Dodaj do ulubionych

BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET''

08.09.05, 09:24
Było sobie ,,Miasto Kobiet''-BYŁO!!!!
Miałam maleńką przeprowadzke i nie zaglądałam do TV ale wczoraj z kubkiem
kawy stwierdziłam, że miło spędzę chwilke z ulubiona stacja TV.
Niestety to był horror
Drapieżne kolory nastrajały do agresji, niskie siedziska
pokazują ,,starość''kolan rozmówczyń-niesmaczne
Pani Młynarska , szczęka mi opadła (dobrze że mam troche krótszą od niej)-
totalny niewypał.
Rozumie że na początku każdy jest sztywny i popełnia błędym, ale to kolejny
falstart tej Pani i najwyższy czas by nie pokazywała się w tym okienku-PROSZE
PANI TO NIE PANI KLOCKI !!!!!!
No i ogólnie sztywno, panie na zmiane zamiast na kanapie siadaja niby od
niechcenia na oparciach kanap lub pólposladkiem na brzeżku kanapy
Rozmowy sa sztywne
Wybuchy sztucznego śmiechu nie pasuja do niczego.
Jednym słowem

CHCĘ MOJE MIASTO !!!!!!-to coś nie jest moje
acha szkoda mi Rogalskiej - przy takiej ,,szołmence'' jak Młynarska wpadnie w
depresję- przy całej swej błyskotliwości jak długo wytrzyma nadrabiając miną
lub próbując zatuszować wpadki ,,koleżanki"
Wiem coś o tym bo sama musze współpracować z ,,koleżanką'' z ilorazem z
pogranicza normy intelektualnej, ulubienicą Szefa
Obserwuj wątek
    • lunatica jak się cieszę, 08.09.05, 09:33
      że nie tylko ja mam takie odczucia... :-/
    • brian.e Pragnę zwrócić uwagę........ 08.09.05, 10:09
      Łącząc się w bólu po tragicznym w skutkach trzęsieniu ziemi w Mieście Kobiet
      pragnę delikatnie zwrócić uwagę, że dość spory wątek "protestacyjny" jest już na
      tym forum i taki "podział głosów" na nowe wątki osłabia protesty.
      • klamczucha3 Re: Pragnę zwrócić uwagę........ 08.09.05, 10:19
        Nic nie szkodzi,ze jest juz taki watek.
        Piszcie dziewczeta to pusci sie koljny watek do redakcji.Moze to cos da!im
        wiecej tym lepiej!
        Jak poczytaja to moze zrozumieja,ze te zmiany wyszly na gorsze!
        Ja rowniez zaluje tamtego "MK". Zaluje,ze nie ma oryginalnej Sadowskiej /i nie
        przekonuje mnie,ze ma wlasny program/ i subtelnej,spokojnej Czerneckiej.
        Zamieniono je na halasliwa i wydzierajaca sie Mlynarska! A we wczorajszym
        programie o dzieciach to juz dala wybitny popis samej siebie.Ja przekrzykiwala
        goscia,ze jak to w ogole mozna prowadzac male dziecko na castingi,ze absolutnie
        i w ogole! Zakrzyczala te biedna kobiete,ze owa malo sie pod ta kanape nie
        skryla! Jak tak mozna! To nie ona jest gosciem,zeby wykrzykiwac swoje opinie i
        krytykowac swych rozmowcow! To jest w ogole nie do pomyslenia.
        Masz racje,biedna Rogalska.Ale mozna juz wyczuc,ze i ona ma powoli dosc!
        Kobietki,do dziela!
        Zasypujmy redakcje mailami!
        W koncu mamy cos do powiedzenia,prawda!
    • aire1 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 08.09.05, 11:14
      Oglądałam przez moment i nie zdążyłam sobie wyrobić zdania na temat
      Młynarskiej, ale zdaje się że ona miała juz kilka falstartów w TV. Ktoś
      postanowił dać jej znowu szansę. Co do p. Rogalskiej uważam że jest świetna,
      faktycznie troszkę ciotka klotka, ale uzupełniała się dobrze z bardziej
      subtelną i zdystansowaną Beatą Sadowska, której mi bardzo brakuje.
      Czarneckiej może nie być, mało wnosiła do programu, choć przyzwyczaiłam się do
      jej milczącej obecności.
      • lalalab Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 08.09.05, 12:07
        to wszystko genialne pomysły pani Iwony Radiszewskiej - szefowej stacji.
        TRAGEDIA! Bez ładu i składu ta ramówka....Szkoda że siebie nie wymieniła na
        stołku prowadzącej wywiady - rozmowy z kobietami. Nie cierpię jej sztucznej
        miny i tego ze nie słucha gościa tylko klepie przygotowane pytania. Tyle
        ciekawych postaci przewinęło się przez jej program. Ręcze że Sadowska zrobiła
        by te rozmowy ciekawiej i z pomysłem.
    • marta76 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 08.09.05, 15:47

Kolejny odcinek,kolejna klapa.Ucieszył sie mój maż,bo powiedziałam,że nie bede
      teraz okupywała telewizora.Cały ubiegły sezon godzina 21 do 22.30 były
      zarezerwowane dla MK.
    • misiania Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 08.09.05, 16:14
      o, to już tak na stałe? bo wygląda, jakby studio remontowali i na razie w
      warunkach bojowych realizowali program.
      • a2rh Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 08.09.05, 19:39
        Licze na to, że redakcja MK-tez tu zagląda, by poznać zdanie przeciętnego
        odbiorcy-chyba zdają sobie sprawe, ze przy tej konkurencji ten przeciętniak, to
        inteligenta kobieta, która wczesniej nie dała się złapac ,,Izaurze" i skoro
        zaczeła oglądac MK to był BYŁ to program świtny przede wszystkim dzięki
        prowadzącym - łączę sie z Wami w smutku i złości!!!!
    • ruda_szczurka Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 08.09.05, 22:59

bylo dobrze i popsuli :(
      juz nie ogladam bo widok wytrzeszczu mlynarskich oczu na czerwonym tle jest
      ponad moje sily. I pomyslec, ze przeszkadzala mi kiedys
      Joasia_Ah_Jaka_Jestem_Piekna... Moze niech Paulinka poprowadzi
      program "Bydgoszcz, Bydgoszcz" ? Bez obrazy bydgoszczanki ;)
    • pepsic Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 09.09.05, 08:57
      Wczoraj zapoznałam sie z Waszymi wypowiedziami na forum. W domu mam problemy z
      dorwaniem sie do TV, więc nie miałam pojęcia o zmianach ramówki mojego
      ulubionego programu Miasto Kobiet. Rzeczywiście to wszystko, co napisałyście to
      prawda. Scenografia - koszmarek, który męczy wzrok i rozprasza. Czarna ława -
      masakra. Przysiadanie na poręczy przez prowadzącą również. A tak lubiłam te
      spokojne pastelowe wnętrza rozświetlone pięknymi pomarańczowymi filiżankami.
      Nowa scenografia i styl prowadzenia nie pozwalaja skupić się na wypowiedziach
      gości, ani ocenić nowej prowadzącej. Chociaż jej agresywność i mina wszystko
      wiedzącej rzuca się od razu. Nie wypada, aby prowdząca przedstawiane sytuacje
      porównywała do soego osobistego życia. I do tego jeszcze ci panowi rozwaleni na
      fotelach. Program poprzedni to rzeczywiście była wielka smakowita przyjemność.
      My kobiety nareszcie miałyśmy swój program przeciwagę dla TVN Turbo. Do tej
      pory program był kulturalny, spokojny, mądry i na wysokim poziomie. Miasto
      Kobiet miało swój wyczuwalny rytm. Program był nowatorski. Od dawna czekałam na
      coś takiego. Trafiono w dziesiątkę, więc po co było dokonywać tak drastycznych
      zmian.Teraz jest podobny do wielu innych (nijakich). Przemyślćie to. Dziewczyny
      zgłaszajcie tu swoje uwag, jeśli zależy Wam na programie w dawnym stylu.
      Producenci! Błagam - przywróćcie starą scenografię i poprzednie prowadzące.
    • klamczucha3 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 09.09.05, 09:38
      Wlasnie leci powtorka MK!
      Przy momencie kiedy P.mlynarska wydarla sie na pana,ktory przyznal sie,ze chozi
      do prostytutek: "JAAAAAK MOOOOZESZ!
      Poddalam sie i przelaczylam na dwojke! Nie dalam rady!
      Redakcjo,litosci!
      • alicia83 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 09.09.05, 12:52
        Jestem bardzo tolerancyjna,ale Pauliny Młynarskiej nie moge niestety znieść,tzn
        mam nadzieję ze na szczeście,w sensie,ze jeśli tyle sie posypie negatywnych
        opinii na jej temat to zniknie z ekranu.Ostatnio próbowała w Interwencjii,nie
        wiem,kto ja tu sciagnał,jest nieprofesjonalna,nie wzbudza sympatii,jest
        faktycznie przemądrzałai pyta kobiete czy jej 3letnie dziecko uczęszcza na
        zajęcia pozaszkolne.heh.Scenografia straszna,ja i tak juz jestem nerwowa,więc
        litosci-prosze zlikwidowac te wyprowadzajaca z równowagi czerwień:-)Jeszcze
        jakiś czas temu nie byłam przekonana do Beaty Sadowskiej a Ani Czarneckiej nie
        akceptowałam za te bezbarwnośc,ale dzis m i ich obu brakuje .Beaty za swieżośc
        i powiew młodości,a Ani za spokój,ułożenie i to,że zawsze się wetnie z wynikami
        badan:-)dobrze.ze Marzena Rogalska została,ale bardzo bym chciała zobaczyc trzy
        dziewczyny znów razem.no i biale studio.
        • agma Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 09.09.05, 13:32
          zgadzam sie w zupełności..
          Kiedys MK był moim ulubionym programem. Teraz w nowej formule nie da się
          oglądać, idiotyczne jest to przysiadanie na kanapach i w ogóle wszystko jakieś
          takie przypadkowe się zrobiło, bez ładu i składu. Nie mogę się skupić nad tym o
          czym rozmawiają bo dostaję oczopląsu.
          Brakuje mi Sadowskiej, nie mogę znieść Młynarskiej, uważam, że kompletnie się
          nie nadaje do tego typu programów! Jest koszmarnie spięta, nie potrafi słuchać,
          naprawdę fatalnie się ją odbiera.
    • brian.e Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 11.09.05, 02:32
      Dzisiaj kolejny odcinek premierowy. Jeżeli ktoś oglądał - nie macie wrażenia ,
      że Młynarska jakgdyby "złagodniała" , "sciszyła" swoją ekspresyjność? No i
      pojawiły się różne tematy, a a nie tylko seks, seks, seksem pogania . Pojawili
      się też ciekawi, nieznani goście a nie tylko Delągi , Maciągi, Perepeczki,
      Sreczki ;-) jak w pierwszym odcinku.
      Widać, że rozmowy z Ziemkiewiczem moga być stałym punktem programu. Moim
      osobistym zdaniem powoli, powoli, zaczyna się poprawiać. Trzeba faktycznie dać
      producentom szansę.
      P.S. Rogalska - cudowna. W tej spódnicy i bluzeczce odsłaniającej smakowity
      pieprzyk na dekolcie. Ech, chyba będę musiał wziąść lodowaty prysznic, bo ta
      dziewczyna co raz mocniej na mnie działa. Jej widok i głos przyspiesza u mnie
      bicie serca, chociaż przecież urodą nie grzeszy.... Zauważyłem, że mimo silnego
      przecież oświetlenia studia, zawsze ma duże źrenice......
      • bozenka_ra Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 11.09.05, 11:38
        Ja też jestem na nie ,brakuje mi tej łagodniości wnętrz,t6ematu i ludzi.A
        Pauliny Młynarskiej nie cierpię siostry zresztą też nie.
        • gatt BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' , było... 11.09.05, 13:37
          Nie zawsze córusia jest
          na miarę tatusia...
          Biedne te Młynarskie obie,
          tak bardzo się starają, że
          aż telewidzom płakać się chce...
          Bo oglądać je muszą i już!
          Czuwa nad nimi chyba jakiś(?)anioł stróż...
          Szkoda,że nie słuchają mądrych rad taty
          i nie robią czegoś swego,
          czegoś bardziej dla nich odpowiedniego!
    • justymon Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 11.09.05, 13:40
      Ja tez jestem na "nie", niestety, nie każda zmiana jest na lepsze, czego
      dowodzi MK. Ciekawa tylko jestem, czy TVN liczy się ze zdaniem odbiorców. BO z
      godziną Przystanku Alaska, nie wiadomo dla kogo o tej porze, nie ugieli sie...
    • mloda.weronika Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 11.09.05, 14:53
      Też jestem na NIE!
      Kolory studia są koszmarne. Nie mozna patrzeć na nie długo, bo oczy się męczą.
      Pastelowe były by lepsze.
      A Młynarskiej nie kojarzę - skąd ją wzięli? Co wczesniej prowadziła? Jest
      z "tych" Młynarskich?
      • dex3 ,,MIASTO KOBIET'' i Paulina Młynarska 11.09.05, 19:45
      • setorika Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 11.09.05, 22:31
        tak tak z "tych". Ona już jako dziecko grała w jakimś serialu dla dzieci a
        potem Agatę, córkę Ilony i Komendanta w Złotopolskich.
        Ależ ona mnie też wpędza w depresję.I to krzyczące studio też. Nie daję rady i
        przełaczam, raz próbowałam, jak zobaczyłam tego prostaka Bolca, to mi się
        żołądek skurczył.BE
    • deczko Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 11.09.05, 22:20
      Ogladam sobie "MK" i czy mnie sie wydaje, czy te dwie prowadzace blondyny,
      niezbyt sie lubia?
      • pdkis Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET''o zgrozo 12.09.05, 13:35
        jestem z Wami - zajrzałam wczoraj do MK i temat wydawał mi się interesujący
        (bezpłodność-leczenie, koszty...) O zgrozo Pani Młynarska zaczęła pouczać
        gości, nas telewidzów i bardzo nietaktownie współprowadzącą , że rodzić to
        trzeba przed 25rokiem życia....poczym podzieliła się zw wszystkimi zdjęciem
        własnych dzieci, czy też dziecka tego już nie dojrzałam, bo było to TAK BARDZO
        NIESMACZNE
        Jakim prawem taki zarozumialec bedzie pouczał ludzi jak maja układać swoje
        życie - Pani Młynarska WYNOCHA Z MK- kolorystyke mogę przeżyć ale PANI
        NIE!!!!!!!
        • pru-nella kolejny glos 12.09.05, 14:17
          ja tez chce stare MK! a nie cos w stylu ewy drzyzgi, brrrrrrrrrrrrr
        • kaye Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET''o zgrozo 12.09.05, 19:50
          Też zwróciłam uwagę na ten fragment. Było to uderzenie poniżej pasa, bo jedna z
          dziewczyn, która walczyła z niepłodnością miała 22 lata, więc tekst pani M. był
          tym bardziej nie na miejscu.
          W innym odcinku pani M. zadała księdzu pytanie o tajemnice konfesjonału aż ją
          Rogalska musiała przystopować
    • wieslawa-siemiatkowska Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 12.09.05, 14:51
      MK znika od paźdzeirnika na zawsze bo ciągle mu spada oglądalność wiem to z
      dobrze poinformowanych źródeł
      • pepsic Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 12.09.05, 15:12
        - spada na własną prośbę. Producencie MK - nie działaj destruktywnie, przywróć
        program w dawnej scenografii i poprzednie prowadzące.
      • magda1306 no wcale sie nie dziwie 14.09.05, 09:55
        Bo z Mlynarska nikt juz tego nie chce ogladac wiec nic dziwnego, ze im spada
        ogladalnosc!!!
    • klamczucha3 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 12.09.05, 16:21
      Piszmy do producentki!
      Adres w poscie "Reakcja producentow" na mail wyslany do TVN.

Nie rozumiem dlaczego producenci sa tak zawzieci!
      Tyle juz bylo glosow z prosba o przywrocenie poprzedniej wersji Miasta Kobiet a
      oni sa glusi na wszelkie komentarze! to smutne!
      Zaczynam podejrzewac,ze sila kumoterstwa jest przogromna i wszechmocna!
      A podobno mamy juz kapitalism i,ze wszystko pod klienta!
      Jak STARAM SIE ogladac MK,to mnie zaladek zaczyna bolec z podskakiwania w rytm
      wrzaskow Pauliny Mlynarskiej!
    • sandra68 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 12.09.05, 18:34
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=28764129
      wklejam dla zachoewania rowowagi
      mysle ze producenci patrza na oglandalnocs, na wskazniki
      jestem pewna ze MK malala oglondalnosc przed wakacjami i stad takie ciecie, ale
      moge sie mylic

• dona.a Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 13.09.05, 09:41
        nie lubię Pauliny Młynarskiej, bo jest po prostu wyjątkowo antypatyczna i w tej
        kwestii nic jej nie pomoże, powinna zniknąć z ekranu
    • extravirgin Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 13.09.05, 15:59
      Dołączam się do chóru niezadowolonych - Paulina M. jest agresywna i żal mi
      gości tego programu. Ona narzuca innym swój punkt widzenia-to nie dyskusje to
      terror! Bojkotuję MK !!!
      • klamczucha3 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 13.09.05, 16:03
        Piszmy do nich !!!
        W koncu to ma byc program dla NAS !!!
        • just1life Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 13.09.05, 18:17
          Dopisuje sie do grona rozgoryczonych:( Czekalam przez wakacje na nowe odcinki i
          przezylam szok! Nie mozna juz tego ogladac, bo wszystko jest tak haotyczne,
          rozkrzyczane, energiczne (scenografia i tragiczna Mlynarska), ze nie mozna sie
          skupic na rozmowie. Lubilam ten program za pewien rodzaj spokoju i ciekawie
          prowadzone rozmowy( nawet jak temat mnie nie interesowal to i tak sluchalam). A
          teraz przelaczam na inny kanal bo nie moge tego strawic. Tez nie lubilam cichej
          Ani, ktora nic nie wnosila do programu i dziwilam sie, ze ja trzymaja a teraz
          za nia tesknie. Precz z Mlynarska i wroccie do starej formuly!!!!!!!!
          • cyyrkiel Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 13.09.05, 18:50
            Kto stoi za tym cyrkiem? Czy to Młynarska ma takie wpływy, ze reformuje program
            na poziomie przedszkolnej akademii?? Ludzie!, nawet Rogalska zaczęa latac po
            fotelach. Na stałe nie moge juz tego zdzierżyc, czasem widzę jakies zajawki.
            PRECZ Z MŁYNARSKĄ!!!!. ROGALSKA! NA MIEJSCE!Czemu, kochana dałaś się na to
            nabrać???!!!
            • migotka24 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 13.09.05, 23:34
              Przyłączam się- nie da się oglądać- właśnie obejrzałam jeden odcinek i jestem
              zmęczona, hałasem, chaosem, kolorystyka i rozmową nieprowadzącą do niczego.
    • serenissima1 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 14.09.05, 00:17
      Mogę się domyslać, ze producent tak komponując duet prowadzacych oparł go na
      opozycji: miękka, przyjazna Rogalska i twarda, przebojowa Młynarska. Tymczasem
      wyszła z tego zagubina, zdegustowana Rogalska (bez powodzenia próbujaca ratować
      sytuacje)i lanserska, agresywna Młynarska (dziarsko krocząca od wpadki do wpadki).
      To irytujace siadanie na oparciach foteli, które miało znamionować luz, wygląda
      na belferską dominację. Dyskwalifikujące teksty Młynarskiej powinny skutkować
      natychmiastowym zdjeciem jej z planu.
      • magda1306 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 14.09.05, 09:53
        To ja sie tez dopisze bo tez wolalam to wczesniejsze 'miasto kobiet'.
        Mlynarska jest taka NAPASTLIWA! Ona napada na gosci, krzyczy, rzuca sie na
        nich, ma ciagle pretensje i wogole ... niech ona zmieni prace!
    • klamczucha3 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 14.09.05, 10:03
      Apeluje do Was Kobietki zeby zarzucac producentow mailami,ze chcialybysmy
      powrotu poprzedniej wessji MK!
      Adres producentki
      J.Lewicka@tvn.pl
    • brian.e Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 14.09.05, 10:27
      Niestety, po obejrzeniu wczorajszego "odcinka" MK muszę , gwoli sprawiedliwości
      , wypowiedzieć się tym razem przeciwko ulubionej, arcysympatycznej M.Rogalskiej.
      Otóż w nowej, poprawionej (;-/ edycji programu, oprócz ciekawego "męskiego
      punktu widzenia" zagościły recenzje pism hm... "kobiecych" typu "Cosmopolitan",
      "Glamour". I bardzo przykro mi się robi, kiedy patrzę jak pani Marzena podczas
      tych recenzji robi z siebie idio.... , chciałem powiedzieć: zachowuje się jak
      12-latka po lekturze podręcznika technik seksualnych dla dorosłych.
      • klamczucha3 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 17.09.05, 17:32
        Dla mnie ciagle bez zmian!
        • jannar Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 17.09.05, 23:17
          Chcialam tylko krotko powiadomic, ze napisalam dzisiaj do tvn i pani Lewickiej.
          Jak mi cos odpisza to zaraz dam znac, bo na widok Mlynarskiej dostaje bialej
          goraczki.
          Pozdrawiam
          • klamczucha3 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 19.09.05, 09:23
            Jannar,i co?
            • jannar Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 19.09.05, 13:03
              Niestety wciaz cisza. A wyslalam az trzy maile: do Lewickiej, do biura obslugi
              tvn style i ogolnie do tvn, do dzialu "widzowie".
              Wcale sie nie dziwie, ze tak zwlekaja, ja tez mialabym problemy ze znalezieniem
              praekonujacych argumentow za pozostaniem pani P. w programie
              Pozdrawiam
              • kaprysia Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 19.09.05, 14:14
                Takie są efekty robienia szefową stacji żony kogoś_tam_ważnego, a nie
                kompetentnej i doświadczonej osoby. Tak szczerze mówiąc, to jedynym programem
                TVN Style, do którego ogladania nei zaciągnięto by mnie już wołami,
                są "wywiady", a raczej nudne przepytywanki, pani RAdziszewskiej, drewnianej i
                sztywnej do granic wytrzymałości (dla widza rzecz jasna, bo ona zdaje się mocno
                z siebie zadowolona:/).
                A Miasto Kobiet faktycznie - z fajnego niesztampowego programu, gdzie trzy
                osobowości fajnie się uzupełniały (ja tam lubiłam CZarnecką-niemotę:))), zrobił
                się szoł kolejnej_Młynarskiej. Szoł zenujący, dodam:)
                • klamczucha3 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 19.09.05, 15:18
                  Ja tez lubilam wszystkie trzy,bo kazda byla inna i to bylo fascynujace!
                  A teraz,MK nie da sie ogladac.
                  Tak w ogole to zalozylam watek dot.Miasta kobiet na forum Uroda!
                  Poczytajcie sobie! 99% dziewczyn chcialoby powrotu poprzedniej formuly! A
                  producenci nas olewaja!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=28961574
                  • pdkis Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 25.09.05, 01:35
                    chyba jednak nasze protesty przyniosły jakiś rezultat- co prawda Pani Młynarska
                    jest na wizji ale nie odnosicie wrażenia , że złagodniała , co prawda w dalszym
                    ciągu przeszkadza mi jej osoba na ekranie ale zmiane jednak widze
                    • marta76 Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 25.09.05, 11:25

ja tez widze zmiane,oczywiscie na plus.
                      • just1life Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 27.09.05, 01:08
                        a dla mnie to zadna zmiana, bo moze jestem przewrazliwiona, ale tematy i same
                        rozmowy sa teraz tak infantylne, ze nie da sie tego strawic. mam wrazenie,
                        jakby prowadzaca a. m. byla na poziomie infantylnej nastolatki. nie jest dobrze
                        i z ta babka juz nigdy nie bedzie:( skacze po tych kanapach jakby miala w nosie
                        rozmowce, kartkuje gazety i omawia najswiezsze ploteczki a Pudzianowi mierzy
                        biceps centymetrem, ble!
    • bnew Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 27.09.05, 16:39
      Z jednej strony się cieszę bo nie leci teraz przynajmniej naokrągło TVN Style,
      ale z drugiej strony jak widzę wkurzoną małzonkę, która po raz kolejny klnie na
      Paulinke M. to współczuję jej że załatwili na cacy jej ulubiony program, teraz
      przynajmniej zaoszczędzimy troche na rachunkach za prąd :-)))
      A tak przy okazji to Paulinka zaczyna przebijać swoją siostrunie, myslałem że
      nie ma nikogo głupszego od Agatki, a tu taka niespodzianka
    • yasminee Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 28.09.05, 12:18
      lubiłam oglądac MK w wydaniu przed wakacjami
      na tle rozkrzyczanych i drapieznych stacji, było miłym odprężeniem i relaksem
      codziennie (zazwyczaj) wieczorem o 21:00
      a teraz?
      bohomazy na ścianach, brzydka scenografia, zinfantylizowany dobr gości i
      tematów, Młynarska jako pseudo-guru od moralności, i nawet Rogala straciła swój
      urok
      szkoda, naprawdę szkoda, bo była szansa na dobrą telewizję
      • emango Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 30.09.05, 09:12
        Postanowiłam się dołączyć do wątku...

Bardzo brakuje mi Beaty Sadowskiej. Jestem jej fanką od lat. Cieszę się, że ma
        własny program, ale żałuję, że nie ma jej w MK.

Przeszkadza mi Paulina Młynarska, bo z góry wiadomo, jakie ma zdanie (zwłaszcza
        na temat związków, mężczyzn - miała jakieś traumatyczne przeżycia i one
        wychodzą, właściwie je sama wywleka, niestety), zagaduje gości i zawsze coś
        "palnie" (każdemu się zdaża, fakt, ale fajnie by było, żeby potrafiła się
        powściągnąć).

Tematy też takie sobie ostatio. I goście. MK podąża trochę w kierunku "Rozmów w
        toku" (nie to, żebym coś miała przeciwko p. E. Drzyzdze, ale taki program już
        jest i ma swoją publiczność). A miał ten program swój klimat...

Ogólnie uważam, że redakcja (może I. Radziszewska?) przekombinowała. Było ok, a
        jest... Ta formuła, która była, jeszcze nie zdążyła się znudzić. Dopiero program
        zbierał stałych słuchaczy. Po co te zmiany??? Dla samych siebie??

Przepraszam, jeśli się powtórzyłam z innymi postami, ale nie zdążyłam poczytać
        wszystkich...

• a2rh Re: BYŁO SOBIE ,,MIASTO KOBIET'' 12.10.05, 23:12
          Postanowiłam swego czasu, że bedę pozytywna i dam sznse MK- wytrzymałam do
          dzisiaj - i mam dość- prowadzące upodobniły sie do siebie, niestety sięgaja juz
          dna, niedługo zaczna sie jednakowo ubierać, nieciekawe tematy, nieciekawe
          pytania, nieciekawi goście....lista jest długa MOJE GRATULACJE DLA PRODUCENTA I
          CAŁEGO ZESPOŁY MIASTA KOBIET POKAZALIŚCIE CO NALEZY ZROBIĆ ABY ZNISZCZYC
          PROGRAM - BRAWO NADAJĘ WAM NOBLA (nie obrażając tegoż Pana)- powinni ten
          program puszczac na wykładach z marketingu - mielibysmy szanse na fajnych ludzi
          w TV
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka