deczko Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 20:17 Foremniak ma 38 lat i trzeba przyznac, ze wyglada perfekcyjnie, ale tanczy troche sztywno;) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 20:21 flojd2 napisał: > Skrzynecka jest okropna..... Ciut przepalona ;P I ten jej biust... Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 20:21 nie jest taka zla-myslalem ze bedzie gorsza... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 20:37 P. Skrzynecka powinna skorygować głębokość dekoltu, tancerze amatorzy - zacząć biegać w celu poprawienia kondycji, takie sa moje pierwsze wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 21:53 Co do deloltu - polemizowałabym, bo ma ładne, wysportowane ciało i naturalny biust, aczkolwiek przesadza z opalenizną. Chyba zanadto opatrzyły nam się baloniki pań w stylu Doda. A Skrzynka wypadła lepiej niż zmanierowana Mołek - widać, że naprawdę się dobrze bawi i przeżywa to razem z uczestnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 22:08 A Skrzynka wypadła lepiej niż zmanierowana Mołek - widać, że naprawdę się > dobrze bawi i przeżywa to razem z uczestnikami. Zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
11anna11 Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 20:38 Nie sądziłam, że dożyje chwili, że to powiem ale Skrzynecka prowadzi znacznie lepiej niż Mołek, choć z opalenizną jak zwykle przesadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
trekker21 Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 20:47 Taniec z Gwiazdami II?Lepiej........................................nie mówić Odpowiedz Link Zgłoś
dziurawemajtki Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 21:14 Chyba taniec z GNIOTAMI... :P Odpowiedz Link Zgłoś
rafera Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 21:35 a Deląg? Taki przystojniak telewizyjny. A tu tyłeczek sterczy z tyłu a brzucho z przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 21:56 dla mnie ta estetyka to troche abstrakcja, ale nawet przebrnalem przez caly program :) Skrzynecka z Urbanskim calkiem niezle to poprowadzili, przy czym duze uznanie dla Skrzynki, ktora czesto jest przerysowana, a tu prosze prosze :) Foremniak wygladala oblednie, z tancem troche gorzej, ale i tak patrzec na nia to duza przyjemnosc reszta roznie. mile zaskoczenie Markowska, Cichopek i Wesolowski Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Taniec z Gwiazdami II 11.09.05, 22:16 Najwieksze zaskoczenie na plus to Skrzynecka-naprawde fajnie to poprowadzila. Obawialem sie ze bedzie za bardzo nachalna i infantylna ale chyba sie powstrzymywala i fajnie jej to wyszlo;) Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Taniec z Gwiazdami II 12.09.05, 01:14 Wg mnie najlepiej zatańczyła Foremniak (widać po niej, że kiedyś trenowała taniec towarzyski)i Cichopęk (talent naturalny). Najgorzej Deląg (tragedia). Skrzynecka nie ma niestety biustu odpowiedniego do takiego dekoltu, więc mogłaby sobie darować tę kieckę. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Taniec z Gwiazdami II 12.09.05, 01:25 menisk napisała: > Wg mnie najlepiej zatańczyła Foremniak (widać po niej, że kiedyś trenowała > taniec towarzyski)i Cichopęk (talent naturalny). Co do Foremniak sie zgadzam, ona nie tanczyla w Mazowszu?! Cichopek naturalny talent aktorski, taneczny co jeszcze?:))) A kto odpadl, bo juz wynikow nie doczekalam...?! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Taniec z Gwiazdami II 12.09.05, 08:18 Nikt nie odpadł, pomimo tego, ze smsy można było słać!! Z pierwszej serii widziałam kilka ostatnich odcinków w czasie wakacyjnych powtórek, więc przy dośc świeżym porównaniu Mołek- Skrzynka, lepiej wypada Skrzynka. Troche może infantylnie, ale przeciez sam program do najambitniejszych nie należy. Wszystkich par nie widziałam, bo nie jestem w stanie wytrzmac takiego programu w całosci (szczególnie, ze jest tam Tyszkiewicz, która chyba nie ma już nic do powiedzenia). Mi się najbardziej podobał "aktor" z tego serialu TVN-owskiego. Ładnie razem wygladali, dobrze tańczyli. Markowska mi się zupełnie nie podobała, no i jeszcze tatus musiał się pokazac i wtracić swoje 3 grosze. Brrrr Co do Cichopek: dostała chyba najwyższe noty,ale mnie jakos to nie powałiło, ale u niej to nie tylko naturalny talent-trenowała gimnastyke artystyczna, więc pewnie cos jej z tego zostało. Czy bokserka rzeczywiście tak słabo tańczyła? Bo chyba dostała najmniej pnktów.. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Hanka 12.09.05, 08:49 A ja bylam w szoku jak ladnie Hanka Sleszynska wygladala. No inna kobieta..... Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Taniec z Gwiazdami II 12.09.05, 11:32 Skrzynecka spalona jak zwykle- straszne i ta jej nieodłączna różowa szminka- tragedia. Ale prowadziła ok. Urbański jak zwykle do dupy. Zajebista Foremniak, fajna Śleszyńska. Faceci raczej beznadziejni. Wesołowski ma fajną partnerkę. Nie wiem o co chodzi z ta cichopek- normalny taniec. Poza tym duzo łatwiej zatanczyc walca niz cos tak szybkiego i dynamicznego jak cza cza. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoo JURY 12.09.05, 12:49 żałuje że są te same osoby w jury:( najbardziej irytuje mnie Zbysiu W. i B. Tyszkiewicz, po co oni tam??? tylko słodzą, w jury powinni zasiadac specjaliści lub osoby zainteresowane tematem a tymczasem te dwie osoby są w programie chyba tylko po kase poza tym prowadzący ech Urbański jest straszny, czy on kiedyś powie coś na mądrego a jak jeszce raz powie"to moja ulubiona para"to go rozszarpie, mógł juzto Janiak prowadzić a skrzynecka bardziej mi pasuje od Mołkowej, ktora mówi jakby miała zaraz sie osunąć na ziemie faktycznie Foremniak zatańczyła fajnie i trzyma sierewelacyjnie, w jej wieku miectakafigurketo tylko pozazdrościć, za to Deląg tańczył sztywno i kańciaście, nie było w jego ruchach płynnosci, a cichopek w cale nie była taka rewelacyjna, co oin w niej widza, moze ktosmnie uświadomi, chyba ze patrzyli na jej duuuże oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami II 12.09.05, 13:36 a mnie sie teksty Urbanskiego podobaly i nie zgodze sie, ze latwiej tanczy sie tance wolne. przy tancach szybkich wszystkie braki mozna tuszowac ekspresja (przyklad Sleszynskiej i Gasowskiego), w walcu wszystko musi byc plynne, rytmiczne i eleganckie, a do tego dziewczyna przez caly czas jet nienaturalnie wygieta w tyl (cytujac Agnieszke, pozycja ksiezniczki z fochem) Odpowiedz Link Zgłoś
szined Re: Taniec z Gwiazdami II 12.09.05, 13:19 Kasia Skrzynecka naprawdę bardzo o.k. Moi faworyci to Kasia Cichopek i Marcin Hakiel.W sumie podobał mi się też Wesołowski, którego zresztą byłam bardzo ciekawa jak zatańczy zważywszy na jego, jak dla mnie, dziwny sposób chodzenia. Beznadziejny hydraulik. Odpowiedz Link Zgłoś
anais85 Re: Taniec z Gwiazdami II 12.09.05, 13:29 Ale się Wesołowskiemu dzieucha zajebista trafiła! palce lizać :) Odpowiedz Link Zgłoś
apollo440 najlepsze akcenty! 12.09.05, 15:11 Ja bylem pod wrazeniem: -Edyty Herubus- jak dla mnie sliczna dziewczyna, az milo popatrzec, szkoda ,ze jej partner to przecietniak, lansowany na super-amanta i przystojniaka. jednak pojawienie sie w serialu czyni kazdego przystojniakiem- kolejny przyklad "Chocholy":)... -Piotr Gasowski - absolutnie rewelacyjny gosc, super poczucie humoru, luz, dystans do siebie samego,itp.- szkoda by bylo ,gdyby odpadl... -Skrzynka prowadzila program w mojej ocenie przynajmniej bardzo dobrze!! Nie potrafie zrozumiec fenomenu Magdy Molek- slyszeliscie jak odezwala sie do zespolu Scorpions w Sopocie?? Haj gajs, fenk ju for e grejt szoł... Iscie slowianski akcent i wymowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Re: Taniec z Gwiazdami II 12.09.05, 16:05 Partnerka Wesołowskiego tańczyła moim zdaniem najlepiej ze wszystkich. Bardzo podobała mi się ekspresja w tańcu Piotra Gąsowskiego. Kasia Cichopek bardzo dobrze zatańczyła, ale ciekawa jestem czy równie dobrze poradzi sobie w szybkich tańcach. U Kasi Skrzyneckiej widać było lekkie stremowanie ale nie było źle jak na pierwszy raz. Ciekawe czy jest zazdrosna o nową partnerkę Marcina Hakiela ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Taniec z Gwiazdami II 12.09.05, 17:52 jestem mile zaskoczona. :) Skrzynecka moim zdaniem rewelacyjna. fajnie poprowadziła, sympatycznie rozmawiała z uczestnikami. nie wyczułam u niej jakiejś wyższości. super! co do uczestników - szczęka mi opadła, gdy tańczyła Śleszyńska i Markowska. :) reszta - może być. :)))) ale widać, że niektórzy nie mają kondycji, hehe. :D ale może z czasem się wyrobią. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill Re: Taniec z Gwiazdami II 18.09.05, 20:16 świetny biały krawat Huberciaka dzisiaj no i różowy makijarz do czerwonego kostiumu Skrzynki.. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill Re: Taniec z Gwiazdami II 18.09.05, 21:21 A Cichopka dzisiaj postanowila zderzaki wyeksponowac ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_a Re: Taniec z Gwiazdami II 18.09.05, 21:28 Dżizas, aż mowę mi odebrało było. Rewelacyjna Kasia Katarzyna! Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Taniec z Gwiazdami II 18.09.05, 21:49 Cichopek dzisiaj boska.Nie jestem jej fanka ani MjM,ale dzisiaj wow. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Taniec z Gwiazdami II 18.09.05, 22:11 Wg mnie też Kaśka Cichopek była dzisaj boska - Rumbę zatańczyła lepiej niż profesjonalistki. I figurę też ma super. A Edyta Herbuś jest bardzo ładna, ale moim zdaniem ma mało kobiecą figurę - zupełny brak tyłka i wcięcia w talii. Odpowiedz Link Zgłoś
sergevna Re: Taniec z Gwiazdami II 19.09.05, 21:56 Edyta jest naprawdę śliczna. Kasia Cichopek zatańczyła bardzo dobrze, ma ładną buzię, ale figurę kiepską, przyciężkawą. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Taniec z Gwiazdami II 18.09.05, 22:49 M. Foremniak i K. Cichopęk deklasują resztę. Dobrze, że sędziowie zreflektowali się chyba, bo w poprzednim odcinku Foremniak została ewidentnie skrzywdzona ocenami. Miała pecha, bo występowała jako pierwsza. Myślę, że ostateczna rozgrywka nastąpi miedzy parami z ww. paniami. Cała reszta jest wyraźnie słabsza. Tragiczny był dzisiaj Gąsowski. Nawet realizator litościwie brał dalekie plany, by ukryć choć trochę, jak mylił kroki i kompletnie rozmijał się z partnerką. Ma facet szczęście, ze trafiła mu się tancerka tak doskonała. Sprawiedliwie pożegnał się z programem drewniany hydraulik. Szkoda tylko jego partnerki Blanki, bo z całej stawki była to najzgrabniejsza kobieta. Milo było patrzeć na tak perfekcyjną figurę. Pani jurorka-ekspertka, nie pomnę imienia, ma wyraźną słabość do niektórych panów, czego nawet nie stara się ukryć ;-). No i dobrze, ale nie powinno się to przekładać na oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: Taniec z Gwiazdami II 19.09.05, 04:02 musze powiedziec ze Skrzynecka co prowadzi program wyglada strasznie czy ona prubuje zostac kulturystka? zyly na rekach jak u kowala a dekold to juz przesada.poza tym przesadzila z solarium.wstretnie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Taniec z Gwiazdami II 19.09.05, 09:29 zdecydowanie mniej mnie razi opalenizna K. Skrzyneckiej niż ortografia w poście devote.W czerwonej sukience dekolt jest o.k. i prowadzenie programu przez p. Kasię też w porządku. Eksportowy hydraulik w tańcu słabiutki, odpadł jak najbardziej słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
polikarpia Re: Taniec z Gwiazdami II 19.09.05, 10:18 Kasia Skrzynecka wyglądała bardzo ładnie. Cieszę się, że zrezygnowała z poprzedniego makijażu, króry ją postarzał. Jaśniejszy podkład, ciemniejsza nieco szminka i wygląda dużo lepiej:)Moją faworytką jest Hania Śleszyńska i Kuba... Wesołowski(?). Te dwie osoby mają w tańcu taki urok, że wybacza się im drobne wpadki z krokami;) Z przyjemnością na nich patrzę i widać, że oni też z tańca czerpią przyjemność. Krytykować nie chcę, ale trudno powstrzymać się od uwagi, że niektórzy z uczestników "płyną" na fali powodzenia postaci, które odtwarzają na małym ekranie. Nie każda dobra "lekarka" musi od razu być dobrą tancerką;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Taniec z Gwiazdami II 19.09.05, 10:41 Ja nie jestem fanka Kasi Skrzyneckiej.O dziwo wczoraj patrzyłam na Nia z przyjemnościa,śliczna sukienka i sposob prowadzenia naprawde na luzie.Mołek w porownaniu ze Skrzynecka nie wypada najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Taniec z Gwiazdami II 19.09.05, 11:03 Skrzynecka chyba poczytala forum i postanowila zmniejszyc opalenizne;) oczywiscie wyszlo jej to na plus:) a prowadzi fajnie zgadzam sie ze Cichopek i Foremniak sa najlepsze-w tamtym tygodniu bardzo podobala mi sie Foremniakowa, a w tym rumba Cichopek byla rewelacyjna!!!! wydaje mi sie ze ona musiala miec kiedys cos do czynienia z tancem...tanczyla pieknie no i jaka wygimnastykowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss101 Re: Taniec z Gwiazdami II 19.09.05, 11:31 Rzeczywiście Kasia Cichopek gdzieś kiedyś tanczyla-nie pamiętam gdzie. Wczoraj nie mogłam się nadziwić jej sprawności i gracji - zawodowo!!! Poza tym Malgorzata Foremniak - pierwszy raz od dłuuugiego czasu wyglądala ponętnie. taniec tez super! Urzekła mnie Hanna Śleszyńska. Hydraulicze drewno słusznie odpadło:) skrzynecka- wygląd żenujący, ale prowadzenie naprawdę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
anilana Re: Taniec z Gwiazdami II 19.09.05, 14:10 może i kasia wyglądała wczoraj dobrze, ale tak wypinała tyłek i piersi jakby miała między ramionami niewidzialny kij od szczotki Odpowiedz Link Zgłoś