45. Kanal dostepny na przyklad w Aster City.

Gość portalu: maciek napisał(a):

> A jak to sie nazywało po francusku? " Sophie i cos tam?
          • Gość: kama Re: Kasia i Tomek IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.12.* 09.09.02, 14:10
            PS Ona sie nazywa Alexandra, on Jean
      • tiresias Re: Kasia i Tomek 05.09.02, 16:22
        Bogayewicz!
        • Gość: hyde Re: Kasia i Tomek IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 16:46
          To z pretensjami do dziennikarzy Newsweeka ktorzy przekrecili nazwisko prosze :)
          • tiresias Re: Kasia i Tomek 06.09.02, 08:37
            dziennikarze z newsweeka przekręcają nie tylko nazwiska:))
            a filmik jets niezły, nietypowy i faktycznie w porównaniu z plebaniami,
            złotopolakami i klanami wygrywa, przynajmniej dla mnie..
      • Gość: lolo Re: Kasia i Tomek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 00:30
        Gość portalu: hyde napisał(a):

> Milo sie rozczarowalem, bo widzialem francuska wersje tego mini-serialu i byl
        > okropnie sztuczny, wymuszony i zupelnie niesmieszny. Brawa za polska wersje
        > naleza sie Wilczakowi i Brodzik za naturalnosc i Yurkowi Bogutowiczowi za
        > rezyserie.

Nie ma czegos takiego jak "miłe rozczarowanie". A filmu nie robił żaden
        "Bogutowicz"
        lolo
    • Gość: amis Re: Kasia i Tomek IP: *.bogucicka7.com.pl 06.09.02, 09:52
      Tak, jest to coś nowego w naszej telewizji, chociaż może nie do końca. Ten serial to następujące po sobie scenki z życia pary, nie związane ze sobą treścią a jedynie postaciami. To coś jakby skecze odtwarzane na scenie kabaretowej. Podstawowe różnice są dwie:
      1) Jest to film, a więc scenki dzieją się (dzieją się a nie są inscenizowane) w różnym czasie i różnych miejscach.
      2) Podczas odtwarzanie nie ma elementu kontaktu aktora z widzem, co odbieram nie jako coś gorszego a po prostu innego.

Za wcześnie jeszcze mówić, czy serial ten będzie popularny długo. Na razie pozytywnie mnie zaskoczył swoją świeżością, oryginalnością (w Polsce bo nie znam pierwowzoru - jak piszecie - pochodzącego z Francji), dobrą grą aktorów.
      Może denerwujące są te przerywniki między skeczami, ale to już moje subiektywne odczucie.

amis
    • Gość: taniej Re: Kasia i Tomek IP: 217.96.37.* 06.09.02, 10:33
      co za nudziarstwo!
      to wszystko jest takie oczywiste, łatwe do przewidzenia, zero zaskoczenia, brak
      jakiejś ciekawej puenty. baaanał.
      • Gość: h Re: Kasia i Tomek IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 01:52
        oczywiscie to bardzo elitarnie i snobistycznie byc zawsze na "nie"...
    • Gość: Kenny Re: Kasia i Tomek IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 20:47
      Poczatkowo, podobnie jak wielu z Was, zadałem sobie pytanie: co to ma być?! :)
      Serial czy jakieś skecze?? No, ale później było coraz zabawniej. A koncówka
      drugiego odcinka (jak chcieli się tam im wkręcić na wakacje) mnie rozpier*****
      kompletnie :D. A teraz z niecierpliowścią czekam na kolejne odcinki. :)))
      • mock Re: Kasia i Tomek 08.09.02, 16:27
        Bardzo mi się podoba!!!! Świeże, nie nudne, w sumie nawet prawdziwe i - co
        najważniejsze - nie sztuczne, jak inne polskie sitcomy. To jest IMO właściwa
        recepta - nie stworzymy nigdy swoich ”Przyjaciół”, bo zawsze będą albo po
        polsku przaśni albo pretensjonalni, a aktorzy zawsze bedą wzdychać, przewracać
        oczami i grać jak w Hamlecie i Dziadach, bo inaczej nie umieją. A właśnie takie
        scenki mnie tymi cechami nie rażą.

Ale fakt - scenek zbyt dużo wymyślić się nie da, tak jak w pewnym wieku coraz
        trudniej usłyszeć nowy kawał.
        • wielkie_nic Re: Kasia i Tomek 09.09.02, 09:21
          mock napisał:

> Ale fakt - scenek zbyt dużo wymyślić się nie da, tak jak w pewnym wieku coraz
          > trudniej usłyszeć nowy kawał.

dopierpo sie zaczyna, a Wy już narzekacie na koniec! jeśli autor scenariusza ma
          talent (a wygląda na to, że ma) to jest w stanie wymyśleć 10 000 000 różnych
          scenek na dobrym poziomie. gdyby teraz podzielić tę liczbę przez ilość scenek w
          jednym odcinku...
          ja jestem optymistą :P
    • Gość: Ola Re: Kasia i Tomek IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 14:20
      Bardzo mi się nie podoba!!!Wilczaka jeszcze przeżyje...ale reszta...
      dowcip beznadziejny, pomysł beznadziejny...
      to jeden z tych filmów podczas których wstydzę się za aktorów i z obawą czekam
      na kolejną żenującą scene. Drażni mnie "młodzieżowy" styl bycia bohaterów.
      • Gość: maro Re: Kasia i Tomek IP: *.bogucicka7.com.pl 09.09.02, 14:57
        Gość portalu: Ola napisał(a):

> Bardzo mi się nie podoba!!!Wilczaka jeszcze przeżyje...ale reszta...
        > dowcip beznadziejny, pomysł beznadziejny...
        > to jeden z tych filmów podczas których wstydzę się za aktorów i z obawą czekam
        > na kolejną żenującą scene.
        To po co ten masochizm, ja w takim przypadku przełączam na inny kanał albo biorę się za cos innego.

> Drażni mnie "młodzieżowy" styl bycia bohaterów.
        Postacie z serialu są w wieku około 30 lat. Trudno zaliczyć ich więc do młodzieży, niemniej będąc parą
        bezdzietną mogą "robić" za tzw młode małżeństwo. W przedstawionych 2 odcinkach nie zauważyłem
        niczego w ich stylu bycia, co wyróżniałoby ich w jakis sposób.
        • Gość: Ola Re: Kasia i Tomek IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 17:01
          ...zdrzyło mi się obejrzeć- to oceniam. Nie mam zamiaru więcej się katować
          także i bez "cennej" rady o przełączeniu kanału...
          Co do "młodzieżowości"- chodziło mi o ten drażniący (dla mnie) Luzacki styl,
          wymuszone szaleństwo itp.
          • miecio4 Re: Kasia i Tomek 10.09.02, 21:52
            Gość portalu: Ola napisał(a):

> ...zdrzyło mi się obejrzeć- to oceniam. Nie mam zamiaru więcej się katować
            > także i bez "cennej" rady o przełączeniu kanału...
            > Co do "młodzieżowości"- chodziło mi o ten drażniący (dla mnie) Luzacki styl,
            > wymuszone szaleństwo itp.

Alboś stara panna albo nie znasz sie na "wiecznym byciu młodym".
            Im więcej odcinków tym bardziej mi sie podoba.
            • Gość: Ania Meller Re: Kasia i Tomek - Spoilery! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 10.09.02, 22:02
              Odcinek 4, czwartek, 12.09.2002

W trakcie spotkań z psychologiem ujawniają się nie tylko różnice usposobienia i
              światopoglądu między Kasią i Tomkiem, ale i łączące ich uczucie. To co dla
              jednych jest narzędziem pracy, dla innych jest źródłem rozrywki. Tomek nie
              potrafi wytłumaczyć Kasi skąd w domowym komputerze wzięły się adresy
              przeróżnych stron internetowych. Kolacja u Ani i Jacka to dla Tomka bieg z
              przeszkodami. Przyjaciele nie tylko prowadzą serwują dania wegetariańskie, ale
              i przypominają Kasi o rocznicy poznania Tomka..

Odcinek 5, wtorek, 17.09.2002

Dla kobiety nie ma nudniejszej rzeczy niż ćwiczenia na przyrządach, których
              działania nie rozumie. Tomek stara się wzbudzić w Kasi sportowego ducha. Z
              miernym rezultatem. Próby zaimponowania trenerowi fitnesu kończą się dla Kasi
              kontuzją i wizytą na ostrym dyżurze. Skręcona noga nie jest jednak przeszkodą w
              zrobieniu kilku zwyczajowych scen zazdrości. Tomek w ramach opieki nad chorą
              przyjmuje rolę "chłopca na posyłki". W końcu jednak okazuje się, że Kasia mimo
              nogi w gipsie, potrafi się całkiem sprawnie poruszać...

Odcinek 6, czwartek, 19.09.2002

Podejście do lektury różni mieszkanki Wenus od mieszkańców Marsa. Zwłaszcza
              jeśli chodzi o poradniki. Tomek, w odpowiedzi na zarzuty Kasi, postanawia
              udowodnić jej, że jednak jest romantyczny. Wybiera sobie dość nietypowy sposób
              demonstracji uczuć. Urlop w domku wynajętym wspólnie z przyjaciółmi potwierdza
              najczarniejsze przeczucia Tomka. Wszyscy chcą spać w większej sypialni. Tomek
              używa wobec drugiej pary swoich zdolności dyplomatycznych. Kasia jest zgorszona
              i zachwycona.

Odcinek 7, wtorek, 24.09.2002

Samochód - Tomek nie jest zachwycony, kiedy Kasia prowadzi samochód. Trudno mu
              zrozumieć jakie problemy może mieć kobieta ze zwykłą zmianą biegów.
              Wypożyczalnia video - Co to znaczy film o miłości? Kasia i Tomek mają na ten
              temat nieco odmienne zdania... Wizyta u Babci Tomka - Opowieści babci odkrywają
              drugie oblicze Tomka. Kasia jest zachwycona babcinymi anegdotami. Tomek trochę
              mniej.

Odcinek 8, czwartek, 26.09.2002

Sex shop - Wizyta w sex shopie jest dla Kasi bardzo pouczająca. Tak bardzo, że
              Tomek zaczyna żałować, że w ogóle ją tam zaprowadził

Odcinek 9, wtorek, 1.10.2002

Pole golfowe - Kasia nie jest stworzona do gry w golfa. Tomek, który miał
              zamiar zrelaksować się w czasie gry, z minuty na minutę staje się coraz
              bardziej spięty. Poranek - kto powinien rano pójść po świeże bułeczki i gazetę?
              Kasia ma wyjątkowy dar przekonywania Tomka, że codziennie przypada jego kolej.
              Łazienka - co kobiety robią godzinami w łazience? Tomek nie może uwierzyć ile
              czasu może zająć Kasi pielęgnacja urody. Zwłaszcza po szczególnie udanej
              imprezie.

Odcinek 10, czwartek, 3.10.2002

Bank - Kasia i Tomek próbują sobie trochę urozmaicić nudne oczekiwanie w
              kolejce do okienka. W takiej sytuacji najlepiej sprawdzają się stare zagrania
              rodem z amerykańskich westernów. Bar - Tomek postanawia rozerwać się w wielkim
              stylu. Najpierw bilard, potem uwodzenie kobiet, potem cygara. A na
              końcu...rachunek
              • Gość: Kenny Re: Kasia i Tomek - Spoilery! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 14:18
                A gdzie je zdobyłaś?
                • Gość: Ania Meller Re: Kasia i Tomek - Spoilery! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 11.09.02, 19:12
                  Źródło: www.tvn.pl
                  Przepraszam, że nie podałam wcześniej - roztargnienie ;)
              • wielkie_nic Re: Kasia i Tomek - Spoilery! 11.09.02, 20:06
                Gość portalu: Ania Meller napisał(a):

> "Odcinek 4, czwartek, 12.09.2002
                >
                > W trakcie spotkań z psychologiem ujawniają się nie tylko różnice usposobienia
                i... " bla bla...

no i co z tego? nie rozumiem, pocoś to przepisała?
            • Gość: ZIólko Re: Kasia i Tomek IP: *.mdi.pl 24.09.02, 16:53
              w pełni popieram
          • Gość: julka Re: Kasia i Tomek IP: 195.116.250.* 20.09.02, 16:03
            Naciągany młodzieżowy styl? Dla mnie to są scenki wyjęte żywcem z mojego
            życia!!! Aha, mamy oboje z mężem po 30 lat i nie mamy dzieci, więc warunki
            bardzo podobne. A telefony od teściowej w pierwszym odcinku - po prostu cudo.
            Jakby nas ktoś nakręcił ukrytą kamerą.
            • Gość: Peter Re: Kasia i Tomek IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.14.* 20.09.02, 21:35
              To jest nas więcej ;-)))) Ten film jest czasem jakby u mnie w domu kręcony ;-
              ))) Już nawet się na mnie czasem żona boczy jak się zbyt głośno śmieję (z
              cyklu: przecież ja wcale taka nie jestem). Jak dla mnie: bomba. Dawno tak
              śmiesznego serialu w telewizji nie było.

P.
            • Gość: Kajen Re: Kasia i Tomek IP: *.stream.pl 07.10.02, 11:47
              Jesteśmy od nich trochę młodsi i nie chodzimy do psychoanalityka - reszta się
              zgadza, ale jak moja mama zadzwoniła o 10.30 w dzień odcinka o mamusi i
              pytaniu "czy Twoja matka musi zawsze dzwonić..." uśmiałyśmy się strasznie...
              (mama już nie dzwoni o 10.30), oglądamy wszystkie odcinki - bardzo nam się
              podoba, bo jest się z czego pośmiać
    • Gość: viki Re: Kasia i Tomek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 10:13
      ten serial jest po prostu ŚWIETNY!!!
    • paool Re: Kasia i Tomek 18.09.02, 10:18
      Gość portalu: bo napisał(a):

> Mnie się podoba, a wam???
      niby wszystko fajnie, ale wkurza mnie fakt, że to kolejny program na
      licencji.... czy my, Polacy nie możemy czegoś wymyśleć????? zamierzam napisać
      scenariusz arcyciekawego programu tv, co chcecie, aby się w nim znalazło?
    • Gość: Polly Re: Kasia i Tomek IP: *.x.INTELINK.pl 20.09.02, 15:11
      Mi sie ten serial bardzo podoba.Uwazam,ze Pawel Wilczak w roli Tomka jest po
      prostu swietny.Joanna Brodzik tez moze byc.CIesze sie,ze ten serial nie jest
      sitcomem,to po pierwsze.Po drugie dialogi sa naprawde smieszne.Tak trzymac.!!!!!
    • Gość: Hubert Re: Kasia i Tomek IP: *.de.ihost.com 20.09.02, 17:40
      mi sie rowniez podoba, taki fajny wieczorny przerywnik...
    • wortal o teściowej jest ok 20.09.02, 22:28
      jak teściowa jest w odcinku to idzie sie pośmiać ;-))

----
      Strona startowa, zapraszam ::
      www.wortal.prv.pl
    • deotyma23 Re: Kasia i Tomek 21.09.02, 10:08
      przyznam że podoba mi się to coraz bardziej- fajne dialogi zabawne scenki np.
      jak czekali w szpitalu na chirurga z chorą nogą Kasi a za nimi too dziadek
      ustawicznie przestawiany to jak mumia zawinięty gość.
      Już nawet przyzwyczajam sie do tych nagłych cięć.
      Jest super!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kenny Oral - ile średnio razy na odcinek? :) IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 13:28
      Ile razy Kasia schodziła ustami co raz niżej i niżej? :) Ja naliczyłem w sumie
      2 razy, może powinni zmienić znaczek na czerwony? :)
    • basian3 Re: Kasia i Tomek 21.09.02, 14:45
      Sztuczny humor , śmiejmy sie bo wszyscy to rąbią. Raczej nie dla mnie....
    • Gość: Zorka Re: Kasia i Tomek IP: *.telia.com 21.09.02, 15:19
      Kasia ok, Tomek beznadziejny (zmienic aktora)!!!
      • dorkon Re: Kasia i Tomek 21.09.02, 19:49
        Tomek jest w porządku . W powodzi totalnego telewizyjnego szamba wreszcie coś
        innego , ciekawego i intrygujacego . To nic , że licencja . Szczęście, że
        nie ma tych kretyńskich śmiechów jak w sitcomie . Kasia i Tomek upewnia nas ,
        że nasze życie małżeńskie , układy z teściowymi itp... nie są czymś
        wyjątkowym , a wręcz typowym we współczesnym świecie. Tak trzymać !
    • Gość: poseŁ Re: Kasia i Tomek IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.09.02, 21:08
      Rewelacja! Jest na co popatrzeć, czego posłuchać i z czego się pośmiać.
      Rewelacyjne role P. Wilczaka i J.Brodzik. Oglądam i niecierpliwie czekam na
      następne odcinki.
      • mastat Re: Kasia i Tomek 22.09.02, 09:57
        Dla mnie bomba! Świetni aktorzy - Wilczak jest kapitalny, Brodzik pozytywnie
        mnie zaskakuje. A teksty z teściową - mniam:)
    • Gość: wbrew Kasia i Tomek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 14:20
      zapominam czesto niestety ze cos takiego jest w tv-nie mam przywyczajenia,ze
      wlaczam telewizor by cos zobaczyc konkretnego.a teraz: po prostu jest po co
      wlaczyc tv po 20,bo po 22 cos sie znajdzie (wyjatkowo w tv publicznej). Kasia i
      Tomek sa zabawni,a poza tym-prawdziwi.nie tyle,ze malzenstwo,tylko po prostu
      jako zwiazek. czesto sie usmiecham pod nosem,bo w moim zwiazku bywa czesto
      bardzo podobnie.i to jest wlasnie magia tv - podobienstwo. a bawic sie w zyciu
      trzeba!!! a nietypowa forma w postaci scenek jest tym bardziej atrakcyjna.
      pozdrawiam!
    • mirekgryfice5d3 Re: Jak REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.02, 14:24
      KASIA jest super,Tomek wyśmienity- poprostu re-we-la-cja !!!!!
      Film PRZYJACIELE był numero UNO , od momentu kiedu zobaczyłem ten CUDO DUET
      mój ranking wygląda tak :
      1.KASIA I TOMEK
      2.PRZYJACIELE
      • Gość: seska Re: Jak REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 14:30
        mirekgryfice5d3 napisał:

> KASIA jest super,Tomek wyśmienity- poprostu re-we-la-cja !!!!!
        > Film PRZYJACIELE był numero UNO , od momentu kiedu zobaczyłem ten CUDO DUET
        > mój ranking wygląda tak :
        > 1.KASIA I TOMEK
        > 2.PRZYJACIELE

taaa... dac im emmy... bez przesady!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka