nachricht 13.09.05, 11:46 Co sądzicie o Jacku Cholewińskim, dziennikarzy radioej Trójki, który od sierpnia robi materiały dal Wiadomości? Moim zdaniem on próbuje naśladować Tomka Sianeckiego i jego materiały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamuii2 Re: Jacek Cholewiński 13.09.05, 15:29 Nie wiem kogo naśladuje, bynajmniej jak dla mnie z marnym skutkiem :D Ogólnie nic do niego nie ma ale mógł by sobie narazie stand'upy darować... Odpowiedz Link Zgłoś
petty1 Re: Jacek Cholewiński 13.09.05, 15:40 To narcyz i arogant przekonany o swojej wielkości. Marzy mu sie prowadzenie "Wiadomości". Do Sianeckiego jednak z każdym materiałem mu dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
arysto_tele Re: Jacek Cholewiński 13.09.05, 17:05 Może i próbuje naśladować, ale intelektu mu nie starcza... Odpowiedz Link Zgłoś
jch7 Re: Jacek Cholewiński 21.09.05, 12:59 No cóż Cholewiński to straszny narcyz (wywiad z nim to żenada). Fatalny, skrzekliwy głos (jakiś cud że załapał się do mediów), intelektualnie denny. Odpowiedz Link Zgłoś
bl.anka Re: Jacek Cholewiński 21.09.05, 21:18 Pare lat temu byłam słuchaczką Trójki. Cholewiński czytał tam wiadomości. Był mistrzem irytujących potknięć i przejęzyczeń. Postanowiłam (tak dla zabawy) je liczyć. Jego rekord to 14 potknięć podczas jednego serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś