Gość: hyde IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 18:53 If there would be no God...then there would be no need for inventing him - Voltaire Mam nadzieje ze da ci to do myslenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kraken Re: Do mondrego "hyde" IP: *.ipt.aol.com 23.09.02, 19:08 "Gdyby chrystus nie istnial-nalezaloby go wymyslic"-papiez Aleksander IV A to nie daje ci nic do myslenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Do mondrego 'hyde' IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 19:16 ciebie sie nie pytalem...poza tym nie zmyslaj glupot Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Kraken delegatem domu wariatow na kraj 23.09.02, 20:22 Gość portalu: Kraken napisał(a): > "Gdyby chrystus nie istnial-nalezaloby go wymyslic"-papiez Aleksander IV > A to nie daje ci nic do myslenia??? Kraken delegatem domu wariatow na kraj. A to nie daje ci nic do myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Kraken delegatem domu wariatow na kraj IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 21:15 Kraken raczej odmozdza wiec nie, nie daje mi nic do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do 'madrego' Kagana IP: *.vic.bigpond.net.au 24.09.02, 00:37 Gość portalu: hyde napisał(a): If there would be no God...then there would be no need for inventing him - Voltaire Mam nadzieje ze da ci to do myslenia... K: Po pierwsze, to Wolter pisal po francusku... Podaj tytul, strone i rok wydania... I nawet, jakby tak napisal, to by tylko znaczylo, iz uwazal, ze ludzie nie dadza sobie rady bez narkotykow... I nie widzisz, ze to zdanie jest wewnetrznie sprzeczne? Jego negacja to bowiem (usuwamy oba "no"): "If there would be God...then there would be need for inventing him" I co ty NA TO? Pozdr. Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Do 'madrego' Kagana IP: *.acn.waw.pl 24.09.02, 00:57 to zdanie ma byc sprzeczne...oj tym razem chociaz rusz mozgownica Odpowiedz Link Zgłoś